begravningsentreprenören is back.. för en stund

Dagen har bjuppat på en del. Började jobba 7 imorse och lite senare på morgonen ringde Eva mig och undrade ifall jag hade möjlighet att följa med på en hämtning senare på dagen.. hörde mig för och lyckades passa in den på ett ställe. Det var kul att få komma tillbaka en sväng på mitt gamla jobb på begravningsbyrån. Det är lite konstigt ändå att det känns "naturligt" med hämtningarna.. men det är ju det det är, naturligt.
När den var klar åkte jag tillbaka till skolan för att jobba klart där.
Efter jobbet åkte jag och Eve hem till mig och gick ut på en prommis och besökte ett antal bryggor. Mysigt! Trots sommarvärmen idag så märker man att det är höst.
Men denna dagen har varit bra, hänt en del liksom. Och det kändes ju bra att jag fick möjlighet att åka på hämtningen. kulT.
Imorn däremot ska jag och Eve, efter jobbet, åka på Södra bergets spa och chilla där på eftermiddagen, najsbajs.





-Emma Sten

whatever

Ojoj, det höll precis på att bli en upprepning av häromdagen när jag somnade i soffan... meeen med hjälp av ett fåtal fortfarande vakna hjärnceller lyckades jag kravla mig upp ur soffan och ta mig till sängen.
Skjutsade som sagt Evis och Malin till tåget imorse, och för att fördriva tiden gick jag även in på mcD och tog mig en frulle i form av toast och Tropicana juice.. mmh (med en Homer-röst).
Sen så blev det ingen toppendag men hade sina bättre stunder trots det.
Ikväll kom Eve på besök och vi tog en prommis och har kikat på idol... sen när hon for hem kom den där tröttheten från ingenstans å bara BAM! så var det kört.

-Emma Sten

a sky full of lighters

Hade tänkt skriva några rader igårkväll men tyvärr så däckade jag i soffan. Kom hem efter ett svettigt arfodans-pass,duschade, hoppade i min ziperall och satte mig i soffan... vaknade klockan 5 imorse och insåg att jag hade somnat.. oopsie.
Idag har jag varit ute i skogen mest hela dagen, rätt skönt med tanke på att det har varit kung väder. Började fundera på om man skulle plocka svamp nån dag bara fatt det är så härligt att strosa runt ute i skogen, men avbröt snabbt den tanken eftersom jag antagligen skulle komma hem med korgen full av giftsvampar och orsaka en del magproblem.
Hängde hos farmor en stund efter jobbet och for in mot stan till halv nio för att kicka lite boll. Så roligt! Vi var rätt många idag också så det var full fart hela tiden... oj vad jag kommer ha ont i min kropp imorn. Jag som redan hade träningsvärk...
Nej nu ska jag nog sussa ett tag för imornbitti ska jag skjutsa mina två fastrar till tåget innan jobbet.
Så ha det nice!
Peace out.


-Emma Sten

had a dream I was king

Vilken skön helg jag har haft! I fredags så hängde jag hos Eve där dresscoden var zipperall... bara mös, typ kollade på Water for elephants och satte oss sedan i solstolar ute på deras gräsmatta mitt i natten och kollade på stjärnorna. Såg ett och annat stjärnfall också! Spelade även Wordfeud till ca fyra nån gång.. hähä. övernattning!!
På lördagen skurade jag båten på dagen och by night drog jag mig mot Anders där även Anna och Patrik var. Spelade en massa Fifa och rullade sedan ner mot Allstar. Där var det en massa kände fejs, så kul! Dansade mest hela tiden så svetten bara rann, helt galet var det! Det slutade med att jag fick gick hem med en kungakrona. yeah. Träffade en massa gamla kompisar också.. roligt. Riktigt bra utgång med andra ord!
Idag var jag och Eve en sväng på Birsta, satt med  subwaymackor vid ån och var en sväng upp på Södra, nice! Och ikväll blev det filmkväll hos Patte med gott folk! Men innan filmen blev det Wordfeud!
Fredagen





Lördagen:

Idag:

-Emma Sten

gummistövlar

Ajaj.. träningsvärken kom smygandes idag! Det har för övrigt varit en bra dag i överlag.
Evelina kom och hälsade på på mitt jobb också.. det gillade barnen. "Vem är det dääääääer??"
Efter jobbet for vi ut till Birsta där uppdrget var att finna ett par gummistövlar till mig. Det lyckades vi med! (hade dock redan provat ut dom i stockholm) ett par svarta lackiga stövlar blev det.
Sen blev det även fotboll nån gång kring nio-tiden, så roligt.. men jag känner nu att kroppen är lite sliten. Så det ska bli skönt att hoppa ner i sängen inom kort!

