en sån där döing

Okej, ja laddade upp den här bilden nyss men det blev nått fel antar jag? Anywho, här är halsbandet jag införskaffade förut idag.

-Emma Sten

lady in red

Satt och snackade en stund med farmor idag... hon satt och funderade på något och plötsigt sken hon upp och sa nått hon själv fnissade lite åt, kollade lite på klockan och pratade lite till, sen mitt upp i allt skulle hon ringa till Finland.
That's my grandma.
 


-Emma Sten

mister cool

Haft en rätt så fullspäckad helg ändå. I Fredags for jag in till stan och mötte upp tvillingarna of Wiklund, Petra och Maria, på Biteline.. med andra ord MAT. satt och mös där och snackade skit ett bra tag innan vi drog. Jag och Petra gick till hennes place och kikade på Big Brother med hennes roommates och det blev en del spökhostorier och hade det bara nice!
Igår gjorde jag av med en hel del energi när jag avverkade en timme på våran crosstrainer! på kvällen blev det outgång som slutade på stads. Helt okej. Sov på hemmanet så spenderade lite kvalletid med farmor imorse. hon satt och småfnissade åt sina egna idéer... haha. For sedan in till stan med Eve och gjorde av med lite pengar, det blev en volymtång, jeansleggins, en vårjacka och ett döskallehalsband, nice!
Khodor plockade upp oss på isrinken inne i stan och vi for på ett spontan besök hos Olle, tror han blev glad, för vi hade med oss coca cola.





sitter för övrigt och lyssnar på 'Mister Cool'... den ä skön den.
-Emma Sten

i want some more

Ni skulle ha sett farmors min igår när jag sa att jag skulle sova där, hon sken upp som ett barn som fått en gigantisk godispåse! Har iallafall spenderat dagen där, tog en prommis med Kicki och for sedan hem. Eve kom förbi en sväng så vi tränade och gjorde mat.
Plötsligt blev jag på dåligt humör. insåg att skatten på bilen måste betalas... en sisådär 2000 spänn, det är ju jättekul när man precis fått lönespecen och vet att man måste tänka minus 2 lax på den. wihoo! och sen fick jag ett brev från den där snubbens försäkringsbolag, han som gjorde en buckla i bilen min, om att de kommer att bedöma om min bil ska repareras eller lösas in?? jag menar, det är ju min bil så dom borde ju inte ens ha nått att göra med det beslutet? am I right?? Så för tillfället känner jag för att göra hål i en vägg med min knytnäve, men det ska jag nog inte, då måste man ju kasta ut pengar för att reparera väggen antar jag.
Nä nu ska jag sova och hoppas att tandfen kommer förbi inatt och betalar min räkning. Så ska jag ju jobba också, 12-16.45 och efter det så väntar en kväll med Petra.
Adios!

-Emma Sten

om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Det är så mycket roligare att skriva när man har ett internet som går supersnabbt... tyvärr så gör det inte det för mig när jag är bosatt mellan två berg. Alltså, jag sover hos farmor inatt, även igår. Så detta kommer antagligen inte bli ett långt inlägg, men det kan ju egentligen också bero på att inget spännande har hänt.
Huh!... jag tyckte jag hörde nån vissla utanför mitt fönster.. så i hopp om att det skulle vara värsta hunken som försökte få min uppmärksamhet kikade jag lite försiktigt ut.... men nä. Där var det ingen. Men man kunde ju alltid hoppas. Så jag ska väl dyka ner under täcket igen och sooova.
Kan ju bara säga att jga fått en ny favvo, Oskar Linnros. Han är bra. Har förut varit helt anti mot svensk musik men har av någon anledning börjat lyssnat för mycket på den. Som nuförtiden lyssnar jag sönder på Din mamma och Genom eld... totalt awesome! Men jag skyller på det dåligt fungerande internetet att jag inte lägger upp något smakprov här. Kan inte ens få igång spotify. Men jag är glad ändå, för nu ska jag sova. Godnatt!

