monki

 
Jag har alltså hittat en favvokofta på monki. Så mjuk, så perfa. Tack å hej
-Emma Sten

stockholm

Kom för några timmar sen hem från en helg i hufvudstaden med mamma. Riktigt mysig helg. Åkte buss ner i fredags och kom fram till hotellet vid 13. Dagen bestog mest av att strosa runt på stan och shoppa lite.
På lördagen fortsatte dagen i samma anda som dagen innan. Shopping stod på schemat och en fika/lunch med Amanda, Fredrika och Conny. Riktigt roligt var det att träffa dom igen!
På kvällen gick jag och moderkakan ut och käkade på Pong, nån thairestaurang på Drottninggatan.. dom har riktigt god mat! Sen tog vi en prommis mot gamla stan innan vi drog tillbaka till hotellet och bara chillade.
Buss hem idag vid 12 och jag och Fredrika lyckades (efter att hon i princip mejat ner en unge) få de bästa platserna på hela bussen, längst fram längst upp på dubbeldäckarn. Nice!
Sen ikwäll har jag hängt med bästa Stew i ett par timmar, så efterlängtat må jag säga!
 
I morn (och hela veckan) är det jobb på duvans som gäller. KUL :D
 
 
-Emma Sten

shine bright like a diamond

Var ut igår. Helt ok. Men det var nästan roligare innan på förfesten hos Olle om jag ska vara ärlig. Lite fifa, massa musik och väldans trevligt folk må jag säga. Och min nya partydrink (Alkoholfri såklart) är cola... wait for it.... med lime i! Asgott ;) I sinom tid rullade vi ju ner till stan och hamnade på Allstar (Whaaat???) Satt mest och snackade men hann även med en liten svängom nere på dansgolvet. Strax innan 2 Skjutsade jag och Eve hem en trött Jens och vi drog en sväng på donken och lyckades sätta oss mitt emellan ett par uteliggare (inte för att vara fördomsfull, men tror inte dom hade haft tilgång till dusch på ett par dag..veckor) och ett par flickor som var mer än vänner (jag vill inte vara fördomsfull där heller.. men ville bara påpeka det). Så när burgaren slinkit ner rullade vi vidare.
-Emma Sten

torsdagsbio

Jobbade både tisdagen och onsdagen på duvans, fyra av fem toasters, kanonkul!
Var ut på en prommis på en tim och 10 min med eve idag ocksp, riktigt skönt faktiskt. Senare på kvällen plockade vi upp Olle och mötte upp Khod på biografen, skulle nämligen se Taken 2, Sjukt spännande. Fattar inte varför den fått så många haters för, den var ju bra!
-Emma Sten

autumn

I fredagsså jobbade jag ju på Duvans ochjag hade faktiskt två begravningar, de gick bra och jag känner att jag verkligen trivs att jobba där. Sen på kvällen var jag och Eve bjudna till Savitca för att laga mat och snacka en massa skit. Även Emma och Savves unge Sara var med. Och vilken god mat vi åt!! Till förrätt gjorde vi avocado fylld med ägg/räk/keso-röra, kan vara den godaste förrätten jag har ätit! Sen till varmrätt gjorde vi vitlöksstekt fläskotlett med ris och sallad, asgott. Och till efterrätt så gjorde vi min och Eves eftrrätt. Paltkoman gick inte att undvika! Riktigt trevlig kväll i vilket fall.
Sen har jag varit rätt så förkyld så hela lördagen kurerade jag mig fram till kvällen då jag och Eve hängde i källaren hennes och kikade på lite film.
Fortfarande förkyld idag så har inte gjort så mycket nnat än att gå på en mindre prommis för att få lite friskluft.
-Emma Sten

long walk and cutting some hair

Var ut på världens långprommis idag... eller ja, rätt så lång iallafall. 1 timme och 20 min, mot typ galtström osv. Bra skönt i det soliga vädret! Ikväll har jag friserat Olle igen... hans hår verkar ju växa som ogräs. Men det blev bra tycker jag. Sen bjuppa han på Subway som tack innan vi drog och spelade lite Fifa hos han. Matte och Anders anslöt sig senare och jag och Olle totalspöade dom! Just saying.
Imorn är det jobb på begravningsbyrån som gäller, tror jag kanske ska på någon begravning till och med.
-Emma Sten

tunderbuddies

Har dammsugit och lagat mat idag, vuxenpoäng... samt tagit en kortare prommis kl 6 imorse trots sovmorgon. Sen nu ikvällså var jag och Eve på bio. Såg Ted, riktigt rolig film. Gjord av samma snubbe som har gjort Family guy och ja, det märktes.Hur som helst, riktigt rolig film som bör ses!
 
"F*ck you thunder!...."
-Emma Sten

pursuit of happiness

I fredags var jag och moderkakan och käkade på kina, så hott varje gång!
Har spenderat helgen hos Eve då hon har vart ensam. Kollat på en hel del filmer och bara mått gott! Hann ocksp med en utgång igår.. helt okej utgång men inte som helgen innan :) Träffade en del roligt folk iallafall. Efteråt gick jag eve och Fanny och tröck en kaka från subway, gott!
 
Tror dock att jag håller på att bli sjuk då min hals gör ont, samt min nacke, min rygg, min skalle och är allmänt trött. Men det är nog bara att bita ihop för imorn ska jag jobba på skolan...
-Emma Sten

gangnam style

Riktigt rlig utgång i Lördags! ... var längesen sist det hände. Hur som helst... efter att Eve slutat sitt jobb vid hakv tio på kvällen så gjorde vi oss ready och gick sedan ner till Eves källare där Khodor hade förfest för sina teammates. fyra engelsmän och en svensk. Så då fick man öva på engelskan sin! Vi drog alla in till stan vid 12 och vi hamnade på Allstar. Dansade typ hela tiden! Jag och Eve drog mot mcD strax innan de stängde.
På söndagen blev det en mini roadtrip till Ånge. Jag och Eve skulle se Khodor spela match. Fint och soligt var det också... och såklart spelar de Takida i pauserna...
Igår var det fotbollskväll som gällde. Jag, Olle, Eve och Khod satt på hemmanet och kikade på Manchester United och åt en massa gott.. fick ett litet besök av Mia också.
-Emma Sten

RSS 2.0