theres no piont try to hide it

Igår kväll blev det lugnt med besök av Eve.. hon hade köpt en ost till mig som jag hade varit och smakat av i charken (eller hur det stavas:S där dom säljer kött i alla fall) tidigare på dagen <3 hon hade också hyrt en film: Valentines day. Helt okej, påminde lite om Love Actually för er som sett den. Sen for hon hemöver för att packa till sin sthlms-resa med Khodor.. en annan fick ju inte följa med.. Men inte gråter man floder över det inte.
Nä idag så drog jag och amanda ut på Birsta för att storshoppa. Och det lyckades vi bra med kan jag säga! jag fick med mig 2 linnen och en ljusrosa kavaj (49:- huh?? ) plus hårmousse och ett hårband. Tog en fika på IKEA också.. bra billigt! 15:- för en korv, bulle och en mugg ed drick som det var fri påfyllning av. Undra om dom tjänar mycket på maten dom säljer? fast det lär dom ju på allt annat dom har.. som sängar;) oj ordbajsning.
Nu sitter jag här i Amandas kök som en bortskämd lite unge medans hon gör mat. Ska kika på en film sen: Clash of the titans som jag tror kan vara riktigt bra:)
Igår:
Idag:
-Emma Sten

something beautiful



Björn-Njurunda-Sundsvall-Norrland-Sweden

-Emma Sten

for all you out there...


"Imse, vimse spindel..."

Den här rackarn hängde vid bryggan igår.

-Emma Sten


will you be mine

Den där Dracula filmen var ingen höjdare... dög väll, men nä. Har sett bättre om jag säger så. Allt rullar på at work, börjar vänja mig vid att jobba halvdagar, men känns fortfarande som att jag lika gärna kunde ha jobbat heldag. Men men, man tar det man får!
Igår åkte jag i alla fall in till staden för att äta lunch med Jessica. Det slutade på Charm med en skagenmacka... gott! kikade runt lite på stan och åkte sedan hem. Dom på ica måste tro att jag inte har nått liv eftersom jag dyker upp där i princip varenda dag, men det är endast för att Eve vill ha besök.. och det är klart att man ser fram emot att få träffa mig! ;) hähä
Har hjälpt pappa att vaxa båten ikväll också! Gick bra i början men blev aningen less mot slutet.. men det var bara att bita ihop och få det klart.

Före/efter bilder typ ;)


Sen så bara måste den här snygg-grodan få vara med.. den satt på min altan igårkväll;).. och kolla, han har röda ögon..det kanske var en vampyrgroda??? ;) haha


Gnatt!

-Emma Sten


over the rainbow

Det gick väl helt okej idag, jobbar tydligen bara halvdagar... synd. Jag menar det hade varit bättre att jobba hela dagarna och få lite mer money. Men men, städar lite här och var, blan annat på apoteket i kvissle oc diverse ställen på akzo. Lite besviken att jag inte fick städa de ställen jag egentligen skulle.. ;) Slutade kl 12, väntade på mamma och pappa och for ut till birsta. Köpte mig en tröja på hm och fick ett par tygskor av modern. Kan behövas eftersom de gamla har börjat falla sönder...
Sitter och kollar på en gammal Dracula film, lite knepig men vi får se hur den slutar ;)


-Emma Sten

we no speak americano

Lite tråkigt att det var sista dagen i fredags på jobbet, imorn börjar jag ju på ett nytt...städa. Vi fick iallafall avslutningstårta som var god! jordgubbstårta!:D Fick sluta ltidigare också eftersom vi blev klar med rengöring av gräsklippan, med andra ord; vrålåket.
Åkte och hälsade på eve på ica... usch vilken äcklig fisk dom hade där. Den såg ut som en mongofisk med huggtänder. Haha och skinnet var typ löst så hon kunde lyfta på läppen på den. usch!;)
For in till stan på kvällen för att käka på biteline med Jessica, Frida och Ella... gott var det, och mätt blev man! For sedan hem till Frida och kikade på Eurotrip och White chicks :D älska dom filmerna. for hem kring ett-tiden.

