wohoo!

... Och by the way, jag har bokat tågbiljetter till Hufvudstaden i april. Ska nämligen hälsa på min gode vän Stew. Längtar liksom redan! Kommer bli G.R.Y.M.T :D

-Emma Sten

One day

Blev inget jobb idag så har dammsugit och fixat disk... kul va? not. Drog även ut på IKEA en svängom för att köpa en soptunna och ett par ramar. Tog sedan en långprommis innan det blev lite födelsedagsfika på hemmanet.
Har kikat på en film ikväll också.. en dag. Läste den boken när vi var i Thailand och tyckte den var riktigt bra... dock var inte filmen lika bra, men den var godkänd!

-Emma Sten

sometimes you wonder

 Har jobbat idag, inte jättemycket action dock. For hem när jag slutat och har bara tagit det lugnt ikväll. Kikat lite på "Den sista dokusåpan" med en massa zobies och kändisar... bra kul ändå, trots att jag har typ fobi för snuskzombies! Usch!
Har även bokat tågbiljetter till Stockholm i april... ska nämligen hälsa på Steff ett antal dagar. Kommer bli grymt!

En bild från i fredags... blev rätt läckra bilder ändå. Även fast jag är mer en "fota människor"-typ så var det riktigt skoj.
-Emma Sten

photosession and stuff

Fredagskvällen spenderade  jag på en gammal övergiven fabrik där det såg ut som om någon hade droppat en atombomb och hela stället bara förfallit. Det var nämligen så att Gurra skulle ta några läckra bilder till nån skoluppgift, såklart man hjälper till liksom. Så gick lös med kameran där innan vi for vidare till han och skulle sedan ut och fota lite till men Manne lyckades övertala mig att vi skulle stanna och se på en 90-tals-action-rulle med Steven Segal istället. Senare fick jag skjuts tillbaka och det blev en liten sväng till Malin och Anders.
Lördagen bestod av lite storhandling och aa, inte så mycket mer daytime. Men på kvällen drog det sig mot utgång. Förfest först som var riktigt skoj faktiskt, men senare då jag och Gurra i varsinna bilar skjutsade ner de andra till stan (tanken var ju att jag skulle med också) så bara drog dom ifrån mig. Säkerligen inte med mening men ändå. Så jag följde med Gurra istället för lite nattmacka, godis och en massa isbjörnar på tvn. 
Idag då? Jo en snabbis in till stan och sedan hem igen för att käka tacos. Sen blev det stan igen för att spela fotboll.. denna gången var det rätt många som spelade.KulT.




-Emma Sten

the weeken, shortly

För övrigt så har min helg vait helt okej, eller säger man klart godkänd? Vilket som... Fredagskvällen bjöd på ett besök hos Johan Abdulahad med lite kortspel, musik och förfest. Efter nån timme var det fullt av folk på varenda kvm i den lilla lägenheten. Senare drog jag, Sudden och Patte ner på stan coh hamnade på Jacks bar... ett misstag skulle jag säga. För det S.Ö.G där. en massa emos och stekare, not my cup of tea. Så det blev lite käk och sedan hemgång.
Lördagen spenderade jag tre timmar på sjukhuset, nej inte jag som var inlagd uten farmor. Satt och snackade om allt och ingenting under mitt besök. Sedan hem för lite käk och sedan vidare på nån förfest där mina kära kusiner Olle och Fanny var.. även khoddilodd. Meeen efter en stund förflyttades förfesten till en annan snubbe vars namn jag inte minns. Men var helt godkänt även där. Skjutsade ner nån på stan och jag å Fanny satte oss på mcD ett tag för att sedan dra oss hemöver.
På söndagen var det bara att kliva upp och baka, mammas sida av släkten skulle nämligen komma och fira pappa som fyllt år.

-Emma Sten

thailand del 3

Okej uppladdningen av dessa bilder laggade... eller rättare sagt de som skullekomma efter dessa. Men känns ju lagomt onödigt att ta bort, satt. Men såklart kommer det fler i sinom tid!





