use the force

Grattis säger jag till Jens, Eves pa, som fyller år idag... bara därför var det helt okej att äta en massa gott fikabröd hos Lindströms.. utan att behöva ha dåligt samvete! Aningen besviken på min mongis-laktosmage som sabbade för mig så jag inte vågade ta mer än en pytte-bit av Evalisas jättegoda tårta. Men den lilla biten jag tog var i alla fall mums.
Idag har det bara varit chill och imorn ska jag en sväng till staden med Stew, sen på kvällen kanske jag bygger ett pepparkakshus.. om jag hinner, men jag gillar liksom julpyssel. Tror att jag måste passa in lite träning däremellan också.
duu duu duuu dudu duu dudu duuu (Darth Vader theme, som det låter när han kommer... har den biten i skallen av nån anledning)

En glad Pichano arbetare som slet tills svetten rann! Bra roligt jobb detdär var :)
-Emma Sten

today today

Hittade faktiskt en t-shirt och en spetströja @ birsta... och en stor ram från IKEA, får alltid sån lust att köpa en massa ljus där bara fatt de luktar så gott, men idag så blev det inget av med det. Kan ha vart för att jag har bra många ljus kvar från förra gången.

-Emma Sten

here we go again

kollade igenom bildarkivet... hittade dessa från student tiden.




-Emma Sten


winter

Och jag gillar vintern, ja det är kallt men det gör inget.

-Emma Sten

free time

Idag blir det birsta en sväng! Får se om man hittar nått..

somliga ljus brinner aldrig ut
-Emma Sten

det löser sig

I eftermiddag har jag faktiskt städat mitt rum.. kors i taket! Har rensat lite och dammsugit, men kunde inte hitta min julgardin så den får jag leta upp imorn istället.
Mina IKEA-stjärnor:)...


-Emma Sten


en liten bild

Såg på facebook att Emily lagt ut lite bilder sen igår, och då tänkte jag att jag kunde "låna" en av henne:)... hon vet inte om det än men lär får reda på det när- eller om hon bestämmer sig för att läsa min blogg.
Varför jag bestämde mig nu för att "låna" var för att jag glömde min egna kamera hemma igår, något som sällan händer på sådana tillställningar, men man kan ju inte alltid vara bäst.
Tycker att det bara är jag som ser happy ut här.. kanske grabbarna var ledsen för något? vem vet..... nä troligtvis inte.
 
-Emma Sten

allting börjar om.

Igår var det reunion med spid07b at Emily's house, var ett tag sen man träffade alla klassmates så det var roligt. Lite förvånad över att så många kom ihåg dansen till guldtrofén...
Drog ner på staden och Stadz, blev häng i kön där man kunde  ha frusit ihjäl och vakterna skulle inte ha brytt sig ett smack, de ville bara att hela kön skulle backa, hade lite svårt att påverka det när man var längst fram. Också jag fick höra en massa gnäll och någon sa att jag knuffades som stog bakanför personen i fråga... då undrade jag om han hade undgått att det var en fet kö bakanför mig...
Anywho så var målet med att stå och bli en istapp att nån gång innan 12 komma in och se Daniel Adams-Ray, lyssnade första gången på snubben kvällen innan, men jag måste medge att han var helt ok, nä han var faktiskt bra, och jag brukar inte vara så pepp på svensk musik.
Denna kvällen var typ den bästa under studenten, hela klassen var i Solles lada.