Igårkväll däremot så for jag och eve till Didrik och hans broder som hade partaj för att dom fyllde år... åkte efter ett litet tag till en annan fest och höll nästan på att backa i diket... he he...
Drog ner till staden efter 12 och tog oss runt på diverse ställen, roligt var det iallafall!

I fredags:






 

-Emma Sten


i'm that star up in the sky

Tänk att regnet kom till slut, tydligen lönade sig alla regndanser;) Men eftersom regnet gjorde så att vi inte kunde fortsätta kapa träd och släpa bort dom (synd... not!) fick vi ställa oss i ett garage och måla en massa skivor istället.
For hem på en gång och har för övrigt inte gjort ett skit ikväll. Men det är skönt! Imorn däremot ska jag kika på en massa bra film med tjejerna jag jobbar med.. det blir nog awesome! Nog nu, ska gå och lägga mig:)

GodNatt

haha av nån anledning har pappa fått för sig att eve ser ut som grisen i serien "fåret shaun". Så därför började jag fnissa lite när jag såg en dvd där grisen var med på bilden;) :

Adios!
-Emma Sten


I guess that's what i get for wishful thinking

Aningen trött nu. har lite svårt att somna pga värmen...
Allt gick bra idag på jobbet, rensade en strand från skräp och feta stockar. Tog upp en gigga-stock men tänkte innte på att den var full i sand satt fick ett och annat rivsår på armarna, men men. Har gått rätt så snabbt idag också.
For hem på engång, modern hade gjort pannkakor till middag som slank ner... det betyder också att det blir pannkaka i matlåda för mig imorn;) Stack ut och cycklade en sväng också. Tror att jag ska hoppa i säng snart, försöka att somna i tid för en gångs skull.. men vi får väl se hur det blir med det.

Min outfit at work;) fotograf: jessica

Fran dagen:





-Emma Sten


you look kind of cute

En lugn och skön helg hade jag. Gjorde inte mer än vad som behövdes om jag säger så. I lördagskväll for jag, Eve och Khodor in till stan och åt på bite line, vi dumpade sedan Kodde coh jag och eve stack ut på spaning;)he he..
När jag skulle åka hem mitt i natten var vädergudarna på dåligt hummör antar jag.. regnet bara öste ner, vilket ledde till grodinvasion på vägen. Jag fick körra slalom för att inte ta kol på verenda padda.
På söndagen hängde jag med min käre vänn Stewie. Vi solade, badade, grillade hamburgare och haloumi och gjorde en djuriskt smaskig blåbärspaj.. kom dock på efter ett par tuggor att vi redan var snuskigt mätta. Avslutade kvällen med att kika på Ondskan, sjukt bra film! det brukar jag inte tycka om svenska filmer, men den är awesome!
Det är faktiskt roligt på jobbet, tråkigt att jag ska byta igen nästa vecka:/.. får se hur det går där... men än är inte veckan slut mina vänner!

Det var ett tag sen, satt här är ett bildregn, dudes! :



Söndag:






=

Ha't nice!

-Emma Sten


laughing times


...

a beautiful nightmare

Satt nyss ute och solade på mitt egna soldäck. Skönt var det och jag gjorde iste, men när jag skulle göra is igår hittade jag inte isformarna(eller vad det heter) så jag fick improvisera lite och fyllde en fryspåse med vatten och in i frysen... funkde bra ju ! ;)
Gick bra på jobbet igår med, fick sluta tidigare (vid 2) vilket man tackade för. Tog det bara lugnt hemma igårkväll, hade tänkt hyra en film men hittade ingen som lockade så det fick bli nån random film på tv'n.
Kvällen tillägnar jag evelina, får se vad det blir vi hittar på.




i always end up second

Rätt så skön dag idag at work. Började med att jag och Frida trimmade ogräs som aldrig tar slut, sen på eftermiddan vattnade vi buskar och rabbatter eftersom solen aldrig verkar vilja gömma sig bakom några moln för en dag... det blir torrt kan jag lova! Tror jag börjar bli lite van med att jobba, därför känns det inte lika jobbigt längre:P Men såklart är inte allt med jobbet endans på rosor... svetten bara dryper och jag klämde sönder mitt finger idag... plus att jag har sånna skavsår i händerna att jag fick en spricka i fingret ;o

