here we go

Vaknade imorse utan planer för dagen.. Det ändrades snabbt då de hörde av sig från jobbet, skulle med på två hämtningar. Då jag kom på plats visade det sig ha blivit en till, så alltså tre hämtningar på en eftermiddag. Det blir lite jäktigt då vi bara brukar ta en kista åt gången.
Nog om det. For upp till farmor en sväng efter jobbet sedan drog jag och Eve och käkade inne i stan, hon Subway och jag McD... satt i hamnen. Hängde på Hemmanet en stund och Tosse, Eves katt, tyckte tydligen att det var okej att markera sitt revir... på mig! Han slog en drill på mitt linne! ... but I still like him.


-Emma Sten

damdadam

Så blir det då man äter en munk och inte får slicka sig om läpparna...  gör man det så har man förlorat, true story.

-Emma Sten

snowboard is fun

Jag har precis återtagit mitt facebook konto! Woho! Kändes lite olustigt när det blev hackat två gånger på tre dagar och jag har ingen aning om varför.
Helgen passerade ju lite fort kan man tycka. Fredagskvällen spenderade jag hos Matte med Anna, han och Henriette med lite film och skitsnack.
Lördagen var det till att kliva upp tidigt, eller ja, kl 8 (då bör tilläggas att jag kom i säng kring halv5-5...) för att åka till backen med John som var i Sundsvall över helgen, och Eve, Anna, Khodor och Sudden. Riktigt skön dag och med många åk och en del turer ute i skogen... det är liksom lite mer spännande, man vet inte riktigt hur vägen ser ut eller vart man kommer komma fram. det var hopp nerför mindre stup och passa sig för träd som stog eller låg ivägen. Var där från halv 11 till fyra. Rätt mör i kroppen efter det. Blev bjuden på middag av min faster som var på besök från Vilhelmina också. Sen var det bara att åka hem för at göra sig lite fresh för en utgång. Förhäng hos Anna och drog sedan på Invito där hela gänget var typ. Satt där tills dom stängde och kände sen att jag inte pallade dra på Casinot med dom andra. Såå jag tog en prommis på stan och träffade Fanny och Johan en snabbis innan jag fortsatte mot subway och en kaka! träffade på Sudden och följde med (och skjutsade dom bör tilläggas här) på efterfest hos Jens.
Idag har jag friserat Olle och hängt med Eve, var med henne hela dagen/kvällen ända fram till nio nån gång då jag skjutsade hem na då hon drog "jag-måste-hinna-duscha-för-jag-måste-kliva-upp-så-tidigt"-ursäkten ;) haha. Blev lite skridskor sen vid halv 10 nån gång.. till halv 12, jag är möööör!
Oj, blev ett rätt så långt inlägg. nevermind.






-Emma Sten

facebookproblem!

Alltså vad är det för fel på Facebook??!?!?!?! För andra gången på tre dagar står det att mitt konto har blivit "låst av säkerhetssjäl". Vem tusan är det som hackar det eller sabbar så jag inte kommer in?! Nå så djuriskt störande och jag blir måttligt irriterad! GAAAAAAAAAH!

-Emma Sten

älg-fälla

Råkade somna igår då jag skulle knåpa ihop ett inlägg... sånt som händer liksom:P
Var hur som helst ut på birtsa en sväng och tänkte kolla synen.. hade dock inga fel sa en "dator". Men vad hände med gamla hederliga "kolla på bokstäver som blir minder och mindre" ? Ska väl vara glad att datorn inte hitta några fel men känns ändå lite lurt, det är ju bokstäver jag har svårt att se.
Men men, kom därifrån med ett par shorts och ett linne.. även ett läderarmband som jag fick av moderkakan. Plockade upp Eve på vägen hemöver och vi två hängde hemma hos mig i vanlig ordning på torsdagar. Åt lite nachos och kollade på film, Mys! Skjutsade sedan Eve för hon skulle upp med tuppen för att jobba, så for jag en sväng in till stan för att kika på film där, Remember the Titans, Bra film!


