i'm a teaser

Igår blev det en utgång såhär på lönehelgen. For först till Anders där det var en massa trevligt folk och hade riktigt roligt, jag spelade fifa också och jag ägde kan jag säga! jag vann nästan, men man måste ju börja på botten och om det där var botten för mig så skulle jag kunna bli världsmästare. Man kanske skulle börja nöta det... nä förresten.
Jag och Eve ville på Stadz och kika läget där men alla andra drog sig mot Allstar. Väl vid stadshusets portar började en krypande känsla att det inte var så mycket folk där inne, så efter mycket om och men så gick även vi till Allstar, och tur var väl det. För det var riktigt awesome där igår! Det var bra musik och inte en massa randoms på dansgolvet. Dansade så att svetten skvätte på alla inom en 10 meters-radie, hängde med sköna människor och dansade lite till, stog till och med och små dansade lite efter att musiken stängts av bara fatt det var kul liksom.
Avslutade på mcD för att variera sig lite.


-Emma Sten


fattys

...Men bucklan i bilen var inte det ända som hände i fredags ju, nä jag och Eve var at Steven's place och vi hade liksom lika roligt som vi alltid har. Kikade på Love and other drugs, åt en massa onyttigt, kollade hur vi skulle se ut om vi skulle ha fortsatt med det forever och hade bara en massa kul.




-Emma Sten

buckla i bilen

En snubbe backade in i min bil igår:(... det blev en buckla på dörrn. 
Vi (jag och eve) stannade för Evis och Jens kom med vagnen alldeles framför min bil och skulle släppa fram dom, och rätta till våran bil, så backar karln bara ut och ser inte hur jag sitter och vinkar åt han och gapar. Han kan ju aldrig ens ha kollat i nån av speglarna, eftersom min bil pekade ut på båda sidor och jag stog mitt bakanför honom.

Tur för den snubben att Jens och Evalisa stog där också för annars hade jag fått ett psykbryt på den klene karl som klev ur bilen. Var tvungen att bita ihop riktigt för att inte säga nått jag inte borde. Vär längesen jag har känt mig så irriterad på någon. Var så arg att jag skakade. Men jag tror att den andra personen i fråga blev lite ställd också, han visste liksom inte riktigt vad han skulle säga. Men det hjälpte ju inte mig. Känns ju lite surt när man betalar allt på bilen och köper nya grejer till den så kör en gubbe in i den bara för han inte har riktigt koll på vart han kör. Och det spelar liksom ingen roll att det är en gammal bil, det är fortfarand min egen, så jag får lov att bli arg över det där!!
Så här:

-Emma Sten


hejhopp

Skönt att sluta relativt tidigt idag, kl 14... for in till stan, men tom som jag var i skallen idag så glömde jag att uträtta typ hälften av de ärenden jag åkte dit för att göra. Men men.
Ikväll så bjöd Steff y Mattan på mysmiddag.. eller rättare sagt plockmat i form av ost och kex, diverse korvar, frukt samt nått med skagenröra i.. mmmums! och man blir mätt på det! nästan paltis. Eftersom jag klev upp så pass tidigt imorse så kände jag att det fick bli en hyffsat tidig kväll, eller drog därifrån strax efter tio och jag kände hur nära det var att ögonlocken höll på att stängas för kvällen. Juste, har ju fått lön så jag passade på att fulltanka bilen, så förhoppningsvis dröjer det ett tag innan den behövs fyllas på igen. imorn jobb 9-17.


Och så här snygga blev petra, eve och jag strax efter då...