Och det har varit så varmt idag att jag har varit sugen på att bada hela dagen, så jag försökte få med mig nån till dyket för att ta ett dopp ikväll men det sket sig. Så i min frustration drog jag på min löparskorna och stack ut och sprang i en 30 minuter... Såklart var ipoden mitt sällskap på högsta volymen. Gissa vad jag lyssnade på??... Dead by april!! helt awesome peppmusik! Tänkte att jag skulle ta mig ett dopp i det blå efter det, så jag gick ner till bryggan och doppade tårna... snabbt upp med dom igen och sket i att doppa resten av kroppen. Det känndes kallt trots att mätarn visade en sisådär 20 grader celsius.

Imorn beger sig mina päron på semester med eves päron och mailn och kenneth... ska se till att ta mig upp själv på mornarna nu när jag icke får nån väckning ;) ..Men det kommer att gå kung.



-Emma Sten


but it doesn't mean anything now that you're gone

Jahapp, tror helt seriöst att en förkylning är on it's way... har nyst hela dagen och det rinner snor(inte fräscht, jag vet..). Har trimmat hela dagen, efter sista fikat fyllde jag tanken med bensin och släppte aldrig gasen.. tror att motorn blev lite verm;)
Efter jag gjort rätt för mig på jobbet så for jag en sväng till staden med moderkakan. Köpte ett linne, en klänning/tunika och en väst (typ virkad). Sedan hem till eve för att låna en bikini och dra på Dyket med ett gäng människor för att spela volleyboll och ta sig ett dopp i sjön med döda älgar på botten... varmt var det i vattnet också!
Men nu ska jag sjunka ner i min lovely säng och soooova.. elr just det, ska ju upp imorn med. God Natt alla!

Titta! det ser ut som om jag har jättekorta ben på den här bilden ;) haha!

-Emma Sten


i'm rather hurt than feel nothing at all

Dags för ett nytt inlägg tycker jag! Men jag kan skylla min dåliga uppdatering på att jag har varit nå djuriskt slut efter jobbet den här veckan. Idag somnade jag så fort jag hade fått i mig lite föda. Kul att det var typ varmaste dagen ever idag också... och att en annan måste gå i tjocka arbetsbrallor! men man ska väl inte klaga, jag får ju vara ute... ;/.
Det var ju gatufesten i helgen också, det blev en tredagars för mig. Dock lite jobbigt att ta sig upp till jobbet på fredagen. Höjdpunkten detta år var (såklart) Dead by April! hade peppat bra länge och till och med tvingat eve att lära sig några låtar så hon kunde följa med mig :D ... men då skulle det lilla livet jobba, så jag åkte in lite tidigare med en laddad Fanny Ersson! och dom var så bra! Eve kom efter ett tag och joinade oss i headbangandet ;) The Ark var också rätt bra, men jag kunde inte koncentrera mig pga att fanny skulle längst fram och där var alla mongon som totalt mosade mina tår! Trodde helt seriöst att jag skulle få blånagel. Efter så hängde vi i öltälten och dansade loss, roligt!! Vad jag inte fattar är att dom sätter bandet Accept (?) som avslutning på GF??? Vilka är dom ens???? dom kunde väl ha hittat någon bättre än det? .. haha roligt var det iaf när dom spelade nått intro och Petra säger: -Men, är inte det här mumin?? (när Morran kommer;) haha

Min hosta har inte heller gått över än! har hostat sen studenten, hoppas inte jag blir sjuk bara. Måste ju jobba och tjäna pengar;)
Bjuder på ett par bilder sen GF:)





-Emma Sten

still bright still colourfull

Gick faktiskt bra på jobbet idag. Fick gå lös på en gräsmatta med en sån där gräsklippare man sitter på ;D sen har det vare en massa trimmning av gräs. Men det är bra jobbigt att det är så varmt, jag skulle faktiskt inte ha nått emot att det var dåligt väder, för vi måste ha tjocka brallor så svetten bara dryper om benen. Och det skulle kännas bättre om det inte var så fint väder när man jobbar.
Hade tnkt gå på giffarna ikväll, men det var ingen som ville gå med mig... eller bra många skulle jobba. Så det blev inget av med det. Snart dags att ladda för en ny arbetsdag. Blir faktiskt helt slut på dagarna! Och det gjorde inte saken bättre att jag verkligen inte kunde somna pga värmen i mitt rum, plus att när jag höll på att somna hörde jag: bzzzzZZzzZZzzZZzzZZ! USCHA FÖR MYGG-SEPE'n. mina ben är söndertuggade av myggorna! HATA!

