whataya want from me?


estocholmo

Då var man i hufvudstaden med moderkakan, roligt! Åkte ner med buss imorse, akzo hade kokat ihop nån resa som jag och mamma hoppade på. Jag boxade mig in bland de första på bussen så jag fick tag i en sån där plats med bord... till vår lycka slapp vi att nån random satt sig mitt emot oss för Jenny och Micke skulle också med på resan så de satt sig med oss:) 
Kom ner till 2-tiden möjligen och därefter fick vi våra rum och cirka en timme senare var jag och maa på stan. Jag lyckades hitta ett par leggings, en tisha, foundation (högsta prioritet idag eftersom min gamla är för mörk nu när man börjar bli blek och dassig) plus en fin tröja med lite spets. 
Uscha vilken paltkoma jag har haft ikväll! hua, och egentligen har jag ändå inte ätit så mycket. Anywho....
Ha't nice! 
Blir denna bild bara fatt jag inte har nån bild från dagen eftresom jag lämnade sladden till kameran hemma plus att jag trodde mobilen min hade sjungit på sista versen för den ville verkligen inte ge ifrån sig nåot livstecken...men skam den som ger sig! ett par timmar senare efter att jag nästan kastat förbannelse över den fick jag den tillbaka till livet. Tur det!
 
Adios!

-Emma Sten


for your entertainment

Adam Lambert... bra musik den snubben gör! bara satt ni vet.
Idag har jag varit lite aktiv och lämnat ut en massa tack-kort, varit en sväng till akzo (vissa där tror säkert att jag jobbar där permanent eftersom jag är där en hel del...) och for upp till farmor och spenderade lite tid med henne. sen plockade jag upp Eve på vägen hem och vi for hem till moi och gjorde mat, kollade på en del serier och tog en prommis ner till bryggan och satt där i mörkret och kikade på månen och sttjärnorna.. vi såg till och med ett stjärnfall. Har märkt att jag gillar natten lite mer än dagen och verkar ha fått en förkärlek till månen.. den är liksom mysig.
Från ikväll:

-Emma Sten

oink

Enligt pappa ser dessa ut som Eve när hon jobbar i charken

Från 'fåret Shaun'
-Emma Sten


pic


Just don't give up.

as if you have a choice

Eftersom det mest spännande som hänt idag var bodypump och att jag drack den första julmusten för i år så lägger jag upp två random bilder på två random blommor jag har tagit.
mamas orkidé..

Evalisas nånting..


Adios!
-Emma Sten


light up

lite ljus någon?

who can say where the road goes

Evelina kom ner till mig förut idag:) även fast vi inte gör ett skit kan vi ha hur roligt som helst! vi gjorde två feta chokladbollar och dansade energiskt till some awesome music. Sen på kvällen följde flickstackarn med mig och kikade på fräsiga tapeter.. kommer bli snyggt vill jag lova! Ska sätta igång snabbt med att riva ner de gamla tapeterna satt fadern måste hjälpa mig upp med dom nya!... bra plan tror jag ;)

awesome!

-Emma Sten

full moon

Har varit ut och fotat lite ikväll:



-Emma Sten

seasons come and go, but i will never change

Nä nu!

lovekiller

Har börjat fattat tyck för Darins låt "lovekiller".. riktigt bra faktiskt, fast ijenkligen('egentligen' stavas det och uttalas, jag vet, men vissa verkar tycka annat ;)) så gillar jag inte riktigt Darin i övrigt, han ser ut lite som min gamla tränare...haha
Igår började jag möblera om i mitt rum uppe hos farmor, blev bra faktiskt.. lite mindre grejer.
Idag så har jag hängt med Eve, vi tog en långprommis runt nolby, ner till kvissleby och tillbaka till hemmanet.. Men på vägen blev det ett stopp på ica och en cola och choklad inhandlades. Kunde inte motstå..
Var ute och fotade månen lite ikväll:



...och pappas bandagerade stycke till fot som stack ut ur filten (ser ut som en känguru-fot):

...och en laxmacka mamma bjöd på:

-Emma Sten

keep on the good work

Vaknade aningen förvirrad imorse av att telefonen ringde, det var skolan som behövde mig idag igen. Men eftersom jag var förvirrad efter att ha vaknat så hastigt så började jag svamla på om att det regnade ute när det verkligen inte gjorde det med kvinnan på andra sidan luren. Men efter att min hjärna vaknat till liv lyckades jag rätta till mig. Kikade ut genom fönstret när jag klivit upp och fick se att det snöade! fast nu var det bara flingor som ringlade ner, inte snöstorm, men ändå. Så letade upp långkallingar och foor till skolan. Väl där skulle de tydligen på utflykt till skogen, och trots två tjocktröjor, tjockjacka, mössa, långkallingar och uggs frös jag! När vi kom tillbaka var det lunch direkt och såklart var det jag som var rastvakt, hade knappt hunnit tina upp innan det var dags att gå ut igen. Men annars så har dagen varit helt godkänd. Åkte och tränade med Eve också, bodypump... anar att träningsverken kommer smyga sig på mig imorn.
rätt så mysigt i skogar ändå.
The forrest:

mina uggs:

-Emma Sten


if you never try you'll never know

Ja imorse var en sovmorgon inplanerad, men tji fick jag när telefonen ringde och dom behövde mig på jobbet. Var bara att pallra sig upp ur sängen och ta sig dit! Men det är bra att jag får jobba och jag är glad att jag har nått överhuvudtaget. Anywho, idag var det på  en annan del av skolan, satt det var bara att lära sig nya namn igen.. det är lite jobbigt det, att man måste hålla koll på så många namn, och ibland glömmer man dem på en gång efter att de har berättat vad de heter. så resultatet av dagen blev lite huvudvärk och allmänt slut. Men det är bara att ladda om för dom behövde tydligen mig imorn med.. kl 7.
some pictures från våran photoshoot i lördags:





-Emma Sten

full wekend

Helgens bravader: I fredags gjorde jag, Steff och Eve hemmagjord ansiktsmask, kikade på titanic och bara chillade. I lördags så blev det först photoshoot med samma trio och efter det Gif-match.. väldigt spännande match faktiskt. Direkt efter det for jag och Steven till MAX för middag och sedan vidare till Mattan Fasth. Lite förfest och sedan in till staden för en utgång. Var helt ok, rolig, men inte så spec.
Idag har jag bara varit seg och sunkig...trött med andra ord!




-Emma Sten

fast fast

Huh vad trött jag var igårkväll! Somnade i soffan vid nio, vaknade vid halv 11, skuttade iväg mot sängen, vaknade vid 2 för jag trodde att jag hade försovit mig imorse, somnade om lycklig eftersom jag fick sova mer, vaknade vid halv 6 för att upptäcka att jag hade sovit lite för länge.. åkte upp med mamma och pappa, dumpade dom på Akzo, for vidare mot kyrkmon och har passat ungar hela dagen, tillbaka till Akzo med bilen, tog bussen till stan,  köpte ett och annat viktigt, middag på donken, direkt till Steff för att frisera henne och visa hur man kan göra snygga lockar och lite photoshoot, kul!:), for hem, Amanda ringde och bokade mig en helg framöver för  att göra balfrisyr och lite häng i hufvudstaden. Nu: väntar på Kungarna av Tylösand.
That's my day, aight!


-Emma Sten

photo


If you'll never try you'll never know


små söta apor

..Förresten, har ni sett mina awesome pocahontas-pjucks... varför dom är så awesome är för att jag köpte som för endast en hudralapp, sen är dom riktigt varm också:)
"kom spring på gömda stigarna i skogen..." skuttar jag runt och sjunger när jag har dessa på. Nä, det där var en fet myt, blir lite småsugen att se disneyfilmer när man hör en massa låtar från alla filmerna  :) ska nog göra det nån dag, ett maraton kanske det kan bli..mm

-Emma Sten

autumn

Some pretty pictures from yesterday. Lovely colours:)


-Emma Sten


hard work work

Jobb även denna vecka.. eller i alla fall tills på onsdag. Har nyss suttit och kollat på första avsnittet av nya sesongen Paradise hotel, tyckte inte att det känndes lika bra som förra .. fast man vet ju inte, kan ju visa sig vara mer intressant framöver.
Imorn får jag lite sovmorgon i alla fall, till kl 10. sköönt. Men sen så blir dagen lite längre också.

