Gott Nytt År !

Kvällen börjas med en middag hos min faster Malin med diverse människor. Sedan är planerna lite otydliga, jag och Eve funderar på om vi ska nån stans men vet bara inte vart.. möjligtvis in till stan och kika på nå fireworks. Men som sagt, vet inte riktigt än:)
Annars så säger jag bara gott nytt år osv osv:)
Hade bra!

Tänk att man till och med kan se stjärnorna med min nya kamera:)


I love my new camera! <3


Happy new year!
-Emma Sten.. sista gången år 2009=)


hål i ryggen efter spikmatta

prövade en sån där spikmatta igår, och jag kan egentligen inte fatta hur folk kan tycka att dom är skön :o när jag reste mg upp satt den kvar i ryggen och det lät som sugproppar när man drog bort mattan och blodet sprutade ut ur alla hål den orsakat... det där sista var en överdrift, men skön var den inte;)

Efter en körlektion där jag fick 15 min extra utan kostnad har jag hängt med eve. Gick på Charm och åt med hon och hennes moderkaka. Älskar skagen-mackorna där! sen for vi hemöver och jag å eve bestämde oss att vara friskusar och gå till nolby för att sedan bli upplockade av hennes päron och vidare till klockarberget där Kenneth fyllde år. Det bjöds på bra mycket fika, så en annan hade lite skuldkänslor när man for hem.. pga kalloriintaget;)
Just nu håller mamma på att baka till våra födelsedagar, eftersom vi båda fyller den första januari, så hela huset luktar bakning.




mm för skagensmörgåsar

eve's sandwich

Evis

vette katten vad eve gör ;)


Malins fräna tavlor




Nu får alla ha en sån bra nyårsafton!  på fredag fyller en viss Emma Sten för övrigt 18 år ;)

God Natt!

-Emma Sten


"say hello to my little friend"..

Jag satt för ett tag sen och grillade fötterna vid våran brasa, varmt och skönt må jag säga... nu däremot sitter jag i sängen där ishavsvindar viner förbi en känns det som. Jag måste sluta ha min dörr stängd när dom eldar utanför.

Dagen har spenderats med Amanda på birsta. vi strosade runt där och efter ett välbehövligt mål mat på den flådiga restaurangen McDonalds rullade vi hemöver där det var tänkt att vi skulle gå på bodypump, men det satte trafiken stopp för. Så istället drog vi på badhuset och bastade och åt frukt.
jag for sedan hemåt och gjorde inte mycket.. kollade på scarface lite. "say hello to my little friend" har jag haft i huvet hela kvällen på tal om nått helt onödigt.
Nä nu ska jag ta och sova och ladda inför min körlektion imorn.



Hadé!

-Emma Sten


some mixed stuff

Idag kom my friend stephanie ner till min igensnöade stuga;) vi hade fotokrig med våra nya systemkameror.. de blev en hel del bilder må jag säga. efter photoshoot ute i snöstormen (lite överdrivet) lunkade vi in i värmen där vi gjorde varm choklad med en gräddklick plus varma mackor, inte nog med det så smakade vi på min skapelse sen igår och den var kanon om jag får säga det själv:) Vi kollade på Inglorious Basterds och kollade igen alla bilder.. bra många!

när det lilla flickebarnet sedan skulle hem fastnade vrålåket hennes i en snövall plogbilen skapat, så en annan fick putta på tills jag själv låg i snön typ;)

 

Efter maten kom Evelina och vi skulle ut och gå med vandringstavar i månskenet och jaga varulvar.. skoja, men det kändes ganska nördigt att gå med sde där stavarna när man inte hade nå skidor;) Kollade sedan på lite Family Guy.











Hade bra! imorn blire Amandark :)
-Emma Sten


julgodis.. mmm!