-Emma Sten

puzzle

Oooh vad trött jag är, känns som att jag inte har nån energi kvar att förtära. Men nu är det ju bara en kortdag (6.30-14) och fredagen kvar tills helg!
Idag blev jag helt överfallen av ett gäng ungar, vette tusan vad det flög i alla idag... hade tre småkillar hängandes på benen och en hel drös till som drog i armarna och försökte norpa min mössa. Men det var ju nått de självklart inte lyckades med. Sen gjorde de nästan vad som helst för att jag skulle spriinga och jaga dom... men det pallade jag ju inte alltför länge heller;)
For till Steff en sväng ikväll också.. skulle hjälpa henne att slinga håret. Hon var aningen nervig ifall det skulle bli gult, men det blev det ju inte. magic fingersssssss ;) (peppar peppar) :P
Vad sägs om detta 200-bitars pussel jag och två ungar la förut idag?? totaly amazing, men så klart skulle en av dom trycka dit fingret... ;)

-Emma Sten


tisdag är kanske den tråkigaste dagen i veckan

Var tvungen att hålla på med något hela tiden idag på jobbet för hade troligtvis annars somnat. Men såklart klarade jag ändå dagen gallant. Åkte till farmor efter att jag slutat vid 16 och cirka 2 timmar senare stack jag och Eve ner på badhuset och gymmade lite, troligtvis kommer magrutorna bara att ploppa fram som finnar på en pubertetsunge... för det blev hårdkörning på den muskeln ikväll.  Tänkte att vi skulle simma också lite efter det men vattnet var så kallt att vi satte oss i bastun istället. Det var soft i alla fall.
Kom hem och var hungrig som en skogshuggare men inte riktigt sugen på nått, så jag tröck i mig 3 stekta ägg som modern fixade åt mig. gott!
Nu ska jag väl försöka sova antar jag, imorn blire 8-16.30 at work.
Adios!

titta förresten vad jag hittade för gammalt klotter i kyrkmons gympasal sen den tiden då vi hade en och annan fotbollsträning.

-Emma Sten


this one is for you


Anyway the thing is
what i really meen,
Yours are the sweetest eyes
i've ever seen.


den där första dagen i veckan kallad måndag

Höll i en gympalektion idag för en förskoleklass... lite hinderbana, där man hörde de ropa "EMMMMAAA!! KOLLA PÅ MIN KULLERBYTTAAA!" från höger och vänster. Också lite 'kom alla mina små kycklingar' och 'bläckfisken' på det. Jobbade till 17 idag och kännde hur ögonlocken blev tyngre och hur jag gäspade stup i kvarten.
Anywho, innomhusligan idag också.. vad sugen man blir att ta upp fotbollskarriären igen, tror jag ska prova träna fotboll nån dag framöver.
Nä nu ska jag sova, kliva upp imornbitti, äta en gröttallrik och börja om. Jobb 8-16.

-Emma Sten

jag sprang snabbt

Ha! Jag tror att ica-människorna ångrar att dom bjöd med mig, för jag pissade nämligen på dom! Jag vann alltså.. men 210 pinnar! Efter bowlingen blev jag och Eve så sugen på dricka, så vi for på tempo (jag vet, inte den affären man väljer i första hand) och köpte varsin cola och saltoch vinäger chips och for och parkerade Jaques och lyssnade på awesome music och hade deeptalk medans vi tröck i oss massa onyttigheter, man måste ju passa på på helgen, för jag äter nämligen inget sånt på veckorna. Jag är stenhård med det! Lite jobbigt när jag har börjat ana coca cola-beroende...
Eftersom det inte blev nå bilder på vinnaren ikväll bjuder jag på ett par på förloraren, men hon var glad ändå antar jag:



