Dagmar, töntigt namn, men oj vad han tog i!

Okej, det har alltså varit en redig storm nu över natten. Därav mitt bloggande från mobilen, med andra ord; vi har ingen ström eller vatten hemma.. Det går inte ens att ta sig fram till huset pga gigantiska träd som föll inatt och ville vila mitt över vägen... I fallet drog de med sig diverse elledningar och pajade en del tak också. Sen så var jag tvungen att parkera bilen på vägen och promenera sista biten till huset. Plus att jag var ut igår och skulle ta mig hem sådär nån gång vid 5 så hade stora tallar brakat ner över E4an så man fick köra sicksack mellan de. Inte nog med det så är det glashalt på hemmanet, man skulle kunna åka skridskor på vägen typ. Men men, jag återkommer med ett inlägg om min julhelg när jag fått lite ström i datorn!


22a december

Lite diverse arbeten på jobbet idag, bland annat en hämtning.
Sen har det ju varit snorkallt ute idag... uuh. Fast om man jämför med förra året då det var uppåt en 30 minus var det inget. Men när man är van vid en och annan plusgrad så är det svinkallt när det börjar närma sig en 10-..
Anywho, Efter jobbet var jag tvingen att springa in på stan en snabbis för att handla nån julklapp innan jag skulle på Himlabadet för att möta upp Steff och Eve. Och bra hade vi det där... hängde i en och annan pool och bastu.. tog även en tripp ner till äventyrs delen. Väl klar där så blev det häng hos Stew med gotta och såg på en sepe-film... nå störda muterade pirajor som käkade upp en massa människor. Kände att det behövdes lite sagan om ringen efter det, mycket mer normal film .. ;)
Jag och pappa har fixat julgran också som jag ska klä imorgon, mys.
Men först, sova och jobbajobbajooobaaa!

-Emma Sten

Live from the pigeon

Norpade ett par godisar ur en gigantisk godiskorg som pappa fått på jobbet... Grejen var att det inte syntes att jag varit där. That's a good thing, I guess? Lite mysigt på jobbet när det spelas julmusik på radion, den där julkänslan börjar krypa sig på en sakta med säkert.


kladdig

Okej, arbetsdagen har varit rätt lugn. Har även fått julklapp från Begravningsbyrån, två julmuggar, en ljuslykta och choklad som ser ut som stenar. Tack! Vad jag tycker om mitt jobb!
Efter jobbet blev det lockning av farmors hår och sedan hem på en gång. Skulle nämligen baka julgodis med moderkakan. Gjorde en sån där Rocky road som jag alltid gör vid jul, mmm. Mamma gjorde knäck, även om jag inte är det största fanet av knäck så tycker jag att det ska finnas på jul.
Senare på kvällen blev det att fixa lite kring nyår och även film med grapparna, Aristocats och Bilar2. En gammal hederlig disneyfilm som den förstnämda sitter ju aldrig fel... nummer två var helt okej också.
Imorn blir det jobbelijobb på dagen och när jag slutat blir det Himlabadet med Steff och Eve, wiiiie!



-Emma Sten

just be happy


smile, that's all you have to do

manligt tv-spel, eller?

Kollade på julkalendern i morse... Känns som den bästa på länge. Jag menar, vilka skitkalendrar det har varit i bra många år.
Hur som helst, har varit ledig även idag, vilket ledde till att jag passade på att ta lite sovmorgon. For upp till farmor nån gång mitt på dagen och hängde där en stund innan jag slirade upp för södraberget-backen... skulle nämligen kolla in Skidstugan där. Varför, tänker ni? jo nu är det så här att nyår kommer att firas där, och jag har en känsla av att det kommer bli grymt! Patte följde också med så ringde vi runt till en massa folk för lite invites.
Vid 4 skulle drog jag mig mot Njurunda och en ansiktsbehandling, sååå skönt och behövligt. Så Tack Eva-Lisa för julklappen, den var riktigt bra!
Efter det blev det en sväng till nolby med lite varm choklad där grapparna spelade lite hockey,... var väl mest för att jag var sugen på varm choklad egentligen.. Drog mig efter det upp till Eve ohc plockade hennes ögonbryn (...intressant?, kanske inte.) För att sedan åka in till Anders och Malin och spela FIFA och äga sönder. Jag börjar bli bra;)
Och nu sitter jag här, med nymålade naglar och funderar på om jag ska förpassa mig till sängen. Ska ju trots allt jobba imorn... På Duvans!

