Frrredag!

Funderade kraftigt på om jag skulle dra en sovmorgon imorse, men icke! Ut och sopade av bron sen of to school.
Tvek om det inte hade varit mer värt att stanna en tille extra i sängen istället för att gå på samhälle och kolla på En obekväm sanning. Men allt är inte roligt jämt.

Efter skolan nått tag ska jag till stadins och hjälpa till med hårfixning, får se hur jag tar mig dit bara..

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, var lite sugen på utgång, men så blir det inte eftersom alla ska på Maskinen imorn. Aja, får peppa tills nästa helg då istället... då är det 100-dagars! :D

Laddar inför sista lektionen: Filosofi! hua, jag gillar inte det ämnet ett dugg! man blir typ hjärntvättad och det finns tydligen inga svar :S Men men.. bara att bita ihop!

SPID 07b, haha:



Ha't

-Emma Sten


Bittie!

Tack till favvo märy som har fixat min blogg!! :D

Verkligen sorry för den dåliga uppdateringen... men jag har inte haft så mycket tid till att sitta vid datan.
Hade äckelfilosofi prov idag... får se hur det gick när jag somnade igårkväll när jag skulle plugga.. vaknade sedan 2 på natten och förstog inte riktigt när jag hade stängt mina ögonlock.

Jag har i alla fall varit och kollat på min balklänning. Tyckte att den var finemang! blev riktigt nöjd må jag säga! Ljusrosa:)
Har varit för mycket på Eleganten och hjälp my friends kikat på klänningar... dom känner igen mig nu;) haha, var där själv i måndags, igår med Amanda, idag med Steff och senare idag med Eve.

Var på bodypump ikväll och tog i, tror att träningsverken kommer att nalkas imorn, men det är sånt man får ta när man ligger på topp.
Jag och Eve kollade på Center stage, turn it up ikväll också... riktigt bra film enligt moi! Vi har sleepover at grandma's house! ;)

Har även pluggat lite till psykologiprovet vi har imorn... jag kan inte fatta att dom sätter filosofi- och psykologiprov så nära varann! stört!
Nä nu ska jag krypa till kojs.

God natt everybody!

 


game night

Drog med ett par sällskpsspel och bytte ställe till Amandas mormors lya istället, de var bortresta;) Dock passade inte alla spel alla, satt det slutade med att vi tittade på melodifestivalen och Casanova, Heath Ledger är väl bra snygg i den rullen?
Alla blev senare aningen avdankade så det slutade med att vi satt och spelade tecken och poker.








Idag ska jag försöka ta mig upp till civilisationen Hemmanet och sedan till afrodans... vädret verkar vilja annat!

Ha't
-Emma Sten


There comes a time

Vilket snöoväder det var går! fick köra typ max 30 kmh eftersom snön hade drivit ut i vägen och blockerat... det var som att köra in i flera snödriver efter varandra. Till slut nådde jag mitt trygga hem och kröp ner i sängen... vaaarm:)

Jag och mamma skjutsade pappa till skidspåret i morse där han skulle tävla, for sedan upp till granie där jag inväntade Steffen för att vi sedan skulle dra in på birsta.
Blev ovanligt myckat shopping där för att vara mig, jag brukar liksom inte gå lös;) det blev en vårjacka, lite smink, leggings, ett armband.. och sen drog vi en en sväng på donken också.

Amanda var hos farmor när jag kom tillbaka, vi pölsade upp till eve där jag intog datan och de åkte iväg.
Ikväll blir det mys/sällskapsspel kväll hos eve med some people... just nu väntar jag bara på at Stew ska pallra sig hit.







Ha't

-Emma Sten


fredagsmys...

Haha! Är barnvakt med Eve ikväll... hon och Alva sitter och spelar Super Mario på wii, dom är helt inne i spelet. Eve sitter och skriker så fort hon dör och skyller sedan på Alva att hon dog. Tror att jag måste byta av henne snart;) haha
Har inte gjort särkillt mycket idag i övrigt... lämnat in en uppsats, haft religion och sedan filosofi, dock var det inte mycket som gick in på den sista lektionen eftersom mina ögonlock av någon anledning ville slappna av.

