Your eyes shine through me


You were meant for me

I know i'll see your face again

Städat har jag gjort idag! Bra Emma (klapp på axeln).. och kollat på Williams bröllop som jag inte hade en aning om att det var idag.
For upp och drog med mig Eve till biteline, träffade Jenny och Micke där och fick reda på vad det var för frukt Jennys mage hade växt till.. det var en vattenmelon nu, senast jag hörde var det en mango typ. Åt iallafall där tills paltkoman tog över... för att få den att släppa tog vi en prommis i stan och förbi det Allmänna Läroverket Hedbergska och fick nostalgikänslor från studenten, vilket var senast jag var där tror jag. Hoppade in i bilen och drog en lov förbi Olle som började gnälla när eve tog ett kliv in i köket med ytterskorna på.
Kan inte den här månaden gå snabbt så sommaren kan få anlända? Om en månad är det ju Juni (nästan) och då bör det väl vara dags?.. Man tycker ju det liksom.


Snuskig haka Eve fick va? hon var typ döstolt över den bilden (som hon tog själv) ;)
-Emma Sten

off I go


ska dit nån stans...
-Emma Sten

karate kid

Bara för at jag kan vara så cool iblan bjuppar jag på den här bilden... Eller det är Johan som tagit den och jag har lånat den utan lov. Men det var denna awesome hoppkick som orsakade rivsåren på mitt ben när jag missbedömde avståndet till marken.. men det var det värt ändå! Jag mena, vad sägs om bilden?

-Emma Sten

man down

Jag och Stew bestämde oss för att beträda Ica-Nivves marker för att köpa en varsin kycklingklubba samt en ananas, kakor och lite coke. Japp, det var våran picknickmat. For och satte oss på Fläsians stränder och mös...Tills måsarna kom som stridsflygplan ovanför våra hjässor. vi kastade resterna av våra kycklingklubbor och tänkte att de skulle få bita i det sura äpplet när de insåg att om de åt det där så skulle det göra dem till kannibaler. Vi bytte strand (ca 10-20meter bort) och åt klart där. Sen blev det en lite sådär småspontan photoshoot på klipporna där... det är sånt vi brukar pyssla med när vi har tid över.
Sedan bjöds det på lasagne at Stew's papa's house, det var gott det. Degade lite i henns källare tills vi for in till stan och snackade massa strunt på en gunga... när kylan kröp sig på rullade vi hemöver och kikade på en film... världes kanske sämsta ever! se inte Mean Girls 2!! Tänkte att den kan ju vara lite rolig eftersom ettan är helt ok, men ack så fel vi hade!!
När jag for hem så körde jag på en hare:'( Den sprang över vägen en gång och sen hoppade den upp igen rätt in i mitt däck... sen låg den bara där. Stackars haren...











Vi är... vi.
-Emma Sten

picknick

Now i'm off to steven's... hörde någon säga picknick, och det låter ju liksom inte helt fel. Speciellt inte i det här uuuunderbara vädret, keep it comin'! Sen skulle jag behöva tvätta bilen.. han är lite smutsig  såhär på våren. Men ha det så bra alla ni som sitter inne på kontor vid era datorer, för jag ska ut i solen och njuta!

-Emma Sten


all those things you wanna do..

...och! Jag har försökt komma på idag vad jag ska bli när jag blir stor, större då, och kom faktiskt på en och annan utbildning jag skulle kunna gå. Men så funderade jag nu ikväll, kanske man skulle ta upp sin gamla dröm om att bli en glasblåsare? Det skulle väl vara nått det? Att få blåsa nån form i glas. Jag är ju lite för sånt där praktiskt, som att måla. Men tyvärr så har det inte blivit så mycket sånt på senare, förutom en tavla jag gjorde till pappa i julklapp... På Stewie från Family Guy, men den var ändå nice.
Aja, ska klura vidare. Eller så joinar man en cirkus bara. Lär sig gå på lina, odla skägg eller varför inte bli en Fat Lady? Nä, jag ska nog inte tänka för mycket.
ha't!

