i belong to you

Var inte pigg i morse. Kan ha berott på omställning av klockan igår... men men, ingen har väl dött av att vara trött på en måndag ?;)
Religion och svenska på förmiddagen, köttbullar till lunch (något man känner eftersmak på flera timmar efter man har ätit). Sedan ner en sväng på staden med Emily och Tessan. Sedan tillbaka till skolan för danslektion... dock skulle vi inte utöva någon dans idag utan kolla på en dansfilm. Det blev Fame, den gamla versionen. Helt ok film, lite lång bara.

Ikväll har jag umgåtts med min farmor.. vi kikade på Titanic, och jag tror inte det finns en människa som inte fäller en tår efter att man sett den:) kanske jag har sagt förut men.. sååååå bra!!!


-Emma Sten

som vilken random söndag som helst

Lite bilder från dagen:) :







...Och kvällen:


-Emma Sten


everything is never as it seems


and once again

Fredagskvällen spenderades med de bästa. Eve och Steff hade deeptalk medans jag var helt inne i en totalt värdelös film på tvn... då och då försökte de få kontakt med mig (dom tror att jag inte lyssnar när jag gör nått annat, men där har de fel ;)). Kom inte hem förän efter 3-tiden :)
Igår for jag och Eve en snabbis in till stan och sedan hem till henne där vi prövade våra balklänningar...igen ;)jag längtar tills man får göra sig i ordnig till balen :D

Idag fyller min kära moster år, så GRATTIS till kicki! =)
Var där och fikade för ett tag sedan.
Ikväll ska jag upp till Eve och vi ska avverka ett och annat avsnintt av gossip girl och 90210:)







-Emma Sten


please stop

Sitter och knåpar på religionsuppgiften igen.. den ska ju in imorn. Vet inte om jag pallar mycket mer ikväll så jag får väl finjustera den imorn:)
Längtar nå djuriskt till nästa torsadag, vi ska nämligen ha klassfest då. Får bara hoppas att alla pallrar sig dit! Men den kan nog bli awesome!
Kollade på nån film om Hitler på historian... jag fattar inte att så många köpte allt han sa, plus att han måste ha varit brutalt psyk. Inget skämt, men hur dum får folk vara som går på allt som en sån mentalt störd människa säger??

anyway... Käkade vofflor eftersom det är voffeldagen idag=) gott! sedan skulle man bränna kallorierna man precis tryckt i sig så det var bara att hoppa upp på crosstrainern och pumpa. Direkt efter det var det som vanligt på torsdagar Vampire Diaries <3 otroligt bra serie!

Nä nu börjar det bli dags att krypa till sängs!
God Natt!

-Emma Sten


nothing is never as it seems

Tog bilen till skolan imorse efter en mycket skön sovmorgon =)
Filosofi, jätte roligt... not. Jag fattar inte vad man ska med det till, så djuriskt onödigt tycker jag!  jaja...
Sedan svenska där jag blev pepprad med papperstussar, sudd och 50-öringar, inte gråter man floder över det, utan ger bara igen! ;) haha roligt var det i alla fall:P

Åkte sedan hemöver för att ladda om till bodypump, och eftersom Eve inte skulle gå tvingade jag med mig Fanny istället. Rullade sedan hemåt och har inte gjort ett skit sen dess.. förutom kollat på family guy och kingdom of heaven.

ha det wonderbaum.. skoja, bra mena jag=)



-Emma Sten

it doesn't matter

Var riktigt roligt på dansen.. lärarn filmade oss så att vi fick själva se... kan ju säga att det kändes bättre än vad det såg ut på filmen;) Fick skjuts hem, skönt, och bytte om på en gång till träningskläder och drog ner på bodypump.
Var nå brutalt hungrig när jag kom hem så jag värmde lite lasagne (eller hur det stavas) som mormor hade gjort igår och skickat med:) GOTT!!
Väntade sedan på att Eve skulle komma så att vi äntligen skulle få se fortsättningen på 90210 :D längtar redan till nästa avsnitt;)

ojdå, nu börjar jag ordbajsa, kanske för att jag börjar bli trött... mycket möjligt.
God Natt alla!