Kallt är det uta också! Hua! Skulle tanka förut ute i ödemarken, det kändes som att moder natur bitch slapade mig i fejset! Nu får det vara nog! snön kan få smälta bort nu om den vill, tycker jag:)

Nänu måste jag ta över Super Mario, satt dom kommer nånvart i spelet, det enda jag hör från tv:n är game over, typ;) haha

kollade nyss på denna rulle.. dock vet jag inte om den är nått att rekomendera;)


Ha't
-Emma Sten


never stop.

Har varit riktigt aktiv i skolan idag:) har skrivit klar min master-uppsats, kommit bra långt på ett arbete i historia osv;) Tycker dock att vi ibland har för långa lunchraster... idag hade vi en på ca 2 timmar vilken fördrevs med att sitta kvar i matsalen tills mattanterna körde ut oss.
Efter skolan åkte jag och Eve hem till mig för att träna lite och sedan göra mat, som idag bestog av hamburgare.
Känner mig rätt så trött så jag ska väl ta och gå till sängs antar jag. Måste ladda inför imorgon när det är inlämningsdags av min uppsats, få hoppas att den duger och att jag får ett hyffsat betyg;)
Ska även vara barnvakt på kvällen imorn.



ha det nice dudes!

-Emma Sten


Michael Jackson.

Beat me, hate me, you can never break me.


fettotisdag

Hade balett igår igen på dansen, kan säga att det känner jag av idag! vi skulle typ stå på hela tiden så jag har nån djurisk träningsverk i vaderna nu... sedan skulle vi även göra typ dödslyft och grejer (egentligen var det bara ett litet hopp där den andre skulle hålla i en';) ).
Hade bad idag på idrotten, det var ju kul eftersom det var ett tag sen vi hade det... dock lite stressigt att hinna till lektionen efter.
Efter skolan drog jag hem till Emilys lägenhet, där vi gjorde kycklingsallad och hade köpt semlor:) kollade sedan på This is it. En riktigt bra film må jag säga! för er som inte sett den, gör det! men nu lär det ju typ bara vara jag som inte hade sett den;)

Rullade sedan hemöver och lyssnade på some sweet music;) älskar att köra bil själv! man kan sjunga hur högt som helst och spela hög musik:)

 

bara fatt jag inte pallade lägga in bilder från ikväll blir det en gammal goding från Teneriffa ;)




Vampire!

Bildregn! :

Jag blev en vampyr;)


Fanny var Lady GaGa

Olle och Märy

Båtsman ;)

Eve var crazy

Robin var en kalkoln tror jag ;)






Eve's bltira + mina tänder ;)

Denna bilden får avsluta mitt bildregn :)


Hade' nice!

-Emma Sten


Alla hjärtans dag

Har tyvärr haft fullt upp och inte hunnit uppdaterat de senaste dagarna...sorry.
Men i fredags beställde iaf jag min balklänning, det blev en ljusrosa (jag vet, inte nått jag brukar ha i vanliga fall, men den blir nog nice:))
Sen på kvällen hade Fanny sin 20års fest.. temat var "kom som du inte är". Själv så trodde jag att det var nästa helg det skulle vara så jag fick klura på nått jag kunde klä ut mig till i torsdags. Det blev till slut så att jag förvandlades till en vampyr;) Roligt var det iaf, skjutsade sedan in ett par st till staden men pallade inte själv att gå ut så jag begav mig hemöver.

Igårkväll var det Steffen och Eve som gällde, hängde i eve's basement och kikade på melodifestivalen och spelade kort.

Idag säger jag GRATTIS till Pappi, som fyller år! Det har vare en massa poeple här idag och det har ätits chokladbollar och smörgåstårta:)

 

Jag lägger in bilder sen i fredags i nästa inlägg... :D




Bilder från i torsdags/fredags:




Ha't

-Emma Sten


now here we are

Dagen har flytit på som vanligt, förrutom att jag blev lurad att rita på tavlan med en penna jag trodde gick att få bort... dock visade det sig vara en permanent penna och detta kom jag på strax efter att jag hade ritat ett par trosor på tavlan..i min panik sprang jag för att leta nått att ta bort det lilla missödet med. Fick precis i tid bort min bild innan läraren kom, tyvär så var det ett antal andra kvar. Fick till slut bort allt jag ritat och kastade då onda blickar på dom som lurat mig.

Efter skolan åkte jag och Eve hem till mig för att träna ( nämligen gå på en maskin vi har hemma) och sedan gjorde vi kycklingsallad.. mm!
Kollade även på en ny serie; Vampire Diaries. Otroligt bra var den enligt mig! Något jag ska fortsätta att följa framöver!