-Emma Sten

Vaken om natten och drömmer på dagen


vad är oddsen liksom?
-Emma Sten

dum av dig

Kan säga att jag gjorde en awesome äggröra imorse till mig och Eve! Vi hoppade också runt som nå sepe'n till some sweet music. Sen vid halv ett gick vi till farmor där Cilla och Harry var och hälsade på igen. Åh han är så söt! Även Fanny var där. Efter mycket kläm på bebisen så åkte jag och Eve in till stan och gick lös lite, sånt behövs ibland. Åt sedan en macka på Charm (<3). God dom är!







-Emma Sten


i'm indestructible

Min helg har varit riktigt bra! I fredags hade Olle bjudit in till filmkväll at his place, så jag Eve, Khodor, Fanny och Robin tog oss dit och kikade på Grown ups och Love and other drugs. Hade riktigt roligt men jag tycker att Olle kan täta balkongdörren för jag som låg på golvet fick kallbrand i tårna... Nä, inte så illa men fossingarna blev cold.
Och så fick jag ju träffa lilla Harry igår också! cute! Sen på kvällen hade Fanny 21års fest med tema "kom som en sång"... så jag kom som 'Telephone' med en massa siffror klistrade på mig. Var riktigt trevligt där men sen så skulle vi ut. Jag och Eve drog oss mot det beryktade Stadshuset.. Och kul hade vi där! haha eller vi gled ifrån varandra där nån timme men tur för henne så hittade hon mig innan det stängde.
Idag har jag inte gjort så mycket, städat lite, somnade nån timme, MEN dagen är inte slut än. Nej, jag ska upp till Evelina på filmkväll tydligen, undra vad det blir för film...
Jag vet, vi är störd


Och juste, ryska vintern var på besök i helgen!

En Telephone

Eve var en "promnight-dumpster-baby"

Fanny var "flickorna på tv2"

Adios!
-Emma Sten


Little Harry

Cilla och Mark var och hälsade på hos farmor igår och jag fick äntligen träffa Harry! Han var så gullig! Han somnade tom. när jag höll honom så där fick han vara kvar ett tag... har nästan lite ont i armarna idag. Tog lite bilder på bäsen också.
Farmor och Harry






-Emma Sten


hope you don't mind

Jaaa, jobbade ju som sagt idag. Det gick ändå bra trots att jag var i en klass jag aldrig varit i förut. MEN dock så var det i ett klassrum jag varit i förut, nämligen mitt gamla classroom! kände en och annan nostalgivåg svepa över mig... men de försvann lika snabbt som de kommit. Det var iallafall inte samma lärare som jag hade på den tiden, nej jag tror faktiskt att hon fick gå i förtidspension efter att ha haft våran klass... hon fick ett och annat psykbryt på oss men det var inte så konstigt heller.
Kvällen har spenderats at Petra's crib! promenerade först en sväng till Hemmakväll där de tydligen hade rea (? heter det så?) på godis och annat ätbart... gott var det! Kollade sedan på en riktigt bra film, Life as we know it, en mysfilm typ. Och hade en massa deeptalk också. Riktigt awesome iallafall.
Imorn ska jag också jobba, 8-17. så nu ska jag soooooooova! G'Natt!
Inte den roligaste bilden kanske, men detta var även mitt klassrum... aningen mer fresh nu då.

..och Petra gillar godis. (det gör ju jag med, men det finns det inge bildbevis på)

-Emma Sten


då var det dags iegn

jahapp, det blev alltså jobb idag. Vaknde av att iphonen gav i från sig sin opersonliga ringsignal och förstod redan då att det var dags att jobba. Ja då är det väll bara att ta på sig skoterstövlarna och gå ut och skotta fram bilen antar jag... den lär ju vara täckt av kanske en meter snö nu. Men jag är inte bitter. Nej jag älskar snö. När den inte kommer i så stora mängder... Jaja, ska väl göra mig lite fräsh så inte barnen blir rädda för mig när jag kommer. Jobb till 5 idag.