-Emma Sten

aldrig stressad

Sitter på skolan och försöker komma till skott med att göra en religionsuppgift som snart ska vara klar... det tar alltid sån tid innan jag kommer igång med sånt;)
Löpte till bussen imorse för klockan gick lite för segt... så missade jag den, så då vardet bara att sitta och vänta på nästa.. ringde tessan på bussen och då påminde hon mig att man inte behövde gå på första lektionen.. kul! så nu sitter jag här svettig och äcklig, nä skoja.. men less blir man ju.

Nu ska jag peppa till dansen sen idag!

Hadet nice!

En gammal goding:


-Emma Sten

Have i found you

Eftersom jag har varit lite dålig på att uppdatera slänger jag in ett till inlägg såhär på söndagskvällen.
kan berätta att som den nörd jag är köpte jag New moon igår, och det är den jag har roat mig med sen vi kom från mormor och morfar... Riktigt bra film enligt mig=)

Nu ska jag ladda inför morgondagen och skola... längtar nästan lite till sista lektionen då vi har dans, såå roligt :D och efter skolan blir det  antagligen lite bodypump och kanske till och med ett eller annat avsnitt av GossipGirl och 90210, som äntligen har kommit igång efter ett alltför lång uppehåll ;)

Nä nu får det vara nog! God Natt! =)




-Emma Sten


Amy Whinehouse

Glömde tyvär min kamera hemma när vi drog ner till amanda:/ men men, får kanske sno åt mig av de andras bilder:)
Jag, Eve, Sawert och Fanny drog ut på vägarna kring 3-tiden för att komma ner till middagstid till Gimo. När vi väl var framme, efter att färdats på en öde skogsväg där vi inte skymtade en  bil och väntade på att en mentalsjuk människa skulle hoppa ut ur skogen som vi skulle köra på.... och ja ni förstår nog vart jag vill komma;), så hade gullhöne Amanda gjort pommes och korv till oss. Gjorde oss sedan färdig för att gå på kändisfest... jag blev Amy Whinehouse, Eve blev DiLeva och fanny, sawert och amanda blev Jönssonligan:)
Roligt var det iaf, var vaken till 4-halv 5 tiden.
Vaknade kring halv 11, käkade frulle, gjorde oss iordning, gick en prommis till ica och begav oss hemöver vid 1:) Själv hade jag velat vare kvar längre, men men. Själv agerade jag chaufför hela vägen hem=)

Gjorde inget aktivt igår, hyrde nån film med moderkakan och bara chillade hela kvällen.
Idag ska jag ner till Gnarp och fira Morfar min som har fyllt år=)


Lite dålig bild men... jag ska försöka snappa upp dom andra bilderna=)


Ha't

-Emma Sten


We can not turn away

Aaahhhjjjjjjj vad jag har träningsverk! Har varit igång varenda dag sen i söndags:) mmen det kan ju behövas efter en vecka i fjällen.
Sitter just nu och klurar på vad jag ska vara på fredag.. ska nämligen ner till Amanda där det är kändisfest;) Det är assvårt att komma på nått när det finns så mycket att välja mellan funderar på allt mellan lilla My till Amy Whinehouse. Men om nån har en bättre idé är det bara att  kläcka ur sig den!

Var i alla fall på bodypump ikväll... jag kan säga att den sög musten ur mig! kommer antagligen ha värre träningsverk imorn än vad jag redan hade, men det blir bara till att härda antar jag.

nä nu ska jag sova och ladda inför morgondagen, kan ju behövas eftersom jag går till kvart över fyra.



Ha't nice!

-Emma Sten


la tua cantante

Är i alla fall hemma från fjällen, var riktigt nice där noch ett lov behövdes verkligen, åkte därifrån i lördags. Kikade då på kvällen på melodifestivalen...BESVIKEN!!! jag gillade inte låten som vann. Själv så hejade jag på Ola, 'manboy', eller Salem.. men det sket sig...
aja, nog med det där nu!
Igår gjordes det inte mycket, var på afrodans och inget mer spännande;)
Idag däremot började skolan.. jippie!!.. skoja. Men det var iallafall riktigt roligt på dansen sista lektionen: 70-tals disco! :D Gick lös riktigt så jag var helt slut efteråt, dock bar det av mot bodypumpen på en gång när jag klev innanför dörren typ.. men det var bara att bita ihop och lyfta vikterna. Annars ikväll så har jag inte gjort mycket vettigt annat än lagat mat till mig själv.