Så lurar man en älg... :

-Emma Sten

London calling

Fyra favvobilder från London sen då jag och Eve var där i våras. Kan tänka mig att åka tillbaka dit.


-Emma Sten

när man ser ut som voldemort..

Haha, har hittat en ny app på telen som tar fram en kändis man är lik på en bild man har... frågan är ju hur appen tänkte när jag lookade like han som spelar Lord Voldemort i Harry.P? nej just det appar tänker inte vissa har bara lite buggar så där... eller är jag lik han kanske?

Adios!
-Emma Sten

back in the days

Nämen se, där är jag som ett oskyldigt litet barn. Lite kul ändå att öronen håller formen hela livet... har nämligen samma utseende på dom idag. Men en fin klänning hade jag ju iallafall... med axelpuffar som sticker ut en bra bit utanför armen. That's me

-Emma Sten

träningsvärk bland annat

Uuh, vad ont jag har i kroppen.. fast ett bra ont. Det är nämligen så att jag har träningsverk över hela överkroppen. Det är bra, för då vet man att det har tagit. Men men.
Har, som varje onsdag, lockat farmors hår och hängt lite med henne idag. Och ikväll har jag suttit på Oleary's med Malin, Anna, Patte och Martin. Käkade lite och kollade på en massa fotboll. Drog till Anders och Malin i halvlek för att kika sista halvan... Tydligen så hejar jag på Barca, kom jag fram till.


-Emma Sten

.

.

we are young

Oj vad jag fryser just nu! Sitter med en fleece-tröja och filt i samma material men de hjälper inte mycket. Varför jag är frysen kan bero på att jag spenderat 2½ timme ute på en is och spelat hockey. Men det känns sådär bra efteråt, när man har både tränat och varit ute.
Annars idag har jag varit på en hämtning i morse och sen upp till Eve och gjorde lite lunch. For sedan in en snabbis in till stan och köpte nagellack och, tro det eller ej, ett gammalt hederligt puzzel på 1000 bitar. Kul!
Sen har jkag sprungit in nått ärende på skolan och som sagt spelat hockey.

-Emma Sten

avicii

Ringde och väckte min käre vän Steff imorse, vi ska nämligen gå och se Avicii i mars nere i huvudstaden. Fick även med oss Eve. Dock är det lite oklart vilken dag det blir men oavsett kommer det bli grymt! Steff kommer få två inneboende den helgen och bara det kommer ju bli A w e s o m e!
Sen ska jag ju till Thailand också med min familj och Eves family, längtar! och det är bara 17 dagar kvar :D mmm värme!
Idag däremot ska jag iväg på en hämtning, sen får vi se vad som hittas på.

-Emma Sten

killer queen

Var nå djuriskt seg igår, alltså med andra ord ingen utgång som jag först hade tänkt. Jag och Anna drog till Jocke istället och kikade på film med han, Sudden och Alex. Kände att det var typ det man orkade med just då :P
Idag har jga varit ute på prommis med Eve... två gånger till och med. Den ena gången var det så mörkt att vi fick smycka våra skallar med pannlampor (nej det finns inga gatlysen här). Sen har vi bara hängt här ute i skogen hela dagen, ätit lite tacos och så.
yeah, that's all.

-Emma Sten

wasting some coke

Gårdagen utgång slutade med att jag vaskade cola... för er som inte vet vad det är så är det då man tömmer bort något helt utan anledning bara för att man kan. Fast det var ju mer för att jag verkligen inte orkade...
Innan var vi hos Anna, jag och hon. Så kom Patte och Sudden och socialiserade som de kallade det. Sen blev det en rätt seg utgång om jag får säga det själv. Men men.