Jag tog mig i kragen i eftermiddag och gjorde lite julgdis.. en sån där Rockyroad:) men inte hade jag en massa torkade frukter i inte, nä jag hade i nötter, skumtomtar och dumle:D väntar bara på att den ska stelna nu så jag kan ta en smakbit av den!
annars har det inte hänt mycket mer här. Funderar på om jag ska slå på en film och bara chilla resten av kvällen! :D






då återstår det bara att smaka och se om den är god:)

-Emma Sten


nämen

känner ni igen denna unge? haha


-Emma Sten

näshåren fryser till is

har nyss vare ute på en prommis med moderkakanoch totalt missbedömde kylan.. trodde att det var kring -6 eller så men icke! det var ca -15 och jag hade på tok för lite kläder på mig. Så när vi kom hem var jag alldeles röd- och vitprickig på mina lår.. uscha! Men det blev ett par bilder innan objektivet på kameran frös igen ;)



hade´
-Emma Sten


smoke and a pancake

det verkar som att det har komme bra mycket snö;) .. har vare inomhus typ hela dagen och kollat på film och stack ut huvudet genom dörren för ett tag sen och såg då drivor av snö... mer än vad som redan hade kommit innan då. Roligt tycker jag, men snackade med eve förut och hon sa att däcken på bilen deras hade blive gömd i snö;o   oj, säger jag bara. snacka om att vara insnöad;)
som sagt, en riktigt slapp dag idag, men det är väll så det ska vara när man har lov.. iallafall sitt sista jullov:/ uh vad tråkigt, om man ska få jullov igen så måste man satsa på att bli lärare och det har jag inga större planer på att bli.
nu!..så hörde jag plogbilen, kanske jag kommer ut trots allt imöra ;)



sweet dreams... are made of this, who am i to.. (ja ni fattar;))

-Emma Sten ofcourse!


klick klick

Kan bara säga att min kamera har gått varm under den korta tid den varit i min ägo;) här kommer några pictures:







-Emma Sten

juldagen

två julbord på en dag tär lite på magen, men det vare värt ;)
var först hos mormor och morfar på jul-lunch typ med efterrätt och lite kalle-tittande tills vi åkte mot hemmanet vid 4-tiden där det bara var att sätta sig vid matbordet igen för ännu en julmiddag:) även där var det efterrätt.. fruktsallad.
Sen var det bara den där väntan på tomten...
Evalisa hade lite problem med att få tag på mr santa claus så en annan fick ju rycka in och agera tomte... tror att de trodde att tomten hade rökt i bra många år eftersom jag inte fick till basrösten så istället blev det en grov rökröst;) haha

Jag måste bara säga: JAG FICK EN SYSTEMKAMERA :D en canon eos 500D :D plus en massa andra jättefina klappar:D

juldagen är alltid slapp i min kalender, har kollat på en massa family Guy avsnitt eftersom pappa fick en hel sesong av mig i julklapp.
sen har jag hjälpt mamma lite med mat för mormor, morfar och farmor har precis käkat julmiddag här... usch vad mätt jag är förresten!

Många ska ut ikväll, men icke jag! nä en annan ska bara ta det lugnt och kolla på en film eller så:) vad skönt!

Bilder från igår med min nya kamera:D
Evelina och våran fjortiskusin simon;) ( jag bara skojar med han)


Eve's brutala katta som gick runt och småfes hela tin' ;)




ha det bra! <3

-Emma Sten


GOD JUL!

god jul alle sammans! idag är det julafton och jag, mamma och pappa är på väg ner till Gnarp till mormor och morfar för julmat. Ska sedan dra vidare mot hemmanet och Eve's house där det blir mer julmat och tomten såklart! Imorse fick jag en plattång av mamma och pappa, den funkade riktigt bra och behövdes kan jag säga.. min gamla började bli rätt så gaggig efter allt hår den fixat;) det nya vvar en Björn Axén :D

 

igår kom eve ner till mej och hjälpte till att klä granen och vi kollade på Sagan om ringen .. riktigt mysigt!


HA EN GOD JUL ALLA!!



-Emma Sten


bildregen!

Från 80-tals festen!

färgglatt




the guards;)





dancing


Andrea med sin fräna lugg


jag och olle


























det där var bara ett par stycken utav alla 429 bilder ;)

 

-Emma Sten


white

snön bara fortsätter att komma:D det blir så fint! dock tror jag inte att pappa gillar det eftersom han måste åka fram och tillbaka och skotta hos oss och sedan hos farmor.. därför hjälpte jag han idag. Skottade ute hos farmor kl 06.00, gick sedan in och gjorde mig iordning för det var ingen idé att gå och sova, gick ut igen kl 07.30 för en ny skottningsrunda, in och åt frulle, inväntade eve som sedan sopadeav bron. Vi fick ploga oss ner till bussen eftersom det var nån som inte skött sitt jobb.. nämligen plog-gubbarna. Masade mig mot skolan trots att jag visste att det bara skulle vara jag där, men kanske fick ett plus i kanten då ;) var på lektionen i ca 10 min och lyssnade på julmusik och fick igen en uppsats som jag för övrigt fick VG på :D
nu väntar jag bara på att matsalen ska öppna så jag kan lindra min u-lands hunger som smyger sig på. sedan kanske det bär av mot birsta och till sist ska jag till steffen och kika på bilderna sen helgen :D

thats my day dudes!