-Emma Sten

we should make it last a while

Åh var på bio ikväll, såg Water for the elephants, vilken bra film! jag mös under hela, mitt emellan Eve och Steff! Det var en sån där film som man skulle kunna se en gång till!
Annars idag ha jag inte gjort mycket värt att nämna, fast jag gör det ändå bara för att. Kollade igenom deklarationspapprena, åh vad roligt (??), men som tur var så slapp jag betala tillbaka iallafall. For till farmor och snyggade till henne ihåret när hon skulle ut och göra byn osäker... Sen kom Sara, min kusin, upp dit så jag skulle klippa hennes hår.
Har blivit en del hårfix de senaste dagarna som sagt... men jag gillar det, och jag blir bara ännu gladare när jag hör att de jag klippt blir nöjda de med!
Vad som görs imorn är lite written in the stars, men jag hörde det ryktas om pilla navel och Steff.. den blandningen är ju helt ok.
God natt alla!

-Emma Sten


chillin'

Fy tusan! Jag har så ont i kroppen att jag knappt kan ta mig frammåt. Har ont i varenda muskel som finns tror jag. Ja, det är träningsverk. Jag har riktigt lidit idag när jag skrattat, och detr är ju svårt att undvika när man hänger med Steff. Vi for in till stan och gled runt, käkade våran favvomacka på Charm och gick sedan på ica för att köpa lite jordgubbar... satte oss i en park och bara njöt. Det gjorde duvorna också. Bra dum fågel ändå. Dom är typ korkade rätt igenom.
Ikväll var man bjuden på middag hos Fanny. Jag och Eve lyckades komma dit samtidigt trots att vi hade varsin bil. Mysigt var det iallafall, nån veggorätt till middag och hallonpaj till efterrätt... plus en massa snack om allt och inget. Bra dag.
Och nu sitter jag här i sängen med min röda mysdress och funderar på om jag ska kika på en film...
Bye!

-Emma Sten

looking from a window abow

Vilken lovely dag! Tog det bara lugnt imorse och for till Kenneths tomt (arrendet, som han kallar det. Men jag tycker det är en tomt) där det skulle spelas brännbollmed släkten. Alltså inte hela för då skulle vi behöva göra en turnering typ. Och vädret var wonderful, men andra ord varmt och skönt! Efter att det andra laget vunnit (på fusk) så blev det fika i form av korvgrillning och marshmallows. Plus isglass och en massa cola. Gott. Sen offrade jag mig för konstens skull... skulle ha nån att ta en bild när jag hoppade och gjorde värsta karatekicken, menglömde att jag måste landa på nått vis.. hmm, skrapade upp benet lite då jag landade precis på en liten grusfläck. Då är det bara att härda, men hade lite svårt för det när Maricel fick lägga på handsprit på såret... uscha vad det sved!

For hem och åt middag för att sedan åka upp igen och vidare bort till granloholm och ett place som hette Huli (?) för lite grillning och allmänt häng. Satt och mös där vid brasan. Och imorn åker Maricel tillbaka till Norge vilket är dötrist, för jag vill ju att hon ska vara kvar här! Men hon kommer nog tillbaka snart... i sommar! :)
Lite bilder:











-Emma Sten

you're going down biatches

Ska dra mig bort mot Mjösund och kicka ass i brännboll nuja. Bra kul! Det är en sån där sak man borde göra oftare. Anywho, krigtsmålningen på så kör vi!
Farväl!

-Emma Sten

only you

Trots min godisfyllda mage så är man ju tvungen att äta vanlig mat... så gjorde även jag. Men känner just nu för att trycka fingrarna i halsen. Alltså det måste vara värre att vara mätt än hungrig! det går ju liksom inte att göra nått åt saken om man redan har tryckt i sig. När man är hungrig kan man äta nått så försvinner det. Men nu sitter jag här med en aning palkoma och ska försöka masa iväg mig mot hemmanet för att frisera ännu en, nämligen Olle som tydligen var i akut behov av en klippning. Så det ska jag fixa.
Adios!

-Emma Sten


miss fatty

Gaaah, varför fortsätter man äta när man verkligen inte vill ha nå mer egentligen? Jo, för att det finns.
Sitter och äter ur mitt påskägg som är fullt med godis...


Målat naglarna lite crazy har jag gjort också... svarta och en glittrig en. ;)
-Emma Sten


retard

Så här ser de flesta smskonversationer jag och Eve har...