-Emma Sten

that's all


-Emma Sten

full of food

Har varit på stan hela dagen med Eve, har fått en del julklappar klar också (känns skönt). Men även lite shopping till mig själv. Vet inte varför men det blir alltid så ;)
Hängde på stan ända till mamma och pappa plockade upp mig och vi for på Norra Berget med mormor och morfar för att käka julbord. Åh så gott det var! Men mätt blev jag också, världens paltis fick jag och funderade över varför man fortsätter att äta när man redan är mätt... jo, för att det är gott! Det är liksom en tradition vi har att äta där varje år innan jul, roligt! Så tack pappi:)
Efter julbordet tog jag mig til Malin och Anders för att kika på film där. Jägarna2 blev det, spännande film. Sällan Peter Stormare ska spela psyk... måste vara pga det där skägget han kan odla.
Anywho, god natt alla.




-Emma Sten

julbilder

Får lite julstämning av dessa bilder, det var ju trots allt 4e advent idag :P


-Emma Sten

say what now

Nu är det alltså mindre än en vecka kvar till julafton. Ska på stan imorn och fixa lite julklappar! inte klar än liksom.
Helgen är också slut... för de flesta! Jag har nämligen helg till på Onsdag då jag jobbar på Duvans, kommer bli nice!
I fredags så var jag och Eve och hälsade på farfars syster June. Hon bjöd på en massa gott fika och pratade gamla tider i flera timmar. På kvällen så bjuppade Eve mig på bio, Sherlock Holmes blev det. Faktiskt riktigt bra film. Tog sedan en prommis nere på stan för att upptäcka att det var riktigt dött där.
Lördagen spenderades hemma tills det var dags att göra sig fresh för en utgång. Åkte till Anna och började lördagskvällen där med hon och Patte. Vi drog oss senare tilll Pelle där det var en massa skönt folk. Klockan blev mycket och vi bestämde oss för att ta oss till stan... Väl där nere upptäckte Pelle att han tappat plånboken.. vilket ledde till letande av den. Sen när jag väl tog mig tillbaka till stan så strosade jag och Anna runt utan att riktigt gå in nån stans... Men det blev Allstar, Kvart i tre! Dock behövde vi inte betala in oss ;) Gick sedan därifrån för att vänta på ett par kompisar som var på Oscar, dock missade vi dom som vi tyvärr upptäckte en halvtimme senare då vi var genomfrusna. Avslutade på Max innan jag for hem. Och snöade gjorde det som bara den, så tyckte synd om en fotgängare som var på väg hem i snöovädret. Det visade sig vara en jag kände så jag plockade upp han och han fick skjuts... Ibland är jag shysst ;) Det var min kväll i stort sätt.

-Emma Sten

en smula sent

Under tiden jag hade bloggtorka så fyllde ju även min kära faster Eva-Lisa år. Så därför dedikerar jag detta inlägg till henne... kan säga att hon gör grymma kakor, syftar då på drömmar:) mmm! Så grattis i efterskott Evis!

-Emma Sten

musik please

Okej, jag skulle behöva ny musik!? någon?! Känns som det har gått lite för långt när man sitter och lyssnar på Justin Biebers julskiva. har lyssnat för mycket på denjag redan har. Nån som har nått tips??