-Emma Sten

never gonna happen

Snösnösnösnösnösnösnösnösnööööööööö.... när ska det sluta?? varenda gång man ska ut i bilen så måste man sopa av ett ca 2 dec tjockt snölager, plus att min ena torkare inte funkar, kul.
for och hälsa på Eve på ica idag när hon hade lunch. Det är sånt man gör på sin lediga dag.. ;) Sedan var det bara att rulla uppför hemmanetbacken till farmor och locka håret på henne, hon blev nöjd hon. Skottade lite åt na också, men det var ju egentligen ingen mening eftersom det låg lika mycket snö där igen nästan direkt efter.
Innan jag agerade taxi åt Eve tog jag mig en tunnbrörulle, och under tiden jag käkade så snöade bilen igen igen. Så det var bara att gå ut och sopa den igen.
Spelade lite biljard ikväll också... jag var kung.
Eve såg pepp ut. Och Grisen <3

-Emma Sten


some swedish fika

Justdet, det bllev iaf gott fika hos Fanny! ... och mycket. Och trots att jag vet att jag inte kan äta vanlig grädde satt jag och åt den som jag tom. hade petat åt sidan. Men men, man kan inte alltid lyckas. Och vad är prinsesstårta utan grädde??
Ibland ä ja fö cool

Tydligen var det nått bra i den där påsen...

Eve blev purken för att Khodors krull täckte sikten

Jenny med lilla kulan! jag försökte kläcka en massa pojknamn, så kommer Eve med 'Roy'... ha!

-Emma Sten

Emma S.

For ut en sväng till birsta idag jag... drev omkring där som en bortappad hundvalp. Min favoritaffär måste ändå vara Åhlens, dom har typ allt. Och snygga kläder också... inte sånna där jobbigt-pastelliga-Gina Tricot-kläder. Sen har dom ju en massa nagelack! köpte ett till idag för presentkortet jag fick av Fanny (tack!), det blev ett till O.P.I.. lila glitter typ. Sen lyckade kassörskan lura på mig en cleansing grej.. fast jag har kikat på den förut och hade lite tur idag då det var extrapris. Från Emma S., lite skoj eftersom jag heter så också... nu är det ´bara upp till bevis om den är nå bra eller om det bara är skit.


-Emma Sten

macke up, yeah bitch

Euw! jag försöker lära mig att drick te.. det går väl sådär. Det går liksom bara inte, men skam den som ger sig! Prövar just nu exotiska frukter, fast undra om inte mjölkskvätten jag tömde i förstörde smaken lite?
Tror att jag måste ha varit snäll i år, fick två allahjärtansdag presenter. Ett halsband från mama och ögonbrynsskugga från Make Up Store av Eve och Khodor.



..och en pensel.

Har man en gång köpt en ögonskugga på Make up store så tar de aldrig slut, ett tips bara.
Sen klippte jag ju Eves hår för nån dag sen... då hade gullhönan köpt nagelack till mig (jag är lite smått nagelackscrazy) från O.P.I, och jag måste säga att det håller riktigt bra faktiskt.. kvallite kan man alltså lite på!

Det var nått Burlesque tema på denna fägen... Thank you dear!
-Emma Sten


another birthday

Eftersom det rä den 15 februari så säger jag som jag gör vare 15e februari, Grattis till fanny! Hon fyller det blyga nummret 21 år dagen till ära. Förhoppningsvis blir det en massa gott fika hemma hos henne ikväll... och det tror jag. Hörde att det ryktades om att hon hade bakat en hel del, den där Fanny. Så bara för att det är hennes födelsedag så ska hon få ett helt inlägg dedikerat (felstavat?) till sig.
Grattis Fanny!