-Emma Sten

hotter than fever

Var nyss ute på en långprommis, sköönt, plus att jag har laddat tripoden med en massa ny musik som bara gör saken bättre.
Jag och Eve hade tänkt gå på "love and other drugs" igår, men tydligen hade nån norpat de sista platserna... eller vänta, det fanns 7 platser kvar men inte var det nån brevid varann inte! Nä så istället gick vi på The Green Hornet som visade sig vara en riktigt bra film, och typ jätterolig.
Jag hade planerat att gå ut senare på kvällen också, så plockade upp Steff och drog mot Stadzzz och trodde att vi skulle komma in på en gång och att det inte skulle vara en själ ute men vi möttes av en gigga-kö. Och i den stog vi och frös i ca 20 min innan vakterna släppte in oss... och vad kul vi hade! Vi körde all in på dansgolvet och sket totalt i om vi gav nån en armbåge i skallen eller annan kroppsdel. Vissa tänkte antagligen att vi var helt retard men det är ju inget nytt när jag är med Steff... vi är störd! :D Så sammanfattning: Awesome!!
Efter vi hade brännt bort alla kallorier man fått i sig under helgen blev det MAX och mozzasticks, så vipps var dom tillbaka!
Ska tydligen följa med på bowling ikväll också... med Eve och ica-folket.

-Emma Sten

it's a little bit funny

Nu har jag jobb i två veckor framåt, skönt. Sen ett par strödagar veckan efter det och förhoppningsvis rullar det på efter det med. Awesome!
Kokade ihop en apagod vitchokladmousse med Stew igår, kikade på Van Wilder, lyssnade på gamla godingar och betedde oss allmänt retarded.. Riktigt roligt i alla fall. Får se vad som händer ikväll dock, är lite småsugen på att gå ut men vi får se om det blir av.

-Emma Sten

går ner i poolen

Efter en hård dags jobb (egentligen inte:P) så bestämde jag och Eve att dra till relaxen på himlabadet. Bra skönt de. Kändes som man blev kokt inne i ångbastun och att lungorna fylldes med vatten, men så var ju inte fallet. Det som verkade locka mig mest på stället var en snorkall pool man skulle gå igenom, vet egentligen inte varför men drog mig tillbaka till den ett flertal gånger. Sen så gick vi runt och glassade i våra fancy badrockar a la Hugh Heffner-style.
Imorn är det jobb igen som gäller, börjar 7 då. Rätt skönt det också.
Just det, tror min bikini blev kvar... kanske nån hittar den eller så ligger den kvar där flera flera år och blir en hög maläten tråd... Nä vi får hoppas på att nån hittar den istället, och att dom inte har malar där.

-Emma Sten


by the moonlight

Oh, jag och Eve var på gym förut ikväll. Trots att det blev mer snack än träning så vet jag att magen kommer att terroriseras av träningsverk imorn, vi körde nämligen no mercy på magövningarna. Efteråt blev det bastu och chill i relaxstolarna.
Det var så månklart ikväll så jag var bara tvungen att gå ut och gå när jag kom hem... jag gillar ju nämligen månen. Kom in på nått skoterspår här och var och gjorde ett försök på en skogsstig, men den var ju inte plogad så jag fick vända.
Imorn är det jobb som gäller, 6.30- 14. Rätt så soft ändå, tycker om att börja tidigt fast det kommer nog bli lite jobbigt imornbitti när jag har varit vaken så länge nu ett par dagar.

En bild jag tog i höstas
-Emma Sten

i hear you call my name

Att man kan bli sådär irriterad på nån som sabbar ens rekord på de flesta spel man har på mobilen... nämner inga namn men Stephanie Astby kan ju ta åt sig ;) Jag menar, man sitter och har inte så mycket för sig och tar fram mobben för att spela lite... tycker att man får hyffsade poäng... så ser man att det står ett annat namn längst upp?? jaja, men det lär ju bara vara tillfälligt ändå.
Sitter och lyssnar på Jay Smith på spotify... han har en sån där mysig fast lite läskig röst, alltså en sån som man skulle kunna sätta på ett monster i en disneyfilm.
Anyhwo... rullade till Fanny förut idag och vi skulle se på några filmer, men kikade på reprisen av idrottsgalan istället och började inte förrän senare att dra igenom A-Team... Fanny skrattade tydligen ett tag där och ville ha nån som skrattade med henne, men det fick hon ej... jag hade somnat.
Gick ut på en prommis och efter det så började jag klippa av hennes hår och skulle färga det. Blev bra tycker jag... hon måste bara vänja sig med längden:)