Anyway... God natt!!



-Emma Sten

new job

jahapp.. då var den här helgen över och dags att göra rätt för sig igen. Imorn ska jag börja jobba på akzo, får  se vad jag får göra där... antagligen ungefär samma som jag har gjort nu i tre veckor. Men det duger ju, får ju cash. Funderar på om jag ska gå och lkika på giffarna imornkväll.. det var ett tag sen och jag hade ju tänkt bli veteran på läktaren;)
Nä, måste nog ta och hoppa isäng nu och jag ska palla imorn. sååå.. god natt!!

      ...    ...
   ..     ..     ..
     .          .
        .    . 
          ..

-Emma Sten

i wanna be a billionaire

Kan inte säga annat än att tårtan vi bakade blev helt awesome! Dock blev det lite kladdigt efteråt när vi upptäckte att det var roligt att kleta choklad och grädde i nyllet på varann ;) Fick till och med sluta lite tidigare.. vid 2. For då till ljungan där Fanny och eve satt och häckade. Blev smått irriterad när småsnorisarna sprang runt och kastade gigga-stenar i vattnet så det skvatt på oss.. men men, sånt man få ta på en minimal strand. For sedan upp till hemmanet med Eve och gjorde mat, för vi skulle vara barnvakt på kvällen. Det var kul det med .. vi for ner på dyket en sväng ocg alva tog sig ettt dopp i det blå.

Idag kom Eve ner till my crib en sväng för att sola lite. Ska strax upp till Fanny för att umgås med den ungmön, får se vad vi hittar på :P

geggigt...

alvaaaa


-Emma Sten

i see you all over me

Ganska skön dag idag på jobbet ändå, även fast man väntade på det utlovade regnet som aldrig kom...
Gjorde också en mycket stilig "bakelse" som jag, maria och sanna gav till Kenneth ;) han blev riktigt lycklig, eftersom han kommer att missa vårat avslutningsfika imorn. Är i alla fall helt slut efter allt slit med dom där sepe-buskarna... men fin blev dom!!
Jag och Eve for in till stan nu ikväll för att äta på kina.. men tro på sjutton att gulingarna hade farit på semester. Så vi fick nöja oss med en måltid på mcdonalds, men det var ju inte fy skam det heller ;)
Tänkte att vi skulle kika på lite Vampire Diaries ikväll med, men det går lite trögt med internetet så vi får se hur det blir.

Imorn ska vi i alla fall baka tårta på jobbet som avslutning:) kul!



-Emma Sten

until my heart stops beating

Det har hänt så mycket sen jag skrev sist!... och det där var en myt. Det har typ inte hänt ett skit;) Jag har fortsatt att trimma häckar på jobbet och blivit grillad i solen. Igår på lunchen stack jag och Maria och köpte jordgubbar på ica och satt oss sen i gräset och glassade... det var bra skönt när man är helt slapp i kroppen! Var och grillade hos Emily på kvällen, mysigt! :) hon bjöd också på jordgubbar, så nu är man fylld med dom. Har även hunnit agera frisör sen sist... man kanske skulle ta och bli kändisfrisör och bli så där snuskigt rik? en bra idé kanske?

Ikväll däremot har jag (nu kommer det att låta som att jag inte gör nått annat, eftersom jag hade gjort samma sak i förra inlägget) i alla fall vare på bio med Evelina och Olle (tradition)... ECLIPSE! Den var helt awesome! Rekomenderas, gott folk! Nu är det bara att vänta på sista filmen!

Nä nu måste jag kasta mig i säng om jag ska palla ta mig upp imorn... det kommer jag inte att orka, får liksom tvinga mig själv att kliva ur sängen.


-Emma Sten

RSS 2.0