När man själv var barn..
-Emma Sten

10-10-10

Var nyss ute på en lång-prommis, det är så fint ute på hösten måste jag säga.


-Emma Sten

söndag.. kan ju vara nice

Igår blev det utgång... riktigt roligt! Lagade först en awesome middag hos Eve och chillade lite. Sen fick vi löpa ner till bussen (jag i ett par brutala klackar, fattar inte att man blir sen till bussen jämt) in till stan där Khodor plockade upp oss och vi drog till Robin på förfest. Kring 12 nån gång blev det Allstars. Träffade en massa gamla classmates och stog utanför i kanske en timme med Laila, var kallt, emn det gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig:) sen drog hon vidare och då märkte jag att mina friends var borta, så då var det bara att hitta nya!
Lördagkväll=  awesome!

så här fresh ser man ut idag... måste göras nått åt!
Ska förresten ner och käka hos mormor och morfar senare idag, gott! :)

-Emma Sten


i swear

Uh! vaknade klockan sju nån gång i morse av att telefonen ringde... dom behövde folk på förskolan, så det var bara att skutta upp ur sängen efter en fyra timmars sömn och klä på sig, trycka i sig lite frulle och sticka iväg. Så har då jobbat idag, och tydligen behövde dom mig imorn med så det var bara att boka av det där mötet jag skulle på på arbetsförmedlingen, lite skönt ändå.. roligare att jobba liksom!
Har även fixat frillan på farmor så hon blev pretty woman. Efter det mötte jag upp Stew på ica där det inhandlades diverse gott och en del nödvändiga saker från min sida, såsom aceton och bananer. Vi rullade mot my crib ute i skogen i varsin bil och kikade på en film och Kungarna av Tylösand! Mycket roligt!
Nä nu blire sängen för ska ju upp som sagt imorn på hard work! Gnatt!

Vårat försök att se ut som Erica från Kungarna av Tylösand:

-Emma Sten


falling down

Igår vare GIF!! och dom vann med 5-0!! :D rolig match! Jobbade även på fritids igår och fick sitta och rita en massa teckningar till en massa ungar.. det värsta var att alla ville ha exakt likadana;) men man är ju en schysst fröken och ställer upp liksom.
Idag blev det en fika på stan med Fanny och Eve, mysigt och träffade en massa andra kända ansikten med. Vi satt i alla fall ett bra tag på Charm innan vi gick vidare på stan. Köpte två skor till och med! Ett par nya fräscha uggs och ett par som såg ut lite som pippi-skor (fast inte sådär många storlekar för stora som hon har) ;). Kan ju vara bra till vintern.

-Emma Sten

wonderful

Haha, igår hade jag, Eve och Steffen fondue-kväll at seff's house... nånting nytt och spännande tänkte vi. Dock blev det lite fail med det hela eftersom ingen fattade hur ställningen skulle byggas ihop (vi trodde faktiskt att vi gjort rätt, men så var inte fallet) men 'whatever' tänkte vi och körde på ändå. Även fast det inte blev såå mycket fondue'at så hade vi en helt awesome efterätt att trycka i oss istället, sen blev det ju ett och annat skratt med... eller det var skratt hela tiden!
Idag for jag och Steff in till birsta för att driva runt lite och ta en tidig middag på IKEA för att sedan sticka bort till eon-arena och Grease musikalen. Steff hade nämligen fått tag i två gratis biljetter och jag blev typ överlycklig när hon frågade om jag ville med;) Den var i alla fall riktigt bra även fast den var aningen nördig vid vissa tillfällen, men bra!


-Emma Sten

RSS 2.0