intryckt fontanell

kvar i fjällen ännu. idag städade vi trots att vi var döless... men det gick ganska snabbt även fast det inte kändes som det.
när vi var klar klädde jag och eve på oss varmkläderna (eftersom det är snö här) och vandrade bort till hotellet där vi köpte oss en varm choklad med grädde (tänka sig! det är inte bara Charm som har det ;)).
Efter ett tag kom det fram en karl som redan var full och börja snacka om att alla borde lära sig dansa, eve var godtrogen och trevlig mot snubben medans jag hyste agg mot han, lyckligtvis stack han efter ett tag och vi kunde bege oss hemöver.

jag fick nått psykbryt för ett tag sen och kunde inte sluta skratta, vet inte ens vad som var så roligt :D
Mamma gjorde lingonglögg nyss som smakade gott, kollade samtidigt på bumbibjörnarna och kände nostalgi.. tss
ikväll blir det bara lugnt framför televisionen med en skål ostkrokar :)

bjuder på lite bilder från dagen:


trött imorse, sivan tärde på mej ;) ..tss


eve roar sig själv ;)


skagenmacka.. mmm


eve hade tappat sin hjärna, lyckligtvis hittade jag den.



ha det chill!

adiosososososossssss!


Fjällen

dålig uppdatering, sorry;)
men det är för att igår åkte jag bil eller packade all the time. Var kvar i österström till halv tre åkte sedan hem och fixade lite till fjällen, sen bjöds det på våfflor hos eve.. det var ett tag sen man åt det!

pappa hade lånat en bil av nån han kände, typ en pickup-liknande bil, var bara det att jag och eve fick trycka in oss i baksätet... trodde först det skulle bli lite jobbigt att sitta så i tre timmar, men det var inge fel med det. somnade och hade inte ont i nacken eller nån annan stans :)
kom fram vid halv 1 tiden på natta. och kallt var det i stugan för nån hade glömt skruva upp värmen. Men själv så tycker jag att det går lättare att sova om det är kallt i rummet.

idag har vi städat lite, jag och eve gick på en miniprommis sedan gjorde vi tacos till dinner och kollat på idol.




hade nice!

Ciao!

mmbop..

Har hört att jag har en aktiv bloggläsare i min kusin Jenny, och vad gör man inte för att förgylla hennes arbetsdag.

har lämnat tryggheten i sundsvall/njurunda och följt med malin och hennes cookiesgrupp ut till österström och ska övernatta här. Dock fanns det bara tvåbäddsrum så det slutade med att fanny får ligga på golvet, jag i handikappsängen och eve fick the master bed.
käkade nyss tacos med guacamole..mmm!
.. fanny och eve sitter och sjunger Hanson, mmmbop. och det klingar inte vackert i öronen kan jag säga!


frågan är ju, skulle jag och eve passa i blont hår? ;)


Malin goes bananas.


fniss..tss

CIAO!


burnin' down the house

blodpudding är verkligen gott! åt det till middag idag på tal om ingenting.
jag eve och amanda drog till stewie kring halv 8. vi hade hyrt en film, extreme movie, dock var den inte den bästa genom tiderna. vi skulle även göra hemagjorde popcorn, dvs poppade i en kastrull, mycket godare:) i alla fall så rann det lite olja ner på spisen och amanda sa att det skulle börja brinna... eve och stew sa i kör: nej men aldrig! i samma sekund flammade det till och steff, snabb som hon är slängde sig fram och försökte släcka elden. tur nog slocknade den på en gång;)

men jag kan säga att popcornen blev goda i alla fall!

 




byeee


staden med stewie.

det är så otroligt skönt att inte behöva stressa på morgonen. vaknade imorse hos farmor, hon var ute så jag hade hela huset för mig själv. mysigt!, och jag tog tid på mig att göra mig klar på morgonen och det är nått man inte alltid får göra;)
åkte in till stan med steff kring halv 12 tiden. Vi gick först till körskolan, men eftersom det var fullt vid datorerna så gick vi vidare. strosade runt ett tag sedan gick vi på Charm och fikade (ovanligt) varm choklad med tillbehör;)
vi satt där ett bra tag och planerade lite hemligheter.
gick och kikade lite men till slut satte vi oss bara på en bänk och orkade inte kliva upp;) masade oss mot bussen till slut.
ikväll blir det chilla med steff, eve och amanda:)

varm choklad... mmm

'
stewie


jag gör det jag gör bäst ;) fniss

Ciao amigos!


