Usch vad kallt det är

Okej jag kör från mobilen igen... Kände att jag verkligen inte orkade sätta mig vid datan nu, trööött. Har jobbat idag och bra trött man blir av det alltså. Och sen ikväll så har jag ätit mig full i fika hos Eve, hennes pappa fyllde nämligen år. Så grattis till Jens!
Åt som sagt mycket så nu ligger jag i sängen och mår lite halvilla för jag tröck i mig för mycket. Men men, what to do. Hjälpte också farmor med frillan eftersom hon skulle ut på gallej.
Imorgon blir det jobb på skolan igen.
Gonatt.


De blåe

Slänger in bilen direkt från mobilen, smidigt.
-Emma Sten


hur dum får man va

sitter här och kikar på nyheterna och irriterar mig över att de säger "De har nu slagit fast att den misstänkte massmördaren Anders Behring Breivik var psykiskt sjuk då han mördade 77 människor...." NÄHÄ?!? För det första, 'Misstänkte'?? han ÄR en massmördare! och det andra, Behövde de ens fundera över om han var störd ?! Att de ens lägger ner tid och pengar på att konstantera det!! jag blir sååå irriterad. UUUHG! Anywho. Var på Birsta med Eve ikväll. Köpte två par jeans (varav ett par smurfblå) och ett par leggings och ett linne. najs. Tyvär så går det inte att slänga in en bild nu för det är nå konstigt med bloggen, ska försöka slänga in en bild på mina nya braller lite senare. Adios! -Emma Sten

Inlägg från iphone

Okej, hittade en blogg.se-app så nu är det upp till bevis! Sitter här på duvans och gör lite minnesalbum, åt nyss en kaka och ska strax promenera över gatan till bykrogen och koka ifall de har nån mat. Sweet.


time you enjoy wasting is not wasted time



<3
-Emma Sten

hard work work

Har rensat ett förråd i källaren på begravningsbyrån idag.. kan låta trist men det var rätt kul ändå. Var en hel del stolar och dylikt så lastade bilen med de grejerna och for på sopsorteringen Undra vad de tänkte när det kom en begravningsbil dit...
Har varit och simmat ikväll också! Var riktigt skönt att röra på varenda muskel i hela kroppen. Det var jag och Anna som plaskade runt på sporthallen... och en massa biffiga simmare. Snart kan man nog se hur ryggmusklerna bara blir större och större på mig ;)
Imorn blir det begravningsbyrån igen, kulT!

-Emma Sten

krossa alla fönster

Ja, då var jag tillbaka... har inte orkat kika in här nått över helgen faktiskt.
Slutade tidigt både torsdag och fredag och det kändes sååå skönt. På fredagen så blev det utgång med fifaförfest hos Anders med han Olle och Khodor. Riktigt roligt, och jag tror jag har nämnt det förut men jag är rätt grym på FIFA. Drog sedan ner på stan och tog vägarna förbi Allstar... Känns lite som att det blivit vårat häng. Bra musik och bra kväll. Träffade även på Eve, Steff och Anna där nere. Dock slutade kvällen med att Anna inte höll på att få ut sin jacka och jag blev skallad av en snubbe, men hey lite action ska det ju vara.
Lördagen kände jag mig trött och seg typ hela dagen, tog en liten prommis och städade.
Sen på kvällen blev det partaj igen. Steff fyllde nämligen 20 pannor! Så middag hos henne och sedan en utgång på det. När portarna stängde skyndade vi oss till Subway för att få oss en macka (lite besse att dom har en ny vitlöksdressing) Tog med oss mackan och for till hamnen och käkade där... höll på att skratta ihjäl oss av en film vi gjorde också.
Idag har jag varit nere på kalas i Gnarp.. min kusin fyllde år. Kvällen har dock spenderats i Eves källare med hon, Olle och Khodde. Kollade på en riktigt rolig film.. men man måste vara på det hummöret för att tyck om den ;)
mingla.nu spyr väl snart om de ser en till bil av mig...