(jag är de gröna bubblorna)
-Emma Sten


just can't get enough

...Och igår då.
Jo då for jag till Steff, Fixade hennes hår och catchade upp om allt som vi inte har kunna snackat om dom tre senaste månadena. Drack trocca och käkade cheddarpopcorn. for ut och gled lite med bilen och bara mådde bra. Jag for hem och käkade påskmat, äggen är favvon ändå.
Gjorde mig lite fresh för utgång och for tillbaka och plockade upp Seff för att åka vidare till Emma, var ett gäng tjejer där. Roligt hade vi.
For in till stan och gick in på stads... hmm. Vet inte, men tror att jag kan ha blivit lite less på det stället. Dags att byta tror jag. Drog också en sväng på Allstar i protest.
Men kvällen dög ändå.






-Emma Sten

easter

Det är faktiskt en aning skönt med lite påskledigt. Man hinner göra så mycket... eller man skulle kunna hinna mycket. Fast nu har ju jag iofs gjort det.
I fredags var jag ju på den där massagen, vad skönt det var! Och jag fick inga brännmärken trots att heta stenar drogs på huden... hon pressade tom. in små stenar mellan tårna, där känndes det iallafall. Typ som att man blev skållad. Men jag kan hur som helst rekomendera det där. oh reklam.
Efter massagen Blev det en fika på Waynes med Maricel, John och Eve. Så roligt att träffa dom igen! det var så längesen sist. Satt där ett bra tag innan det var dags att rulla hemöver.
Åkte till farmor för att hänga lite med henne... slutade med att vi satt och sjöng en massa sånger, och nä, det lät inte allt för bra, från min sida iallafall. Men det gjorde inget, för skitsamma om man sjunger som en kråka bara det är kul. Tror att jag höll på att skapa kortslutning i farmors hörapparat där ett tag.
Senare klippte jag Eves hår (eller lugg) och färgade det. Hon blev nöjd, hörde jag att det ryktades om. Direkt fter det så kom Anna och hämtade oss och vi for till tågstationen för att invänta Steff. Vad roligt det var att se henne igen!! Har längtat som en tok efter henne och nu är hon hemma liksom, bara sådär. Love it.



-Emma Sten

beware the wolf

Alltså vilken skön dag det har varit på jobbet idag. Började med att göra påskkort och pysslade på, senare kollade vi på lejonkungen som var kung! Den där Walt Disney kunde sin sak liksom. Men man känner ju att man bara skulle vilja köra en påle genom Scar, han är så ond.
På eftermiddan gick tiden sakta, måste ha varit pga bristen på barn, man är van att det ska krylla där. Men icke idag.
Åkte som sagt och klippte Amanda efter jobbet, tror hon blev nöjd... det var det hon sa till mig iallafall. Bestämde oss för att gå på bio, Red Riding Hood blev det. Bra film var det. Genom åren har vi märkt att vi har samma film smak (förrutom att hon älskar skräckisar, men annars) lite fantasy och sånna där konstiga filmer som Matrix, Sagan om ringen och Harry potter. Måste säga att jag var riktigt insnöad på Sagan om ringen filmerna förut... men det är ju trots allt riktigt bra filmer.

Imorgon är det dags för min massage som jag lyckades vinna (??). klockan två var det. Sen blir det en sväng på staden är det tänkt. Och på kvällen så kommer ju Stephanie hem! Det längtar vi till!
Men nu ska jag dra täcket över huvet och sova... snart.

-Emma Sten

i'm here, just like I said

Kan bara säga att det kryllar av grodor på vägen när man åker hem på kvällarna... måste ju ha tagit död på minst en kolloni grodor vid det här laget. Fast jag gör mitt bästa för att inte mosa dom.. men jag menar, kan ju inte heller riskera att köra i diket på grund av en korkad groda som bestämde sig för att gena över bilvägen.
Hmm, barnen skulle tydligen få klä ut sig imorn och då sa hon jag jobbar med att även jag fick det... Men skippar nog det ändå, sätter kanske en fjäder i håret eller liknande för att visa att jag iallafall engagerat mig lite.
Hörde också att det troligtvis blir lejonkungen på eftermiddagen, det är ju inte fy skam.
Blir nog en rätt soft dag imorn ändå, från 10-17... Efter det så har jag faktiskt påsklov! Tänka sig, att man fortfarande har det trots att jag tagit studenten.
 
