i'll never let go

Huh! vad mätt man kan bli! Jag har varit och ätit hos mormor och morfar ikväll och det bjöds på lasagne... mormor gör en brutalt god lasagne! Eve var också med, tror att hon blev i princip lika mätt som mig. Fick med mig ett gäng matdosor hem med :D
Allt rullar på med förskolan/fritids också, barnen verkar inte avsky mig allt för mycket, nä men dom är faktiskt riktigt gulliga vissa utav dom.
Ska strax hoppa i säng så att jag orkar kliva upp imorn. Var helt slut efter jobbet idag, somnade i farmors soffa.. men i alla fall innan jag somnar ska jag se klart på Kungarna av Tylösand... kung! fast hjärndött;)

-Emma Sten


nämen..

Ajust det ja... glömt att säga det, men efter mycket om och men och mycket velande så har även jag, 18 år, tagit hål i öronen. usch vad hemskt det var att sitta och vänta medan hon pillade på med den där pistolen... och Eve bara stog och skrattade (bastard!). Sen blev jag aldeles svettig i händerna och klämde typ sönder Eeves hand och *PANG!!*, jag skrek satt dom som var inne och klippte sig trodde antagligen att nån hade skjutit mig på riktigt. Men nu är det gjort i alla fall och det är jag happy för. Nu blev detta ett orbajsinlägg, men dom kan ju vara kul, eller?

-Emma Sten


fail, typ

Haha hade tänk knäppa en massa bilder i lördags när jag var ut... blev inte så mycket av det:


-Emma Sten


keep them coming

Det gick faktiskt riktigt bra idag! Och roligt var det också, vissa ungar var riktigt gulliga.. och de flesta lyssande på vad man sa;) jobbade från 8-16 idag så det var inte så farligt, plus att alla min gamla fröknar kom ihåg mig sen jag gick där när jag var liten:) Så det var lite roligt.
Kvällen har jag tillbringat med mig själv, gick ut på en powerwalk med stavar på en sisådär 45 min (ja stavar är kanske inte det snyggaste träningsredsapet, men effektivt har jag hört;)). Nu fortsätter det med idol natchos och lite coca cola. Gott!

-Emma Sten

a little bit sticky

Varför har det blivit så kallt så snabbt? det var en grad inatt och fem förut idag :o
Var i alla fall ut igår och det blev faktiskt riktigt lyckat denna gången! Rolig förfest hos Fanys boyfriend Robin och sedan blev det Stads där det spelades awesome musik (till skillnad frå sist!) som gick att dansa till(också annat motför sist!). Blev ganska sent men jag och fanny svängde ändå in på max för at få nått i våra kurrande magar. Roligt var det iallafall!
Idag har jag bara fixat till hemma och kvällen har spenderats med Eve, hyrde en film; det regnar köttbullar, ja den dög ju... bra barnfilm liksom.
Imorn är det dags för premiär av "fritidsfröken-Emma", så får vi se hur det går;)

-Emma Sten


it's what you orderd, vanilla..

Nä nu ni ska ni få höra! Emma  Ida Sten ska jobba som fritidsfröken nästa vecka!!! wihoo! jag har fått jobb! jag typ skuttade runt efter dom ringt:D
Hängde med Bobbofett igår (det är Evelina, bara satt ni vet) och vi gjorde typ världens kanske godaste vita-choklad-moussen! hemmagjort från skratch.
Ikväll följde jag med mammi till stan och birsta, vilket slutade i köp utav smink, kavaj (kort) och ett par poccahontas-dojjor... det mesta var fynd tom. Plus att jag fick min favo yoghurt av modern, Turkisk jordgubsyoghurt.. dock så kan jag ha lite problem att äta diverse mölkprodukter men då handlar det om att prioritera liksom. Visst, jag kan ta att få lite ont i magen när det finns sån yoghurt i närheten;)
Ha't nice!