-Emma Sten


typ sååå liten

Dagen har inte inneburit någåt spännande.... jobbat som vanligt, fixa håret på farmor, hjälpte pappa en smula med garageporten.. typ det.
Har fixat matsäck till morgondagen för vi ska nämligen på utflykt till norra berget, tonfiskbaguette blir det! Också päronfestis, mmm. Har blivit erbjuden att följa med till Åre en sväng nästa helg också som jag starkt överväger. Skulle kunna bli kul ju! Får se vad som händer, återkommer mer om det för er som är intresserade. 
Undra vad John menade med det där tecknet?? vad var det som var så litet??

-Emma Sten

den där känslan

Tänkte bara nämna att jag blivit medbjuden på julbord:) Eva frågade ifall jag ville följa med och käka med dom den 7e... ska bli roligt!
Anywho, hade en trött dag på jobbet idag... kan vara vädret, kan vara nått annat, who knows. Har tränat lite ikväll också här hemma. Det är så skönt efteråt men en smula jobbigt att komma igång. Men det lääär ju kännas imorn skulle jag tro. Kände att efter jag förbränt lite fett var jag värd lite Ben&Jerry's... Cookie dough såklart. mmmm vad god den är!
Nä nu tänkte jag sova så jag pallar kliva upp imorn, finns ju en möjlighet att det kan bli jobbigt ändå. Ni vet den där känslan när man ligger under täcket, det är varmt och mysigt... så sticker man ut ett ben och håren reser sig på huden som sticker utanför täcket... Det är den känslan jag pratar om.
Gnatt.

-Emma Sten

like wishing for rain as i stand in the dessert

Min arbetsdag har bestått i stor del av att måla och bygga på min pärlplatta... och sprungit efter en massa ungar som inte vill lyssna. Efter worket drog jag med mig Anna på birsta för jag var tvungen att köpa en ny sån där musik-radio-sändar-grej till mobilen att ha i bilen... tydligen tappades den bort nån gång under helgens bravader. Och den schysste expediten gav mig extrapris .. det gillar vi! 140 spänn typ, när den egentligen skulle kosta runt 270-nånting.
Sen så Skypeade vi med Maricel också! Vad kul det var att få snacka med henne igen... det är så långt mellan gångerna nuförtiden. Plus att man kan ju se varandra. Det var SkoJ.


-Emma Sten

i was not expecting that..

Varför ska man behöva tycka varje söndagskväll att helgen har gått för fort... inte schysst! Jag tycker att helgen borde få vara minst en dag längre, right?
Hur som helst... Fredagen bestog av utgång. En lite sån där mysutgång skulle man kunna kalla den. Hängde lite hos Anna innan vi drog ner på stan, träffade på Carro och plankade in på Allstar... Anledningen var att jag och Carro inte kom in för vi var inte fyllda 20 än. Men alltså vad har jag, en månad, kvar tills det problemet är ur världen. Så jag tänkte att vaktisarna kunde vara lite schyssta, men icke! Kom ju hur som helst in ändå och dansade loss och hade en rätt grym kväll. Sen ringde vi även stackars Matte nån gång där på småtimmarna och spelade in ett par stycken långa röstmeddelanden... haha ett av dom hamnde också på facbook. Haha.
Lördagen utbringade en trip till Birsta med Eve, strosade runt och lyxmiddag på IKEA skapade mättnadskänsla i våra magar. På kvällen var det planerat en utgång även då. Förfest hos Jens med en massa folk jag inte sett på ett tag, så det var riktigt roligt! Allstar blev det även denna kväll och vi svängde våra lurviga tills musiken tystnade. Drog till Statoil för att köpa en korv och hängde där tills även dom stängde... Seeeen blev det hemgång och slå skallen i kudden... mmm kudden.


