in the wild

Det är kallt. Och nu snöar det också. Hade ju varit mysigt om inte det blåste ishavsvindar samtidigt...
tänkte på en grej idag.. Ni vet när folk är och handlar diverse saker, varför ska de alltid envisas med att ställa flaskor, låt oss säga läskflskor, upprätt på rullbandet? Hur mycket de än önskar att de skulle stå så kommer de alltid att välta... fel att bara lägga flaskan ner från början så slipper de sedan en pysande dricka. Just sayin.
Nej, nu får det vara nog för ikväll.. verkar ändå inte som jag hade nått vettigt att säga.
Har hängt med denna ikwäll:
-Emma Sten

a thousand years


pappa kan han

Min iphone lever!! Min fader har lagat den:D Han bytte den spruckna skärmen och powerknappen som satt fast. Han kan han! Annars idag har jag varit på en förelösning, sjukt trött var jag dock... tror jag har fått för lite sömn i helgen. Men men. Imorn ska jag in till skolan igen samma tid som idag. Så antar att jag måste gå och sova så jag pallar ta mig upp ur sängen.
-Emma Sten

emma


who's gonna save the world tonight

 
Var ett par dagar sen sist.. meeen jag har haft en del för mig så. Har Haft en hel del föreläsningar i skolan... som för övrigt går riktigt bra och jag trivs.. hoppas det kommer gå bra med den framtida tentan som kommer nån gång i början av januari också.
Sen nu i helgen har jag, Eve och Olle varit nere i Stockholm hos vår kära Stew.. och i fredags på Swedish House Mafia!! Såååååå bra!! :D... det enda som kändes lite surt var att min phone pajade på morgnen dagen då vi skulle åka så var tvungen att leta upp nån annan med aningen sämre kamera... alltså var jag kameralös. Dock fick jag gå lös med Eves men det är ju ändåinte samma sak. Hur som helst. SHM var sjukt grymma! Fattar nästan inte hur stort det där var.. tror det var närmare 35 000 folk där inne som hoppade och hade sig till musiken. Och innan vi drog på SHM så firade vi Steff med smörgåstårta och paket, mysigt!
Lördagen spenderade jag, Stew, Eve och Amanda på staden där vi strosade omkring innan Olle anslöt sig och vi gick och käkade middag på en thairestaurang. Efter det så var det bio på schemat.. Breaking dawn part 2. Otroligt bra var den! :D
Och idag har jag suttit mestadels bakom ratten då vi drog oss hemöver.
-Emma Sten

forever ago

Jag har börjat den där kursen på mittuniversitetet nu, fick en riktigt dålig start dock. Inställd första föreläsning och lite smått ohjälpsamma tanter som satt i expeditionen. MEN  så på tisdagen (när den andra föreläsningen var) gick allt mycket bättre! Och idag ringde jag en väldigt hjälpsam snubbe som hjälpte mig med en inloggning jag måste ha.... till skillnad från surtanten. Så nu har jag kommi igång iallafall, så får vi se hur det går sen. Var på en föreläsning imorse med.
Igår så gick jag och Eve på stan med Olle för att hjälpa han hitta nya kläder... lite ny stil sådär:) Och det tycker jag vi lyckades väldigt bra med! Efter det så åkte vi he till Olle och lagade hemmapizza och spelade senare FIFA... riktigt rolig kväll var det må jag säga:)
Sen fick jag ett par läckra Converse av min kära faster när hon kom från London:)
 

nordpolen

Sitter här och väntar på ett avsnitt Game of thrones ska tankas ner... går lite segt så har suttit och kikat på lite bilder från Thailand... tänk om man kunde vara så brun fortfarande. Eller att det bara var hälften så varmt nu, håller nämligen på att frysa ihjäl. Plus att min bil var en isbit imorse då jag inte satt den på motorvärmare. Jobbar järnet idag på Duvans, ska jobba en sväng imorn med.
Och sen på måndag börjar ju tydligen den där kursen jag anmälde mig till i somras eller när det var, litet unns nervis då deras hemsida verkar ha gett upp. Eller den visar fel tider iallafall. Men men, jag får väl helt enkelt vara ute i tid.
-Emma Sten

wasabiii

Jag åt sushi igår, japp ni hörde rätt. och ja, det var rätt gott faktiskt. Typ lax och avocado och nån rulle med allt möjligt i.
Sen så har jag ju jobbat hela veckan, och ska såklart jobba imorn. Tänk om man kunde få heltidsjobb där, då skulle man bli lycklig. Meeen man kan ju inte alltid få som man vill tyvärr.
Sen har ju Steve-o varit i svallet ända till igårmorse så har hängt med henne varje kwäll, underbart!
Denna kwäll har spenderats med Eve, där jag har tryckt en massa onyttigheter medans hon tittat på... typ.
-Emma Sten

RSS 2.0