-Emma Sten

wordfeud

Jag, som många andra, har fastnat för spelet Wordfeud.. eller Wordfrojd, som Eve kallar det. Så om nån som läser denna blogg och känner att dom skulle vilja ta en match mot mig  så heter jag E.sten... emn jag förstår ifall ni inte vågar.. skulle inte jag heller ha gjort om jag mötte mig själv ;)
Detta är en skärmdump på en match mot just Eve... tycker att mitt ord var rätt klockrent på hur jag kände mig vid just det tillfället... ADHD-ig.. dock fick jag inte allt för många poäng för mitt brilljanta(stavning??) ord.
...En till sak, Jag leder!

-Emma Sten

rävslalom

Tror att nästa djur på min bils dödslista kommer vara en räv. Tror även att detta djur har tvångstankar angående att hoppa fram ur en skabbig buske framför min bil. Eller så har de helt enkelt förlorat ett vad mot en annan räv(eller kanske t.om ett annat djur, typ som en älg) som gick ut på att förloraren skulle få en nära-döden-upplevelse. Det är min teori. Snart kanske min antenn pryds av en rävsvans...
Anywho. Haft en bra dag idag med utflykt och ja.. det var väl det mest intressanta från jobbet antar jag.
Har hjälpt farmor med frillan också med tanke på att hon skulle ut på äventyr. Sedan en trip till Anna där jag klippte även hennes hår och lockade det lite grann... Jag har nu börjat utöka mitt kundutbud. Sen blev det en del tjejsnack över ett glas cola eller två.
På vägen hem drog jag på den gamla dängan MrCool med snook och kände mig dödshäftig... i vem som helst annans ögon såg jag nog ut som en tönt där i bilen!

-Emma Sten

fotboll, yeah

Denna dagen har varit aningen bättre om jag säger så.. men inte hundra procent. Men ska kanske sluta klaga.
Fick höra att det var fotboll på schemat ikväll, så det var bara att snöra på sig mina slitna fotbollsskor och brumma bort mot Åkersvik där vi spelade. Oj vad roligt det var! Fast skulle kanske egentligen inte ha spelat med tanke på att jag har ont i halsen.. men jag kunde inte låta bli.
Känner mig alldeles mör nu och lär ju ska få en massa träningsverk dagarna framöver.. men det var det värt!
Blev klar tio ungefär och for så upp till Olle och friserade han. Nu sitter jag här i min zipperall och håller på att somna i soffan.. dags för sängen månntro.

-Emma Sten

closing time

Kan inte påstå att jag har haft en bra dag, för det har jag inte. Men finns inte så mycket annat att göra än att bita ihop och samla krafter till imorn.
På kvällen var det tänkt att jag och Eve skulle på Giffarna, men insåg att det regnade för mycket för att vi skulle sitta där... men tydligen var det en bra match.. hörde det ryktades om att de vann med 5-0, om jag inte har helt fel. Anywho, vi drog till Anna istället och kikade på idol med cola och cheeztwisters .. mm.

-Emma Sten

igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför

Har varit riktigt roligt hos Steff över helgen! Vi har haft fullt upp hela tiden, fast mest späckat har nog vårat mat-schema varit... vi skulle ju liksom hinna med att äte så mycket!
När jag kom fram på torsdagen mötters jag av en Stephanie på T-centralen, glad blev jag. Vi käkade lite lunch på burger king innan vi åkte hem till hennes lägenhet för att lumpa av mina grejer. Drog en veva på stan innan vi skulle vara barnvakt i ett par timmar. Gjorde hemma-pizza till middag innan vi for hem till henne en snabbis för att sedan ta förjan till Grönan där vi skulle se Daniel Adams-Ray. Åh vad bra han var!! Kände mig alldeles happy när vi gick därifrån. Chillade resten av kvällen innan vi slocknade.
Fredagen spenderades på stan hela dagen, med besök på både subway och en fika på ett random café.. plus en massa shopping. Köpte med oss räkor, lax och annat gott som vi skulle göra till middag. På kvällen bar det av mot grönan igen för vi skulle se The Arks sista spelning ever.. dom lääär ju göra nån mer i sina dagar. Träffade Cilla en snabbis där också. Tvek om jag har varit så klämd som jag var där! sjukt mycket folk, vissa surare än andra.. palla sånna liksom.
På lördagen promenerade vi till stan genom gamla stan... en aning less på kullersten efter det. Promenerade runt och shoppade hit och dit. Sen satte vi oss på en mysig uteservering på en Mongoolian Barbeque. Både gott och mysigt! På kvällen gick vi på bio och såg Friends with benefits, otroligt bra film! Och för att avrunda såg vi på den gamla goda filmen G när vi kom hem. Slocknade sedan.
Idag bakade vi en tonfiskpaj innan vi begav oss mot T-centralen. Usch vad segt det var att åka tåg idag... och kallt var det och en massa skrikande barn som överröstade mina hörlurar! Men jag kom hem tillslut och  möttes av mamma och Eve på tågstationen.
En riktigt bra helg! Saknar Stew redan en smula...

