-Emma Sten

i never learn

Blev klar med smörgåstårtan och bakade en sockerkaka med marabou på toppen. Den uppskattades senare av de som åt den tydligen! Det var ju trots allt allahjärtansdag idag och därför blev det par-lag när vi spelade Med andra ord, och eftersom jag och Olle inte har nån andra halva så fick vi bli ett lag. Jag kan säga att singlarna ägde, för vi vann!




-Emma Sten

happy birthday!

Grattis pappa!! Han må vara kameraskygg, men en bild har jag iallafall lyckats ta. Ha en lovely dag papi, ska nu gå och fixa smörgåstårtan!

-Emma Sten


hola guapas

Det blev ingen update i helgen.. har haft för mycket att göra gott folk. I Fredags friserade jag både Eve och Olle. Eve fick en kortare frilla som hon för övrigt passar i! Olle blev typ assnygg i håret... tycker iallafall jag ;)
Och Förresten för er som undrar så kom jag till jobbert till slut också, fast det blev en timme efter. Men av någon anledning var detr hur lite barn där som helst, då började jag och en annan fröken snacka om prinsesstårta...mmm. Så hon gick och köpte en och ställde den i personalrummet, det förgyllde min dag.
På Lördagen for jag in till stan en sväng med moderkakan och sedan ut till birsta med Eve som skulle bli sminkad på Make Up Store. Vilket blev riktigt bra det med enligt moi. For snabbt som vinden hem till henne och gjorde oss fresh, för Khodor fyller nämligen 20 idag och hade fest i lördags. Var skitkul! dansade typ arabic hela kvällen. vi funderade på att gå ut på kvällen också men ångrade oss när vi kom ner på stan.
Igår då, ja jag städade typ hela dagen tills det att jag skulle åka och hälsa på den där snubben som gjorde en buckla i min bil. Vi skrev på alla papper och förhoppningsvis så ska bucklan bli fixad inom en snar framtid... dock så sa de på verkstan att dörren måste bytas ut.. hmm.
.
Idag så ska jag baka lite och fixa en smörgåstårta. För Pappa fyller år idag, så GRATTIS PAPI!!







-Emma Sten

tanned

Jag vill ha sol så man kan få lite färg.

-Emma Sten


hej snö

Ja okej, vart kom snön ifrån?? Är tydligen insöad nu. Det kan ju vara trevligt om man nu inte ska nån stans, men det ska ju jag... måste jobba! förhoppningsvis så kommer jag att komma ut innan 8. Men man vet ju aldrig. Tror att jag ska äta en kiwi medans jag väntar på  att pappa ska ha skottat ut bilen... och tills dom har plogat. Just det, jag kan inte ta min egen bil idag. kul. näe.

-Emma Sten

you sound like you're from Londooon

pfff, 7-15... det blev 7 till 16.30 istället. Jag klagar inte, det är bra för då får jag cash! Är lite besviken på vädret eftersom jag hade hoppats på en tidig vår i år, men icke! Var tvungen att sopa av ett par centimeter snö från bilen innan jag åkte hem, sen såklart så skulle ena torkaren bråka med mig! samma som sist, och det konstiga är att den alltid blir mongis när det är snöstorm ute... kanske har med det att göra då! Eller kanske ett fyllo som lekte bilmekaniker när han såg min bil och röck lite i torkarn. Men detta var innan bilen var i min ägo.
Nog med det.
haha, kollade på Forgetting Sarah Marshall förut och den är skön den. Blir liksom på lite bättre humör efter att ha sett den.
Fick jobba även imorn coh då är det 8-? på schemat, men troligtvis till halv fem- fem nån gång.
bara fatt jag är cool ibland 


