a time so wonderful

Det blev tydligen inställt igår hos solle. Så jag och Eve gick på bio istället... Prince of Persia. Den var faktiskt sjukt bra! En rulle jag kan rekomendera! Efter filmen tog vi en prommis inne i stan, tror aldrig jag har sett sundsvall så tomt nån gång.
Idag har jag bara suttit ute och fångat lite sol:) Man måste ju ta det lugnt såhär dagen innan jobbet börjar igen... tror att vi ska trimma häckar nu i veckan med.



-Emma Sten


picture memories



And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.


it happens all the time

Som tur för mig har träningsverken i armarna försvunnit men på köpet har jag fått feta biceps..så passa er om ni möter mig i en mörk gränd, jag spöar alla! ;) ...not.


Jobbade halvdag i torsdags, så när jag slutat åkte jag och eve in till stan och åt lunch och kikade runt lite. Bra roligt.. eller det var kul att göra nått annat än att klippa häckar. Och igår var det midsommar, var först hemma och käkade tårta och grillade med släkten, mysigt! Spelade lite kubb och gick ner till bryggan (såklart kom världens skur precis när vi gick dit). Senare vid 9-tiden åkte jag och eve till petra's house där det var en massa trevligt folk.
Har inte gjort ett skit idag, tänkte gå ut och sola men då var det ju typ orkan.. kanske att det går senare;) Ikväll blir det partaj i Solles lada! kommer nog bli kul!! har inte vare ut sen studenten satt är lite småpepp:D




-Emma Sten

i never thought possible

Helt stört vad jag har träningsverk i armarna! Har trimmat häckar i två dagar nu och ska fortsäätta i samma stil imorn. Men det är i alla fall bra mycket roligare än att rensa rabatter. Varmt och skönt har det varit idag med... har tom. fått lite bränna... kunde ju ha vare positivt om det inte hade vara för att jag har gått med shorts och linne hela dagen;) Men skit samma!
Mot slutet av dagen kom gullhönan evelina med en liten picnic-bag med lite fika till mig och Maria. Saft, chokladboll och vattenmelon=) mmm! När klockan slog fyra pinnade jag och eve hem på våra cyklar (egentligen våra mammors).
Senare skulle vi hämta olles bil och dumpa den hos han, det gick ju gallant;) hamnada sedan hos manne där vi (eller jag, eve kollade på, haha;)) hjälpte till med att klistra lite på hans fyrhjuling. For sedan hemmåt med vrålåket Chevan och tutade på en massa rondom människor som hoppade till.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova länge! ... eller vänta det kan jag ju inte.. måste ju upp kl 6 imorn och jobba :P



-Emma Sten

do you feel better now, as she falls to the ground

Har städat rummet hela dagen! Eller har gjort en massa onödigt under tiden satt det tog lite längre tid än vad det borde ;) Men man pallar inte städa konstant, måste ju ta raster liksom. Bytte tom. gardiner och sängkläder.
Åkte sedan upp till Eveflina och spelade lite frisbee med henne, olle och jens... bra roligt! :D Men dom stack nyss iväg och skulle spela fotboll inne vid hamnen, och eftersom jag måste upp och påta i jorden från kl 7 till 4 imorn kunde jag inte följa med... måste sova. Men jag tog mig friheten att tanka en film som jag förhoppningsvis ska hinna se innan jag slummrar in. Mycket möjligt att det blir Kick ass, har ju inte sett den än.. har hört att den ska var bra.. så vi får väl se.
Nä nu får det vara nog... ha det nice everybody! :D

En bild från balen och en som fina Maricel har tagit :)


-Emma Sten

use me as you will

Gör som de flesta i detta land just nu .. kollar på böllopet =) känns lite sådär hypersvenskt, men det är väl en sån där sak man borde göra.

Det spöregnade igår på jobbet, men trots det gjorde jag och Maria klar rabatten utanför chefens fönster. Regnet bara rann nerför ansiktet och ner i kragen. Men till slut var även vi tvungen att ge upp och gå in. Blev fika och lite kortspel... som jag för övrigt sög på. Efter et tag kom dom och sa att vi kunde gå hem eftersom det inte gick att göra något pga regnet. Så jag fick sluta nån timme tidiga :D Åkte hem och duchade av mig all jord efter att jag hade besökt Eve på sitt jobb i ica Nivrenas chark;)
Kvällen spenderades också med den unga damen. Vi blev tvingade av Eves moder, Evalisa, att åka in till mcdonalds för att byta ut ett glas (dom man får till en meny) för det hade blivit fel färg.. Kändes lite pinsamt att gå in där och be om att få byta färg ;) men vad gör man inte.
Ikväll vet jag inte vad det blir. Får väl se.. :P

Jag vill åka utomlands och bli brun!!


-Emma Sten

kärlek

Ett lite mindre bildregn från studenten:)

SPID 07b <3









hey i made it

Kapade tallskott hela dan igår vilket ledde till smått med träningsverk idag, en det är bara att härda. Cyklade till och från jobbet ckså.. gäller att ligga på topp;) Kikade på fotbollsmatch i matfors på kvällen med Eve och Manne=)
Blev klar med tallskotten idag ! :D .. men då var det bara att gå vidare till nästa som var rensa rabatter. Duger ju. Eve cyklade till mig när jag slutade, åkte sedan på ica och köpte jordgubbar.. GOTT! Tror att jag ska haffa eves moppe imorn och ta mig till jobbet på den... var ett tag sen man åkte moppe (egentligen inte; förra sommarn;)). Får se om man har skillsen kvar.