-Emma Sten

kreativ man kan vara då

... Just det, jag byggde ju en grym pärlplatta idag på jobbet. I form av storbritanniens flagga.

-Emma Sten


bildbesvikelse

Eftersom jag fick klagomål på bilden jag la ut i förra inlägget, bara för att personen i fråga hade hoppats på en saftig Breaking Dawn poster får jag väl kompensera med att slänga in en bild i detta... Personen var Evelina.
Jobbet har gått bra, inga konstigheter liksom. Sen så har jag bara hängt hemma ikväll.. med Eve som sällskap. Vi skulle träna men det blev äta istället. Får väl ta igen det en annan dag skulle jag tro.

Dock så om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag att min bild i förra inlägget var rätt lik denna bilden ... jag menar,hey jag hade ju också röda ögon.
-Emma Sten


Breaking Dawn

En tant försökte sälja på mig en dräkt idag... alltså en sån där gammeldags "affärsdräkt" i form av hög kjol som går till knäna och en über osnygg kavaj med korta armar... i marinblå kulör. Suck. 'Det är så jag', tänkte jag.. eller så kanske inte alls. Så nu måste jag komma på en bra ursäkt till varför jag inte vill/kan/över-huvud-taget-inte-alls-kan-tänka-mig att köpa nåt av dessa plagg "för en billig penning". Hon lämnade nämligen kvar en del av dessa så jag skulle få möjlighet att prova. En en gång, Suck.
Eva och Fredrik fick sig ju iallafall ett skratt när jag provade kavajen (tanten hade då left the building). Men men, what to do?
Har klippt Olles hårsvall ikväll också, blev riktigt bra må jag säga. Sen blev det även en spontan bio.. den fjärde delen av Twilight filmerna, Breaking dawn! Ojojoj vad bra den var. Nu får man bara vänta med spänning tills nästa kommer... om ett år. Meeen en annan har ju läst böckerna så jag nästan kan de utantill.. oj vad det där inte lät bra, men hey, det är riktigt bra böcker.

-Emma Sten

jag och challeballe

Rätt hyffsad lugn dag på jobbet, men trots det kom hufvudvärken smygandes... också BAM, slog den till när jag kom hem. Haha också har jag en sån djurisk träningsvärk från igår.
Kvällen har jag spenderat hos mormor och morfar medans min morbror bytte ut mitt halverade avgasrör till ett sprillans som jag köpte i helgen. Mormor bjuppade på middag i form av potatoe-mos och korv.. uuuh, jag åt tills jag var fylld hela vägen upp till strupmynningen. Hängde där tills klockan slog strax efter nio och morfar skjutsade då mig till min bil. Och den gjorde inte av sig ett endaste litet brumm när jag vred på nyckeln! Nu slipper den bli oskyldigt anklagad för att låta som en epa.. usch, jag hatar epor!
Nej imorn blir det jobb på Duvans, och där vet man inte vad som väntar. Längtar en smula..
En bild som har inget, what so ever, att göra med texten

-Emma Sten

it's a new dawn, it's a new day

Bra skön helg har jag haft... fredag-måndag. Och jag kan säga att det behövdes.
Har varit uppe i en fjällstuga med Eve, mamma och pappa och storstädat och bara myst. Varit på prommenad och ätit en massa onyttigheter.. men hey, det får man ibland. Har även brottats med en antenn som verkligen inte ville få in de kanaler den skulle! Det var såååå nära (typ när man håller pekfingret och tummen en halv cm ifrå varandra) att jag knygglade ihop den där antennen och kastade ut den. Men tog mitt förnuft till fånga och skippade det.
Idag har jag bara tagit det lugnt och varit på birsta för att fixa min kors-ring... åh vad jag gillar den! Nu är den tillbaka där den bör vara.. på mina fingrar. Tog en lunch med Anna på Charm också.. riktigt goda räkmackor dom har där.
Och ikväll kärde jag järnet på crosstrainern tills svetten bara dröp och inte nog med det körde jag hard core med en massa armhävningar och situps. Beach 2012, here I come!