-Emma Sten

Trötter

Okej, pallade inte slå på datorn. Så ett litet snabbt inlägg från phonen fick det bli istället. Det bjöds på tårta på jobbet idag, anledningen var att Bosse, den förra ägarn, fyllt 65. Dock kunde jag inte trycka i mig allt för mycke med tanke på hur min mage blir av laktos-Stuff. Men lika bra det kanske. Nä måste sova, håller på att somna med telen i handen...
Förresten så höll en räv på att skrämma skiten ur mig då jag klev ur bilen för ett tag sen... Den skrek som ett stucket barn och jag hoppade till. Inte okej alltså.
Skitsamma, godnatt ya'll!


ett litet break blev det visst

Jaa, kan ju inte påstå att jag har varit den mest aktiva på denna sidan på senaste. Meen, det är ju iallafall inte lika illa som min kära vän Stephanies uppdateringar (*HOST HOST*).
Anyways.. har väl inte hänt allt för jättespännande grejer. Har dock spelat fotboll två gånger denna veck vilket känns riktigt nice. Cuz it's never fel att röra på sig. Har även jobbat på på Duvans och fortsätter nog med det veckan ut, life's good. Dock måste jag reparera min tele då av/på- knappen inte vill funka... med andra ord; Slut på batteri= döden för min phone. Och det lär ju kosta en slant, men det känns ju som nått som borde göras i vilket fall. Så ska väl ta tjuren vid hornen nu i dagarna.... fast kanske väntar tills efter helgen, äh vi får se!
..Var ute på en prommis här ute i skogarna förut ikväll runt 9.Synd bara att pannlampan dog efter 10 min så jag fick vandra runt i mörkret, Men tänk så mycket sällskap musik i hörlurarna kan bidra med!
Äh nu får det vara nog.. måste sova. I min nybäddade säng!

-Emma Sten

Det vet DU!

En dag som vanligt på jobbet igår med inga konstigheter.
På kvällen däremot blev det en utgång, hör och häpna! ;) Plockade först upp Eve innan vi for in till Anna för att plocka med hos henne, Manne och Patte och rulla vidare till förrådet där Pelle hade förfest. (förådet ligger ca 200m bort... vi var inte slö, ville bara få med mig bilen;)
Riktigt kul med en massa trevligt folk där. Men så klart skulle party-poopersen "securitas" komma och störa. Så vi drog oss mot stan istället (ingen fara då klockan var runt halv 1, men ändå). Hamnade till slut på Aveny där vi dansade oss svettiga. Men det tar ju ut sin rätt på en, så vid 2 nån gång kläckte Solle idén om att käka nått. Så packade in Anna, Martin och Solle i bilen och satte oss på Max... där blev vi kvar ett bra tag, det kanske ligger nått i det folk säger om att efterfesten brukar vara på Max :P
Anyways.. lite bilder jao!:




...Också lite kladd på händerna då de inte gillade färgen....
-Emma Sten

the dove

Jobbar på på Duvans som jag gjort hela veckan... och så klart trivs jag! Har börjat kolla upp den där kursen jag tänkte gå också, så hoppas det går vägen:) igår blev det en snabbis ut på birsta och köpte en klänning till sommaren, den blir nog nice. Drog sedan en sväng på hemmanet och till sist blev det en film hos Alex, med några.
Jobbelijobb idag med, emd en hämtning och en massa annat. Eve joinade mig efter jobbet och vi drog oss mot björn enligt Torsdagstraditionen.

-Emma Sten

Stockholm, Stew, och massa kul

Var ju hos Steff i helgen.
Började med att dra en roadtrip med Eve, Anna, Sudden och Jocke med stopp på Tönnebro och diverse kisstopp efter vägen. Väl nere i Sthlm fick Jocke agera mänsklig GPS då jag inte hade den blekaste om hur jag skulle köra! Men efter en hel del tutande från andra bilar kom vi fram helskinnade till StePHanie. Jag och Eve skulle spendera helgen där och de andra skulle nån annan stans... men det gemensamma var att alla skulle se AVICII på globen... meeen jag , Steff och Eve skulle på fredagen och de andra på lördagen.
Och såklart hade vi oturen att inte få se konserten då de ställde in den ca 10 min efter att den skulle ha börjat. kul. näe. Sen gjorde det ju inte saken bättre att han genomförde den på lördagen.
Anywho, vi hade det (utöver den inställda konserten) det riktigt grymt kul i hufvudstaden. Käkade tom årets första chokladdoppade jordgubbar. Har spelat en hel del Drawsome också, ett nytt tidsfördriv på phonen. Gått på stan coh träffat Amanda, den glada jäntan! hann även med Petra en snabbis, samt hänga lite med de vi åkte ner med. På söndagen var det dags att återvända hemåt men först samla ihop alla som skulle med. Gick gallant. Föraren var kung... med andra ord jag;)










-Emma Sten
... och btw, det kommer mer bilder från Thailand inom kort!

Thailand del 2










... Det kommer fler bilder, detta är mestadels från Pappas födelsedag.
-Emma Sten

RSS 2.0