sometimes it hurts instead

Helt sinnes vad hett det var idag,höll på att kokas på jobbet bakanför glasrutorna.
Spenderade lite tid med Eve efter jobbet och for sedan upp med henne till hemmanet. Hängde lie på dyket och for sedan och träffade stackars Stew som jobbar natt. Men Ben&Jerry's kan ju göra allt så mycket bättre... därfös satt vi med varsin sked i Svartvikshamnen och ba åt.
Glass kan faktiskt göra saken lite bättre, men bara för stunden för sen när den är slut så kommer man på varför man anledningen till att man behövde muntras upp...
Katten dissar Eve:


-Emma Sten


för idag, för imorgon och för igår

Ska fatta mig kort... Det var varmt idag. Fick en glass på jobbet. Eh, ja det var väl det som var mest värt att berätta om jobbet.
Sen upptäckte jag att jag inte fått nån lön denna månaden??? I ren ilska ringde jag upp den som har hand om min lön på Kyrkmon, men behärskade mig och lät riktigt trevlig på telefon. Blev skickad vidare för att sedan behöva ringa upp den första igen... förhoppningsvis har dom löst det tills imorn för jag ska ringa och checka. Annars...
Kom hem och kände att jag ville vara lite aktiv så jag tränade lite på maskinen i en halvtimme. Käkade middag och tog en 40 min prommis.
Yeah That's all.

You can't sit and wait for things to happen, you need to make them happen.
-Emma Sten

summerfeeling

Totalt missbedömde vädret idag. Svartklädd från topp till tå, to.m kläderna där under... varför kan man ju undra? Ja, det gör jag med. För när jag klev ut från jobbet vid fyra så möttes jag av en våg av hetta.. grejen var att den där vågen inte passerade utan stekte kvar tills jag nådde en fläck av skugga. Men det är nice med värme.. skulle bara ha valt andra kläder.
For till Steff efter jobbet där man blev bjuden på en asgod gammwok (som Steff själv kallade den). Sen tog vi med oss våra chokladdoppade jordbubbar till sidjön och satte oss på en brygga där å ba mös! Vi behver inte göra allt för mycket för att allt bara ska vara totally amazing. Drog sedan ett varv runt hela sjön i rask takt (helt tvärt om in real life) sen hamnade vi på Max med ett gäng mozza-sticks i handen, Fick dåligt samvete så vi åkte in till ån och spelade lite basketboll. Peppade med en massa musik på hemvägen.. inte för party utan peppade för vad som helst egentligen!





-Emma Sten

nevermind

Påväg till Hemmanet idag fastnade jag i en FET bilkö... tydligen hade en osmidig husbil krockat med en vanlig sketen bil. Och där satt jag. Kom ingenstans... och höll på att kissa på mig. Tror att det stog stilla i en halvtimme typ och jag menar man ska ju inte kunna höra fågelkvitter från skogen brevid om man sitter mitt på E4:an.
Men till slut rullade det på och jag kom fram till min destination.
Jag och Eve drog ut på Birsta där hon handlade(?)en iphone! jag köpte jeansleggings... och en blus, och en skjorta.. och lite annat smått och gott som jag behövde.
Middag blev det ute på altanen hemma hos mig i form av grillat... Sen blev det en bio.. ikväll med. Jag, Eve, Khodor och Anna såg X-men och jag tyckte den var bra!
Imorn blir det andra veckan på Duvans, 9-16. Sen blir det Stew!


-Emma Sten

midsommarstången var det enda som saknades

Midsommar var det ju som sagt i fredags. Började med fika och grillning hemma hos mig med släkten.. notera, jag bakade tårtan. Senare på kvällen kring tio typ drog jag, Eve och Amanda in till stan och mötte upp Anna och tre till. For ut mot Allsta och hängde med en massa old friends från gymnasiet och det var riktigt nice.
Rullade hemöver vid 3 nån gång.
Idag har jag varit nå djuriskt trött! vette tusan varför. Har bara tagit det lugnt här hemma sen på kvällen tog jag killermachine till Petra. Bestämde oss för att gå på en bio, Bad teacher, helt ok film. Blev en massa tjejsnack på det också, och det är ju alltid lika roligt!