Ska hänga lite med Amanda imorn med, ska kutta håret på na'. Det blir mycket hårklippningar nuförtiden. Men det är bra... är bokad till studentbalen i år med. Roligt att det man gör uppskattas och att de vill att jag ska klippa/fixa håret på dom fler gånger. Steff har också bokat in mig direkt när hon kommer hem, och klippte pappa i förrgår med... Och Eve skulle ju också klippas den här veckan! Men det är nice!
Adios!
Hittade dessa två på vägen ikväll. Trodde att den ena drog en snålskjuts med den andra, men sen började jag fundera på om de gjorde nått annat??


-Emma Sten

Stew's on her way

... Och snart kommer min beloved vapendragare Steff hem! Nu är det sisådär 2½ dag tills jag får se hennes tryne på tågstationen! Gissa om jag har laddat en gigga-kram till henne! Längtar som tusan kan jag lova!

-Emma Sten

i couldn't bare to loose you again

Vad hände med värmen?? Trodde att det skulle vara varmt idag men icke! var tvungen att plocka fram skinnvantarna igen. MEN jag kollade in väderprognosen inför påskhelgen och det såg rätt lovande ut. Sweet!
Och jag har ju glömt att berätta en sak... Jag har vunnit en helkroppsmassage!!! IIIIIIIHHHHHHHHHHH! Det var med sånna där varma stenar. Alltså jag vinner ju aldrig nått! La ner mitt namn i nån skål på vårmässan och tydligen så vann jag! haha! fick reda på det när vi var i London och jag typ skuttade runt som ett sepe! Det är på Timeout spa på köpmangatan, och ska dit på fredag och myyyysa! Kul!
Hittade en sån där smörsångare, Will Young, som jag (med tanke på namnet) trodde var en black man, men så fel jag hade. Han var en blekfis. Anywho, sitter och lyssnar på en låt nu som jag tror de spelade på balen och får lite nostalgikänslor sådär på kvällskvisten.
Imorgon är det jobb, 8-16.30, som gäller. Så antar att jag måste sussa litenu... eller snart... brukar bli så.
Men säger god natt här.
Adios!

-Emma Sten

back in buissness

Uh! börjde jobba idag igen. Det kändes ju i skallen kan jag lova, hade en brutal huvudverk mot slutet, men that's life. Har gjort fingermålningar idag och lärt barnen hur man ritar en kanin.
Efter jobber joinade Eve mig och vi tog en prommis hemma hos mig, sommaren är påväg! Bara för att vi kände att vi förtjänade det så gjorde vi guacamole och dippade nachos, underskattat. Så gott. Kollade på 90210 och kände hur jag blev aningen irriterad på att det alltid ska vara nått i dom där serierna, det kan liksom aldrig vara harmoni där.
Sitter just nu och lyssnar på Ted Gärdestad och bara önskar att det var sommar så man kan sitta ute på kvällarna och grilla eller dylikt.
Men antar att jag ska krypa ner strax så jag orkar kliva upp imorn och jobba... fast jag har ju iofs lite sovmorgon, imorn är det nämligen 10-17 som gäller.

-Emma Sten


pics

Håll i er, här kommer ett fettigt bildregn:

























-Emma Sten

London calling

Ja nu är jag hemma igen, eller vi. Tog ju med mig Eve tillbaka också. Det var helt wonderful i London iallafall. Vi har haft saker att göra hela tiden och knäppt hur många bilder som helst.
Imåndags när vi kom fram på Heathrow så lyckades vi på nått sätt missa hela det där stället där väskorna kommer ut på banden... så fick gå och snacka med nån snubbe där som skulle hjälpa oss, men då fick vi gå igenom värsta säkerhetskollen, som om att vi skulle vara nå terrorister eller dylikt. och dom total rensade min väska (så tack, för den var inte städad). Men lyckades till slut ta oss ända fram till hotellet som var riktigt mysigt.
Käkade frulle och begav oss mot Madame Tussads dagen efter, och det var hur kul som helst! haha vi smprang runt som små barn och kollade och knäppte kort på alla vaxdockor. Efter det hoppade vi på en sån där turistbuss och for runt och såg på alla sevärdheter, och min favvo Big Ben! Shoppade lite på kvällen också.
dagen efter var det 'hit the city' som gällde. Gick på stan hela dagen så fötterna var alldeles ömma och fulla avskavsår.. men det var det värt.
Tredje dagen drog vi oss mot parkerna för parkhäng och kollade in Buckingham Palace. Det var riktigt mysigt... med picnic och allt. Shoppade lite till senare.
Klev upp tidigt igår för att inte missa flyget... men såklart skulle det bli en massa krångel ändå bara för att vi var ute i god tid. Det var nämligen så att tunnelbanan hade stängts av de två sista stoppen så vi visste inte riktigt vart vi skulle, men hamnade tillslut på en buss som tog oss till Heathrow. Efter det flöt allt på... nästan så att vi hade för mycket tid hela tiden... har aldrig varit med om en sån seg tågresa som hem igår.
Men sammanfattning då, Det var en riktigt lyckad resa detta alltså! Så nöjd!
Bjuder på den här mäktiga bilden än så länge för jag hinner inte lägga upp de andra just nu.

