before i fall

Här kommer ett gäng pics från balen ;)












-Emma Sten


all the crazy shit i did tonight

Studentbal igår! Så djuriskt roligt var det! Alla var så fina och god mat var det också, lite besse på fläskfillén som smakade för mycket peppar dock.. men det kan ju bero på att den var indränkt i pepparsås;) Trevligt folk satt man med också. Sen blev det dans, kul att dansa styrdans till skillnad från när man är ut och man bara hoppar omkring. Det blev till och med lite nostalgi när dom körde en tryckare som sista dans:) har inte dansat tryckare sen alla kyrkmon-discon ;) Såklart efter det drog DJ'n igång en massa bra musik, kan bara säga att det hände ett och annat :D roligt var det iaf! Kände inte ens att fötterna skrek åt mig (det kom efteråt). Träffade i alla fall en massa nytt trevligt folk igår och hade en super rolig bal! Kom hem kring 4-tiden, men var fortfarande partypeppad. En helt awesome kväll var det iaf!

hinner inte bjuda på nå fler än en bild ikväll.. men det kommer fler :D


-Emma Sten

the end..

Känns lite konstigt att man är klar med skolan... för alltid! hua, det låter nästan lite läskigt. Och jag vill inte att klassen ska splittras! Den bästa ever! jag kommer seriöst att fälla en tår på studenten! :')

<3


-Emma Sten

stay

Det blir lite dålig uppdatering nu förtiden har jag märkt... men jag har nästan inte tid. Men jag ska bättra mig! =)
Hade iallafall studentfotografering idag, så man fick dra på sig klänningen och hela utstyrseln, roligt faktiskt för jag blev nå djuriskt peppad. Plus att alla var så finklädda, speciellt grabbarna i klassen! Dom såg så snygga och stiliga ut när dom kom där i sina kostymer!;) synd att man inte hade kameran med sig, men det lär ju komma fler tillfällen!:P
Sen har jag vare aktiv och tränat lite idag med... cyklade till bodypumpen, körde på där och cyklade sedan hem. Gick och störde Eve lite i sitt mattepluggande (alla som har matteC har nationellt prov imorn, men inte jag :D,haha) drog mig sedan neröver mot my crib i farmors lya. Tyckte att eftersom jag tränat så förtjänade jag att ta en troccadero.. så så fick det bli!;)

God natt!

-Emma Sten


mösspåtagning

Lite bilder ;)





-Emma Sten

there's no surprise

Onsdag igår= mösspåtagning!! Såå roligt var det! hela dagen. Först när alla studenter givk ner på torget där det blev party och alla hoppade upp och ner:D For sedan och käkade lite med Eve på donken sedan hem för att göra sig fräsch igen. Det var ju nämligen party på kvällen med! Men först åkte jag, Tessan och Emily till Pontus där han, Nenne och Emil peppde (med fifa)... vi gick och åt på kebebcity och jag blev lite utdömd när jag sa att jag aldrig ätit där (kan bero på att jag verkligen inte gillar kebab). Men det var mysigt ändå... sedan tillbaka till Pontus crib där vi hade klassfest.
Var tvungen att gå ner till stads tidigt för ingen hade biljett.. var överpeppad! men det kom ju såklart många fler som inte hade biljett så det blev en fet kö. Till sist tröck hela kön på så man blev helt mos. drog till Pontus igen efter att vi tagit stämpel. Gick tillbaka till stads lite senare=)
Övernattade hos Eve... gick till skolan till 10 över 10 (?) imorse. Lite trött bara ;)

Det kommer fler bilder senare=)

-Emma Sten


was it something i said

Klädde mig helt fel imorse! inte trodde jag att det skulle bli över 20 grader idag! hade svart (ganska tjock)tröja, mörkgråa leggings och en skinnjacka... kunde inte bli varmare!
Har haft redovisning och dansat idag, inte mycket spännande;)
Åkte hem från skolan och drog med farmor ut på bron och fikade med henne och Eve. Mysigt:)
Stack iväg på bodypump och kände mig heltrött... såklart gäspade jag precis när instruktören kollade om jag och Eve gjorde rätt, Eve höll tydligen på att dö av skratt.
Kikade på lite Gossip Girl när kom hem och nu ska jag gå till sängs för att palla med morgondagen. Och på onsdag är det MÖSSPÅTAGNINGEN! :D ojoj det börjar närma sig!

Bjuppar på denna bilden på mig och granie ute i solen.. dock hade jag tänkt lägga upp många fler bilder men datan verkar inte vara inne på samma spår...

-Emma Sten

but we lost it

Kände igår att sommaren var på väg... men den måste ha gått vilse för idag har det varit pissväder! Och jag vill ha SOL! Hoppas bara att det är varmt och skönt till studenten.


wherever

Lite awesome pictures moder natur bjöd mig på;)





-Emma Sten

remember me

Ojoj, för dålig uppdatering igen! Men jag har inte riktig haft tid att sitta vid datan.
I onsdags var det iallafall klassfest, eller det var iof inte så många som kom pga träning eller annan dålig ursäkt ;) Men vi som var där hade iaf roooligt! Grillade och for sedan ner till Oscar och springbreak! Kung det med!
I torsdags deremot var jag och Eve aktiv och cyklade en sisådär 1,2 mil (Eve cyklade lite längre;)) kikade på lite film och for sedan upp till henne och övernattade där.
Följde med farsguben till Härnösand för att fixa till ett fel på nybilen. Hängde med Steffen på kvällen och kollade igenom kanske 4 filmer, jag fattar inte att vi hann med det, klockan var ändå inte så mycket när jag kom hem;)
Cyklade igår igen, 2 mil cirkus. Man måste ju komma iform. Men tror att jagg måste ta det lugnt med cyklandet i nån dag, för jag har nå djuriskt ont i rumpan efter sadeln.