-Emma Sten

a broken heart can't be that bad

Trots att det snöar och blåser nå brutalt ute, så att det knakar i huset, så är det ändå rätt så mysigt. Och nu börjar det ju närma sig jul också. MYSIGT! Sen har jag kommit fram till att jag gillar nätterna bättre, eller jag gillar att det är mörkt liksom.. och då passar ju vintern mig perfekt eftersom det är mörkare ute då, man ser stjärnorna så mycket bättre också. Sen såg jag för en vecka sen norrsken, när himlen skiftar i grönt :)

Och eftersom jag bor ute i skogen typ och vid "havet" (och att nån osmart snubbe kapade lite för många träd i sommras) så driver det in hur mycket snö som helst när det blåser, och ikväll så hade t.om en ambulans kört i diket  (ja, en ambulans på björnvägen mitt i natten) så skulle bärgarn dra upp den och en till ambulans fick komma, men den kom ju inte förbi de andra fordonen eftersom vägen är pytte. Dom lyckades iaf till slut få upp den där första ambulansen, men då hade den som beövt skjuts med den fått tagit sig till den med egen bil...
Så här mysigt ser det ut genom mitt fönster hos farmor... ljusstakar :)

-Emma Sten

ian somerhalder

hunkish, typ.. nä inte 'typ', hunkish.

bilderbilderbilzdljfbasöfhv

Okej, här kommer ett gäng bilder... jag är hemma nu.    ;)
Börjar väl med en redig frukost antar jag

sweet

en random pinne

Eve skulle på toa och fann denna


Under städandet hittades även denna burk med 'ravioli bolognaise'... tar man förstoringsglaset ser man även utgångsdatumet Maj 2001, exakt kl 08.22 var den förstörd och oätbar.

För mycket päls... sliter på hjärnan


Eve hade det kämpigt att ta sig upp... och ner


Leverpastejstunga

snööö, myyys

Eve fick skrapa rutan innan hemfärd

the ugly truth



That's all.

-Emma Sten

it's hard to forget

Nä bilderna kommer inte idag heller, är kvar hos farmor.. men för er som är intresserade så kommer de antagligen upp imorn.
Dagen har till stor del gått bra, om man bortser från vissa moments.. har varit på bodypump också. Tog i så jag är alldeles slapp i varenda muskel nu. Imorgon är det jobb 8-16.30 som står på schemat, huh. Men det ska nog gå bra!
En annan såg ut ungefär såhär för x antal år sedan:

-Emma Sten


ja vart var jag

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har liksom inte riktigt haft tid eller mottagning för ett inlägg denna helgen. Har ju som sagt tillbringat den i fjälls, dock ingick storstädning av två stugor men det var ändå riktigt roligt där. Man blir som sådär avslappnad på det där stället, märktes idag när jag fick hufvudverk efter jobbet. Tänkte att jag skulle lägga upp en massa bilder, men då kom jag på att jag är hos farmor och det är nästan omöjligt här, men jag får väl ta de två enda jag knäppte med mobilen så får de andra komma imorn kanske.

Måste bara berätta om en rolig grej, varje gång jag kommer till jobbet så ser en unge mig och ropar då: -EMMA KOMMER!!!!!!... och inom ca 3 sekunder har jag en sisådär 10 ungar som kommer i full fart för att klänga på mig... och de saktar inte in, nä dom kommer i full rulle och dunkar och stannar inte förän det tar tvärstopp då jag sabbar deras fart, inget jag har nått emot men de ungarna som kom först blir lite smått squeesade av de som kommer sist. Sen får man försöka ta sig loss, och det är inte det lättaste kan jag lova;)

Anywho, nu ska jag sova och ladda för jobb imorn med! Gonatt.
Så här nöjd såg eve ut i sin varma säng:

Så här mycket frös jag:

-Emma Sten


i see you

Hittade denna bilden från förra sommarn;)

-Emma Sten

imanueuw

Igår åt jag  gröt till frukost... mmm. Det var faktiskt riktigt gott, det var ett tag sen jag orkade göra gröt men hade lite sovmorgon igår satt passade väl på antar jag. Men det blir nog inte det idag.. gjorde nämligen gröt till middag igår ocksåför mitt tonfiskförråd hade tagit slut och jag hade tänkt göra tonfiskpasta till dinner.