-Emma Sten

Now we're rollin'

Ja nu är jag här igen. Kan bara säga att jag har gjort grymma baguetter! Gjorde en tonfiskröra på tonfisk, gräddfil och riven cheddarost, det var inte dåligt det! Sen blev det lite avocado, gurka och tomat på toppen så det skulle se lite snyggt ut.
Hopppas dom är lika god på tåget. Det blev en extra macka över så jag tror att jag ska åka förbi pappa och lämna den där.
Allt är klart nu, väskan är stängd och förhoppningsvis är allt med. Så nu tänkte jag åka upp till farmor och vänta på att mamma ska komma och hämta mig och Eve och skjutsa till tågstationen... det är lite mysigt att åka tåg ändå!
Anywho, Ha det kung så hörs vi om några dagar!
Goodbye!



-Emma Sten

we'll walk this storm together, whatever weather.

Snabbt, stabilt och jättejättebra! - har den reklamsnutten i skallen coh den vill inte avlägsna sig, tror att jag kommer att drömma om mobilt berdband inatt... eller judit och judit. Jobbigt!
Japp jag är klar med allt, fast det var jag ju iofs för ett par timmar sen. Imorgon ska jag bara packa tandborsten och göra ett par baguetter till mig och Eve, tonfisk! mmm!
Det kommer nog inte bli så mycket uppdaterat här under veckan men man vet ju aldrig om vi hittar en gammal övergiven data... eller nä, jag tror inte det.
Jag är iallafall sjukt peppad, fast på samma gång har jag inte fattat att vi sticker imorn. Tåget går iallafall vid 10 över 12 och planet går 20 i sju på kvällen. Så nu vet ni det!
Nä ska väl försöka sova lite nu för jag ska nog kliva upp rätt tidigt imorn så att jag vet att jag har god tid på mig.
Hinner kanske med ett inlägg till imorgon nånstans mellan mackorna och att jag åker!
Men för nu så säger jag godnatt!

-Emma Stan

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Var tänkt att jag skulle ut igår egentligen, men så blev ju inte fallet. Hade gjort mig klar och allt, men så blev jag jättetrött och kände att det inte var värt det. Så hängde lite med Eve och for sen till en kompis en sväng.
Blev en inte alltför sen kväll, men känner mig ändå slut idag. Fast somnade kanske ändå vid 3 inatt.
Var ut till birsta en sväng med mamma idag. Och jag och Eve hade kommit överens om att vi inte skulle shoppa något innan vi sticker till London, men det gick ju inte så bra. Köpte en liten väska och en byxdress med korta ben... MEN det var för presentkort och presentpengar! Så det borde inte göra nått;) hihi.
Håller på att packa för fullt nu (eller har tagit en paus för tillfället). Men tror att jag börjar bli klar ändå, fast kommer antagligen börja slänga i onödiga saker snart för att vara säker på att jag inte glömmer nått jag borde ha med. Hoppas inte.
Äh, ska väl fortsätta då.

-Emma Sten

vår himmel är oskyldigt grå

Var ju ledig igår, så det blev stan en vända med Eve. Träffade Petra där också en snabbis. Fikade en macka, den vad GOD den! har nästan längtat lite efter en sån;) Åkte hem till Eve och drog ut alla papper vi måste ha med till London, så nu ska väl allt vara klart.. förutom packningen.
Jag hängde nere hos farmor och höll på att skratta ihjäl mig när jag tog fram talking tom (en katt på telen som härmar allt man säger) och farmor satt och snackade med den! HAHA och hon skrattade åt den där katten och skällde på den för att den härmade henne. haha!
Åkte och hämtade Eve inne i stan och hyrde samtidigt en film på Hemmakväll, Charlie st Cloud. Drog med oss Fanny och kollade på den hos Eve, fick lite hets när vi blev förpassade ner till Fritzel-källaren (som eve kallar den, inte jag) och fick pausa mitt i. Men det var lugnt Evis, jag lugnade ner mig när vi startat den igen;)
Hur som helst var det en riktigt bra film! Var helt inne i den under hela tiden och höll på att börja grina under minst hälften av filmen. Och sen ett plus till att Zac Efron är bara för snygg!