-Emma Sten

dagen efter..

ursäkta dålig uppdatering.. men det beror på att jag har haft hur mycket som helst att göra så jag har knappt hunnit öppna upp datorn.

men inga sura miner för det! festen blev lyckad och jag och Steff hade hur roligt som helst! Tror att de flesta andra hade det med! kan inte riktigt bekriva kvällen så jag ska lägga ut en massa bilder när jag fått de 460 bilder somtogs med stew's kamera! jag agerade fotograf under kvällen också ;)haha men jag lägger ut så fort jag fått dom!

idag återstog grisgörat.. städning. For bort till mässen kring 12-tiden och såg att det inte var så illa som v trott. trodde dock att vi hade klarat oss från spyor, men inte då. Nä vi hittade en och fick smått panik eftersom ingen villa ta rätt på den. men nån måste ju, så vi drog på oss gasmasker och eve fick äran;) sen fick steffs pappa skura.

Tack till alla som kom på festen, det bev en lyckad kväll! och TACK för alla presenter och blommor, chokladen satt fint i kistan idag;)

ett smakprov:) tog bilden från petra:)



-Emma Sten


underbara fredag

alltid lika skönt med fredagar!
Höll på att bli en frusen köttklump när vi stg på julskyltningen idag, trots att det var ca 50 min. Men brutalt besse på spid07b idag! vi var bara 4 st :o. och en annan som hade kämpat för att vi skulle få dit nått speciellt som ett bollplank man ska träffa två hål i. Usch vad kallt det var, plus att jag lånade ut båda mina vantar till risse och björn.
TACK till min padre som kapade planket och körde in den till stan!:)
åkte efter skolan till lokalen vi  ska ha imorn och kollade in den. Ett till TACK till pappa som fixade dit högtalarna och stereon och till min lilla moderkaka som hjälpte mig med lokalen och ringde runt till några gubbar:)

nu har jag precis äte en tunnbrörulle som var supergod och är på väg till birsta nu :) ska nog inhandla de sista julklapparna.
sen blire mer planering och fix med käre stewie;)

frusen tjej..


-Emma Sten

brainfreeze av kylan!

Hittade till slut nånting att ha på mig till helgen:D Jag köpte ett tyg som jag ska sy ett linne, svettband och kanske ett par benvärmare av. Det var typ ett lila metallic. For ut på birsta med Steff för att köpa lite grjer tills imorn, men först lyxmiddag på IEKA för ca 15 spänn.. vi hittade det mesta och kan bocka av bra många saker på vår 'att göra lista'.
gjorde några ärenden där hemma. Sen gick vi och kollade på en playwood-skiva som pappa och mamma hade tagit hem och gjort hål i till våran julmarknad idag.. och mamma hade tagit med sparyfärg som slutade i att jag och Steff gick lös med på den stackars träskivan;)

åkte in bra tidigt idag för antog att jag skulle ha lektion som vanligt, men så var det såklart inte. Kom till skolan och det var inte en själ där.. förutom Emily som var på väg. Synd, så nu sitter man i datasalen och odlar lite datanacke i väntan på nästa lektion och efter det julskyltning på hedbergska! :)

Blev lite sugen att kika på grinchen ;) komma i lite mer julstämning


-Emma Sten


- ca 15 grader

Jag gillar när det är kallt! tror inte att det är så många som håller med mej. Sitter nu på skolan och funderar om jag ska dra en sväng på stan eller sitta kvar här och inte göra ett skit.. jag måste leta kläder till på lördag! tror jag går på stan ändå, nån som vet vart det finns färgglada leggings eller strumpbyxor?
Var och handlade grejer tills imorn då det är julskyltning på skolan med Laila och Emily nyss.. emi var tvungen att gå så jag och Laila skulle ta grejerna upp till skolan. Tänkte att det var bäst att ta pappkassar, men icke! Lailas kasse pajade utanför dörren så hon fick bära den i famnen hela vägen upp. haha.. och inga vantar hade vi heller;)

Om jag får tipsa om ett par bra böcker! kanske julklapp till nån?