Hårboll!
-Emma Sten

forget the rest


you have got to try

Jag har kommit fram till att man uppskattar helgen mer när man har jobbat på veckan. Och min helg har vare riktigt skön. I fredags var det fonduekväll med Steff och eve (och vi failade inte den här gången!)... blev en film och massa gott... och en mystisk blå fläck på min haka.
Lördagen spenderades på birsta med moderkakan där jag hittade ett par jeans (!!) och en myyyyyys tjocktröja. På kvällen blev det bio, The tourist, mycket bra film tycker jag... trots att jag hade hört en massa gnäll på den. Avrundade med mozzasticks på MAX och en massa chill.
Idag bestämde jag och Eve att vi skulle ha "hemmaspa", eller ett försök till ett sådant. Peeling, ansiktmasker(eve såg utsom en inföding) noppa brillerna och fixa håret. Lite fail bara när jag stog och skulle lägga i några slingor och proppen gick... vet inte vem som lyckades med det, men. Bra gick det i alla fall.





-Emma Sten

don't look back

Var riktigt roligt idag på jobbet, det är nästan skönare att börja tidigt och sluta tidigt. Jag försökte få barnen att förstå vad "respekt" betyder och de fick säga vad de själva trodde att det var... intressant.
Innomhusligan startadeidag också, inte för att det borde vara intressant info men det är rätt kul att kika på fotboll. Drog med mig Stew som för övrigt har blivit en trogen fotbollsmänniska och följer med på diverse matcher... :D
Imorn ska de tydligen åka skidor på skolan, emn eftersom jag inte har en aning om vart mina är och inte har åkt på x-antal år så tror jag att jag skippar det, får väl ta hand om de när de kommer tillbaka istället.

-Emma Sten


men det blir bättre

Jobbtorkan varade alltså bara över lovet, jag som trodde att dom glömt bort mig, men icke! Mobilen ringde halv 7 i måndags och det var bara att pallra sig upp och ta sig iväg. Var så slut när jag kom hem på kvällen att jag somna i soffan vid 7 och gick och la mig kl9. Jobbade igår och idag, kommer även att få jobba resten av veckan och har fått två veckor rätt av från och med den 20e Januari. Kung!
Känndes faktiskt bra att börja jobba sådär efter "jullovet".
Skulle simma idag med Eve men det blev lite fail för vi kom ca 5 min efter att de stängt bassängen, men varför inte passa på när man ändå var där tänkte vi och satte oss i bastun och chillade.
Nä nu ska jag sova, ska nämligen börja jobba halv 7 imronbitti. G'natt.

-Emma Sten

the way it goes

Var riktigt roligt igår, hade bjudit hem 4 tjejer på middag ute i "skogen". Det blev laxmacka till förrätt, fläskfillé med potatisgratäng och tomatsallad till varmrätt och vitchokladmousse med jordgubbssås till efterrätt... mmums. Tror att dom andra också gillade det för jag hörde det ryktades om paltkoma efteråt. Det blev lite spel och allmänt häng tills vi drog in till stan, eller bara tre av oss. Jag, Petra och Eve närmare bestämt. Det blev Stads där det inte var allt för mycket folk och inte den bästa musiken, men med dom oddsen när man är ut med de två så blir det ändå på nåttsätt riktigt roligt:)
Var och kikade på fotbollscup på Nordic idag med Eve och hennes päron, det fick mig att sakna fotbollen lite, men inte som det var på slutet utan som det var när vi var ett riktigt bra lag och där alla hade roligt när vi spelade.






-Emma Sten


det var mitt 2010

Okej, jag tänkte göra ett fett stort bildregn över år 2010, så.. här kommer det, och det är många bilder!
Januari
Fyllde 18 och tog körkort, spenderade bra mycket tid med trion och det mesta flöt bara på.

Februari.
Mycket projektarbete i skolan med dessa två

Fanny fyllde 20 och hade partaj med utklädnad....