-Emma Sten

lonelyboy

Detta är ett tappert försök att till att få mina ögonlock att bli tyngre...
Har största delen av dagen suttit själv inne på duvans, har fått en massa gjort men det var lite lonely att sitta och käka lunch helt solo... Plus att när jag slängde ett öga ut genom fönstret så öste regnet ner. Men passa er alla som har en tanke att "smyga" in på systemet. Jag har nämligen plats på första raden till den showen... Med andra ord, jag ser alla som smiter in där. He hee...
Imorn är det Midsommar också ju. Dagen kommer väl spenderas traditionsenligt nere på Björn (ma home) där det som lockar är tårtan som jag ska skapa! Med jordgubbar. Lite senare får vi se vad som händer.
Dagens lunch, sallad från Ica-nivve och en coke.. mm.

-Emma Sten

vill se stjärnor

Det gick som smort på jobbet idag. Behöver inte förklara mer detaljerat där tycker jag. Fick besök av Evelina också, hon kom med en cola till mig:) mm. Senare på dagen gjorde även modern ett besök. Jag antar att det var väl tur de inte hade nått ärende in där annat än att träffa mig.
Kvällen har spenderats at Annas place med grymt folk. Spelade kubb och mitt lag var väl det bättre denna gången. Jag, Gurra, Eve och Amanda, låt oss säga, pissade på det andra laget. (i själva verket fick de andra ner fler kubbar men dom fet-missade kungen så dom förlorade egentligen). Alla såg en aning sliten ut efter en omgång så vi drog ihop ett par stolar och ba mös istället. Visst hände det att den där guran gled upp igen och lite livemusik spelades, men mina högtalare hade väl huvudrollen denna afton. Trots en intensiv kubbmatch så var det min senapsfläck på tröjan som drog till sig den största uppmärksamheten... så jag bestämde mig att den borde tas bort snarast.. får se när jag ska komma ihåg det bara.
Å förresten kunde jag ha dräpt 3 älgar med killermachinen (bilen) när jag åkte hem... dom promenerade som ett gäng old ladys med rullatorer över vägen, den farten alltså. Tur att jag såg dom i tid så jag inte kapade benen på den största och fick in resten i bilen... typ.
Bjuppar på en bild på Eve idag när hon kom på besök.

Lite trist att det aldrig blir riktigt mörkt på kvällarna så man kan se stjärnorna.
-Emma Sten

I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded

Har nu jobbat två dagar på mitt nya jobb och det går faktiskt riktigt bra... enligt mig själv! Nej men jag trivs bra och dagarna går rätt snabbt. Har hunnit med att checka in ett gäng kistor och fixat med fonder samt annat som hör till. Nånting helt annat än vad jag tidigare jobbat med, and I like it!
Spenderar lite mer tid på vinden hos farmor nu också med tanke på att det ligger närmare Kvissle... missförstå mig rätt ni som inte vet att vinden i själva verket är en övervåning som jag har konfiskerat hos farmor. Mitt eget område så att säga... det enda den saknar är kök och Ducsh... men vad gör det när man kan duscha i källarn.
Har precis bäddat nytt i sängen och ligger och myser i ett nytt leopoldino-bäddset som mormor skapat åt mig... så djuriskt (fniss) myyys.. dåligt skämt, jag vet.
Nej imorn är det dags för nya tag så jag ska väl sova lite... måste bara komma ihåg att fixa en matlåda imorn (med risk för en stor FAIL på det uppdraget).

-Emma Sten

ett par vita converse rikare

Har varit på kalas ikväll jag. Det var min kusin Alva som fyllt år och bjöd på gofika. Studsade även lite studsmatta och lekte med jycken... med andra ord, jag blev som barn på nytt ;) hähä.
Sen kom ju även Evelina hem från London senare på kvällen, och hade lyckats med sitt mission (som jag gav hon när hon stack) att hitta ett par låga, vita Converse till mig! Sen hade gullhönan även köpt en jättefin spets-tisha/blus, strumpbyxor och en stooor vit Toblerone till mig:) Aaaw!