-Emma Sten

vad var det liksom?

Fy vad rädd jag blev inatt! Shit! Åkte hem från Eve vid två nån gång, så brukar jag stanna ibland på ett ställe efter vägen och kolla på stjärnorna (nej, jag är inte rubbad, det är mysigt) så när jag skulle åka vidare kollade jag i backspegeln och såg något orange komma fram på himlen. Var tvungen att stanna och kliva ur bilen för att se bättre, och det blåste som bara den... Då kommer en komet!! ja, jag är helt seriös! Det såg ut som ett brinnande klot med en sån där svans efter sig! Och jag VET att jag såg det! Vad kan det annars ha varit? ett brinnande flygplan skulle jag kunna sträcka mig till. Jag fick panik och körde hem fort som bara den och tänkte att nu kommer alla inne i stan vara dead and gone (för det var typ över stan som den åkte ner). Och så klart skulle jag då drömma att världen höll på att gå under och det kom en massa brinnande klot från himlen... och jag är inte störd. Det var lite läskigt. Men på morgonen stog det inte om nån komet eller liknande nån stans! Så vad var det jag såg då??!
Det såg precis ut som på den högra bilden. Läskigt!

-Emma Sten


snö? nu?

Ska strax åka upp till hemmanet och göra mig klar där etfersom jag lyckades glömma mina saker där igår trots att jag fick påminnelser, men vad gör man när man har minne som en guldfisk.
Tycker inte att det borde komma snö när det är ca 5 plus!
Tror att jag har en väckarklocka inbyggd i hjärnan, för jag vaknade vid 7 imorse och var ändå rätt pigg och tänkte kliva upp... men ändrade mig när jag såg vad klockan var.
Har pratat med Amanda nu på morgonen, alltid lika nice! Även en sväng med Steff på facebook, och hon berättade att ölen kostade 80 öre ikväll.. det ni! Där önskar ni att ni var nu va? haha.
Nä nu ska jag dra!
ADIOS!

-Emma Sten

don't dream it's over

Också kom regnet.. mysigt ändå, när man hör hur det smattrar på taket och luktar blöt asfalt ute. Djupt det lät det där..
Sista arbetsdagen innan London var det idag. Och det har ändå varit rätt så lugnt idag, fisk till mat. Alltså vilken dålig mat de får i skolorna! Finns inte en enda potatis som är god, sen om det är nån form av gryta så är köttet eller kycklingen slemmiga typ. Men aja, finns inte så mycket man kan göra åt det, bara äta och låtsas att man tycker det smakar wonderful.
Hängde med farmor ett tag innan det bar av över vägen till Eve, mindre än ett stenkast bort. For ut och cruisadse med Evis mini cooper och blev bjudna på gomat, en kycklingwok! Gott det.
Eftersom jag har en ledig dag imorn så ska jag och eve fixa med pengar tills vi sticker och möjlugtvis ta en fika på stan, nice! Om jag känner mig själv rätt så kan det mycket väl bli en varm macka på Charm.
Just det! höll på att ta livet av en grävling när jag åkte hem.. Han bara dök upp på vägen och kom liksom ingen vart, han visste inte åt vilket håll han skulle svänga, tur för den att jag har superbromsar och kunde stanna innan han gjorde en kroppsavgjutning i min kofångare.

-Emma Sten

this feeling inside

Vår!! Var så varmt ute idag att jag var tvungen att byta jacka, och jag tyckte mig höra en mås imorse när jag vaknade.. men så kan det bara ha varit mina morgontrötta öron som misstog sig också, fast det lät på pricken som en allt för pigg mås.
Dagen har flytit på som den brukar och dagens kommentar måste ha varit när ett barn sa bestämt att kycklingar inte har ögon och en annan snabbt protesterade, vilket ledde till att den första sa Neej för dom brukar ligga i ugnen! lite bittert inflikade då den andra att Men åh, dom som lever menar jag ju!
haha. Det var iallafall lite kul just då att lyssna på... låter inte lika roligt när jag skrev det här.
Har även hjälpt farmor lite idag med frillan. Kikade också på Big Brother... att det kan vara så skoj att kolla på ett gäng retards som är instängda i ett hus.
Jobb imorgon från nine to five.. eller det var kanske halv fem, men whatever.
Adios!