-Emma Sten

out of my mind


åka tåg

Såå, mitt biljettproblem löste sig! Jag kommer alltså åka ner till hufvudstaden imorn för att hälsa på Steff! kommer bli så skoj:) ska nog även dra en lov till Amanda och checka in hennes nya lya.
Har precis packat färdigt, inte för att jag behöver så mycket, och ska väll snart gå och lägga mig med tanke på att tåget går 07.57 imornbitti. Ska nog göra mig en tonfisk-baguette som matsäck.. mmm!
Så det kommer nog inte bli så mycket uppdaterat här under helgen, desto mer när jag kommer hem med diverse bilder förhoppningsvis.
Nä nu får det vara nog, gnatt.
Hej hej!

-Emma Sten

shake it

Måndag idag och det kändes. Kom från jobbet med huvudverk men det är bara att ta nya tag imorn!
Har kommit igång med träningen också när jag och Eve gick på afrodans och skakade våra lurviga. Oj vad svettig jag blev! Och det blev så immigt av alla lökika kvinnor att speglarna blev immiga och golvet fuktigt, snuskigt.
Nu har jag suttit och försökt boka tågbiljett i typ en timme utan några större framsteg... När jag hade skrivit i allt, med bank och tider hit och dit så kommer "sidan kan inte visas".. kul. Näe! Så jag antar att jag får göra det the old fashion way genom att åka in till tågstationen imorn och boka en biljett på så vis... frågan är om det ens går. Aja, det lär väl visa sig.
Påväg till afro:

-Emma Sten

if only I would wake

Redan slut på helgen.. gick det inte lite väl snabbt?? Anywho.. i fredags var jag bara hemma och mös i min sparkdräkt. Igår därimot blev det en utgång som jag inte vet om den var bra eller dålig. Träffade en hel del som jag kände men annars var det inget speciellt. Tror att the people på minga.nu har blivit less på mit fejs när de valde att inte publicera  ;) haha. De tog to.m två bilder på mig och Jens ;)
Men på dagen for jag till Hudik-marknaden med mamma, köpte en massa strumpor i konstiga färger, så nu har jag så jag klarar mig.
Idag har jag dammsugit och varit en sväng ut på birsta där jag köpte en vindjacka från Everest, mycket behövligt. Imorgon är det jobb på skolan så jag bör ju lägga mig så jag kan vara relativt pigg.


Det var här jag upptäckte att jag var vilse i skogen och försökte ta mig ut därifrån... för att misslyckas och få panik och bli en skvätt störd:


;)
-Emma Sten

octopussy

Har ritat även idag. Har märkt att när jag väl kommer in i det så bara rullar det på, men det är ju det där att komma igång liksom. Idag blev det en bläckfisk, blev rätt nöjd med den också.
Annars har inte dagen bjudit på så mycket bara att det känns helt okej med helg nu. Och för första gången på länge har jag bara tagit det lugnt hemma. Var ett tag sen sist faktiskt.

-Emma Sten

would you capture it, or just let it slip?

Har fortsatt ritandet idag, tydligen var dagens önskemål en snuskig mask/larv... men vad gör man inte! Har varit in på sjukhuset på eftermiddagen. Nej bara lugn, inte så att jag hade nån åkomma som behövde åtgärdas. Nej jag fick en massa info angående diabetes så jag ska kunna ha koll på en på jobbet. Rätt intressant ändå.
Sen fick jag och Eve gratisbiljetter till giffarna av Olle, snäll han är! Så vi for in till stan lite tidigare för att inviga Subway som kommit tillbaka till Sundsvall! Kärlek.
Riktigt spännande match var det hur som helst, men ville typ köra ner en flaska i halsen på ett par småpojkar i publiken bakom oss (ålder ca 12-14 år) för de trodde de var bättre än domaren och skrek en massa töntiga saker.. töntar.
Hälsade på Anna efter matchen, gjorde lite popcorn och bara mös. Kikade lite på White Chicks som jag aldrig tycks bli le på.
Sitter i sängen och lyssnar på Ben Harper som tycks få vagga mig till sömns i afton.
Peace out!