Åh! igår natt drömde jag att vi tog studenten! det är snart dags på riktigt... 10 Juni! hua, det blir både roligt och sorgligt. Tråkigt att man inte kommer att träffa klassen varje dag :/


Här är lite bilder från 'klassfesten'












-Emma Sten


i know you know

Masade mig med trötta steg till bussen imorse. Var lite aktiv i skolan och gick för att öva på guldtrofé dansen vid halv ett... vår riktiga danslektion började kl 14, street var det på schemat idag. Ganska svårt, för det gick så snabbt, plus att vi hade ju tränat i en och en halv timme innan också. Men det var bara att bita ihop och försöka hänga med (gick väl sådär) ;)
Gjorde min nya favvomat tonfisk och pasta när jag kom hem, sen var det bara att dra på sig träningskläderna igen och dra på bodypump. Efter det gjorde jag och Eve fruktsallad och kikade på lite Vampire Diaries och Gossip Girl... riktigt bra serier=)



-Emma Sten


something like



-Emma Sten

have you heard

Ber om ursäkt för den urdåliga uppdateringen. Men jag har haft ganska fullt upp... var barnvakt i fredags och igår fotograferade jag ett gäng konfirmander. Sen på kvällen hängde jag med dom bästa, grillade awesome mat med Eve och Steffen... hade sedan photoshoot där det blev ett par fräna bilder. Vi kikade också på Avatar, och ja, det var första gången jag såg den. Men bra var den iallafall!
Idag har jag fotograferat fler konfirmander, så har inte hunnit gjort så mycket mer eftersom det tog nästan hela dagen.






-Emma Sten


right back where we started from

Jag har blivit förkyld! har ont i halsen och nyser stup i kvarten. men men, det är sånt man får ta.
Rätt så lugn dag idag, tre lektioner varav en fika innan sista på Charm med Emily och Tessan.. jag tror vi börjar få in rutinen igen nu ;) Hade redovisning efter det, gick hyffsat. Slutade sedan for hem och åt en snabbis tog sedan saaben och hämtade Steff för att åka in till stan och kika på giffarna =) även fast inte matchen var den roligaste så hade vi riktigt kul må jag säga... :D

Tog denna bilden när jag kom hem.


-Emma Sten

turn the lights on

GRATTIS till Eve som fyllde år idag! 19 år blev den rackarn;) Sprang upp imorse till na med en ananas eftersom hon har gått och blive nyttig och inte tänker äte nå godis.
Åkte in till skolan och har inte gjort mycket vettigt där idag... hade psykologi i ca 30 min, sedan idrott och historia. Hade volleyboll på idrotten, vet inte riktigt om det är min starka sida...

Träffade Steffen en sväng på staden och kikade runt lite, åkte sedan hem med Eve.
Gick upp till Eve efter att Steff-meister kom hit... där blev det kak- och tårt kalas i massor=) gott!

Grattis Eve!!!




-Emma Sten


some people fight, some people fall

Som jag trodde så var styrdans riktigt roligt! bar att man fick pröva lite till innan balen;) Vi dansade foxtrot, vals och även lite bugg... som för övrigt jag och Nenne ägde på ;)
Helt slut blev jag, var tvungen att unna mig en festis. Det begav sig mot bodypumpen vid 6-tiden där jag och Eve slet som nå judar och svetten bara dröp;) Hem sedan, duschade, gjorde lite mat och stack sedan upp till Eve för att hjälpa henne med att baka tills imorn. Dte blev en rulltårta med en blå fyllning (smörkräm med blå karamellfärg).
Drog mig aningen senare mot farmor och min övervåning för att få i mig lite sömn=)

God Natt alla!

Den mumsiga rullisen som vi skapade:D


-Emma Sten

if we ever meet again

Sitter i datasalen på skolan och lökar! Har precis fixat klart mitt svenska nationella tal som jag ska hålla om ett tag... tack Steffen och evs som hjälpte mig igår! <3
har ett fläskigt hål efter edt och funderar på om jag ska gå ner på stan och ta en fika någon stans, får se hur det blir=) För efter det, kl 2, ska vi ha dans ... och idag står det styrdans på schemat! ska bli roligt.. kanske:)
och ikväll ska jag tydligen hjälpa Ebelina att baka till hennes birthday imorn, klart hon vill att bakexperten ska hjälpa na' ;) haha

Nä nu får alla ha en lovely dag, solen skiner! ut och glassa!



-Emma Sten

it's like wishing for rain as i stad in the dessert...

I fredags var det ju sista april och valborg... Jag och Eve gjorde mat och lyssnade på some sweet music och gjorde oss lite fräscha för att sedan åka in till staden och springbreak.
Förresten, på dagen var jag till Makeup store och blev sminkad, kändes lite ovanligt eftersom det alltid brukar vara jag som sminkar andra;) Tog sedan en fika på Charm (det var ett tag sen nu) och spanade på lite folk ;)haha
 
Men men, det blev iaf inte grillat eftersom det inte var väder för det, men det gjorde inget=).
Åkte in till stan vid 12-tiden... skulle nog ha åkt lite tidigare för när vi kom in var kön in till Oscars flera km lång, nä men nästan;). Men smidig som vi är lyckades vi smita före hela kön och komma längst fram, men då fick vi hela kön som pressade på i ryggen, haha.
Kom in till slut, och jag kan säga att det var till och med roligare än förra gången! Helt stört hur mycket folk det var där! Längtar redan till nästa! :D

Var barnvakt igårkväll och åt en massa karra... gott! slagade hos Eve och sov lite för länge;)
Får se vad det blir idag, kanske det blir Steffen en sväng?? :D








That's all... ;)

-Emma Sten


RSS 2.0