Hade kollat helt fel på hur länge jag skulle ha jobbat i måndags, trodde att jag jobbade till halv fem och hade sagt till moderkakan att jag kunde följamed till IKEA. Men sisådär ett par timmar innan jag trodde att jag skulle få rulla iväg kom det fram att jag jobbade till kvart i sex istället... var bara att ringa modern och säga att jag skulle komma lite sent;) Köpte en hel drös med ljus som luktade vaniljglass, chokladkaka, kanelbulle och nån typ av kolakaka, och en toaborste... alltså inte ett ljus som luktade toaborste utan en riktig sån för 4 svenska kr.

Dagen kommer att spenderas på jobbet, sen måste jag hem och packa.. åker nämligen till  fjälls imorn. Mamma och pappa i en bil, jag och Eve i en annan. Blir nog nice.
Min gröt:

-Emma Sten

back on track

Okej now I'm back.
Har inte hunnit sitta och gjort nått inägg i helgen och igår när jag kom hem så somnade jag på en gång.
Åkte i alla fall tåg i lördags mot Sthlm med ett snabbt byte i Gävle. Kom fram till hufvudstaden vid halv ett nån gång, möttes då upp av Mandark på T-centralen och vi drog sedan en repa på staden...  vilket slutade i ett jack-inköp för min del. Det blev middag på efterlängtade Subway med kaka och hela kittet, dock så hade dom inte vitlöksdressing den här gången heller! huh! vad är det med dom, dom borde ju fatta att dom borde beställa mer när det alltid verkar vara slut på just den dressingen på veckoslutet!
Efter vi stillat våra maga drog vi oss mot Amandas crib... hennes rum var mysigt men korridoren har kunnat renoverats;) Gjorde naglar och allmänt slappade hela kvällen.

Vaknade tidigt på söndagen av att nån utbytesstudent gapade ute i korridoren men somnade lyckligtvis om! Vid 12 gick vi till stan typ för att jag skulle fixa Amandas hår och smink hos en av hennes polare. Alla var fancy klädda som var där och jag sprang runt i jeans. Så jag bestämde mig för att gå till stan och spana lite där istället, trodde dock att jag hade gått fel ett antal gånger men tydligen inte. Det har alltså lönat sig att varit där så pass många gånger;)
Kände mig lite ensam när jag käkade själv på mcD på centralen... men jag hade ju ett antal timmar att slå ihjäl innan tåget skulle rulla. Vilket det gjorde vid halv åtta, även där med ett byte i Gävle.
Min kära moderkaka och farsgube kom och hämtade mig på stationen i Sundsvall, och farsdag till ära gav jag pappa en sån där skumm grej man masserar skallen med så man får rysningar i typ hela kroppen. Han blev nog glad för den.
Lite bilder från i helgen, ursäkta kvaliten.. de är tagna med mobilen.





-Emma Sten

i know you feel it too

Som jag sa har jag inte gjort mycket ikväll. Men ätit hemmagjord pizza har jag gjort, och packat lite... men jag behöver ju inte ha med mig så mycket eftersom det bara är en natt.
Men tveksomt om det blir så många inlägg imorn... kommer ju sitta på tåg och pallar inte köpa internet. Hoppas jag får sitta själv så att jag slipper vara trevlig med nån random snubbe som jag fick sist jag åkte tåg själv. Och värst av allt den gången var att han inte snackade ett dugg svenska med skulle ändå prata om allt och ingenting. Till slut fick jag trycka in hörlurarna i öronen och låtsas sova. Vad gör man liksom?
Nä nu tror jag att jag ska gå och lägga mig faktiskt.
så... godnatt!

adios!
-Emma Sten

sunkish

Usch.
Jag tror att jag håller på att bli förkyld. Snorar och hostar, och en och annan nys här och där. Sen så är inte halsan i sitt bästa skick för den delen heller. Men man får ta det som en man. Frågan är om inte en man skulle ta det sämre än vad jag gör? ha
Anywho, får hoppas att det inte blir värre till imorn bara, när jag åker till Amanda.
Ikväll blir det nog bara lugnt hemma, det är i alla fall vad jag har tänkt mig, men planer kan ändras.