 



Vampire diaries


Ha't
-Emma Sten


just pull the trigger

En helt random skoldag, med andra ord; inget speciellt som vanligt ;)
Gick ut på en prommis med eve efter skolan, kallt vare... men kändes värre än vad det var, jag mena det har ju ändå vare kring en 30 minus grader i vinter.
Kan säga att det blev pannkakor gånger 2 idag, både på skolan och hemma hos farmor, men gott är det ju!
Hade tänkt hela kvällen att jag skulle skrive en engelska uppgift som ska vara klar imorgon, men som vanligt när jag ska göra nå skolarbete slutar det med att jag gör nått annat... Men till slut lyckades jag bli klar med den och kan nu känna harmoni (som min lärare skulle ha sagt, evigt tjat om det där med harmoni;))
Eftersom pluggandet tog på energin gjorde jag i ordning en macka och lite nyponsoppa nyss, mycket gott må jag säga:)
håller även på att klura ut vad jag ska klä ut mig till på Fannys 20års fest på fredag... nån som har ett tips kanske?

Farmors pannkakor..

Tog för nån dag sen, så nice när det är soligt på vintern! :)


Ha't

-Emma Sten


standing by

Dagen har inte innehållit nå speciellt ovanligt... oj, det lät lite deppigt;)
Men men, fick reda på idrotten att jag ligger rätt bra till med betygen i just idrott:) vilket känns skönt! 
På tal om nått helt annat så tycker jag att bredsandsbussarna borde få återuppstå från det döda.. när jag, steff och petra klev på njurundabussen var den proppfull, inte nog med det så plockade busschaffisen upp ca 20 till så hela mittgången var full med folk! och sen visade det sig att halva bussen ändå skulle av i bredsand :s

Kvällen spenderades at grandma's house där jag kikade på diverse serier, sedan kom eve ner och joinade mig framför televisionen;)


have it nice dudes!

-Emma Sten


i know what you are

Vad irriterad jag blir på facebook nu när dom har gjort om! man kan ju inte kika på statusuppdateringar som förut, och det var ju typ det bästa med facebook! jaja...

Riktigt roligt i skolan för ovanligheten skull idag. Hade religion morse och kollade klart på prnsen av egypten :) sen svenska (den kunde dock ha varit bättre:/) och sedan var det skvallermåndag i matsalen;) han tom. ner på charm nnan vi skulle på dans vid 2-tiden.

Vi skulle tydligen börja med ballet idag, konstigt nog gick det inte alltför dåligt för mig. Dock aningen stel i benen... särskillt på slutet när man skulle upp med benet på en stång som var lite för hög för mina stela ben....får se hur onte det kommer göra imorn;)

Var sedan på inomhusligan med Steff, där hon gnällda om att hon luktade torsk, saken var den att det vara var hon som kände det;)

Funderar på om jag ska slå igång Twilight, känner mig lite sugen att se den :)


Hörde att låten 'there can be miracles' var med i prinsen av egypten, den var riktigt bra i svensk version må jag saäga! Den hett typ 'det sker ett underverk' (lite töntig översättning, men det lät så bra när Carola sjöng den ;))

God natt med er!


Ha't
-Emma Sten


you were saying?

Blev ingen afro för mig, hade nå fel inne i benet. Har haft så förut, det kommer och går liksom.
Men kvällen slutade med att jag och eve var utklädda till Maria och Josef för att vara med i en typ av julspel ;)

Imorgon börjar skolan och jag känner mig inte så pepp, skulle inte ha nått emot att vara ledig ett par dagar extra:)

Det får vara allt för ikväll you guys.



God Natt !

-Emma Sten


everybody gone bad

Storshoppade igår... nä, men ett par grejer fick jag med mej hem. Som en tröja från h&m och en kofta(det var egentligen inte en kofta men jag vet inte hur ag ska beskriva den annars;)) från Indiska. Sen även llite smågrejer från lite överallt ;)
Åt även min första semla för i år på Charm, en wienersemla! (såå goda!).

På kvällen blav det utgång med Steff och Matilda. Dock brutalt besse på att vi inte fick komma in på stads när det visade sig vara 20år där. Men jag mena, vi har ju fått kommit in alla andra gånger:O Så vi begav oss upp till Aveny där tydligen ett band skulle spela... det var inte roligt! det var bara en massa randoms där och man kände inte igen en käft. Men för att göra det bästa av situationen gick vi lös på dansgolvet, dock var det inte så många som gjorde samma sak ;)

Blev inte en alltför sen kväll/natt eftersom jag tyckte det blev drygt och ville åka hem.