-Emma Sten

can't belive that i'm a fool again

Det känns liksom lite tomt nu. Att byta ut studentdagarna till att börja jobba... nog för att jag är nå djuriskt lyckligt över att jag har fått så pass mycket sommarjobb, men ändå. Nu måste det bli så seriöst, jag vill ha det som det var. SPID 07B <3

Började i alla fall på kyrkogården idag.. jag och Maria fick äran (host) att klippa tallskott. Fick brottas med busken för att få tag i alla, plus att det såg ut som att busken pekade finger åt oss bara för att vi inte nådde de högsta skotten. Tji fick busken när vi klättrade upp på den, böjde ner kvistarna till marken och kapade skotten! ;) Slocknade på en gång jag kom hem till farmor. Det som känns lite tärt nu är att vi ska fortsätta med samma sak imorn.. :P
aja.. God natt med sig!


-Emma Sten


älskar

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN ! ! ! !

-NÄR SPID 3B!

NÄR SPID 3B!
-MARSCHERAR UT!

MARSCHERAR UT!
NÄR SPID 3B MARSCHERAR UT...
DÅ VILL MAN VARA EN I KLASSEN!..

NÄR SPID 3B MARSCHERAR UT!!!!!!!!!!!

Tänk att skolan är slut. Att man aldrig kommer att gå tillbaka efter sommaren till det man gjort i 12 år. Lite små sorgligt ändå. Men värst av allt är att klassen splittras... tror inte att jag kunde ha fått en bättre klass än SPID 07B. Den bästa ever! Och så kom man varandra så nära de sista veckorna! Jag tror att jag konstant har hängt med iaf vissa ur klassen i ca två veckor. Synd bara att man inte kommer att hålla kontakten med alla :/ Hua... det känns bra att man har tagit studenten men samtidigt lite jobbigt. Nu måste man ju liksom ha en plan.

Har iaf varit ut och partajat sen i onsdags... men sen har ju klassen hållt igång som sagt ca två veckor ;) Det här är bland det roligaste jag har varit med om och jag vill bara spola tillbaka till innan de här dagarna. Har sovit på tok för lite, men det kunde jag inte bry mig mindre om... sova kan man göra i graven, nä skoja, men man måste ju passa på ;)
Och jag fick så fina presenter i studentpresent! och mina, eves och amandas föräldrar hade fixat en sån fin studentmottagning=) Tack för allt!

Och TACK för tre helt amazing år med den bästa klassen SPID 07b <3 kan inte annat än älska den!

 
Bjuder på två bilder på min awesome klass... det kommer fler senare:)


-Emma Sten


little too late

SPID 07b tjalalalalaaaaaaaaa!!!!!!!!
Var hos Emily i fredags med klassen ( eller delar av den) och spelade lite basket och hade det mysigt=) I lördags blev det grillning hos manne med klassen igen.. var riktigt roligt! vi käkade först sen blev det kubb och sedan drog vi ner på Svenssons för att sedan dra till stads! lite småspontant sådär :P

For en sväng på birsta med mamma och eve igår på dagen för att köpa some stuff till våran student. På kvällen satte jag och Emily i GA-parken och myste... vi drog sedan ut på lite äventyr och det slutade med chokladbollsbakning hos Nenne;).. Manne kom också och vi hade tjejsnack ;D haha mysigt! Eve den gullhönan kom och hämtade mig och det blev övernattnig hos henne.

Idag däremot for jag in till stan för att fixa ett tillstånd till vårat flak på studenten... tji fick jag när tanten sa att jag måste in imorn istället för papprena hade inte kommit. jaja, strosade runt lite på stan och hoppade sedan på bussen hemåt:)


Några bilder från i lördags:





-Emma Sten


let's just go back, back, back, back, back to the start

Det är bra svårt att komma igång med att städa... speciellt när det är så fint väder. Så jag gick så klart ut och solade lite, men blev lite besse när det kom en massa moln så jag gick in. Det var bara att ta tjuren vid hornen och börja städa lite. Och eftersom jag är så effektiv har jag redan hunnit skura toalett+ handfat, plockat undan lite kläder, gjort ren speglar och bäddat sängen ;) Nu skulle jag dock behöva duscha håret, men orkar egentligen inte dra mig ner till farmors källare och göra det. Men men.
Ikväll ska jag hänga med klassen, vi ska spela lite volleyboll, basket och annat ;) kommer nog bli roligt! :D

Nä nog nu... måste ner och duscha håret!

ADIOS!



-Emma Sten


ojoj

Alltså jag har inte så myckket tid till att skriva på bloggen just för tillfället.
Har bland annat tränat dans med klassen och lite basket... men det måste vi göra fler gånger om vi ska kunna ha nån chans på guldtrofén ;)
Var också ut igår. Kan ju säga att jag har vare med om roligare utgångar, men kvällen hade sina höjdpunkter dock. Var upp till Granloholm på rig-fest... var längesedan jag såg så många på en hemmafest;) Drog sedan ner på stadshuset.
Idag har jag inte gjort ett skit;) bara tagit det lugnt, men nu ska jag och Eve ut och cykla lite och sedan göra lite mat är det tänkt.

sleten ;)

-Emma Sten


RSS 2.0