-Emma Sten


you can never win over me

Min läpp blöder! kan mycket möjligt bero på att jag fick världens sockerkick förut... jag och Eve började brottas, gissa vem som vann???... inte vare Eve iallafall;) imorn lär hon ha blåmärken där jag bet na ;) hahahaa! ja, jag kan vara ond ibland.. heheeee.
Gick iallafall bra på badhuset idag, ingen låg och flöt livlös uppochner så jag slapp hoppa i och göra HLR.. jag och Anki satt och planerade en massa skoj som vi troligtvis (plus en massa andra) kommer at göra inom en snar framid!;) Eve kom iallafall och gjorde mig sällskap på vägen hem, vi svängde in på ica och köpte lite natchos och some stuff till guacamole som vi senare skulle trycka i oss. Klippte Evalisas hår när vi kom hem och efter det blev det 90210 och Gossip Girl! awesome!

-Emma Sten

may it be

Uscha vilken träningsverk jag har! i södags var det ju afrodans och igår så cyklade jag från my place till farmor.. vet inte hur långt det är riktigt men min rumpa säger att det var kanske sisådär en 2 mil... give or take.
Anywho så kom Fanny hem från Tunisien i söndags så igår blev det häng med henne, vi hade tänkt gå på giffarna men så tog vi lite fel på tiden så det blev en fika istället.
Idag ska jag ner och agera badvakt igen på badhuset... kul att jobba lite! :) 3-9, inte så farligt.. ska nog steka lite blodpudding ifall jag blir hungrig...

-Ema Sten


oldies


Titta vad jag hittade i Lindströms gamla fotoalbum... ser något nöjd ut.
-Emma Sten

i'm superman

Kan bara säga att jag och Steff bakade några helt amazing cupcakes igår! dom såg iallafall bra ut, och smeten var riktigt god, men vi kunde inte provsmaka dom när dom var färdig eftersom det skulle vara en present:)
Både jag och Eve kände imorse när vi vaknade att detta skulle bli en återhämtningsdag, dock vet jag inte riktigt från vad men det var mindre viktigt.. for ner till ica och köpte naturgodis och cola, slog på en film när vi kom tillbaka. Det fick bli Awake, om jag säger så här, filmen var riktigt bra men när den var slut hade man typ damp och ville slå någon. Tur för Eve så gjorde jag inte det...
Ja, och efter det var det dags för afrodans, det är rätt så jobbigt  faktiskt.. fast man känner ju verkligen att det tar eftersom man alltid her sjukt med träningsverk dagen efter, men så är det ju riktigt roligt också.

Så här såg våra skapelser ut:



lägg märke till att det inte är nån som ser likadana ut ;)
-Emma Sten

the bright side

Hade ställt klockan tidigt imorse  för jag tänkte vara friskus och gå ut på en prommis... vaknade av att det smattrade nå djuriskt ovanför mig at the roof, tydligen kopplade inte min hjärna att det finns regnkläder och somnade om... anywho, Dagen till ära har jag hängt med Seffen. Vi har gjort tunapasta, brownies, tryckt i oss ben&jerrys och varit allmänt dryga=)
Gårdagen gick åt till diverse bankärenden, storhandling med faster Kicki åt granie och styling av granie på kvällen, och en långprommis med! Sen blev det även att kika  på dom hjärndöda människorna i Kungarna av
Tylösand
.. men man måste liksom se det, roligt! ;)Imorn ska jag till banken igen och på kvällen är det barnvakt som gäller, kulT! :)

En random bild på mig och olle från Kreta...


-Emma Sten

you know the usual

Uscha! är helt utpumpad sen bodypumpen ikväll... men det är lite skönt också för då vet man att man har gjort nått!
Nu har ju Gossip Girl och 90210 dragit igång igen och jag å Eve laddade hem och gjorde guacamole och bara njöt av att se våra favoserier=) Annars idag har det inte hänt så mycket, jag har klippt klart den där häcken jag började på igår och hängt med farmor, dragit ut en massa papper och tagit en prommis ner til kvissle.
Gonatt alla!

-Emma Sten


once in a lifetime opportunity


Ja, dessa bilder visar en arbetssam tjej som är redo att jobba!
Nu alla chefer, är det först till kvarn som gäller! En arbetskraft som denna
är svår att få tag i så passa på nu, innan nån annan gör det!