-Emma Sten

glöggkväll med los kusinos

Riktigt trevligt ikväll... for ner på ica med franny och eve för att köpa lite julgodis och julmust. Kokade sedan glögg när vi kom hem och fixade russin och mandlar till, tömde upp cheddarpopcorn och kollade på bonde söker fru .. snackde lite och hade julklappsbyte(maxpriset var 20 kr) fick en tidning och en pepparkaksgris av eve och en jättefräsig ring av fanny. Själv så hade jag gjort små påsar med godis i med en rosett runt:)
slutade med att vi spelade jakten på den försvunna Diamanten (sällskapsspel) och jag vann inte en ända gång. Mysig kväll må jag säga.

Min nya vita ring:) passar bra eftersom jag tror att jag har tappat min svarta favvo :'(



Min chokladtomte.. en sån är väl julig?

Fanny ser aningen rädd ut för kameran;)

Eve ser peddo ut och pekar finger



God Natt alla

-Emma Sten


planering

Ja! äntligen har jag och steff kommit lite längre i våran planering till festen:) jag har till och med vare och rotat i lådor och letat efter mammas gamla kläder. hittade en svart kavaj och en knallorange skjorta, får se vad det blir men ska en sväng på birsta imorn så jag hittar kanske nått där med. Måste hitta nå benvärmare också;)



-Emma Sten


snöstorm outside.

vaknade upp i morse och kikade ut genom fönstret och såg att det var snöstorm! haha åkte sedan upp till hemmanet där det knappt snöade alls.. knepigt.
Eftersom en annan är ledig idag så blir det ganska lugnt, dock måste jag fixa några grejer till jul och till helgen, plus att jag kanske ska hjälpa farmor med att baka lite :) Sen ikväll ska jag eve och fanny ha julmys typ med glögg och grejer ;)

julstämning i vårat vardagsrum ;)

det var den här blomman jag snackade om för ett tag sen, hyasint hette den visst ;)



-Emma Sten


peppar inför helgen

ja man ska börja i tid, så jag peppar redan nu inför lördagen då jag och stewie ska ha 18års partaj! dock har jag inte kommit på vad jag ska ha på mig, trodde att 80-tals tema var lätt men tji fick jag... fast riktigt roligt att klä ut sig lite och se hur alla andra har ansträngt sig ;) Kikade nyss runt här hemma om jag hade nå smink tills dess och hittade typ nått rosa och blått och testade lite, men tror ändå att jag ska köpa nått nytt och roligare:)

Och fick reda på idag att min kusin har förlovat sig! Grattis till det Jenny.. och Micke också då;)
imorgon är jag ledig hela dagen pga no lessons, wohoo! ska försöka hinna med en massa saker då, satt den lediga dagen kom passligt kan jag säga:)

nej, jag tänkte inte ha 2 olika färger på ögonen, jag tesatde bara på varsitt;)

 

-Emma Sten


julbord= paltkoma

tänk att när vi åkte på julbord igår började det snöa och det har inte slutat än :D .. och nu är klockan halv 7 på morgonen. Jag säger att det kan få fortsätta ett bra tag till satt det blir helt vitt!
Igår bjöd i alla fall pappa på julbord på Norra berget. Och som vanligt så tycker man att det är så gott så man känner inte först hur mätt man börjar bli... tills det är för sent. Kunde lika gärna ha rullat ner från berget och det hade gått i samma fart som bilen. Med andra ord fick jag en brutal paltkoma;) Men gott var det!!!

Staden Sundsvall

mmm!



jag och min nya kille... ;) ha


Eve hugger in på efterrätten :)


ha en bra dag!

-Emma Sten


lucia

har tänkt på en sak.. enda gången en annan har vare lucia var på dagis när ungefär en 15 till ungar var lucior, t.om killar ibland;)
Fredrika fyllde moppe idag så var till henne där det bjöds på fika, känner att efter 2 dagar med födelsedagsfika så bör man inte trycka i sig nå mer. Men imorn så har farsguben bjudit på julbord på Norra berget:) och det tackar man inte nej till!
Gick även en snabbis på skatans julmarknad där Eve stog och frös. For sedan hem till mig där moderkakan kokade glögg och jag och eve gjorde julgodis:) Det vr dagen kort och gott, nu är ju bara frågan... ska jag ta min pälsmössa imorn eftersom det har kommit snö? :D




-Emma Sten

julmusik strömmar ur högtalarna

..plus att mamma har planterat en blomma som luktar jul! kommer inte på vad den heter, men är typ rosa eller lila säkert kan den vara vit också. Vi brukar ha sånna varje jul och dom luktar sååå gott:)

hittade en till julklapp igår, till min padre, jag tror att den kommer att gå hem;) Och grattis till evalisa som har birthday idag! Så idag blir det fika hos henne sen ikväll är man uppbokad som barnvakt.

morgonfrilla och osminkad ;) (Y)


GRATTIS EVIS!


