lighters

Ungefär hela helgen har jag spenderat med Evelina... var längesen sist! Fredagen hyrde vi film å ba mös. På lördagen var det Lysafton på björ-skatan-jaöveralltdärdetfinnsvattentyp. Så jag Eve och mamma hängde hemma hos mig och senare satte jag och Eve oss i två solstolar mitt i natten för att kolla in lite stjärnor och såg ett och annat stjärnfall. Mysigt. Söndagen bestod av Birstabesök och firande av Simon som fyllde 15 pannor.
Och ikväll blev det telefonsnack med Stewie i lite över 2 timmar. Måste ju nästan vara rekord. Riktigt roligt var det iallafall!
Emma Sten

high five, low five, and walk away

Oj vilken stressdag jag har haft. Två begravningar på rad och en hämtning direkt på det.
Igårkväll btw så grillade vi ett par stycken här hos mig i skogen. Det var riktigt trevligt må jag säga! Dock en smula trist så det var "sista-middagen-med-gänget" för Steff som åkte tillbaka till Sthlm idag :((. Men som sagt om man bortser från det var det grymt nice! Tog en liten walk till bryggan, spelade kubb (där jag och Manne Ä.G.D.E!) och nått parti Med Andra Ord.. där vi också ägde sönder de andra. Just saying. Sen en trip till bryggan igen för att kika på alla stjärnor, och jag såg två stjärnfall. I like it.



-Emma Sten

Why so serious?

Phone-blogg ikväll.
Har varit ett uns effektiv ikväll, dirr efter jobbet satt jag igång och städa, plocka, fixa här hemma. Hann med en hel del på 1 och en halv timme. Mamma blev iallafall glad då hon kom hem. Drog mig sedan en sväng till stan med Steff för att sedan plocka med oss Gurra och Manne ut till skogen. Hyrde en film, eller rättare sagt Manne då det var hans tur i våran film-väljar-tävling... Så monterade ett par högtalare ute i inglasningen så satt vi där. Bra film må jag erkänna, fast jag inte vill, ändå. Spännande liksom. Men men, Angerbjörnarna drog och jag och Steff fick den briljanta iden att jag skulle se ut som jokern... Sagt och gjort så satt jag där med läppstift i gräs fejset och svart runt ögonen. Det spårade med andra ord.


By the phone

Var på finmiddag med Steff idag efter jobbet, närmare bestämt bommengrillens thaimat stod på menyn. Gott var det! Hängde lite i berga efter det innan jag drog mig hem på en snabbvisit innan det begav sig igen. Det var dags att äga skiten på sällskapsspel hos Angerbjörnarna. Tyvärr så gick det första spelet mer ut på tur än skicklighet, så där var det ju kört. Dock andra spelet ägde jag och Emelie sönder på. Det var ett frågespel där kravet var att man skulle vara allmänbildad... Synd bara att Gurra och Manne fick frågor som "Vad heter hunden i Saltkråkan?" ... Det var ju skillnad på frågor och frågor om jag säger så. Men men. Vad gör man liksom.

Och btw så blev det mobilblogg ikväll.. Pallade inte dra fram datorn, plus att jag och Steff skickar kluriga rebusar, win.

-Emma Sten

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1402891/images/2012/pic_207684764.jpg" class="image">


födelsedagsfika

Idag säger jag grattis till min broder från en annan moder, Olle! Han fyllde nämligen 24 pannor och bjöd på tårta! Gott var det.
innan jag drog hem åkte jag förbi Lommtjärn en veva för att hälsa på grabbarna grus som skulle övernatta där.. vilket resulterade i att mitt hår luktar lägereld. Aja, fårväl leva med det imorn, pallar inte göra nått åt saken nu.
Här komer 4 bilder till från igår



-Emma Sten

photosession

Rullade på som vanligt på jobbet idag.
Har hängt med Eve ikväll, drog på Berga och fotade lite. Blev en del bilder, rätt ok ändå :) så istället för at sitta här och ordbajsa en massa så lägger jag upp en del bilder istället.










-Emma Sten

busy busy

Ja alltså känner väl lite småspontant att det var dags för ett livstecken här på bloggen. Var ju ett tag sen, midsommar rättare sagt. Kan inte komma med nån bättre ursäkt än att jag har haft för mycket att göra för att jag ska ha tid för ett inlägg.
Har jobbat på dagarna och trivs som firren i vatnet då jag har börjat få hålla i begravningarna själv.. alltså inte då som präst utan som representant från begravningsbyrån.
Sen så har det ju varit Gatufesten också, och den var faktiskt riktigt skoj... må säga att lördagen var den bästa. Sen så har jag hängt med en massa sköna människor och spelat bland annat en massa volleyboll, fotboll och inte minst basket.
Sååå, kan ju dra helgen som var lite snabbt. Fredagen: lite filmhäng uppe vid sidsjön. Lördagen: Chilla lite hemma innan det begav sig att fira Twinsen Angerbjörn. Gurra och Manne fyllde 25 och det firades med glinning osv hos dom. Beerpong med vatten i glasen istället för öl, jag och Emelie ägde sönder de andra. Sen ner på krogen där man stötte på Steff och tvinga na att vara kvar med mig. Drog med Jens och Abdullahad till MAX-driven och sedan lite efterhäng hos Jens innan vi rullade hemmåt Njurunda. Söndagen: Spenderades med Steffen, med bland annat basket med Angerbjörns och grillning hemma i Björn... mycket björn. Och ja, så började en ny arbetsvecka idag.
....
Så här kommer ett fett bildregn:
































-Emma Sten

RSS 2.0