Thailand del 1

ÅÅhhh! jag har haft det heeelt jättebra i Thailand! Har över 1200 bilder och tänkte slänga upp en del här .,.. men just nu så blir det bara ett par stycken :) kan ju sammanfatta lite kort; Har bott på ett hotell på stranden, ridit på en elefant, haft en apa som kliat sig i skrevet på armen, solat och badat, varit på ping pong show, letat hajar, solat, badat, varit på båttrippar, beachparty, läst 2 böcker, solat, badat;) ... med mycket mer!




... Det kommer fler bilder men hinner inte mer just nu :)
-Emma Sten

soligt som bara den

Vilken fin dag det har varit idag med sol och allt! Åkte ttill akzo vid 11 för att fösa upp bilen min på morfars släp... hoppas det går att fixa! lite bökigt men det gick till slut.
Sen blev det en sen lunch på Subway och köp av minidvd'er till pappas filmkamera.
Ikväll har jag mestadels packat och fixat en massa, hälsade på farmor en sväng också. Hann även med ett besök hos Fanny för att snacka lite om allt möjligt. 


-Emma Sten

4 of me



-Emma Sten

bilproblem...

Jahapp, min bil mår inte så bra igen... i förrgårkväll var jag hos Anna och skulle åka hem då det tydligen rök ur motorhuven. Det var bara att stänga av bilN och vända om. Fick sova på Annas soffa. Pappa och Mamma kom vid halv 9 på morgonene och vi bogserade den till Akzoparkeringen. Just nu väntar jga på att mormor ska ringa, för morfar skulle komma och hjälpa mig med att hitta vad felet är och kanske åtgärda det:)
Jobbade på miniorerna igår, en slags barngrupp efter skolan, med Eve. Gick på kondis och pysslade. Hängde hos farmor et tag också efter det. Det blev lite packning när jag kom hem... i min nya resväska! :P
Drog även ut stjärnkikarn igår och kollade lite på månen, i like it!


-Emma Sten

kvidevitt sa syrsan

Väcktes av att syrsorna på min tele tjöt... det blev alltså jobb idag, men inte på duvans denna gång utan på skolan. Gick ju bra, om man bortser från huvudverken som tillkommer jobbet.
Efter for jag en sväng upp till Eve och bestämde oss för att dra hem till mig istället. Och jag fick stuvade mackisar till middag!! åh så gott! :D Mormor och morfar kom förbi en sväng också. Senare tog jag och Eve oss en prommis i mörkret med pannlampor fästa vid skallen.


-Emma Sten

söndagsupdate

Min helg har varit helt okej! I fredags var jag och Eve på bio och såg En gång i Phuket, riktigt mysig film må jag säga. Efter det drog vi en sväng till Anna och hängde där lite. Igår Lördag då... ja Åkte till Malin och Ander nån gång runt 8 och kikade lite på melodifestivalen som har dragit igång igen. Så glad att Dead by April gick vidare... kommer ihåg förra sommaren då jag lyssnade typ enbart på dom. Anywho, det blev lite Bond och sällskapsspel. Jag hade tänkt dra ner på krogen men ingen av de andra var sugna för det var föt kallt tydligen. Vilket resulterade i att jag tänkte dra ner själv och möta upp några andra... meeen då skulle dom på Memman (Memento) visade det dig och jag kände väl inte helt supertaggad att gå dit. Så det slutade med att jag åkte på donken, själv, och åt en burgare och kollade på två uteliggare som satt och sov där inne. Skjutsade i och för sig hem Pelle och hans kusin efter för de var stelfrusna, stackarna. Och inte alls för att klaga, men sen då jag åkte hemöver så visade termometern på 30 minusgrader!
Idag har jag varit på birsta med eve. Det köptes en tröja med americano-flaggan på, ett linne med dödskallar på och en svart resväska, boyaa! Kvällen däremot har bestått av att klippa pappas hår och sedan kikat på film inne i stan, nice.
Ser ni vem ungen är? kolla på öronen så vet ni...

...Rätt! det är jag! jag å pappa :)
-Emma Sten

still standing

Amanda... bildbevis på att jag även back in the days gav dig på moppo! ;)

-Emma Sten

crazy like the joker



-Emma Sten

skyddshjälm på

Oj vad trött jag är! ska lägga mig bara jag får detta klart..
Det snöar och blåser som bara den... sen är det kallt också på det! Trodde det var nog med snön, men icke.
Ikväll har jag varit med Eve i vanlig ordning på torsdagar. Såg nån film och har mått gott.
Har även varit och hälsat på båda päronen på deras jobb idag.. slår vad om att det gjorde deras dag!

-Emma Sten

4 ego

Har hängt en del med farmor i eftermiddag, fixat frillan och sjungit psalmer;) haha. Har märkt att jag fått nån slags craving på apelsiner... tröck i mig tre st på en alldeles för kort stund. Min mage är nog fylld av apelsinjuice då jag nyss också drack ett glas med just det. Har även spelat lite FIFA ikväll, bra kul det är iallafall.


-Emma Sten


viftvift

Fyra bilder då jag inte verkar kunna hålla armarna i styr... alla dessa är från London


-Emma Sten

så det kan gå

Dagen har bestått av jobb från 9-16,har gjort lite diverse... bland annat fixat ett programblad till en begravning, tycker det blev fint. Läste i tidningen att Tydligen så var det två begravningsentreprenörer som hade fått för sig att smuggla öl och förvara den i kistor... Kan säga att det var inte vi. Tydligen två från Fonus. Vilket gömmställe kan man tycka. fnissade lite åt det på jobbet idag.
Har hängt en del med farmor idag också, träffade även Fanny en sväng. Senare på kvällen blev det lite film hos Anna med patte och sudden. Hot shots 2. haha.

-Emma Sten

RSS 2.0