Midsommar!

Midsommar var faktiskt riktigt rolig! Dock saknade jag släkten lite då alla de var hemma hos mig och åt jordgubbstårtan som jag hade gjort. Men som sagt hade jag riktigt trevligt ändå:) Började dagen med att Steff kom hem till mig och vi gjorde fiiiina kransar och sedan fixade klart tårtorna. Gjorde oss fräsch och åkte till Galtström för att äta en midsommarlunch, blev en gravlaxmaxka för mig, gott! Sedan hem igen för att hämta packningen innan vi drog oss ut på en kortare roadtrip till Ramsjö (en bit utanför Ljusdal, nowhere skulle man kunna kalla det) Riktigt mysigt ställe där Manges päron hade en stuga, väldigt idylliskt. Drog genast igång midsommarstångs-utsmyckningen så den blev hyffsat okej. Sedan igång med lite grillning och bara hängde. Lite kubbspel, sitta vid en brasa och alla åtta i en badtunna. och i tunnan blev vi kvar i ca 3-4 timmar... med kortare pauser för att ta sig ett dopp i (den kalla) sjön... Dock så hade inte jag tänkt bada men blev så illa tvungen då 3 st puttade i mig. så i tunnan blev vi kvar i till halv 2 nån gång. Nattmaten bestog av tårtan som gjordes tidigare på dagen, gott! Sen fram med en madrass och mös ner mig.
En trip till ica, städning osv innan avgång hemåt då jag och Steff lyckades köra vilse i Hudik påjakt efter mcD.















-Emma Sten

Summerburst!

Oj vilken bra helg jag har haft! Summerburst!
Startade i Torsdags med att jag Eve och Steff tog bilen ner till hufvudstaden. Väl framme umgicks vi lite med Petra innan zzzz. Denna gången blev det ingen soffa för mig, utan skavfötters med Stew.
Fredagen började med att vi drog oss ner mot staden för att fixa banden till entrén... grymt, tänkte vi och trodde vi var ute i tid.... det var innan vi sett den ca 200m kö som bildats. Tur för oss gick det hyffsat snabbt ändå. Hittade en långklänning på vägen tillbaka, en svart.
Slängde på oss kläder och tog oss till Amanda och Gabbans place där det var trevligt folk. Sen--> Sthlm Stadion! Ojoj vad grymt det var! Axwell må nog ha varit bäst under hela den kvällen... och Tiesto! Skulle dra på nån efterfest på Berns men sket i det och drog och käkade istället. Sängen var skön.
Lördagen drog vi oss tidigare till Amanda för att också fira na... 21 pannor. Så lite tårta och så. Vid halv 6 tog vi oss till stadion igen och det var ännu bättre den kvällen! Träffade på Babak och jag tror han tog upp alla på axlarna (en och en) ;) Såååå braaaa! David Guetta klart bäst! .. Och Sebastian Ingrosso! ... de två kan ha varit de bästa på hela summerburst!





















-Emma Sten

Iphone update, chillfaktor

Iphone update, chillfaktor
Jahapp, nu ligger jag här i sängen igen.. Med mobilen, bara för att jag inte pallar trycka igång datan. Men det får väl funka. Full rulle på jobbet idag, och det blev bestämt att jag ska med på en begravning imorn, spännande... Eller dumt uttryck, men det är lite svårt att uttrycka sig rätt liksom. Men för mig är det ju lite spännande.
Har hängt med Steff ikväll, vi har rullat runt med bilen och käkat vindruvor, pratat om allt möjligt, gungat och promenerat.. Nice sommarkväll! Sen hem och packat lite för morgondagen, det bär ju som sagt av till Sthlm då för summerburst!
Nä måste sova! Gnatt!
Visste ser man att det är jag och Steff på båda bilderna?! ;) fniss
-Emma Sten


Iphone update, basketboll

Ja nu blir det ännu ett inlägg med phonen då jag inte orkar dra fram datan. Gick bra på jobbet idag också, men kände mig en aning trött dock. Efter jobbet blev det en snabbis ner till gnarp för att färga håret på min kusin. Sen hem en sväng innan bilen rullade mot stan. Där blev det lira lite basket med Steff, Gurra och Manne, riktigt skoj!
Även imorn är det jobb på schemat och sen kanske man ska packa lite då det bär av till sthlm på torsdag... Summerburst!!
-Emma Sten


Iphone update, träningsvärk!

Ojoj! Jag och pappa var och gymmade i söndags och jag körde stenhårt med benen, har nå djuriskt ont i dom idag! ... Undra då hur mycket ondare det kommer göra imorn. Men men, det är bra ondhet.
I fredags däremot så var jag ut med min gamla klasskompis Emily, riktigt kul att catcha upp och dansa en del. Skuld planera klassfest men blev inte så mycket av det :)
Sen i lördags så var jag ner till gnarp för att fira min moster som fyllde 50. Sen på kvällen blev det häng med Eve som slutade med streetbasket med en massa sköna folk. Och som sagt i söndags blev det träning med pappa, men innan dess slungade jag Fannys långa hår, och klippte pappas på kvällen!
Idag har det jobbats! Och min kära vän StePHanie kom hem ikväll så drog in på biteline för att kika på Sverigematchen... Som för övrigt slutade med en besvikelse. But whatever. Imorn är det jobb som gäller!


Iphone-update, the day off

Har varit ledig idag och hade turen att få en solig och varm dag. Så jag drog ut solstolen på gräsmattan och bara njöt! Senare mot kvällen blev det träning på med eve och pappa och mamma. Kände mig som en i biggest looser då pappa pushade mig och eve under nån typ av cirkelträning. Men det var kul ändå, och det lär ju ska kännas i kroppen imorn!
Och imorn är det jobb som väntar. Senare på kvällen ska jag träffa min kära vän Emily och hänga, roligt!


hayden


-Emma Sten

nevermind

Har helt ärligt varit opepp att skriva här. Men det ska ändras! Har väl hänt en del sen sista också, bland annat Air festival i helgen, det var skoj.
Sen nu i veckan har jag mest hängt hemma, jag och Eve har fixat håret osv. Idag däremot har det varit nationaldagen... egentligen inte en alldeles speciell dag. Men grillade hos Eve med Khodor mfl. Sen var det fotboll ikväll, dock var inte jag med utan stog på sidan istället.








-Emma Sten

RSS 2.0