-Emma Sten

but then again

Stängde idag på jobbet, kring kvart i sex nån gång och drog direkt vidare till Pärlan, Kvissleby, för att bygga muskler på min taniga kropp... nä, det där var en myt. Jag är inte så tanig faktiskt. Har en del muskler ändå, nog för att vissa är vilande muskler men dom finns där! Pumpade iallafall med Eve och Angelica tills benen var spagetti och svetten dröp från våra pannor. Och bastu sen också, den är väl för skön den! man bara ligger där och kokar långsamt inifrån, det märks att man är, vad blir det nu, en fjärdedels finne när man myser så i en bastu.
Stekte mig två ägg när jag kom hem som var mums.. det blev en hårdbrömacka på det också för de som är intresserade. Telefonen ringde tidigare idag och kvinnan på andra sidan undrade om jag kunde jobba även imorn, hastigt svarade jag 'ja' och hon blev nästan chockad över hur lätt det hade gått. Så imorgon är det 7 till 15 som gäller! Det betyder en tidig kväll för moi, dvs. om jag inte loggar in på facebook och blir kvar där ett tag.

-Emma Sten


show a little more

Var på bio igårkväll med evelinus, vi såg Burlesque som var grym! Hade inte haft några större förhoppningar på den filmen men kan inte annat än att säga att den var totalt awesome! Hur bra som helst. Både Christina Aguilera och Cher var med, även han som spelar den onda vammpyrsnubben i twilight och McSteamy från Grey's.. så det var en hel drös med kändisar med också.
Övernattade at my place hos farmor inatt också, sen for jag och Eve till stan och gick lös en aning. Blev nöjd efter en ljuvlig macka från Charm så rullade mot birsta istället. Blev totalt idiotförklarad på Biltema när jag försökte förklara att jag letade efter en viss sladd, men det lät bara korkat när jag försökte att få karln i fråga att fatta vad jag menade... anywho, fick lämna stället utan sladden.
Det blev hela 4 överdelar inköpta idag. Det behövdes faktiskt.
Inomhusligan var det ikväll också, drog med mig Petra och fick se hennes färska tatuering som hon hade gjort tidigare idag, mycket nice!
Imorgon ska man göra sig förtjänt av lite pengar igen, jobb 9-17.45. Sen blir det kanske lite träning efter det också.

-Emma Sten

thief

Bara för att den är lite rolig...

Eve tar Petras smältost ... men det straffar sig!
-Emma Sten

you took me by surprise

Petras lya var hur som helst flådig och jag kände ett unns av avund.. Men trevligt hade jag ändå! Det blev Stadz kvällen till ära, men har varit med om roligare utgångar... det blev dock bättre under kvällens gång. Dansa gjorde jag ändå, gick lös lite då oh då. Tror att min brutala nack- och hufvudverk kan ha nått med det att göra, eller så är det bara att jag har haft en ärta under kudden inatt och att jag egentligen är en prinsessa. Börjar hur som helst ana lite släng av nackspärr.
Var på en killer-walk idag, fast den var inte så jobbig egentligen, bara lång. Men det var sköönt, solen hälsade ju på!
Imorgon väntar jobb... 7-16.30. Slår nog på en film och somnar, sova är skönt.. särskilt när man inte får det.
Det är kärlek dedär!

Emma och Maria

Jag och el twinsoe

-Emma Sten

got that glitter on my eyes

Okej ikväll är det inflyttningsfest som gäller! Petra har nämligen bytt bostad. Senare blir det nog ut på krogas också. Så allt talar för en bra kväll:) Har dock lite problem med kläderna... vette katten vad jag ska ta på mig, men det löser sig förhoppningsvis.
Så ha det awesome för det ska jag! :D