-Emma Sten


when I grow up

Jag säger bara huvudverk om den här dagen.
Var och simmade efter jobbet med Evelinus, hade ju rätt så kul där då vi försökte härma två krabbor som skulle fightas.. ja ni hörde rätt. Sen siktade vi in oss på bastun.
Sitter och spanar runt på olika kurser man skulle kunna gå till hösten eller våren, har hittat en del och jag menar, man kan ju iallafall söka. Tror inte att det blir ett program just nu eftersom jag inte vet vad jag ska bli i framtiden... det är lite svårt det där. Men vad gör man då när ens stora planer på att bli glasblåsare, som jag ville bli när jag var liten, går i kras då alla skrattade åt mina stora planer. Då är det lätt hänt att man blir lite velig. Men jag är inte bitter. Nej, jag vet bara inte vad jag vill bli än.

-Emma Sten

if walls could talk

Slutade strax innan sex idag och åkte hem. Tänkte att jag skulle vara aktiv och gå ut och gå en sväng. Den svängen blev en timme och 10 min i väldigt rast takt, Bra gjort Emma!.. Jag brukar vara ute och gå med lurarna på högsta volymen och kan till och med gå ut och gå mitt i natten genom en skog eller whatever utan att bli skvättig. Men idag när jag var ute så gick jag på en öde väg och såg en övergiven bil vid vägkanten, så jag slängde ett öga mot skogen och vad får jag se om inte en snubbe som sitter med en bössa bakom ett träd och ser allmänt misstänksam ut. Jag passerade som om jag inte sett karln men tänkte att snart får jag väl ett skott i ryggen och ingen kommer någonsin att hitta mig igen... Men jag överlevde.
Fortsatte i samma raska takt genom en skog, dumt. Hade springskor och sjönk ner en bit i snön på varje fotsteg, så foten domnade typ bort.
Men nog om min promenad. Kvällen blir väldigt lugn, ska slå på en film tänkte jag men vad det blir vet jag inte än. Får se vad jag blir sugen på... ordbajs.

-Emma Sten


now what

Startade kvällen igår hos Petra med ett gäng sköna tjejer. Drog sedan ner på Stads och dansade, träffade folk, kissade(mycket), träffade mer folk och dansade lite till. Men fick till slut nog så jag och Eve gick en sväng på Allstar. Inte lika mycket drag där som stads men det var nice ändå. yrade runt där inne, träffade folk, och fick till slut nog även där så vi stack och käkade på McD.
Orkade inte åka hem för jag höll på att somna så jag stannade hos farmor där modern plockade upp mig imorse för att dra med mig ut på vårmässan. Inget spec där så vi rullade mot Birsta istället. Där hittade jag mig ett par svarta shorts och en bodybutter (jordgubb).

Imorgon är det jobb som gäller! Eller hela veckan fram tills på fredag. Sen så sticker ju jag till London om nästan precis en vecka också, det ska bli nice! ...och Eve med för den delen.
Adios och godNatt!

-Emma Sten


i've got a brain

Ooh, jag ser smart ut;) Skulle kanske ta och skaffa mig ett par brillor...

-Emma Sten


dancing like we're dumb

Hejhoppgummisnopp!
Jag har för mycket energi i mig.. men inte sån där så man spontant sticker ut och springer. Nej det är nått annat. Får försöka klura ut det så jag kan göra nått åt det.
Var hos Alva igår. Terrade jycken och kikade på Scary Movie 4, så skön film, kan dö av skratt varenda gång!
Idag då. Jo nu ska jag åka och storhandla åt mamma, snäll som jag är ;) Senare ikväll ska jag till min vän Petras crib för att sedan gå ut och göra stadens gator osäkra. Fast dom kanske är säkrare när jag är ute än om jag inte skulle vara det.
Adjö!



Och ja, jag har målat mina naglar...lila. Jag gillar nagellack.
-Emma Sten

RSS 2.0