tsss

när jag skulle ta mig från stugan igår upp till hemmanet så hade jag kollat fel i busstidtabellen. blev lite grinig för att nästa buss gick en timme efter. så jag bestämde mig för att börja gå ( det var ca en mil upp till bussen som går fler ggr i timmen.) efter jag gått en bit så kommer det en gubbe på en moppe och stannar.. sj tyckte jag det var lite creepy eftersomdet var dimma och det började bli lite mörkt, plus att det inte finns vägbelysning där. i alla fall så stannar han och börjar snacka, han frågade om jag visste vem han var och sen sa han att jag inte borde gå själv där på vägen för att det kan finnas mördare och annat....
det hade jag ju inte tänkt på innan men så klart så kunde jag inte få ut det ur hjärnan, jag sa till gubben att det var en bil som skulle plocka upp mig längre fram (dock lite osanning) och jag pinnade vidare.

sen började det bli riktigt mörkt och mamma och pappa ringde och sa att dom skulle hämta mig, jag hade då gått ca 7-8 km plus att jag bar på två väskor med en dator i;)

kom upp på hemmanet och då var det bara att byta om på en gång för att jag skulle på bodypump med eve, trots att musklerna var mör efter både afrodansen och vandringen..

efter det svettiga passet åkte vi hem till eve och gjorde fruktsallad och kollade på några avsnitt av 90210 och gossip girl.

 


eve blev helt slut efter bodypumpen ;)

adios!


ahh sovmorgon!

Första lovdagen! Känns skönt att inte behöva masa sig iväg till skolan.
får se vad som händer idag har inget planerat förrän ikväll när jag och eve ska på bodypump. Och jag har träningsverk i ryggen sen afrodansen igår... måste vara smått otränad.


bjuder på en gammal bild på mig och eve


afrodans later..

spenderade gårdagskvällen med Stewie.. planreade en massa hemlisar;) gick sedan mot statoil för att inhandla lite cheddarpopcorn med mer. Vi kollade på en asbra film, har sett den förut men det är verkligen en film man kan se flera gånger: Taken. Jag drog hemöver vid halv 2.

idag är en sån där slappdag, när man inte orkar göra annat än att sitta vid datan eller tvn, men man måste ju rycka upp sig nån gång så vid 4-tiden ska jag på afrodans med eve. det var i alla fall jätteroligt sist vi var på det, trots att motoriken inte är den bästa.

Ibland när jag inte har nått att göra så brukar jag rita.. låter kanske lite torrt men jag nått jag gillar att göra, så jag tänkte bjuda nån bild på några teckningar jag gjort.


ett ansikte

 


ariel ;)


Twilight

nu snart ska jag bege mig mot hemmanet sedan vidare mot Afrodansen:)

Ciao!


baking..

haha sitter och zappar lite på tvn och stannade på kanal tre för att kolla på Paris Hiltons new BFF (fniss) .. det finns många dåliga program nu för tiden, men man kollar ändå på dom, säkaer bara för att komma fram till att det är, just det, dåligt.

 

men nyss gjorde jag nått mycket mer aktivt, hjälpte farmor att baka en strösselkaka och 2 sockerkakor. blev otroligt lyckade;)

Kvällen är också planerad; ska vara med Stewie hos henne, så får vi se vad vi hittar på för kul.

 


strösselkakan :)


snow!

Det snöar ute!!! :D wihoo..

man känner att julkänslan smyger sig på en


då var det redan lov.

nyss hemkommen från en dag på staden.
Gick och skrev in mig på M trafikskola och gick iväg med tessan mot charm där hon och joel tog en fika och jag tog en varm choklad som passade utmärkt så här på hösten. vi satt där och snackade en massa och sedan dick jag och mötte eve och kollade på lite skor osv. med henne.
senare vid 5-tiden gick vi upp mot bion och köpte biljetter till NEW MOON!! vi beställde till förhandsvisningen där man även får se TWILIGHT. Vi köpte en till Olle med eftersom vi gav honom det i present. Kommer att bli snorkul!! det är den 19/11 en dag före typ alla andra:D eller det är mitt i natten, börjar kl 21.30 till 02.00. Wihoo!!!


ursäkta att jag är lite nörd ;) tsss


min varma choklad och tessans chai latte


tessan med sitt wienerbröd




nä nu tror jag att jag ska ringa till amanda och se om det blev nått ikväll :)

CIAO!

ja, vad gör man?

ibland så går det verkligen inte bra.. åkte in till skolan nyss vid halv 9 även fast vi inte hade nån lektion, men jag tänkte att jag skulle plugga lite till ett test som vi har sen. Men tro på katten att jag inte tog skåpnyckeln med mej! jag tog en annan väska imorse och glömde att lägga över nyckeln!

så nu sitter jag i datasalen för mej själv och försöker fördriva tiden tills tessan slutar sin lektion.
Snackade med Amanda i telen nyss, hon verkade ha typ samma problemo.. uttråkad! hon kommer i alla fall hem ikväll så det blir kanske att hitta på nått med henne:)



Ciao!