Ha't

-Emma Sten


Fjällen

Är nu uppe i Gräftåvallen.. så mysigt här i våran lilla trästuga=)
Jag mamma, pappa och eve åkte upp i söndagsnatt direkt efter att pappa kom från vasaloppet (som för övrigt gick riktigt bra för han). Resten kom på måndagen:).
Hade dragit på mig mina hala uggs igår när jag och eve skulle iväg och handla bullar.. mamma uppnar dörren och ropar på mig...jag vänder mig om och vipps! så ligger jag på backen och eve håller på att dö av garverier.. tror att jag sträckte stjärtmuskeln. anyway...

Hyrde ett par skotrar idag och for upp på fjället... det blåste så mycket där uppe satt man inte såg långt framför sig, man fick åka från pinne till pinne;) men det blir ju spännande då! :D jag knäppte nåra nice pictures också, men lägger inte ut dom nu eftersom internetet är lite segt här.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorn, kanske backen.

kommer nog inte bli så tät upppdatering den här veckan men jag gör så gott jag kan ;)



Ha't

-Emma Sten


deep inside

Skulle ha haft klassfest igår men den blev tydligen inställd.. så jag, Emily och Tessan drog en myskväll istället. Kollade på film, spelade spel och bara softade. Men jag hade ju köpt en biljett till 100dagars på stads så jag drog dit vid 12-tiden... var dock inte den roligaste utgången. Var redan trött innan jag gick dit och jag kan säga att jag inte kom hem i tid. Somnade för sent och gick upp för tidigt- vilket ledde till att jag har varit för trött idag.

Men jag lyckades ändå börja packa till fjällen och åka ut på city gross med modern.
Har bara suttit och degat framför tvn ikväll och funderar på om jag ska ta och krypa ner i sängen min. Ska ju upp i tid och kolla på vasalopps-starten kl 07.30... ska försöka urskilja farsguben bland alla tusentals mössor... haha får se om jag lyckas;)

have it nice dudes!
-Emma Sten


Break me down

Skönt med sovmorgon på onsdagar! Plus att vi inte hade en lång dag alls; bara fiosofi... :) tog bussen hem på direkten, skulle vara lite aktiv och läsa lite religion.. kollade bara igenom genomgångarna sen fick det vara nog ;) slog på en film och bara chillade. Det är så skönt, när man inte behöver göra ett dugg.
Bar senare med hjäp av moderkakan upp en avlång tvbänk till mitt rum hos farmor.. blev riktigt snyggt tycker jag! :D
Jag vill ha lov nu!! men snart så, och på söndag bär det av mot fjällen:)

vad gillar ni mina tofflor? ;) haha

 

Ha det nice!
-Emma Sten


Hold my pudel!

Snacka om seg dag. Vaknade imorse för att bege mig mot bussen och sedan mot psykologin, inget som lockar mig att kliva ur min varma säng.
Tog mig iaf dit, men höll på att somna eftersom lärarn bara hade tråkig genomgång och visade en film.
Sen på idrotten var det skriller igen, även fast jag är totalt värdelös är det faktiskt roligt =).

Ikväll så har jag bara slappat med Eve i grandma's huose eftersom hon var ute på vift. Gjorde grönsaker och dipp och kollade på The ugly truth, faktiskt en helt ok film..lite seg i början men sen så ;)

 






Ha't

-Emma Sten


Movin' slow

I lördags blev det birsta på dagen och sedan bio med Eve på kvällen. Vi såg imaginarium of dr parnassus eller hur det nu stavas.. den var helt ok men lite mysko, men klart ett plus att Heath Ledger var med i den =)

Igår gjorde jag inget aktivt på dagen, var på afrodans på kvällen och lite senare hängde jag med Stew och Eve.

 

Idag var friluftsdag med skolan inplanerad. Det var faktiskt roligt må jag säga, och det var inte så kallt heller.

Vi hade tävling i pulkarace dock var det bara Nenne och Tessan som lyckades hyffsat bra i vår klass, men snöskulpteringen tycker jag att vi lyckades riktigt bra med! det blev OS-ringarna.. fast dom blev vita eftersom vi inte fick använda färg.


Lite bilder från dagen:






Ha't

-Emma Sten


RSS 2.0