-Emma Sten

I set fire to the rain


I let it fall, my heart


Musdräparen

Ajdå, nu har även halsontet smygit sig på mig... sämst. Men men. Jag har hur som helst haft en bra dag i övrigt. Och som sagt så kan man inte veta vad man ska få göra på jobbet. Som idag har jag rensat ut ett förråd, låter kanske trist men det var faktiskt roligt. Hittade nån gammal bild från en begravning på 40-talet och en hel del nästan oanvända ljus... Staplat en massa urnor och vaser också. Sen var jag även på en hämtning. Lite annorlunda än de andra. Fick nämligen kolla hur det ser ut där man Obducerar och lite annat där på sjukhuset.
Håller för tillfället på att packa lite, ska ju till fjälls imorn med Eve, mamma och Pappa. Ska ju bli rätt skönt ändå.
Sen kommer ni ihåg den där gnagaren jag berättade om? Han finns inge mer. Det såg jag till när jag satte in en råttfälla i mitt bagageutrymme igår... pappa hittade en liten skogsmus DÖD i den imorse. Victory is MINE!!!


-Emma Sten

walking around with my head down

Okej, jag var alltså heeelt färdig igår! Kom hem vid åtta och slocknade på soffan, vaknade ca två timmar senare för att förpassa mig till sängen. Sen inte nog med det så höll jag på att frysa ihjäl! inte för att det var kallt, utan skulle tippa på att jag håller på att bli förkyld. Har nämligen gått och frusit hela dagen...Sen verkar barnen vara expert på att suga musten ur en.
Anyways, drog in till stan en sväng efter jobbet för at möta upp evelina för att käka, subway blev det idag. Vi for hem och jag tog en dusch i farmors källare vilket bidrog till ännu mer gåshud över min kropp. Sen blev det även en bio ikväll, In time... riktigt bra rulle med Justin Timberlake. Så den rekomenderar jag! Det var sånna där jobbiga stressmoment i den dock så man höll på att hoppa upp i grannens knä (evelinas då). Men grymt bra hur som helst.
Imorgon är det jobb på Duvans som väntar... nästan så jag längtar en smula. Mackisar och korv i matlåda också, kan inte bli så mycket bättre... typ.

-Emma Sten

my heart was freakin out when i held ya

Ännu en helg har passerat... nästan så man inte märker av dom längre, allt bara rullar på i en väldans fart liksom.
Fredagen bjöd på tjejmiddag. Jag Eve och anna for till Malin där vi kokade ihop en grymm fläskfillé-middag. Dock crashade Anders den, men hey, inte så att han dirr var till besvär. Efterrätten var också grym.. vitchokladmousse med lite mosade bär ovanpå.. mmm! Senare joinade även Patte, Manne och Lisa. Blev en skön förfest till en mindre lyckad utgång.. Fast ja den var ju helt okej om man bortser från att det var ett crap hiphop band som spelade på stads.
For hem till Eve och åt lite choklad och annat gott och även sov över där som på gamla goda tiden.
Tog mig en prommis på lördagen och hamnade uppe på berget.. det var lite halare denna gången men kändes ändå värt när jag väl var uppe.
Utgång även den kvällen men kände mig rätt trött så det blev en tidig hemgång för mig.. for hem och käkade en kesomacka, för de som är intresserade.
Idag har jag bara städat och gjort sånna där tråkiga saker. Men på kvällen tog jag mig en trip till Anna för att kika på Supersugen och äta lite ostskruvar.
That's all...
...Eller förresten, i lördags skulle Eve på halloweenfest så jag hjälpte henne att spöka ut sig till en Farao. Och så träffade jag lilla Harry också i Lördags! <3