SPID 07b

tänkte lägga ut nå bilder på min kära klass som, ja, jag kommer att sakna efter studenten:)




hahaa.. älskar den här bilden!  'ostsmörgås'




vårat klasskort detta året. (ursäkta att den blev lite orange, men det var antingen det eller en fet blixt mitt på koret) <3


CIAO!

gonna grab a sit n'...

haha kom och tänka på en snubbe nere i Cypern som försökta locka med oss på en sån där båt som dom skrev om i tidningarna... han slutade aldrig att prata ;)

Gårdagen började med en sovmorgon, senare skolan. Avslutade även den dagen på Charm med Emily och tessan, köpte en skagenmacka som satt fint i kistan! På kvällen blev det ett bodypump pass i kvissle med eve. har träningsverk i magen idag, vilket är lite jobbigt när man har hosta, memn det är bara att bita ihop.

idag var det nån temadag, FN eller nått, dom snackade om klimat osv. var i alla fall på tre föreläsningar. Tror aldrig att jag har lyssnat på nått segare, jag slummrade till på varenda en.

ooh vad sugen jag blev på en skagen macka! ... ska bege mig mot kylskåpet nu tror jag ;)


tomt;)


Emily





Tesi


hööööööööst, ganska mysigt ändå :)

see ya later!

I gotta a feeling

Skit! Jag hade skrivit ett helt inlägg men kom åt något satt allt försvann.
så jag ska försöka sammanfatta det lite grann:
slutade tidigt igår så jag gick på Carm med Emily för att ta en fika och planera våran idrottslektion..satt där i ca 2 1/2 timme, mycket nice!

Denna dag började inte bra. hade ställt klockan men när den ringde föredrog jag att ligga kvar i min varma och sköna säng istället för att kliva upp, slutade med att jag försov mej. lyckades med nöd och näppe hinna med mej. Kom till skolan dör vi skulle kolla på en otroligt seg film som definitivt inte hjälpte mej att bli piggare.

senare mot eftermiddan hade jag, Emily, Risse och Patrik idrottslektion. vi hade planerat en massa lekar som uppskattades av vissa.. roligt var det i alla fall.

 

Efter skolan ringde min moderkaka och sa att hon skulle ut på birsta, jag följde med och det inhandlades en tröja från Gina Tricot, rättare sagt mamma köpte den åt mej. Plus en ny sminkväska för min börjar bli lite gaggig.

resten av kvällen har jag varit ganska rastlös, tog fel på dag och trodde att det var onsdag satt jag skulle få se True Blood... men tji fick jag! dock uppskattas det att vi har brutala sovmornar varje onsdag :D



"sjötunga Walevska" haha


kings of leon.

sitter och lyssnar på 'use somebody' med Kings Of Leon, först tyckte jag inte alls om den låten men nu så gillar jag den starkt!

gårdagen spenderade jag först med att skrubba ren båten tills mina fingrar blödde, eller nästan, kallt var det i alla fall! senare mot eftermiddan träffade jag eve och stewie och drog vidare till steff's lya och lagade en supergod pizza. efter det tog vi eves vrålåk till henne, hyrde även en film män som hatar kvinnor..måste säga att den var riktigt bra faktiskt. Vi slaggade i deras källare och efter mycket snack och chillning.

vaknade, käkade frukost, såg på idol, jag och stewie sjöng high school musical sing star...sedan vid halv tre tiden stack jag och eve in till stan för att kolla på giffarna som var totalt värdelösa idag, vi satt där med emily och andreas och höll på att frysa ihjäl, men ett mål kunde dom inte trycka in.

imorgon väntar skolan, men går bara fram till lunch, efter det ska jag och Emily dra en fika på stan occh planera våran idrottslektion på tis.


haha, måste säga att jag gillar den här bilden! ser ut som en strandad val!


hänger med det lilla äcklet.