Åh, jag fick ett inlägg av Steff (<3) som är i China just nu... tydligen är facbook förbjudet och dom kan inte skriva på bloggen. Men glad är jag i alla fall att dom har det bra!!! :D <3
-Emma Sten

you know i know how

Ooooch de där vårkänslorna försvann lika snabbt som de kom. Det har snöat en del idag vilket var den bidragande faktorn till de frånvarande vårkänslorna. ooh vilka fancy words jag använde!
Anyway, jobbat från 6.30- 14 idag... hade lite svårt att komma därifrån eftersom varenda unge hängde i mina ben och armar och ville inte att jag skulle åka hem. Men var ju tvungen att ändå gå tillslut. For då hem en sväng och på nått väldigt konstigt vis hade jag jättemycket överskottsenergi (!) så jag slog igång en partylista och hoppade runt som en retard.
For upp en snabbis till farmor och käkade sedan hem igen och nu sitter jag och häckar framför tv'n och kikar på Wanted. Tror att jag ska måla naglarna också...

-Emma Sten

Who's there?

Fick vårkänslor idag! kan vara för solen eller att en unge kom med dyngsura vantar och kammade mig i håret med dom... jag som hade nytvättat hår. Har suttit ute i solen på ett sittunderlag men det var nästan skit samma eftersom verenda unge kom och skulle sitta i knäet mitt med deras blöta overaller, sånt man får ta. Spelat lite spel också.
Spenderade kvällen med Fanny, käkade lite natchos och hade allmänt skitsnack... sånt där som tjejer är så bra på. Vi kollade även klart på Billy Elliot som vi börjat se sist vi hängde. Den filmen var faktiskt bra må jag säga.
Spelade Vem där... roligt spel ändå. Man skulle kunna säga: "är din gubbe femenin?" -"aa" -"Det är Paul!" -Rätt!

-Emma Sten

start again

Just det! Glömde att säga att jag körde i diket i söndags... vet egentligen inte hur det hände men det var en liten kurva på en 50-väg och bilen ville liksom inte räta på sig när vägen gjorde det. Så jag försökte göra det bästa av situationen men det gick ju åt skoen och bilen började snurra ovh jag tänkte: "jahapp, kommer jag göra illa mig nu eller?" och poff! in i snön. Men jag gjorde ju inte illa mig. satt bara fast med bilen i diket, men till sist efter att kanske 4 bilar åkt förbi samtidigt som de stirrade på mig och saktade in för att sedan fortsätta vidare, så stannade en snäll själ för att hjälpa mig att knuffa bilen ur diket. Tack för det!
Idag då? Jobbat som vanligt, Skulle träna med Eve men vi blev så besse att vi var tvungna att simma istället för att gymma för det skulle vara nån cirkelträning där, så vi simmade kanske sex längder. Bastun lockade mer än det minusgradiga Titanic-vattnet.
Väl hemma tänkte jag slå på en film men tydligen somnade jag... hmm. Sen har jag somnat halvvägs genom detta inlägg också. Hua vad trött jag är ikväll! Så nu tänkte ag slå huvudet i kudden och ta reda på om man drömmer nått spännande ikväll.
Gjorde klart en garnboll idag också.. creepy. Sen hjälpte jag till att bygga en snöhäst men den såg mer ut som en jättebäver.

Det är ju alltid trevligt när kudden hälsar

-Emma Sten

inside of you

Nu får det gärna bli varmt, tack! Det är för halt överallt så man kan typ halka ihjäl sig och sen lägger dom grus ovanpå isen, det gör ju inte dirr saken bättre, för det är nästan som att kliva på en massa kulor!
Fortsätter jobbet även denna vecka ut, ska väl försöka klämma in en och annan träning också och förhoppningsvis hitta på nått awesome nån dag!
Eftersom det är måndag idag var det ju också inomhusligan som jag brukar häcka på, så drog dit med Eve efter att hon stekt en burgare åt mig. Men kan inte riktigt sätta fingret på det, men det var inte lika roligt där idag.
Imorn är det 8 till 16.30 som gäller, och lite träning på det.
Ja, och men käre vän Steven stack ju till Asien bara sådär i en 3 månader... idag alltså. Kul, nä. För henne kanske men jag är ju liksom kvar här och håller på att halka ihjäl mig.

-Emma Sten

RSS 2.0