-Emma Sten

nu blev det jul igen

Fy vad kallt det var idag! Trodde att det även skulle snöa denna dag så jag tog ett par andra skor... synd för mig var det kallare än igår och ja, jag valde fel skor. Men slapp i alla fall vara rastvakt idag så behövde inte gå ut förrän fritids vid halv 2. Sen mellis.. mmm mellis (med Homer-röst) hemmagjord yoghurt, var god faktiskt.

Eve kom med en idé igår... att vi skulle ha nån typ av "julmys" ikväll, visst sa jag. Köpte i alla fall glögg (med diverse tillbehör), julmust, pepparkakor, ädelost och lite pepparkaksdeg. Sen slog vi även igång den brutalt utnötta julskivan jag har. Det är liksom inte riktigt jul utan den.

På lördag åker jag tåg till Amandark in the big city (hufvudstaden), känns som att jag ränner där mycket nuförtiden. Ska i alla fall hjälpa flickstackarn med en balfrisyr på söndagen och efter det ta tåget hem. Hmm, hoppas alla tåg funkar som dom ska... för i Stockholm blir det ju "snökaos" så fort det faller nått från himmlen.







Adios!
-Emma Sten

märkes bög, oj förlåt tog fel

Okej, detta är till er som legat inne hela dagen och inte alls kikat ut genom förnstret eller överhuvudtaget kollat på tv'n/läst tidningen/lyssnat på radio... Jag hade rätt med min spådom igår! det snöade inatt, och det snöade mycket kan jag lova. Passade ju perfekt när man skulle iväg och joba med barn..not. Fick för det första vänta på bussen i ca 20 min bara för att jag för en gångs skull var ute i tid. Sen var det tilll att vara rastvakt och passa sig för ungar som ville trycka en snöboll i nyllet på en. Men dagen har annars varit rätt soft, har bland annat fingervirkat.. tror att min pappa ska få det lilla stycket jag lyckades få ihop... han blir nog glad.

Sen trotsade jag och Steffen vädret genom att gå på giffarna, mysigt tänkte jag och tog med en knallgul filt.. visade sig att det inte var så mysigt utan jättekallt. Tror det var runt noll grader i min sko... var tom. tvungen att köpa en korv eftersom jag inte dricker kaffe, det var så illa att den lilla stumpen korv som var kvar på slutet hade blivit ruskigt kall.. hmm, då tror jag att jag föredrar handtorken inne på toan, ni vet den där som sprutar ut varmluft och låter förmycket så att man hellre går med blöta händer istället för att använda den. Men idag blev den räddarn.
Efter blev det en kopp varm choklad på hemmanet med Stew samt kolla igenom 7ans skolkatalog... pinsamt.
imorn blir det jobb igen!

30 seconds to mars - the kill ... bra låt, lyssna på den!
Adios
-Emma Sten

dåligt väder kanske

A just det, det blåser ute.
Nästan så att träden skulle kunna gå av... tänk om det skulle ligga ett över vägen imorn satt man inte tar sig nån stans. Nä, nu ska vi inte tänka så.. tror att det snöar också, ja då får vi ju iallafall en vit jul. ooh det är snart jul. Mysigt! Det är det bästa på hela året enligt mig!

-Emma Sten

bruno mars

Just the way you are.

-Skön sång detdär

heyheeey

Började dagen med en promenad på en sisådär 50 minuter klockan halv 7 imorse. Sen har dagen inte varit fylld med så mycket... har burit en massa virke och varit på Citygross, där jag för övrigt köpte en mysig lampa. Den är formad som en stor svart kon med en ljusslinga inuti.
aop, det var i stort sätt min dag. Imorgon blir det jobb och på kvällen är det giffarna! Tar emot lite eftersom det tydligen ska snöa imorn.

-Emma Sten

Vampire diaries

Bra serie! Man vill liksom bara  se mer...

-Emma Sten

världens kanske godaste efterrätt

Man vispar bara 1½ dl grädde, smälter 150g vit choklad och klickar i 1½ dl kesella. Jätte gott! tror att det är kesellan som gör att det inte blir sådär supersliskigt. Sen kan det alltid vara bra att ha nån som kan vispa åt dig, som jag hade, Eve alltså.