-Emma

and still i cant let you be

Historiaprovet inledde dagen. Slutade dock med att vissa fick lite skrivkramp och började bli dryg (ja, jag var en av dom). på sista frågan kände jag hur handen värkte så istället för att tokskriva ner ordbajs ritade jag en sammanfattning av medeltiden... ha!
Fick skjuts hem av Stewie till dörren. Väntade på att eve skulle ringa så vi kunde gå ut och gå... promenaden slutade med att vi busplingade med våran lilla kusin Simon och hans friend, haha! rätta åldern för det;)
gick sedan in med eve för att kutta hennes hår och kolla på 90210 och Gossip Girl med ett glas julmust.

Nu laddar jag inför en ny dag med luciatåg på morgonen:)



God natt!
-Emma Sten


i want ..you

'Don't let anyone make you feel thet you don't deserve what you want'

Den meningen kan ju tolkas på olika sätt.

Otroligt soft dag idag. Hade inte en enda lektion så jag kunde ligga kvar i sängen ett bra tag. Hängde med Fanny och farmor på förmiddan och pluggade lite history- medeltiden. Vid två rullade jag ner mot kvissle till min kusin Fredrika som jag skulle hjälpa med balfrisyr... hon skulle nämligen på nobelfest ikväll. Alla 9:or på Nivrenaskolan har en sån varje år, det känns verkligen inte som att det var 3 år sen jag var på den! vad roligt det var! :)

sprang sedan bort mot bodypumpen och kom 5min sent.. men smidig som jag är lyckades jag smita in smått osynlig, och eve hade redan plockat fram vikterna till mig:)

Slängde i mig lite fiskbullar när jag kom hem och försökte läsa lite mer religion vilket slutade i att jag avbröts av Bonde söker fru och att Steff kom förbi. Vi planerade vårat partaj och hann med lite Paradise Hotel på det.

Nu ska jag vrida ur det sista av den här dagen och läsa lite mer Historia.

God Natt!

Fredrika..


Jag och Stewie i farmors förstoringsglas ;)


-Emma Sten


pilatesbollar

Jag, Emily och Risse haed idrottslektion idag... jag hade kommit på den urbra idén att ha killerboll med sånna där stora pilatessbollar;) höll på att avlida av skratt när halva klassen låg däckade på golvet efter att de blivit träffade xD haha!
senare på kvällen var det basket- Dragons. Fanny hade ett par fribiljetter så hon, jag, mathias och robin gick och kikade. Tror inte att jag sett en mer spännande match, Dragons vann efter förlängning och att de gjorde ett avgörande mål när det var 0.2 sekunder kvar. Inte fatt jag är så insatt i basket men det var riktigt roligt;)



-Emma


dropp dropp

.. brukar det låta ur vattenkranar som inte är riktigt avstängd. Men ikväll låter det så ur min näsa eftrsom jag nyser stup i kvarten. Jag vill inte bli förkyld nu.

Jag hade för mig att jag skulle ha körlektion idag men var inte säker på tiden, så för att inte behöva lägga ut onödiga pengar på en utebliven lektion masade jag mig in med 7bussen till stan för att där få reda på att jag hade tagit helt fel på dag... det var nästa måndag jag skulle köra.
Fanns inte så mycket att göra åt saken så jag hängde inte läpp för det. Utan vandrade bort mot skolan för att invänta dagens första lektion kl 08.30.
Var på bodypump på kvällen, konstigt nog kändes vikterna tyngre idag.. och det berodde inte på att de verkligen var det. Åkte upp till farmors lya där det var kalas, min faster fyllde år. Så då gick de få kallorier man tjänat in åt.
Nä nu får det vara nog. God natt everyone!


en bild från Emilys party i helgen som jag erövrade av henne ;)