-Emma Sten ;)

come on

Jag och Eve måste ha fått pluspoäng i himlen igår när vi räddade en massa sniglar över vägen satt dom inte blev mosade och inkletade i vägen av diverse bilar som passerade.
Idag har jag iallafall gått fram och tillbaka i kvissle eftersom min hjärna inte hängde med riktigt eftersom jag glömde allt hela tiden. har klippt en häck och suttit ute och tagit vara på solaen med farmor också...
Nu ikväll därimot har jag spenderat nån timme på Waynes med Emily och pratat en massa strunt och minnen=) riktigt roligt var det iallafall.

-Emma Sten


you know where i come from


like stuck

Kul att det inte går sådär jätte bra med garderoben :o allt hamna på golvet och jag rensar mig fram nu.. no mercy! gammkläderna ska bort, kastas, ge bort eller whatever! Plus att jag känner mig aningen rastlös, what to do, what to do?
Foto by Märy

-Emma Sten

wierdo

Blev en lunch på staden igår med Steff, Charm =) vet inte riktigt hur länge vi satt där men ett bra tag var det iallafall. Efter det kikade vi runt på stan lite, vilket ledde till ett väskköp och ett läppstift fårn Make up store, bra med rea! På kvällen blev det idol och film, plus att Steff hade tvingat Adam att göra cookies åt oss. Hon var väldigt tydlig med att dom skulle vara exakt som subwaykakorna ;) Dock såg dom aningen mer mongis ut, men dom var god! :) haha
Idag är planen att rensa min garderob som ser ut som hiroshima efter atombomben.. nått som måste åtgärdas! har ju införskaffat ett och annat nytt plagg som måste få plats. Sen har jag lite utav beslutsångest.. funderar på att gå ut ikväll men vet inte om jag är riktigt pepp ... sen ska jag ut nästa helg med, hmm.. vi får se vad det blir, kanske jag försvinner in i garderoben och inte hittar ut ?? vem vet liksom.
ja.. det gick väl fel nånstans antar jag;) :

-Emma Sten

if i had you

Dagen har spenderats på badhuset i Kvissleby där jag agerade badvakt. Hade en sån där snygg röd baddräkt och visselpipa... nä, men en röd tröja hade  jag iallafall;) Gick faktiskt bra! Tror att tiden gick lite snabbare för att jag jobbade med Anki, dock var vi på olika platser men när man gick en svängom hade man nån att snacka med :)
Jobbade från 12 till 20 idag, det känns bra att göra nått än bara sitta och inte göra ett dugg. Hoppas jag får tag i ett jobb! Jag vill ha nått att göra på dagarna liksom.
Nu får det vara nog, Gnatt!

-Emma Sten


what happened

Satt och knåpade på ett inlägg igårkväll men datan hängde sig så allt försvann...whatever. Var iallafall in till arbetsförmedlingen igår, som jag för övrigt tyckte var ganska rörig. Alltså man visste inte riktigt vart man skulle gå. Blev hur som helst klar till slut och skyndade mig bort till badhuset där jag skulle rädda en armlös orange docka som höll på att drunkna. Gick ju gallant om man bortser från att jag glömde ta luft innan jag dök så det sipprade in lite vatten i mina lungor.. men annars så. Ska iallafall ner dit nu för att jobba i cirkus 4 timmar sen ska jag även dit imorn för att jobba från 12-20.. kul att göra nått!
anywho... ska strax börja promenera ner mot kvissle för att förbränna bort glassen jag åt för ett tag sen.
Ha det nice!
sorry ingen bild .. internetet (eller datan) går i snigelfart satt jag komer komma för sent annars.... sorry
-Emma Sten


ehm

Satt och mumsade på en saftig kiwi...