-Emma Sten

can't fight it

Det gick ju riktigt bra där på hämtningarna som visade sig vara två stycken, var på sjukhuset.
Plockade upp Eve efter jobbet och vi hängde en stund hemma hos henne innan vi bestämde oss för att gå på en spontan-bio. Men först blev det en sväng förbi Åkersvik inte allt för grymma hockeyplan och kolla om grabbarna var nå bra på hockey... Kan ju säga att i jämförelse var jag rätt grym med tanke på att jag inte hade några skriller. Strax innan 7drog jag och Eve oss mot biografen för att kolla in The girl with the dragon tattoo som visade sig vara awesome! har sett de svenska versonerna men denna var typ i samma klass om man bortser ifrån att när de skulle lägga på en "svensk accent" så lät den mer som en blandning mellan nån fransk-tysk-polsk blanding av engelska.. men lätt värd att se!

Blev lite Roony Mara inspirerad (från bion alltså) att se lite små pissed off ut på en bild, so here you go:


-Emma Sten

kokar pasta

Jahapp.. blev lite ändrade planer idag. Ska iväg på Jag vet inte om det var en eller två hämtningar nu om typ en halvtimme-40 minuter. Lite spännande ändå. Väntar på att spagettin ska koka klart så jag kan slänga i mig den och sedan dra iväg! hungrig.....

-Emma Sten

lite disney och ett psyk

Vet ni vad? efter inte allt för lång övervägning åkte jag och köpte den där klänningen idag, haha. Jag gillar den.
Min vapendragare Eve följde givetvis med... middag på IKEA innan vi for hem också. Hängde lite med Eves katt innan jag drog mig in till staden för ännu en filmkväll. Denna gången var det hos Sudden och sällskapet bestog av Jens och Anna. Vi hann igenom 3 filmer.. Mulan, Pocahontas och.... American psycho (??!). Vems ide var den sista kan man ju undra, allt jag vet var att under de psykiga scenerna var mitt ansikte nerborrat mellan en kudde och Jens arm... Mysko film må jag säga!! och vilken övergång från fredliga Disney-filmer till den där... haha.

-Emma Sten

two hotdogs and some orangesoda.. typ

Har kommit på att jag shoppar mer grejer om jag går själv på stan eller birsta... kan ju vara både bra och dåligt beroende på hur man ser på det. Kom på det idag då jag spatserade runt själv inne på Birsta. Kom nämligen över en blå tröja, en vit och en silver-väldigt-fin-tröja och en skinnjacka. Meeen vi kan ju säga att det var saker som jag verkligen behövde... iallafall jackan var det ;)
Käkade middag på IKEAs lilla korvkiosk, två korvar och lite apelsindricka att skölja ner med. For sedan till Anna där vi kikade på två movies med Patte och Sudden... det blev Shrek och Dukes of Hazzard.
Sen när jag åkte hem hoppade jag till lite då jag trodde jag skulle köra på en örn... kan ha varit en uggla också, eller en mås. Men det känns som att det fortfarande är för kallt för måsar.... Ordbajs-varning!

Åh hittade en klänning som jag inte kunde bestämma mig ifall jag ville ha... men jag tror jag har gjort det nu.... får nog åka in och investera i den imorn;)

-Emma Sten

don't think twice

Ja, Eve har stått på schemat för dagen. Har klippt till en ny frippa på den lilla honan, snackat en massa goja om det ena och det andra.. lagat tacogratäng och glidit runt i hennes bil samt lyssnat på en hel del musik. Life is good.
Sen satt jag även och kikade på idrottsgalan på svt... och blev grymt besviken då hästsnubben vann Jerringpriset! Snacka om att slösa bort ett pris! Jag menar vad är hästhopp för sport?? Marcus Hellner hade ju fått vunnit det 100 gånger om innan den där vad-han-nu-hette-som-hoppar-med-en-pålle vann! Han hade varit mer värd tycker jag... och inte nog med det så höll snubben ett tal på cirkus en kvart för att dra ut på lidandet, men men. Nog nu.