-Emma Sten

I let it fall, my heart


-Emma Sten


splishsplash

Oh splash splash! Idag lyckades vi med vårat besök på himlabadet!... tydligen så fick man även gå in på äventrsdelen vilket vi utnyttjade. Blev som barn på nytt när vi sprang upp och ner med sånna där megaringar man åker rutchkana med. Gick sedan upp och ba mös på Relaxen. Det varför övrigt jag Eve Anna och Khodd.
De har ju även en utepool som har glasväggar.. vilket betyder att alla som tar en liten prommis nedanför kan se allt som händer i den poolen... som typ att Eve tröck stjärten mot glaset.
Och På jobbet har det varit rätt lugnt faktiskt... kanske är bra det också med tanke på vart jag jobbar nånstans. Eve kom in en sväng och hälsade på och hade med sig maraboukakor och en minitrocca... mmmm!
... och just det! Cilla och lilla Harry är ju i sundsvall på besök, så jag har även hängt lite med dom idag!
Imorn är det jobbelijobb som gäller, och på kvällen ska jag till Malin och laga middag med henne, Eve och Anna.. kan bli spännande!


-Emma Sten

want to, but I can't help it



-Emma Sten

from the top

Lite utav en epic fail ikväll då jag, Eve, Anna och khodd skulle på himlabadet... kom nämligen dit en timme innan de stängde så det vara bara tack å hej och dra därifrån. Så vi bestämde oss för att pröva lyckan imorgon istället.. förhoppningsvis med ett bättre resultat.
Åkte och åt lite på mcD istället. Jag och Anna rullade sedan runt i min bil och hamnade på Norra berget av nån anledning, men där satt vi hur som helst och pratade om allt och inget... för att märka att vi tydligen störde alla kärlekspar som hade planerat att få skåda på utsikten i ensamhet. Synd för dom att vi satt där, vilket gjorde att de vände på en gång... tror det var runt 4 par som gjorde samma sak. När kylan tog över drog vi ner på Ågläntan och satt där och lyssnade på livemusik, najsbajs.
Nu blir det godnatt!
Månen såg för övrigt ut som en megaost ikväll.... och lite som en apelsinklyfta.. kan man äta den då??


-Emma Sten

lindhägen

Dagen har flytit på bra, har gjort en del pappersarbete, tagit emot en hel del fonder och varit på en hämtning.. med andra ord en jobbdag med lite variation. Se så verkar det som att varenda pensionär bosatt i Kvissleby passar på att gå på ica under lunchtid.. då alla som jobbar troligtvis går dit för att investera i en lunch. Jag menar.. har inte dom typ hela dagen annars att gå dit?
Hur som helst.. strunt i det.
Har friserat Evalisa idag också.. det blir liksom alltid så att alla behöver klippas typ samma tidpunkt. Ska även försöka mig på att frisera farmor imorn.
Nä nu ska jag krypa ner under täcket och sooova! mmm, skönt.

-Emma Sten


walk hard

... Såg en fillm i sommras, en parodi på Walk the line som hette Walk hard. Riktigt rolig om man är på det hummöret. Lyssnar för övrigt på soundtacklåten till den filmen nu, därav att jag noterade det här. Totalt ointressant.
Hur som helst, Har jobbat järnet idag på el Dove-o.. har kollat upp lite kurser också som man kanske ska söka.. nu händer det grejer, jag har ju nämligen fått en så kallad, äh jag kommer inte på ordet!.. det jag menar är att jag vet vad jag vill bli och det kom liksom bara över mig.
Efter jobbet klippte jag pappa så han blev riktigt hunkish i håret. Målade lite ögonbryn på Anne-Marie och for sedan till Anna och hängde med henne hela kvällen med en massa skitsnack och filmmys.

Jag inser nu att varken bilden eller rubriken har så mycket att göra med själva texten, men hey, vad gör väl det om det är lite osammanhängande ibland.. som mig typ. Detta är förövrigt min nalle som jag fick då jag var ett yngel.
-Emma Sten

RSS 2.0