life is what happens

Som sagt plockade Steff upp mig efter jobbet och vi drog på Birsta... Konstigt nog så köpte jag inte ett dugg. Däremot gick Stew lös på sånna där nödvändiga saker som en diskborste, typ. Sen har vi prov-suttit en massa soffor också, viktiga saker ju!
Efter det drog vi oss ut mot mitt place, doppade lite jordgubbar och kylde lite trocca. Sen for vi ut med båten och åkte vattenskidor i solnedgången. Hur kul som helst, och jag bara log hela tiden... dock kommer jag nog ha aningen ont i armar och rygg imorn eftersom de känns helt utpumpade nu. Men sånt man får ta och jag kunde egentligen inte bry mig mindre om just det just nu. Steff gjorde riktigt bra ifrån sig på de där skidorna och precis som hon skulle ge upp så gick allt super! Bra där Stew!!
Frusna gick vi tillbaka och åt våra jordgubbar.
Kom senare på att jag lämnat min bil på en parkering i Kvissle, för jag åkte med Stew hem förut idag. Anywho, var ju tvungen att hämta den och när jag for hemåt så kunde jag se en massa stjärnor på himlen! Jag älskar stjärnor! och när jag kom hem ställde jag mig och bara kollade upp och såg ett stjärnfall!









-Emma Sten

everytime I try to fly I fall

Glömde göra en matlåda igår så idag blev det Thaimat till lunch... sååå gott! Efter jobbet for jag hem och, ja.. vattnade lite blommor. Vid 7 rullade jag mot Anna, köpte med mig lite jordgubbar, ananas, ostskruvar och cola.. helt okej liksom. Har spelat kubb och kikat på Meet the spartans ikväll. Riktigt nice.
Neeeeej... Jag har inte gjort nån matdosa idag heller! Aja, får väl lösa det imorgon antar jag.
Ska till Birsta en sväng med Stew är det tänkt.. hon ska väl köpa lite nödvändige stuffs till när hon flyttar. Schysst? näe! då har ju inte jag nån att doppa jordbubbar med... eller det har jag väl, men det är ju våran thing.

-Emma Sten

nothing matters except life and the love you make

Tror att jag kanske håller på att bli förkyld... alltså inte en sån där jobbig feber-förkylning, utan en sån där när man går runt och nyser, snorar och hostar hela tiden. Typ sämst.'
Men anywho, var och spelade volleyboll igår och ägde typ sönder... känns i armarna idag. Antingen så är jag brutalt otränad eller så tog jag i mer än vad jag vanligtvis gör... Skulle gissa på det sista alternativet.
På jobbet har det inte varit några konstigheter idag, skrev fonder och refreshade en del papper. Efteråt for jag och Eve och hälsade på farmor.
Jag åkte hem en sväng efter det och tog en liten tupplur, sedan fick jag ett unns överskottsenergi så jag slog igång musik och typ bara hoppade runt i hela huset. Blev lite slut så jag la mig ner efter det... och när jag andades pep det sådär som det kan göra ur näsan, men grejen var att ljudet kom från halsen. Oj, svävade iväg där ett tag.
Kvällen har spenderats på sundsvalls biograf med Evelina och Mia, vi såg Bridesmaids som var good! Lite tjejig, men den var bra! :)
Nu ska jag bädda ner mig själv i sängen så jag orkar kliva upp imorn, toodaloo!

-Emma Sten

Vad är det för sjuk människa som tar död på oskyldiga??

Jag kan inte fatta att så äckliga människor finns som går och skjuter ihjäl unga människor som inte har en chans att försvara sig??!?!! Vad är det för stört mongohuvud som tar ett automatvapen sticker ut till en ö, utklädd till en polis dessutom, och går lös med vapnet?!! Kan nån bara misshandla den störda snubben så han ångrar att han blev född. Han borde DÖ!! Häll syra i hans ögon eller nått!
-Emma Sten

badabada

Jobbelijobb idag som vanligt... snart kommer lönen också, eller en del av den. Nice!
Efter jobbet gled jag runt lite i min bil, lyssnade på musik och bara ägde på vägen! När jag insåg att ingen av de andra bilarna brydde sig om hur grym jag egentligen var så rullade jag hemåt. Somnade i hängmattan ute en stund och inväntade besök at Stewie. Det blev en massa snack om allt och inget och folk som pratar i gåtor. Drog en liten prommis ner till bryggan, och lite småcrazy som jag kan vara ibland hoppade jag i! Det var faktiskt riktigt skönt men steff vågade inte hoppa i.
Vi gick tillbaka och slog igång en film och ba mööös. Behöver jag ens nämna att vi åt Ben&Jerry's? Näe, för antagligen borde folk som läser denna bloggen veta vid det här laget att det är något som brukar inträffa när jag och Stew hänger.