En lyckad brygga:

En fet fail brygga:

Sen slängde jag även iväg ett sms till min kära kusin:

-Emma Sten

start a riot

Okej, fredagen blev inte riktigt som planerad.. åkte iallafall till Fanny och käkade frulle och catchade upp en massa men en stund senare var jga tvungen att åka på två hämtningar med jobbet. Dom gick för övrigt bra.
Efter blev det en fika med Fanny innan hon blev tvungen att jobba. Anyway, på kvällen var Fifaspel inplanerat hos Anders. Grymt spel blev det också :P Vid 12 drog jag, Anna och Patte till Anna för lite struntprat och häng.
Lördagen spenderades i backen med Eve och Anna och på kvällen blev det utgång... hamnade på nån random förfest med folk vi inte kände och sedan hamnade vi på Oscar även denna helg. Helt okej utgång men inte så att jag kommer komma ihåg den forever om jag säger så.
Idag har jag varit duktig och storhandlat åt moderkakan... dock verkade Ica ha slut på hälften av sitt sortiment. Mormor och morfar hälsade på en snabbis och jag fick en spade. Kan va bra ifall jag skulle köra i diket nån gång liksom.
Resten av kvällen har spenderats hos Anna med lite film och gott sällis. Såg Walk Hard som vi såg i somras typ.. fortfarande rolig!







-Emma Sten

svalkar vinden

Torsdag= Torsdagsmys... men denna gången var det inte jag och Eve hemma hos mig utan denna gången var det hos Malin och Anders och det var taco-kväll! Så gott och såå mätt man blev! Gjorde även efterrätt i form av vitchokladmousse med bär ovanpå... och varför sluta där då det även fanns chips och dip.
Såg en mysig film där efter också, Something borrowed, riktigt bra må jag säga!
Imorgon ska jag hänga med Fannyfjupp.. får se vad vi hittar på för spännande. Hon skulle iallafall bjuppa på frulle där kring 10 nån gång :)

-Emma Sten

in an other life

Ikväll har jag varit ute och åkt fördtjänst med farmor.. spännande va? Friserade även henne innan det begav sig.
Har också klippt Eva-Lisas kalufs som behövde trimmas lite. Efter en fika hos Lindstroms så drog jag mig bort till Anna. Kom även på 7 min innan ica stängde att vi var sugen på cola, tänka si, vi hann!
Men knappt att vi hunnit tömma upp den i glasen så visade Sudden livstecken och vi skulle tydligen till Jocke för att kolla på Shrek... alltså detta var inte samma som Disney-gänget, nejnejnej. Jens har gjort det väldigt klart och tydligt att man inte kan beblanda in Dreamworks-påhitt med disneykvällarna.
Får se vad morgondagen har att bjuppa på! Nightie.
Förresten, antar att man ör en smula för trött när man ser en brun-väldigt död-jättebläckfisk ligga på vägen? Det kom jag på när jag körde hem och såg denna skapelse... det visade sig var ingeting alls som var där egentligen.

-Emma Sten

simple sound, four letters

Seg start på dagen idag, men skam den som ger sig!
Har hängt med Eve även denna dag. Vi tog en prommis (inte så långt som det låter), hängde hos farmor och gullade med lilla Svea... Jag var även iväg på Bilprovningen för att besikta bilen min (Första gången ever). Och tänka sig! Den gick rakt igenom! Ingen anmärkning what so ever! Hade faktiskt räknat med iallafall ett fel på den, men icke!
Grattade även farmor senare på kvällen och kring 9-tiden så var det Disney-kväll hos Alex igen... Samma folk som sist plus Abdullahad. Denna gången blev det Tarzan och Den lilla Sjöjungfrun. Bra filmer det där!
Nä nu tänkte jag nog gå och sussa en stund, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda.

