vampire

Hittade den här gamla godingen från Fannys 20års fest. Jag var en Vampyr och Eve (som jag biter) var nån hockeyspelare. Vad har de gemensamt på en fest tänker ni? Jo temat var "kom som du inte är"

-Emma Sten

cold as ice

Hängde hemma under förmiddagen sen droppade jag av mamas mobil eftersom hon glömt den hemma... Fick mig att tänka tillbaka till då jag jobbade på Akzo själv. Var ett utav de bättre sommarjobben jag haft... kan också ha berott på de jag jobbade med:)
anywho... Kikat på korpenfotboll ikväll tills min hand var blå. och nej, jag överdriver inte, mina knogar blev blå. Sen blev det bara soffan hemma och mumsade på mammas stuvade mackaroner. Gott, känner dock lite paltis nu. Tur man ska sova!
Och jobb imorn!

-Emma Sten

Euphooooriiiaaa

Just det! Ingen kan väl ha missat Loreen som vann hela tjottaballongen i eurovision song contest? Det gjorde inte vi iallafall, och hon var så braaa! Man blir ju liksom som glad av den låten också.
Så... detta ärjag då jag skulle vara Loreen på Jennys 30-fest. Luggen gör ju själva likheten

-Emma Sten

tror det börjar bli sommar

Jahapp, nu var det ett tag sen igen.. och ja, jag har hunnit med en hel del. I onsdags så var det vårruset som gällde, riktigt roligt! kommer jag nog att göra fler gånger. Vi hade till och med en hejarklack bestånde av Anders och Patte som sprang runt och knäppte kort. Efter loppet blev det picknick i gräset.
Sen på Torsdagen åkte jag och Eve ner till Stockholm och vår kära Steff. Det har varit en riktigt bra och varm helg! Fredagen spenderades på Grönan bland alla karuseller och springade barn, sjukt kul! Sen lördagen strosade vi på stan och åt golunch, sen kokade vi ihop tacos för att sedan möta upp Manne och promenerade upp på Skinnarviksberget och kollde solnedgången och åt jordgubbar. Blev även en film hos Manne efter det.... Det var Steffs tur att välja film (min förra gången) och även fast det tar emot att säga det så var den bra.
Söndagen spenderades i humlegården där vi lapade sol med Amanda, mysigt! Vid 6 hoppade jag och Eve på bussen hemåt... och det kan ha vart den längsta bussresan på länge. Kom hem halv 12.
Härkommer ett fett bildregn:
vårruset:







Stockholm:










-Emma Sten

you are unable to see that

Har känt att jag inte haft tid att kika in här. Men hur som helst.
Helgen har varit rätt lugn men bra! I fredags var det först jobb till skillnad från många andra:) Sen på kvällen blev det monopol hos Malin och Anders, riktigt skoj! Lördagskvällen spenderades hos Angerbjörnarna, alltså Gurra och Manne. Det blev champions league final och lite spel innan en del drog ner på stan. Efter et tag drog jag med mig Manne på stan och vi hittade Gurra som anslöt sig. Slutade med att vi käkade cheeseburgare hos dom innan jag drog ner på stan igen för att leta Olle, som för övrigt hittades på Max. Innan dess träffade jag på en massa trevligt folk.
På södagen fyllde mormor år och firade henne med smörgåstårta.
Idag blev det jobb! även imorn:D Var även ut och cyklade ca 12 km ikväll.. dömysigt!











-Emma Sten


cleaning and such

Har varot lite effektiv idag då jag har rensat mitt rum! Hade en liten hög med kläder som har rensats och så vidare. Känns skönt! Och efter att Eve slutat sitt job så kom hon hit och vi käkade tonfiskpaj, gott! Tog innan det en prommis ner till bryggan också. Sen när hon skulle hem snålade jag lite skjuts av henne en bit där jag klev av och promenerade/sprang hemåt... med ett stopp ner vid bryggan och satte mig på en sten där och kollade på solnedgången. Underbart.
Tror jag ska satsa på att komma isäng i tid ikväll då jag ska jobba imorn. Satt nyss och kikade på nyheterna och de visade kungens morbrors (tror jag det var) begravning.. och jag sa till pappa: Tänk om man kunde få hålla i en sån begravning! ... vissa skulle väl mer säga hålla i ett bröllop eller fest osv, men tänk egentligen. Det skulle var nått ändå.



-Emma Sten

sunrise

Denna bild tog jag på soluppgången här hemma. Love it

in an other life
-Emma Sten

pocket full of sunshine

Så då har det varit helg igen då. Har varit en riktigt bra helg också. Började den med lite landslagshockey i fedags med grabbarna, trots en chillkväll så blev det rätt sent. Sen var det bara att kliva upp på lördagen och åka till kyrkan där det skulle fotas en massa konfirmander. Jag och Malin skötte den biten. Efter det blev det middag på Ming Palace med moderkakan, mätt som bara den! På kvällen bar det av till Malin och Anders för lite hockey, fifa, film osv... men sen så skulle jag ut! Dock ingen av de andra som var där så tänkte att jag skulle möta Eve och Anna på stan eller gå ut själv helt enkelt. Så när jag i mina höga klackar skuttade fram på stadens gator lyckades jag utav nån händelse stöta på dom två, utan att jag ringt. Så vi slog följe och hamnade till slut på Oscar. Hur roligt som helst! Sjukt bra musik och mycket folk!
Efetr det blev det mcD för mig och Eve innan jag lämnade av henne. For emåt och kikade på soluppgången innan jag gick och la mig och sov nån sketen timme innan det var dags att kliva upp kl 9. Kyrkan kl 10 för att fota mer konfirmander. Gick som smort det. sen hem och dammsuga och käka innan jag åkte och hängde med Eve resten av kvällen.
Nu sa jag gå och sova för jag är tröööööött. Ögonen går typ i kors.
(bilden på bananen fick mest vara med för att den var så rak)