en kort dag på skolan, men så klart brukar jag bli kvar på stan på fredagar. väntade på eve i ca 3 och en halv timme.. suck, pust och stön!
till slut lyckades hon slita sig från sin skolplikt och vi drog ner på staden för att leta efter skor och annat obetydligt. hon köpte jeans efter mycket om och men och en massa tjat från mig. själv så införskaffade jag ett par stövlar från DNA, nice med en klack:)



kvällen spenderas @ eve's house med chill framför tv'n och en massa onyttigheter :)





so long amigos!

snyggaste tårtan kanske;)

idag var det tårttävling på skolan, så igår träffades några ur klassen för att baka (vissa gjorde mer än andra;)) vi kom inte riktigt på vad viskulle göra för tema men till slut kom vi fram till att vi skulle göra en 'läskig' tårta med en massa choklad i och utanpå:) det var några som skulle göra nå läskiga figurer i mandelmassa men slutade med att det blev snoppar, tror inte jag behöver säga vem för det är inte så svårt att gissa ;)
men vi blev klar till slut efter att ha förbrukat 6 marabou chokladkakor plus lite vit choklad.

fixade iordning allt idag men när vi väl stog där och skulle servera så var det bara jag, emily, tessan och joel kvar, vart tog alla vägen??
tyckte själv att den smakade super men var lite svårt att skära i den hårde chokladen.

det kommer snart bilder från teneriffa, när jag fått dom av eve:)




2 dagar kvar i värmen :)

hola everybody!
màste bara berätta om för nàgra dagar sen! jag och eve höll pà att gà förlorade ute i havet!.. vi var ute och simmade och guppade lite härligt i vàgorna när det helt plötsligt fràn ingenstans kom tremeters vàgor och tröck ner oss under vattnet! eve kom upp pà land efter att hon fàtt kämpa för att hitta ytan... jag kom upp fràn den fösta vàgen  när nästa tröck ner mig under vattnet och drog med mej ut, sàgt när jag till slut hittat ytan att det inte var en annan människa i vattnet utan bara jag som kämpade för att ta mej in! kom ytterligare en vàg som jag fick rätt ner i halsen... lyckades tillslut ta mej upp pà land och hostade upp halva havet (okej lite överdrivet där men hostade upp en del iaf)

sen har allt vare lugnt och idag var vi ute pà en bàt tripp till en ö, väldigt mysigt ;)  nu de tvà resterande dagarna ska vi bara ta det lugnt och sola och bada! :D kommer hem pà tisdagkväll!

ha det!
/emmaslemma

sorry fatt det inte blir nà bilder men dom kommer när jag kommer hem! jag vet att det är tràkigt att l¨sa utan bilder.

kvar pà teneriffa:)

tjolahopp!
nu har en vecka gàtt och en är kvar:)
malin och kenneth àkte hem idag, sà vi andra som är kvar hyrde en bil och tog en svängom pà on (som för övrigt inte är sà stor).
hittade ett ställe där man kunde bada fràn klippor... hur kul som helst! och vattnet var jättevarmt:) sàg en död krabbstackare som flöt omkring ocksà.
annars sà har vi badat i jättestora vàgor och bara tage det lugnt. jag och eve badade i solnedgàngen idag, hade vart helt perfa om en hunk hade kunnat visa sitt tryne där med, men tji fick vi;)

imorn tror jag vi ska àka sàn där fallskärm efter en bàt!
hörs om en vecka dudes!  <3

/emph

teneriffa..

hola!
hittade en data! sitter nu pa hotellet och nackar lite smàtt (och ja det ser ut som det gor nar jag saknar de bokstaver som ni ser ;)) igar var vi upp pa vulkanen som finns har, Teide, och gnallde nar vi inte fick àkà upp i kratern, det visade sig senare att vi redan var mitt i den.
vi parkerade bilen nagon stans mitt i kratern och jag kande ett stort beov av att kissa... trampade ivag och var redo att tomma blàsan nar det kom en vakt och sa att man inte fick vara dar. tur att jag inte hade slappt lös naturens krafter sà att säga;)
alla andra daga har vi bara legat pà playan och stekt..  jätte varmt! har hört att det inte är lika varmt i sweden;)
nä nu ska jag iväg och käka lite krubb sedan blir det fanta lemon pà balkongen(som för övrigt har blivit min favvo!)

eve rev upp sitt ben idag när en vàg övermannade henne och kastade henne enda upp pà land ;D

ses snart mina vänner!

/emma



RSS 2.0