-Emma Sten

there and back again


-Emma Sten


whatever it was

Dagen spenderades på staden med Evelina, jag hjälpte henne shoppa lös lite eftersom jag i princip kan hela H&M's utbud i klädvägg eftersom jag minst en gång var in på verenda H&M affär i Sthlm. Jag köpte en höst/vinterjacka på Åhlens iallafall :).. en grön:)
Senare på kvällen var det dags för höstens första bodypump... tog i som en hamster i sitt hjul(ett sånt där där de springer och springer men kommer ingen stans;)), benen bara skakade efteråt. Mne då vet man ju att det har tagit nått iallafall.
Morgondagen är lite uppbokad, ska in till arbetsförmedlingen (pga en liten miss i tidsschemat idag) sen ska jag till bbadhuset för att livrädda en lite docka(eller den är antagligen i samma sice  som en människa) eftersom badhuset behövde en badvakt på torsdag. Roligt! :) Sen ska jag också plocka äpplen från farmors gräsmatta så att gräsklipparn kan flyga fram utan att göra äppelmosklickar över hela gräsmattan.


-Emma Sten


the shrimp will always loose

Nu var det ju såhär också att vi gjorde lyxmiddag igår i lägenheten vi bodde i... med bla. räkor.
Kan säga att den här räkan kämpade för sitt liv, och jag kämpade för att få den att stilla min hunger:

FAIL !
nytt försök...

HA! synd, räkan!

a detta är kanske ett bevis på att jag bör gå och lägga mig... satt goNatt!
-Emma Sten

back from estocolmo

Då var man hemma igen efter en rolig helg i hufvudstaden. Har gått på stan varenda dag satt jag har fått träningsverk! huh, tänk att man kunde få det av att shoppa... sen fick man ett och annat skavsår på köpet också. Sverigematchen var hur awesome som helst att kolla på! Vi drog på oss våra svrige tröjor och skuttade bort mot tunnelbanan i regnet, var inte riktigt säkra på just vilket tåg som skulle till Råsunda så vi följde strömmen av blågult som vällde fram. Sen vet de nog de flesta hur matchen slutade: 2-0 till Sverige!!! :D
Igårkväll däremot träffade vi Amanda och gick och kikade på bio, I rymden finns inga känslor. Bra fim, mysig typ;)
Idag innan vi åkte hem sprang jag in på Subway (<3) och köpte varsin macka.. blev dock besviken att dom varken hade vitlökssås eller vita kakor med vit choklad i :o! Dom skulle baka sånna senare idag... Man ska alltid ha dom kakorna på Subway!.. oavsett!! Puttrade iallafall hemöver vid halv 2 tiden med kamp mot bensinmätaren.. vi skulle inte tanka nån annan stans än Gävle bro! Steff försökte verkligen övertala mig att tanka tidigare, men icke! ;) Var hemma nån gång efter 5 sådär.






That's all..

-Emma Sten

on the road again

Japp då var det dags att sätta sig i bilen då! Nu bär det av mot stockholm med ett snabbt stopp på ica i gnarp... och MAX, men där lär det nog bli ett lite längre stopp;) Imorgon står vi som två crazy persons i sveriges hejarklack, så kolla om ni ser två blå och gul målade galningar i sverige-tröjor om ni kollar på matchen;) Sen lär det bli lite shopping och annat roligt:)
Ha det lovely!


Adios!
-Emma Sten

awesome!

Min käre pappa hade fixat så att jag och Steff fick en varsn sverige-tröja av han:D asläcker, med efternamn och nummer! :)


-Emma Sten

possimpible

Var hos mormor och morfar idag. Jag visade bilderna från Grekland och mormor bjöd på fika=) sen när jag skulle åka skickade hon ut morfar att plocka typ en hel kasse med äpplen åt mig:)
For sedan hem och gjorde middag; kycklingsallad. Ikväll har jag vare på bio med Eve. Det blev Toy Story 3D... den var faktiskt bra:) trodde att man skulle få ha sånna där läckra brillor där ena glaset är rött och det andra grönt, men det var lite mer avancerat nu.. brillorna såg som solbriller typ;)
Imorn drar jag och Steff till Estocolmo vid 2-tiden så jag måste upp i tid och packa eftersom jag inte hunnit göra det än.
mina 3D-brillor som jag petat på med mina popcorns-fingrar;)

-Emma Sten


dear john.

För er som inte sett denna filmen, gör det! Tack för tipset Stew.

-Emma Sten


RSS 2.0