-Emma


some sweet julbakning

Blev smått irriterad när jag och eve kom till kvissle och upptäckte att det var julskyltning... för när det är nått sånt där finns det inte en enda parkering! vi for runt ett bra tag innan vi lyckades hitta en, men där tar besvikelsen inte slut. Nä för då kom vi för sent till afrodansen där det skulle vara en real african och spela trumma så vi vågade inte gå in.
For istället hem till mig och bakade pepparkakor.. inte vanliga tråkiga hjärtan inte.. nä vi gjorde mer avanserat;)




haha ursäkta den ena peppisen men det var eve som gjorde den;) och om ni inte ser det så har gubben ett gevär, alltså en jägare ;)

god natt alla!
-Emma


friskt vågat..

Gillar sånna där helgernär man har planerat en massa roligt!
i Fredags skulle3 jag och eve vara hos mig och baka peppisar och dyligt men det slutade med att vi åkte in till stan och gick ut lite sådär oplanerat, var dock inte lika mycket drag som förra helgen;) Lördagen spenderades på birsta med Stewie och eve. For sedan hem och gjorde oss iordning för Emilys och Hannas fest!
Några tjejer hade blivit ditbjudna lite tidigare för middag och senare kom resten av the people! :D Det var hur roligt som helst! den bästa festen på länge, själv var jag igång från 8 till 2 typ.. ;)
Nu återstår av helgen lite afrodans senare mer baknig med lubis (ewe).



-Emma

beat me, hate me, you can never break me!

idag var det som sagt spid-dagen och vårat tema (för man skulle vara utklädd) var rock.. dock var ju inte hela klssen där men det var ingen överraskning;) sen så var det ca 5 st som var engagerade i att klä ut sig. Men trots det så var det ändå roligt idag. gjorde först nåra tävlingar och sedan skattjakt vilket slutade med att jag emi och joel befann oss på skvadern. Till sist var skulle varje klass komma på en dans till en låt, våran var we will rock you med queen. på en halvtimme fixade vi ihop en ganska frän dans med tanke på tidspressen som fick betyget 8 av 10 pinnar;)

lite bildregn från dagen :)







-Emma


hur kunde jag glömma;)

just det, i fredags träffade jag ju även min kusin Jenny på stan.. som för övrigt verkar vara en bland många (dvs. max 15 pers per dag;)) som läser min blogg aktivt.
därför kommer här ett speciellt inlägg om just henne;) Hon hör för övrigt flyttat in med sin bf micke på senare dar och övergivit sin trygga lägenhet i olles händer...
Tänkte att jag kunde förgylla hennes random arbetsdag med detta inlägg på min välbesökta blogg.. :D



CIAO!
-Emma

damsugarsång

undra om det finns nån som hatar damsugar-ljud mer än jag? det låter så mycket att man typ får kortslutning i hjärnan;)
var nyss på bodypump och känner mig alldeles mör i hela kroppen.. kan bero på att jag var på att jag var på afrodans i söndags, bodypump i måndags, cirkelträning igår på idrotten(blev dock lite oseriöst när typ hela klassen började att dansa), och bodypump ikväll.
Imorn har vi "spid-dagen", vilket betyder tävling mellan spid-klasserna! förhoppningsvis kommer hela klassen, men det skulle ju inte vara första gången om delar av den inte kom;)

nä nu måste jag duscha! ses och hörs!

Min nya klänning till Emily's och Hanna's party i helgen:)


-Emma

inga hål..

ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag glömde min dator och intenet hos farmor igår;)
somnade för övrigt framför tvn vid 8-tiden så jag har sovi bra mycket inatt, synd bara att man inte känner sig så pigg som jag borde..
Blev smått less när jag insåg igårkväll att jag skulle till tandis idag kl 08.40 när jag började vid 12, inte nog med det så sa läraren när vi kom att vi skulle ta redovisningen på måndag istället så vi fick gå. Ja och nu sitter jag och väntar på projektarbetet..
Köpte en julklapp idag! på god väg alltså, har bara kvar till alla andra;)
Börjar få lite julkänsla nu, det är inte snö ute men frost, så man kan låtsas att det är snö. Plus att det har blivit lite juligt hemma.. ska innom kort baka lite peppisar och lyssa på julmusik :)

haha hittde en gammal bild på amande,fanny, eve och mig ;)


-Emma

RSS 2.0