-Emma Sten

photobooth

haha, glad


-Emma Sten

never easy


every day it will rain

Idag har jag hängt med Eve, hyrde en film och bara tog det lugnt. Men innan det så åkte jag med bakverken till Eva, hon blev riktigt glad och det blev jag glad för :) Som sagt chilade vi (som pappa skulle ha sagt) och mös ute på altanen med lite musik innan jag skjutsade ner henne till jobbet. Jag for hem och tränade lite... inte på makinen denna gång utan gjorde några övningar och nån på pilatesbollen.
Plus att det har varit rätt så dassigt väder idag.. men dassigt väder kan ge rätt läckra bilder, som denna:

-Emma Sten

bakin'

Hade precis hoppat på crosstrainern imorse då de ringde från jobbet och ville att jag skulle åka på en hämtning och jobba resten av dagen... så det fick bli en 10 min på den bara.
Sen fick jag även höra att Eva min chef hade fylt år igår så bestämde mig för att baka nu ikväll... tänkte att jag kunde åka förbi med dom imorn.


-Emma Sten

when the sun goes down it gets cold

Soligt och fint väder idag, det "firades" med en glass på stan med Malin och Anna. Satt och stekte i solen med varsin glass... dock kände jag ett unns av suktan då jag inte kan käka mjukglass pga min laktosmage och de andra två hade varsin fet mjukglass. Men hey, en random GB-glass var helt ok också.
Sedan åkte jag till Eve och fick lite liv i henne! Vi gjorde middag och senare åkte vi ut till granloholm och hulistugan där vi grillade med ett härligt gäng människor. (och nej, vi skippade köttet då vi ätit innan, blev en och annan marshmallow istället). satt där tills kylan kröp sig närmare och när lagret av filtar slutat att värma.
Så nu sitter jag här, stelfrusen och försöker få en normal kroppstemp i rumpan och övriga nederdelen.




-Emma Sten

som jag minns det var det lätt

Dagen har bestått av det ena och andra... Har sprungit 4,2 km på crosstrainern imorse och efter det en grötfrulle medlite kiwi till. Senare blev det lite dammsugning.
Ikväll var det fotboll som gällde. Spelade nån timma på åkersviks gräsplan, känns i knäna nu efteråt och i itt lätt skrubbade ben... dock var det mitt eget fel då jag fällde mig själv.
Sen har jag även pratat med min goda vän Steff i telefonen hon kan då få mig på bra hummör! Saknar hon! ... Meen inte jättelångt kvar nu för jag och Eve åker ner till henne den 24e och spenderar helgen där. Great! Det var min och Steffs present till Eve då hon fyllde år.

-Emma Sten

Länge leve längesen


supermoon

I fredags var det Evelinas fördelsedag, vilket firades med fika hos henne på kvällen. Gott! Fick även en lättsläng av paltis om jag inte missminner mig. Lördagen spenderades hemma på dagen och senare på kvällen begav det sig till Anna. Kollade på lite hockey innan det kom lite fler folk och bara hängde. Sen så vet jag inte vad det är men har känt mig lite opepp att dra ut på senaste. Så kvällen avslutades på Norra berget med Gurra, Manne och Patte för att kolla in "supermånen". Den var dööstor!
Sen ikväll blev det en tur med cykeln med Eve, sedan lite häng i hennes soffa med hon och Hanna, roligT.





-Emma Sten


klippa-hår-dag

Började dagen med lite träning samt en brakfrukost. Senare bar det iväg till Jenny där det bjöds på fika och sedan var det dags att klippa henne. Blev även lite mys med lilla Svea. Sedan for jag till farmor och friserade henne innan jag och Fanny stack på mcD för lite mat, satt där nån timme innan det blev hemmanet igen. Skule nämligen klipa min faster Eva-Lisa.


-Emma Sten


everything is groovy

Okej, helgen harv varit rätt så fullpackad.. eller aa. I lördags så blev det birsta på dagen med eve med fika och inhandlande av skor. Senare på kvällen var det grillning som stog på schemat, hos Anna som slutade med en utgång som jag inte alls var ett dugg sugen på. Men men. På söndagen kom Eve ner till mig och det blev en promms och häng på altanen i solen! Även en sväng på Relaxen på kvällen med Eve, Fanny och Khod.
I måndags Var det sista och jag å Eve hade kokat ihop ett gäng som skulle upp på berget och grilla, emn det började blåsa efter ett tag så klättrde ner igen och mös i Eves källare. Startade grillen ute på parkeringen ;)
Sen igår var jag och Eve ute på äventyr med bilen och hamnade tillslut på den sär övergivna fabriken där jag och Gurra var och tog bilder för ett tag sen. På kvällen blev det grillning igen, nice!












-Emma Sten

RSS 2.0