-Emma Sten

never easy


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.
-Emma Sten

and the world's your oyster

Fick klagomål på min dåliga uppdatering idag, så jag antar att jag ber om ursäkt... Amanda. ;)
Har mest tagit det lugnt ooch jobbat typ för det mesta. Kollade på en film i förrgår med Anna och Carro, Sucker Punch... lite mysko men ändå en rätt bra film!
Ikväll blev det häng med ett gäng tjejer i en backyard... mysigt och en del tjejsnack blev det ju också.
Sen fick jag för mig att jag skulle skaffa spotify premium... sagt och gjort! Nu kommer jag antagligen att lyssna sönder på musik skulle jag tro.
Har haft en intressant diskussion idag med om varifrån ordet "korvstroganoff" kommer... själv skulle jag tippa på att en rysk snubbe kläckte det namnet, men tydligen så var inte fallet så. Tyvär så kom det inte fram men troligtvis var det nån fransman...
Anywho, nu ska jag gå och lägga mig. God Natt.

-Emma Sten

I couldn't stay away, I couldn't fight it


-Emma Sten

vad hände med 'kanske'?

Fredagen= utgång. Och ja, det var en sån där bra en. i och för sig var det väl inte övermycket folk ute men jag skulle gissa att det var folket man var med som gjorde stämningen. Det var allt från att kolla hur hyperfikusar finner varandra på dansgolvet till lite djupare tankar om det mesta... Men bra kväll.
Vaknade på lördagen med ett antal missade samtal och en del sms.. hmm eftertraktad tänker ni? Nej i själva verket var det Evelina som försökt fått tag i mig utan större lycka. For till henne där det var direkt ut  i en bil som gällde, vi skulle nämligen på en liten roadtrip till Ö-vik var det tänkt. Khodor och Ernesto stack på paradisbadet medans jag och Eve intog stadens gator... nej inte som "tjejer-som-jobbar-i-ett-gatuhörn,-if you know-what-Imean?" Men i överlag var det en rätt trist stad... sorry Ö-vik men that's true.
For hemåt och bestämde oss för en liten utgång den kvällen med (fast det var ju bara jag som varit ut kvällen innan). Anywho... det var inte ens hälften så bra som kvällen innan.
Och idag har jag friserat Olle och kollat på sista Harry Potter-filmen på bio... oj vad bra den var! Nästan så att den vara bäst av alla:)

-Emma Sten

What are words if you really don't mean them when you say them?

Jag kan liksom inte säga annat än att jag trivs med mitt jobb... ska bli trist när jag slutar om några veckor..
Åkte till Anna ikväll och hade tjejsnack med henne och Carro och ba mös ute i hennes garden. Jag tror inte att det är många som skulle protestera om jag säger att jag har Sveriges minsta kissblåsa?? Den som inte har hört mig säga att jag måste kissa, borde antingen vara döv eller kraftigt retarded. Lite för mycket info?? men hey, det är ju inte dirr så att det är en hemlighet.
Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på i helgen... har en plan men vet inte om det kommer att genomföras så jag låter det vara osagt än så länge.
Ha't!
... Nej nu blev jag typ dösugen på en rostad macka?? .. eller en toast, mmmm toast (Homer-röst). Får se om jag är lika sugen på det imornbitti så kanske jag lyxar till det?
Dagens bildskörd:

-Emma Sten

moving ahead

Jag njuter just nu. Det känns bra, bra kompisar bra allt, typ.
Gårdagskvällen spenderades hos Anna där vi kollade på film... fast det blev nog mer snack an filmtittandes.
Idag efter jobbet åkte jag hem och gjorde lite rätt för mig.. dammsög golvet och fick kycklingsallad till middag, så gott!
For sedan in till stan och mötte upp Eve och Petraoch catchade upp lite. Vi drog oss sedan ner mot basketplanen vid ån där Khodor och hans crew ville joina oss i en basketmatch. Kände mig som Michael Jordan när jag ba flög mot korgen och dunkade... Nästan! Vi satte oss sedan på ett nytt fik som har öppnat där nere vid ån. Ågläntan hette det typ... tycker det namnet låter mer som en avdelning på ett dagis.Men hur som helst så gjorde en snubbe där en grym smoothie.. så god!!
Nu ligger jag iallafall här och myser i min säng..ska sooova!