-Emma Sten

I need to work it

Klassfesten var ju riktigt nice.. det var roligt att träffa alla igen trots att inte hela klassen var där. Vi var hos Björn mitt i stan hela kvällen innan det bestämdes att vi skulle ner på stan, trött som jag var med mina 4 timmars sömn natten innan bestämde jag mig för att rulla hemåt.
Gårdagen spenderades hos min kära vänn Steff. Jag slingade och fixade hennes hår, snackade massa skit, agerade skjuts ut till Tynderö (som jag trodde låg i Sthlm, men i själva verket låg i utkanten av Timrå) och köpte med oss snuskigt god mat från en undangömd thaikiosk någonstans i Sallyhill, sjöng tills rutorna i bilen höll på att spricka och mådde bara bra. Hon hjälpte mig även att plocka ut en outfit till kvällen då jag skulle ut.
Lämnade Steff och plockade upp Khodor och Olle och begav oss till Anna där vi hade det allmänt nice innan vi drog ner på stan för att svänga våra lurviga. Dansade tills svetten rann, gled runt, träffade massa skönt folk, bevittnade en fight och försökte smygfilma den vilket slutade i en fail, drog en nattmåltid på mcD medans solen petade mig i ögat och somnade sedan i min dödssköna säng på farmors övervåning.
Fredagen:



Lördag:

Linslus som man är på mingla.nu:

-Emma Sten

hey heey

Kom precis på att jag har jobbat min sista dag på skolan för den här sommaren. Men ledighe ska man inte ha! Nästa vecka börjar jag ju jobba på Duvans begravningsbyrå.. sweet! Det kommer nog bli riktigt roligt ändå, iallafall annorlunda. Det blir nog lite skillnad motför att jobba med barn hela dagarna.
Nog om det. Ikväll blir det tydligen klassfest, men vet inte om det blir utgång efter det för jag ska nämligen ut imorn.. troligtvis:)

-Emma Sten

så sommar

Trots att det var jag som hade stängning idag at work så gick tiden snabbt. Var på en mini-utflykt till skogen (myggen fick sig en och annan tugga också) kollat på Trassel och bara haft det nice ute i solen.
Och dagen kunde inte ha avslutats nå bättre än med grillning med sköna människor. Det blev t.om live musik i form av en snubbe vid namn Jens som hade en gura med sig och sjöng riktigt bra! Inte nog med det så spelades det barfotafotboll, och jag kan säga att mitt lag (jag, Manne, Patrik och Jenny) pissade på det andra laget!
Bra kväll!


kanske den kyligaste kylen ever:


-Emma Sten

i'm workin' it

Med tunga ögonlock masade jag mig ur sängen imorse för att ta mig till jobbet. Det är bara fritids nu på sommarlovet och därför är det inte riktigt bestämda tider de ska göra si eller så... vilket leder till att dagen går seagre än vanligt. Men hey, ska väl inte klaga.. det finns ju dom som måste sitta inne när det är finväder.
Premiäråkte färdtjänst idag också. Följde med farmor när hon skulle ut på galej, en erfarenhet rikare liksom.
Imorn är det jobb från 9.15- 17.45 som gäller, sen by night så ska jag till Anna där vi ska grilla ett gäng.. myys!

-Emma Sten

and I just can't get enough


-Emma Sten

skolavslutning

Trots det dagens dåliga väder var det dags för Kyrkmons årliga skolavslutning. Och så klart kliver man väl upp för att se småbarnen sjunga! Vad duktiga dom var! Och så kom alla och kramade mig efteråt och var så glada, sen fick jag till och med en avslutningsgåva av en lite kille... det var två ljusstakar (för värmeljus). Såå gullig!:)
När avslutningen var avklarad köpte jag mig en Ben&Jerry's som avslutningsfika (när jag gick på Kyrkmon gick vi alltid på kondis, men detta fick duga denna gången eftersom jag var själv...).
Hängde lite med farmor tills Eve slutade, följde då med henne och växlade pengar, hon sticker ju nämligen till London imorn. Men clever som jag är skickade jag med henne en slant så hon kan köpa ett par pjucks åt mig, sweet!
Drog en sväng på Birsta med vilket slutade i ett koft-köp och mcD-dinner.
Och idag blev även min bil lagad! Yeeey! Har varit utan den i typ 1½ vecka... sämst. Men nu är den hur som helst tillbaka hos mig, och jag är glad.. men inte plånkan.
Anywho, ska upp och jobba imorn 6.30 så bäst jag lägger mig... woow, innan tolv!
Myser med colan:

ljusstakarna/hållarna

En allmänt dryg Eve:

-Emma Sten

what to do


-Emma Sten

kräm

Har hängt med Steff mest hela dagen... och vi har spenderat större delen av den i hennes källare. Om man bortser rfån prommisen vi gjorde ner till Kvissleby för att käka lite pizza och dra en lov inne på Ica. Trots att vi tog varsin barnpizza pallade inte nån av oss att trycka hela... dunno what, but.
Sen skulle vi försöka vara lite "nyttiga" så vi köpte en ananas och jordgubbar istället för typ cheddar-popcorn... meen vi var liksom tvungna att slänga med en chokladkaka och lite trocca.
Kollade på en film också, No strings attached, som vi för övrigt har försökt se diverse ggr men inte lyckats ehm.. ladda ner.. ehh den. He.

-Emma Sten

sunrise

Hängde med grabbarna med stort G i fredags, med andra ord Olle och Khodor. Vi käkade på Biteline, drog till en park och hade det gött med en massa andra för att sen dra oss ner mot ån och lira lite basketboll. Det var ju fakiskt riktigt kul.
Igår då. Solade lite hemma och fixade diverse grejer. Åkte sedan ner till Gnarp för att fira min kusin som tagit studenten. Efter det bar det direkt av mot stan och Anna och styrde sedan ner mot stan för lite utgång på Allstar. Träffade massa skönt folk som jag satt och snackade med i princip hela kvällen. Magen började kurra så jag drog med mig tre grabbar på mcD och det slutade med att vi tog med oss maten upp på Södraberget och satt där ett tag... Bra fint det var där ändå!
När jag seadn rullade hem själv såg jag att solen var på väg upp, svängde ner och satte mig på bryggan käkade lite zoogodisar och kikade på solen, som var rosa. =Bra kväll!!
Fredags:


Lördagen:


utsikt från Södra:


soluppgången:


-Emma Sten


ett år äldre

Nu är det som sagt ett år sen världens bästa klass tog studenten. Finns inget annat att säga.. vi var bäst helt enkelt.
Så därför tänkte jag bjuppa på bilder som har ett år på nacken.


-Emma Sten

och jag vill ha mer

I know att uppdateringen inte har varit den bästa.. meen jag har inte haft tillgång till nån dator, satt.
Trodde ju för övrigt att jag var ledig i tisdags, men ack så fel man kan ha! Var dit med min lönelapp när de påminnde mig om att jag skulle jobba.
Sen igår var det grillning på berget med en massa som gällde! Nice var det och håret luktade lika mysigt som det alltid gör när man har suttit i grillrök. En annan fick gå upp och ner 2 gånger pga några eftersläntare... men jag tackar inte nej till lite extraträning...
Och idag tog min kusin Angelina studenten. Så jag åkte in till stan med Steff och käkade en lunch och sedan gick vi och kikade på när Hedbergska gick ut på trappan. Jag kan inte fatta att det var ett år sen jag gick ut där!
Och kvällen har spenderats hos Angelina med en massa gott att äta!








Alltså shit vad myggbett jag har! Överallt på benen! Det kliiiiiiiias!
-Emma Sten

tangled in carseat

En liten bildserie bara om hur en människa lyckas slingra in sig i sitt eget bilbälte.


Hihi.
-Emma Sten

helt bar

Ja det har blivit en hel del biler under helgen så jag ska väl fatta mig kort så får ni se bilderna istället.
Gårdagens tidsfördriv blev fotboll och årets första dopp.. Dyket fick den äran!
Och idag är det ju Sveriges nationeldag.. inget man lägger större märke till annat än flaggan Jens tog med sig upp på berget där vi grillade och ba mööös.
He he- gjorde Khodor helt ren från hår på bringan ikväll med... fniss.









