Emma Stone

Mitt upp i allt pluggande igår så fick jag ett sug av att gå på bio. Så samlade ihop en tro beståened av mig själv, Eve och Olle. Vi var och såg Gangster Squad, otroligt bra film! Var längesen jag såg en sån bra om jag ska vara ärlig...(om man inte räknar med the Hobbit då;)) Man fastnade nå otroligt i filmen... fast det gör jag ju iofs i de flesta, bra som dåliga, som koreanska twistade filmer typ. Hur som, Se den om möjlighet finns! Eller se den även om möjlighet inte finns. Också är ju min amerikanska motsvarighet Emma Stone med.
Idag ´då... Plugg på mittuniversitetet, fixa farmors hår samt lite snöskottning.
- Emma Sten
 

plöggaplögga

Jag har tenta på fredag!! gnhnghgnggnghghngnggn! vi får se hur det går, blir plugg varje dag nu för att nöta lite. I övrigt händer det inte mycket. Var hos Eve ikväll och vi hade en liten photosession och fikade, det är kul att gå lös med kameran!
Sen verkar det som att jag har återupptagit min ritning. Har börjat med enny stil nu också. Skarpa linjer typ. Gör en del som sedan blir tavlor.
-Emma Sten

en bild

förlusten av något som jag aldrig hade

Photosession

 
Jag och Eve gick lös lite med kameran ikväll :)
- Emma Sten

lonely like a highway

mina nya hörlurar
-Emma Sten

Födelsedag

Idag var det även min födelsedag. 21 år var det denna gång :) haft en bra dag med massa fika, tårta ovh släkt och vänner:)
Grattis till mig ... och Mamma då som också fyller år:)
-Emma Sten

Nyår 2012

Igår var det nyårsafton. Var riktigt roligt, trerätters middag hos Anders där damerna lagade för- och efterrät och herrarna stod för varmrätten. Som sagt mycket trevlig kväll med kul folk, lekar och god mat! Massa bilder blev det också... här kommer några:
-Emma Sten

RSS 2.0