-Emma Sten


more than yesterday

Ja men det rullar väl på som det ska antar jag. Jobbar som bara den. Har varit på IKEA ikväll också... köpte ett påslakansett som hette Smörboll.. alltså jag menar, vem är det som sitter och klurar ihop alla namn på IKEAs alla varor? Det finns ju döfula namn på vissa saker. Kanske man skulle utbilda sig till det??
För övrigt på jobbet har barnen klurat ut att jag kan rita... sen har jag klurat ut att de blir så intresserade att de helt plötsigt slutar bråka med varanda.. smart lösning huh? Har suttit och ritat snuskiga spindlar och pandor.. sen har ju var och en av dessa små barn önskemål om hur just dom vill att det ska se ut, men hey, jag kan ju inte trolla! Så de får nöja sig med det jag lyckas åstakomma.
Dagens bildskörd:

want a cookie??

-Emma Sten

something grey

men alltså.



-Emma Sten

granie

Har varit på mitt första föräldramöte ikväll... som fröken då eftersom min tid att avla fram en unge inte är kommen än! Gick iallafall bra, men det var inte igår man jobbade till klockan halv nio på kvällen. Oj vad det kändes som att skallen skulle växa till tredubbel storlek.
Men nog om jobbet nu antar jag. Fast i och för sig har jag inte gjort så mycket mer idag än att jobba.
Träffade mormor och morfar för de hälsade på när jag kom hem.. det var ett tag sen nu!
Haha, för övrigt så höll pappa på att riva garaget igår och när jag passerade så tänkte jag att jag skulle prova att riva en planka och hjälpa han lite. Han sa att jag fick det om jag inte hade sönder täckpappen bakanför... hehe. Jag tar i och, Vipps, så gör jag ett fettigt hål i den där pappen... sorry;)

-Emma Sten

back at the crimescene

Men kul då att det känns som att nån har planterat en kaktus i halsen på mig. Dock får jag väl kanske skylla lite av det på mig själv eftersom jag bestämde mig för att spela fotboll ikväll trots halsont.
Anywho... Har jobbar på Kyrkmon idag och det gick väl helt ok, kan säga att jag hade en kraftig hufvudverk när jag slutade iallafall.
Efter jobbet köpte jag B&J's och for till Eve eftersom den lilla hönan var sjuk. Så satt vi i hennes soffa och tröståt glass.. americano or what? Men när jag insåg att jag inte bara kunde sitta där och jäsa bestämde jag mig som sagt att joina på fotboll i hamnen. Kul var det och man börjar nästan ångra att man slutade... meeen sen så kom jag på anledningen och insåg att det var ett klokt val vid det tillfället.
Och när jag kom hem kring halv tio var det dags för middag.. tonfiskpaj som mamma gjort, gott då!
Nä tänkte slå skallen i kudden så jag pallar kliva upp imorn, ska vara på plats på jobbet kl 7 imornbitti.
Peace!

-Emma Sten

ziperall

Även jag har ju som sagt skaffat mig en bebisdress... alltså de är ju inte snygg, det håller jag med om. Men så sköna!

Och ni som tänkte "åh en sån bara måste jag ha" så finns dom på ziperall.se ... aningen billigare än en Onepiece
-Emma Sten

meloooonaaas

Busy busy helg har jag haft. I fredags var jag och Eve på birsta och ba mös. På kvällen blev det utgång med förfest hos Anders och Malin innan, sen var tanken att vi skulle på Allstar men att dom hade satt åldersgräns satte stopp för det... det var 21 och trots att jag la på rådjursögonen bet det inte på de känslokalla dörrvakterna... egentligen är dom rätt trevliga men man blir ju besse när dom fetblockerar ingången.
Såå, det slutade på Memman där Mohombi sjöng.. men fiffig som jag är plankade jag in och slapp betala 180 spänn på Memento. Najs Emma. Men stället levererade inte och jag kände att jag lika gärna ha kunnat stanna hemma.
Lördagen spenderades på stan med moderkakan med diverse inköp av, ja, saker jag behöver.. ;)
Utgång även på lördagskvällen med en annan typ av förfest hos Anna med hon, Magnus och Anders där vi satt och spelade wordfeud på våra iphones.. i typ 4 timmar innan jag och Anna begav oss ut på stadens gator. Slutade på Allstar trots att åldersgränsen kvarstog från kvällen innan. Men i guess rådjursögonen bet på denna vakt. Satt och stekte under en värmelampa, gick lös på dansgolvet trots den urdåliga DJn.. blev även juckad av en sliskig salsasnubbe, ja jag får använda det uttrycket. Max en vända, battla med en bil i model amerikanare om vems bil som gjorde ifrån sig mest ljud... man skulle kunna tro att min vann men icke!
Idag har jag mest hängt hos farmor och kikat film nu på kvällen hos Malin och Anders.
Fredagen:

Lördagen:


idag:

peace out!
-Emma Sten

RSS 2.0