-Emma Sten

i can't really describe it

Det blev alltså utgång igår. Den bästa på länge enligt mig själv!
Började med att min bil inte ville samarbeta (det var väl kanske inte en av de roligare sakerna under kvällen) meeen vi fick tillstlut lämna Jaques hemma och ta Eves pärons bil istället. Kom tillslut fram till Robin som hade födelsedagspartaj med grillning. Det blev aningen kallt så vi fortsatte inne med singstar och en massa spel.
Kring halv tolv drog vi oss in mot Sundsvalls city för utgång. Allstar blev stället.
Jag spelade Black Jack för första gången och var riktigt bra (tyckte jag iallafall) och roligt var det! Sen rullade folket in och träffade en massa sköna människor, kompisar hit och dit och bara hade det riktigt nice! Kvällen var med andra ord lyckad. Avslutade på mcD för att tysta min bullrande mage.
Här kommer massa bilder på massa folk från my iphone:










ooh, nån som var linslus på mingla.nu kanske?
-Emma Sten

where them girls at

Grillade hos Stew igår.. behöver inte säga så mycket mer, antar att ni redan vet att vi hade det awesome och föråt oss som vanligt. Var t.om mätt imorse när jag vaknade...
Idag ska jag ner till min kusin och morbror i Gnarp för de båda har fyllt år. Sen ikväll bär det av mot Robin som även han har en födelsedagsfest och en utgång på det. Låter bra tycker jag.




Sen satt kaninen/haren (vi har för övrigt 3st som bosatt sig under våran altan) och mös när jag kom hem.
-Emma Sten

from my iphone

Haha, såg inte att Amanda hade skrivit på chatten på facbook... Den är lite lurig på mobben. Men kollade in senare och såg att hon hade försökt fått kontakt med mig:

Och sen satt jag och snackade med Eve förut ikväll... Notera att  detta måste läsas med en grov "berättarrösten-i-svampbob-röst" eller för er som inte har koll på hur den låter så kan ni tänka er Kapten Haddock i Tin Tin ;) :

-Emma Sten


do not miss your chance

Var på Birsta men Eve idag en sväng.. och konstigt nog köpte jag inget (??).. Meen då var jag ju på stan med moderkakan på onsdagen och köpte 2 sommarklänningar och en kavaj. 
Käkade tacos hos Eve, och jag måste säga att jag ochOlle gjorde nog den största insatsen vid matlagningen när vi for ner på ICA och köpte salsa medans de andra hackade och dukade..
By night drog vi ner till dyket och lirade lite boll ett par stycken, men det blev lite kallt och myggigt så vi skingrade oss. Jag och Eve for hem till henne och åt lite Ben&Jerry's.
En liten notis bara. Jag måste ju vara bland de bästa myggdödarna ever! Hade en tändare och låg på lur tills en mygga uppenbarade sig... FRÄS! så brann den lilla, irriterande, blodsugande myggan upp.



-Emma Sten

det var lillördag

Onsdags kvällen Började på biografen med Eve och Khodor. Vi såg Baksmällan2 som var hur rolig som helst! Helt klart värd att se, om ni frågar mig.
Fyllda med popcorn och cola drog vi oss ner mot ån för att spela lite basket och dunka musik... bestämde oss lite småspontant att gå ut en sväng också eftersom vi var rätt pepp. Det blev Allstar och där inne stötte vi på Steff, Mattan och Ida.. riktigt roligt där ett tag men vi åkte ändå hem rätt tidigt.



-Emma Sten

historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Hua vad jobbigt det var att kliva upp imorse... tog forever innan ögonen vaknade! Tog mig hur som helst bort till jobbet till kl 8, körde på tills klockan slog 17 och for ca 20 meter för att köpa thaimat. Dom kan dom där thailändarna! Mätt som bara den blev jag.
Åkte hem och satte mig på altanen (tydligen favvo-stället för tillfället) och kollade på en massa blixtar och lyssnade på muller, för åska gjorde det! somnade till den mysiga symfonin och vaknade senare av att det var  dags att hämta min kära kusin Evelina och Khodor på tågstationen, kl halv tolv.
Men nu är det dags att hoppa i sängen igen och soooova! för imorn är det jobb 8-14, godnatt!



-Emma Sten


RSS 2.0