Jag blev vampyr och 'i'm gonna live forever!'

Mars.
Snöskulptering med klassen som vi borde ha vunnit... om jag hade vare domare så.

Fjällen på sportlovet..



April.
Spenderade ännu mer tid med klassen och hade en grym klassfest!

April.
Estocolmo med Eve och steffen, här mys med mitt awesome täcke...

Åt första jordjubbarna doppade i choklad och diverse utgångar.

Maj.
Man vet att våren är på G när farmor följer med ut och fikar på bron.

Vårbilder.

Mösspåtagning, och så var studentfesterna igång.


Studentbalen


Juni.
Studenten! champagnefrulle, guldrtofén och trappan!



Sommarjobb på kyrkogården.

Sommar..

Juli.
Sommarjobb at Akzo med kanske den skönaste gruppen, tror inte att de glömmer oss där;)


Augusti.
Diverse grillningar med sköna människor!

Kreta med Evelina och Olle:)



September.
Sverigematch i hufvudstaden med Steff

November.
Stockholm igen, med mamma:)

Och ner igen i slutet till Amanda och hjälpte henne att fixa till hennes bal.

December.
Blev bilägare när jag köpte min första bil!

Var tomte och allmänt wierd ;)

Nyår... också börjar allt om igen nu då:)

Och egentligen finns det mycket mer bilder på den här datorn, ingen aning om hur många, men det skulle bli lite för många om jag skulle lägga ut på allt som hände förra året.

Det hände mycket roligt under 2010, blir nog svårt att toppa det det här året, men vissa saker kommer nog att bli mycket bättre.
-Emma Sten

there's a fine line betwin love and hate

Hade tänkt simma även idag, men tji fick jag när jag insåg att de hade stängt.
Har insett att biljard är riktigt roligt, var och spelade ikväll med Olle, Stew och Magnus... och jag kan säga att jag ägde. Måste ha vunnit varenda match... nästan...
Nä men kul var det iallafall.

-Emma Sten

blötdjur

Var och simmade idag... riktigt skönt faktiskt, och sen så tar det ju rätt bra att simma också, så vi får vl se om jag har nån träningsverk imorn. Såklart blev det bastun efteråt, sååå sköönt:) nu på kvällen blev det bara chill. Så får vi se vad morgondagen har att bjuda.

-Emma Sten

and again

Det blev en sväng till birsta idag med, fast med Eve denna gången. Blev ett köp av en vit kavaj, modell kortare. 50% var det också, så det gillar vi. Efter birsta blev det tacos på björn, samt ett tappert försök att ladda ner itunes, me det programmet bråkar med mig!
Hann med en bio ikväll med, The town, faktiskt riktigt bra actionfilm. Men usch så kissnödig jag var de sista 45 minuterna... trodde jag skulle behöva ta fram flaskan och slå e drill i den, för jag villeju inte missa slutet.

-Emma Sten


new year

Nyårsaftonen var faktiskt mysig, var hos min faster Malin som bjöd på middag och frågesport. Gick sedan ut och smällde lite raketer och for in till hamnen till 12-slaget, riktigt fina fyrverkerier där!
Dagen efter det fyllde ju jag år så jag bakade en tårta som var awesome! Mamma gjorde en smörgåstårta som har alla sånna där gosaker på och är jätte god... men så är det i ca 1kg lök också, och dom som känner mig vet ju att jag har en del problem med dom. Men annars är den supergod. Fick en massa fina presenter som kommer att användas väl vill jag lova:)
råkade klippa lite i mitt sim-kort igår också, så idag var jag till birsta för att fixa ett nytt, men samma nummer som förut! Drog med mig Steff ut dit, och medans vi satt och mumsade på varsin macka på charm jom Jay Smith och Minnahner för rulltrappan, random liksom. Nä dom skulleju faktiskt uppträda och det var vissa som hade slagit läger framför scenen ca 2 timmar de skulle börja... wierd.












Min tårta:

-Emma Sten

RSS 2.0