-Emma Sten

Våld löser allt..

.. eller i alla fall när man fightas mot igenväxta hål i öronen! Tröck in en handduk i munnen och tvingade mamma att spesta örsnibben min även fast hon fick ont i magen av att se nålen penetrera mitt öra.

BOOOYAA!
-Emma Sten

dumma mig

dumt liksom

-Emma

vi är redan 5 och vill vara ett jämnt antal


I väntan på att det lilla äcklet (evelina) ska komma kan jag bjuda på denna bilden, japp det är jag som har tagit den. Zac ringde upp mig och behövde nån som kunde fota så jag ställde upp, jag mena vad gör man liksom.
.
.
Nä om jag ska vara ärlig ringde han inte, det är inte ens jag som tagit bilden...

Sa igår att min nacke var på krigsstigen, känns ungefär detsamma idag så slipper nog nackspärren! wihoo! Men en annan sak då... hade fått en blodblossa bakanför örat där jag hade tagit hål, så jag tog ut örhängena igårkväll, hmm dumt. För nu verkar det som om jag inte kan få in dom igen, attans. Får väl vålda lite.
-Emma Sten


sån't man får ta

Har upptäckt att min nacke värker! aj... är nog sen igår antar jag. Nalkas nackspärr kanske.

-Emma Sten

girls in stripper heals

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad faktiskt! Jag och Eve gjorde oss först fräsch hos henne och åkte sedan till Olle för en förfest, roligt folk var det också. Vid halv 12 drog vi ner mot staden, grabbarna gick på Allstar och jag och Evelinus drog på Stads. Mycket folk där och riktigt bra musik.. för det mesta. Och jag uppnådde mitt mål för kvällen som var mozzarella-sticks!.. very nice. Huh tror att jag var hungrig redan när vi åkte ner till stan.
Vaknade sent imorse av att solen petade mig i ögat, jag gillar egentligen inte att sova länge för det känns som att hela dagen bara försvann liksom, men tror ändå att det behövdes idag!
Nu ska mormor och morfar käka här och efter det blir det häng med min lovely friend Steffen, och om jag känner oss rätt så kommer det att bli awesome! :D
Lite bilder from yesterday:
Eve blev butter när hennes planerade outfit inte blev av:

Men se, det blev lyckat ändå:

och en annan körde på "den lilla svarta".. hähä:

Eva, Martin, Olle:

Huh?

Sorry Fanny:

brotha from anotha motha:

Psyk?:

OÓch denna får avsluta bildserien:

Nu ska jag gå och trycka i mig chokladmousse... GOTTTTTTTT!!
Adios!
-Emma Sten

bombomboom

Okej, ikväll ska jag och Eve ut och göra stan osäker.. blir kanske nån förfest med Olle och co. Men har inte planerat så mycket, och ddet för att det blir alltid så mycket roligare när man inte har för höga förhoppningar på kvällen. Min enda förhoppning denna kväll som nästan är ett måste är att jag ska trycka i mig mozzarella-stick från max i slutet av kvällen! Dom är nämligen wonderful! blir kanske min nya klänning till och med... oooh!
Så snart ska jag rulla mot Eve bobbofett Lindström's lya för att göra mig lite fräsch.
AAAJJJJJJJ!!!! äckligacpmongo-ved!!!! jag slog min tå!!! tror jag kommer tappa den!

Yeah that's her
-Emma Sten

Bilder från estocholmo

Nu ska vi se om jag kan få bilderna uppladdade... är hemma nämligen och tro det eller ej men det verkar som om att det är bättre mottagning här, och jag kan säga att detta stället ligger ute i skogen. Och som dom säger; bättre sent än aldrig, det var ungefär så jag tänkte med studentbilderna;)
Satt mitt emot dessa två på vägen ner, Jenny och Micke:

Jenny:

Jenny plockade fram en varsin mandarin till hon själv och Micke.. gissa vem som fick vilken;) :

Jag med kina-frippa på hotellet:

Fikade på ett mysigt ställe:

Modern' var lite kamera-skygg, därav alla bilder på moi. Men hon kommer inte undan helt:

Jag och smoothie'n mös...