-Emma Sten

hey-oh

Ledig igår för första gången på forever... spenderade den lediga dagen med Eve.
Hämtade bland annat ut mitt pass där man, som alltid, ser ut som skit. Alltså jag ser ut som nån plastikopererad transa från typ nått arabland. Men hey, inget att göra åt saken. Gled runt lite på stan och i min bil och hamnade till slut hemma hos mig. For upp på hemmanet och hängde där resten av kvällen. That's all typ.
Idag fyller farmor år så tänkte åka dit och se ifall hon vill ha håret fixat.

-Emma Sten

sometimes you just know

Okej, nyårsbilderna får komma in time, för det tar nån sån otroligt lång tid att ladda upp dom för tillfället.
Anywho, har haft en riktigt bra helg om jag får säga det själv... I fredags blev det Disney-maraton hos Alex med Anna, Patte och Sudden.. vi avverkade Lejonkungen 3, Atlantis och Sjönheten och Odjurne.. oj, mena odjuret! Kom inte därifrån förrän vid halv 4 nån gång. Vad länge kan tänkas..
Hur som helst, på lördagen blev det premiär i år i backen med Anna. Och vad roligt det var att swischa ner för backen! hoho, ska nog göra det oftare. Man har liksom kvar allt trots att det nästan var ett år sen sist.
For sedan ehm en sväng och åt lite och gjorde mig ready för utgång. Åkte till Anna och med mig hade jag Steff.. Och där var det även ett gäng folk.
Drog oss mot krogen vid halv 12 (oj vad tidigt ändå ;) ) och hamnade på Allstar. Där träffade vi ett hel drös med people som sedan drog med oss på Oscar. Och där var det ju inga problem alls att ta sig in trots att det var 23, men hey... börjar väl se old ut. Hade det skoj där och gick lös lite på dansgolvet med Steff, men drog oss tillbaka till Allstar och svängde även våra lurviga där.
När det blev stängning så drog vi med oss Jens, Martin och Sudden till max för lite mat... sen blev det nån form av efterfest hos Jens med Martin och Steff. Spelade NHL och FIFA, riktigt kul! haha dock så vann inte rätt lag, med tanke på att jag och Jens var bättre än de andra två ;) hähä... eller hur då Steff?? Kom hem nån gång på morgonen vid halv 7.
och Söndagen bjöd på Dop av lille Harry, så gullig han är!








-Emma Sten


I may be a tease

kan säga att nyår var grymt, min födelsedag var grym och idag var..tja, helt okej. Tänkte göra ett längre inlägg imorn om nyår och min födelsedag med en del bilder.
Har jobbat på idag, Duvans. Vädret har varit sepe med regn (??!) och blåst och snö och jag vte inte allt vad det var. Åkte hem en snabbis efter jobbet och for sedan upp till farmor en sväng. Därefter till Anna och vi skaffade oss lite mat och kollade på alla bilder från nyår:) Gick sedan bort till grabbarna på förådet för att kika på film oc bara hänga, nice.
Nu sitter ja här med min pläd som jag fick i julklapp och funderar på att dra mig mot sängen.
god natt folks!
Bilden tar för lång tid! jag återkommer imorn :)
-Emma Sten

sent julinlägg

Okej, det har blivit ett långt uppehåll men ni vet ju anledningen... strömlös.
Men här kommer mitt julinlägg (känner att jag måste komma ikapp).
Hade en riktigt bra jul iallafall. Mycket mat som vanligt så man nästan kastade upp, Fina julklappar, bland annat en stjärnkikare jag fick av mamma och pappa! åååh vad glad jag blev! :D Har inte kunnat testa den så mycket dock, eftersom jag har sovit hos farmor hela veckan då hon har haft ström.
Mysig julafton var det hur som helst med jullunch hos mormor och morfar och middag hos Lindstroms... dock blev jag ratad som tomte iår, vet inte varför.. kan vara för att jag gav han en smula för mycket rökröst ;)


-Emma Sten

RSS 2.0