-Emma Sten

man är ju inte den som ger upp

Började arbetsdagen med en hämtning... den gick riktigt bra faktiskt. Fortsatte sedan med allt annat som behövde göras.
Efter jobbet fick jag en idé att jag var tvungen att åka in till stan och köpa en massa saker. Mest sånt där som man inte tänker på att man måste ha. typ sminkborttagning, nagellack, skärp, en ring ( ;) ), en tröja... occh sen så var jag ute efter en viss hårspray. Men hittade jag den?? NÄ! Kollade hos frisörar och på vanliga affärer.. bestämde mig tillslut för att åka och kika om de hade den på Citygross.... utan lycka. Kom på att IcaMaxi inte låg långt bort så 'äsch' tänkte jag och for även dit för att leta..fanns den? NÄ! ... mitt sista hopp gick till Birsta city. Kollade runt där men hittade den inte, men så när jag bestämt mig för att gå in och kolla på det sista stället så hittar jag den!!! :D YeeeY!
Sen höll jag på att bli kvar inne på IKEA efter stängningstid... fråga mig inte varför men jag skulle köpa en toaborste... som Steff skulle få.
For med min toaborste till Stew där vi åt en massa gofika, typ jordbubbar doppade i choklad och tunnbrömackor... sen snackade vi en massa goja på det också. Mys!

Hey, who's that kid??
-Emma Sten

theese past days

Okej jag har en god anledning till min dåliga närvaro här denna helgen.. eller veckan. Gatufesten kom och gick, och bra roligt hade jag också... har lyssnat på bra musik/artister, hängt med så skönt folk, dadnsat sönder, sovit på golv och bara haft det suuuuper! Har en hel del bilder som ska läggas upp här också... men det får väl bli i omgångar skulle jag tro.
Idag sov jag FÖR länge. Uscha, tänker inte ens säga hur länge men klockan ringde inte och ingen verkade inte bry sig om att jag inte givit ifrån mig nått livstecken??! Men anywho så stack jag och badade med Anna på dyket och vi drog en middag på Biteline.. möttes upp av Maricel och drog hem till Anna och kikade på Arthur, en film med han den där Russel Brand.
När jag åkte hem skulle det så klart hoppa ut ett rådjur i vägen, men eftersom jag har blivit van att retarded djur bestämmer sig för att beträda vägen körde jag inte på den. Förvirrad som den såg ut hoppade den ner i diket och älgade bort över en åker.. typ som att den trodde att jag skulle jaga den med bilen.
Torsdag:




Fredag:



Lördag:





-Emma Sten

life is a box of chocolate

Eftersom jag har hört att höjdpunkten på dagen är enligt vissa att läsa min blogg så slänger jag in ett inlägg så här på kvällskvisten... tänkte inte att jag skulle nämna några namn, men Amanda bör bli glad.
Ikväll har jag badat tunna med 5 härliga tjejer. Uppe på berget hos Maricel (i själva verket var det vid bergets fot) Doppade jordbubbar i choklad och Anne-Marie tvingade i oss grillad korv tills magen stog ut som på ett stackars litet afrika-barn. Vi ba mös i tunnan och snackade en massa goja.
Gjorde oss senare lite fresh för att inviga Gatufesten.. då med en man mindre när Amanda av-vek (fult ord när man satt ihop det??). Satte oss i Daltons öltält där det var drag.. iallafall när det beryktade coverbandet Ständut Blakk intog senen och öste.
Så nice var det ja.
God natt.







-Emma Sten

begravningsentreprenör kankse?

Ojsan! Har visst inte skrivit nått under hela helgen... antar att jag inte har haft tid helt enkelt.
Utgång i lördags där förfesten var roligare än själva utgången. Lite jobb i söndags, vilket var lite spännande. Jag fick nämligen följa med och hämta en. Efter det blev det häng med Maricel och Anna... och jag provade på Sushi. Helt okej ändå. Sen blev det filmkväll by night med en massa gott.
Idag fick jag följa med på en begravning på jobbet. Det var intressant att prova på även det, känner att jag liksom skulle kunna jobba med sånt där.
Sen fick jag tacos till middag av la familia Lindstroem innan jag stack till Maricel. Hängde hos henne innan vi drog oss mot stan, plockade upp Anna och for vidare till Granloholm och spelade volleyboll med en massa folk.
Och nu sitter jag här, smått missnöjd med färgen jag valde att måla på naglarna och funderar på om man ska dra sig mot sängen... ska ju trots allt jobba imorn. Och på kvällen ska jag bada i en TUNNA! :D





-Emma Sten

spontant yeah

Hey, det blir en snabbis nu.
Efter jobbet igår stack jag, Eve Olle och Khodor till dyket och stekte... jag och Olle badade t.om! och det var skööönt i vattnet. Sen var det bara att svira om till kalaskläder för Amanda hade nämligen "kalas" (vi säger fortfarande så trots att vår ålder börjar bli för gammal). Nice med lite gofika och häng med delar av släkten.
Sen bestämde jag och Eve oss för att dra in till stan till Anna där det var ett skönt gäng med folk. Hur roligt som helst en helt vanlig torsdag. Det blev senare en sväng ner på stan för att lyssna på Jens som körde trubadur på Daltons... haha, jag fick "onda blickar" av en 45+ kvinna som hade siktat in sig på grabbarna jag hängde med...
Men om man sammarfattar kvällen så var den SÅ nice!







-Emma Sten

RSS 2.0