Blev typ överlycklig när jag hittade ett Subway som inte låg gömd i tunnelbanan... dumt att man inte fattade det på en gång att de såklart skulle ligga där nere när man inte hittade de ovan jord, Steffen nu vet jag vart vi ska gå nästa gång! Mycket närmare!!

Vad äre i påsen?... min-cupcakes! som jag fick vakta med mitt liv på vägen till hotellet, jag skrek åt en karl som fet-mosade påsen när han manglade mig i all hast

...tur för den snubben klarade sig muffinsen!

Ja trött var jag, och mamma tog ett kort... the ugly truth, tur för er att ni slapp se mitt nyvakna face;)

Ja det får nog räcka med de bilderna, till slut funkade det... har insett att det inte är nån idé att ens försöka ladda upp bilder från systemakmeran när jag är hos farmor, då får mobilbilder duga!
Adios!
-Emma Sten



adam lambert


still no connection

Men alltså jag fattar inte vad problemet är med the connection... det går verkligen inte att ladda upp bilder från systemkameran, dom är stora jag vet, men det borde ändå funka!
Anyway, började dagen med en lunch på staden med Stew, Charm såklart. Sen strosade vi runt på stan och jag köpte en klänning.. hade letat efter en speciell och förklarade för henne hur jag hade målat upp bilden av den i min skalle, då kollar hon lite konstigt på mig och tar fram en nästan exakt kopia av det jag sagt. Kung!
Sen var vi även på hockey ikväll, hade fått ett par biljetter av farsguben. Dock så sög Timrå, och synd att jag inte satsade pengar på matchen för i början sa jag att det skulle bli 4-1 till modo... och rätt hade jag! Kanske ska satsa på en karriär som den nya bläckfisken Paul. Hörde att han var död.
eftersom jag inte kan ladda upp mina egna bilder lånade jag denna från Cilla som är tagen i somras, den ser liksom lite mysig ut sådär:) :

-Emma Sten

snigelfart

Gah! internetet verkar inte vilja funka som det ska när jag är hos farmor. Har ett mobilt bredband och Hemmanet ligger nämligen  mellan två "berg" (jag skulle kunna kalla dom kullar) så det verkar inte vara sån bra connection med omvärlden.... detsamma gäller mottagningen på mobilen, man måste stå på exakta ställen för att personen i andra änden inte ska försvinna... störande.
Anywho, Var som sagt i Stockholm i helgen med moderkakan, var riktigt mysigt kan jag säga och det blev också en del shopping för min del, kände mig nöjd med mina inköp när jag kom hem! Så här bjuder jag på ett par bilder från resan:
...
SKIT! Det tar ju femhundraelva år för internetet att ladda upp bilder mellan kullarna!!!! JAG HAR INTE TID... ska sova ju!! Aja det får bli ett sånt där piss-tråkigt inlägg utan bild denna gången.. men jag ska lägga upp stockholmsbilderna så fort jag är hemma och internetet funkar som det ska!
Men då kan jag istället berätta för alla som är intresserad att jag har jobbat denna vecka.. och igår gjorde jag och en annan vikarie spöktimme för barnen och trolldeg som de tyckte var jätte kul (jag med). Idag fick dom gå till trollskogen där vi bjöd på varm choklad och mandariner... sen hade jag och AnnaKarin som hon heter fixat så de fick gå på "bio".. med andra ord vi slog igång Herkules och hade gjort strutar med popcorn i... popcornen uppskattades. Och bäst av allt var att vi kunde fylla våra strutar med mer popcorn utan att ungarna märkte, hä hä. Är ledig resten av veckan...

Adios!
-Emma Sten

RSS 2.0