Dagens planer än en prommis ute i snön, senare Afropowerdance;)




Ha en bra dag !

-Emma Sten


again and again...

Barnvakt igåår: wii typ hela kvällen;) plus att jag tröck i mig för mycket gosaker... men man kan ju intte låta bli när det står där på bordet och frestar en;)

Gick och la mig bra sent, och när jag låg där så skönt i min säng och skulle precis somna, så hör jag: bzzzzzzz! tro på sjutton det var en mygga som överlevt vintern! Men efter ett tappert försök från myggans sida att attackera mig dräpte jag det äckliga krypet med min toffla;)

Idag står Birsta på schemat med moderkakan, och sen ikväll får vi se om det blir till att go out!

Ha't

-Emma Sten


follow meeee

Vaknade imorse och tyckte att det var otroligt skönt att vara ledig :D
Dock väcktes jag av hemtelefonens brutalt höga ton... det visade sig vara eve som undrade när hyon skulle komma hit.
Kring halv ett gick vi ut och gick med gångstavar, det ger ju bättre om man går med stavar, men vackert är det inte;)
När vi kom in igen gjorde vi varm coklad och dippade morötter:P slog också igång en film; Boot Camp, en riktigt bra film! klart värd att se, så gör det ;)

Ikväll är det barnvakt som gäller:)

 

Igår: hängde med stew


Idag: dipp med grönsaker m. evehoe


ha det nice !
-Emma Sten


Lill-lördag

Känns otroligt skööönt att vi har studiedagar idag och imorn:D behövdes!
Som sagt blev det utgång igår... Men först bjöd jag och Eve Fanny på middag; Hemmagjord pizza och lite naturgodis:D Gott vare! jag mena, vad kan vara bättre än en tonfiskpizza med mozzarella?
Gjorde oss sedan redo för festligheter och åkte in till stadshuset... Var riktigt roligt det med! vi var kvar tills dom stängde och fick sedan tyvär stå i den snuskigt långa kön till garderoben.
Till sist drog vi en sväng på max, men själv åt jag inget eftersom jag visste att det väntade en tonfiskmacka på mig hemma hos eve:D

Idag ska jag hänga med Stew, och vi ska försöka koka ihop nått vettigt CV, så vi inte blir arbetslösa i sommar;)

Ha en bra dag, och så får vi hoppas att det slutar snöa nån gång!!!




Kvällens kanske roligaste bild.. ;)





Ett mindre lyckat försök att se dirrty ut, som eve sa att vi skulle gö;)



Hade iaf roligt igår:)

Ha't

-Emma Sten


i can't come up with a headline dude.. so this will do.

Jag har en teori om att jag vaknade på fel sida idag... kände mig lite less på skolan idag. Var inte ens pepp på idrotten, men när jag väl körde igång vaknade jag till liv igen:P
Träningsverken har krypit sig fram på mig under dagen, i hela kroppen! tror det kan vara sen dansen igår.

Ikväll har jag vare ute och åkt lite, käkat en skagenmacka(mumsigt!) och kollat på Paradise Hotel- finalen.

Nu väntar sängen, och imorgon en liten sovmorgon för att sedan avsluta denna vecka med utgång på kvällen:D nice!

 


G'natt

-Emma Sten


swingeling

Trodde att jag började tidigare än vad jag gjorde idag.. var där en timme för tidigt :/ men det har väll ingen dött av? Nä, jag satt troget och väntade på att lektionen skulle börja. Blev riktigt glad när det visade sig att vi skulle se Prinsen av Egypten på religionen:D det är en riktigt bra disneyfilm må jag säga.

 

På eftermiddan stog det dans på schemat, vilket var faktiskt riktigt roligt idag. Vi dansade fortfarande swing, men det dög;) nästa vecka ska vi ha ballett..kul.. näe!

Var iväg en sväng på inomhusligan ochkikade på lite fotboll, men var först tvungen att svänga in och köpa en tunnbrörulle... hur goda som helst!

For sedan hem och kollade på Paradise Hotel, vilket alltid är roande;)

Nä nu ska jag sova.. God natt alla!

 

Ha't
-Emma Sten


RSS 2.0