-Emma Sten

torsdagstraditionen

Blev som sagt glatt överraskad över min lilla julklapp idag:')
Annars har dagen flytit på som den skulle, har ju tagit lite lov från skoljobbet nu över jul och nyår och ska jobba på Duvans över dessa högtider, i like it!
Nu ikväll så har jag haft Eve på besök. Och vi har som vanligt på våran Torsdags-tradition ätit en massa gott och hängt i min soffa, sååå rätt. Tog även en prommis ner till bruggan och kollade när månen gick upp, häftigt. Som alla vet så gillar ju jag sånt.
Sen har jag ju även gått och skaffat mig ett tankkort, egentligen gillar jag inte det, för jag vill betala när jag tankar istället för att få en klumpsumma i slutet av månaden... meeen det ä ju billigare trots det, så.


-Emma Sten


ett litet paket

Hade en liten tuff stund på jobbet idag kring första rasten... efter ett tag säger Sara, -Emma gå in till fikarummet för jag har fixat iordning en grej till dig där.... så möts man av detta:
Blev liksom lite rörd. Tack Sara, och tack alla andra!


-Emma Sten

Word


Life is simple, you make choices and you don't look back.
-Emma Sten


my mistake

Hahaha okej... tydligen var det hos mig problemet låg ;) Pinigt... Tydligen var det bara att klicka på en länk här nere. När jag började blogga från mobilen doldes alla de där ikonerna jag har haft problem att hitta. Så sorry for party rocking, nä men seriöst, ursäkta ;)
Såå, jag är alltså tillbaka som vanligt nu. Sweet.
Dagen har spenderats på jobbet bland alla barn, har gjort en massa julkort hela dagen. Efter imorn tar jag ledigt från skolan ett tag. Ska nämligen jobba på Duvans över jul, kommer bli riktigt nice. Julveckan, veckan efter jul och veckan efter nyår.
Nyår. Vilket får mig att tänka på att jag fyller 20år om bara 17 dagar... yeah, that's true. Börjar bli gammal nu.
eftersom jag inte fått upp nå bilder på ett tag så kommer här ett par stycken från helgen som var:




-Emma Sten

Sanktaaa luciaaa

Det blir liksom fel nån stans med bilderna... Kan det vara dom som är problemet månntro??
Hur som helst så gick ju helgen för fort som vanligt. Men men, roligt hade jag så det spelade ingen roll egentligen. Jag jobbar på på skolan denna vecka fram till torsdag och sen nästa vecka kör jag igång på duvans där jag kommer jobba under jul-nyår. Roligt!
Lucia idag och jag har tom varit med i ett luciatåg... Julkänsla. Sen har jag hunnit att simma på sporthallen i syn också, tydligen skulle Motörhead spela där ikväll(??!) så jag och anna kände oss en aning hatade när vi gick förbi den feta kön av hårdrockare i svart och piercingar på diverse ställen och bad vakten att släppa in oss för vi skulle simma. Sagt och gjort, vaktis släppte in oss och de arga hårdrockarna kunde bara se på. Det kallar jag köglid!
Åkte sedan hem och åt en stor tallrik med pasta.


Mobilen... Igen

Alltså nu känner jag mig riktigt irriterad! Varför funkar det inte med bloggen?!?!! Skickade iväg ett argt meddelande nyss och får se ifall det kommer fram så dom kan fixa det här... Annars får jag väl fixa en ny blogg. Dumt.


Whatever it was, i'm over it now

Ååh jag har fått en ny favvo-låt-för-tillfället... New age heter den, av Marlon Roudette ... Eftersom jag inte kan länka den med mobilen så får ni söka själv. Och det bööör ni göra för den är grym! Det är en sån där låt man blir glad av:) den får en på bra hummör! Så do it!


No biggie

Wohoo! Det funkade från mobben:D dock ser det lite konstigt ut med bilderna men det får ni ta för nu. Kan ju passa på att säga att Chris Medina var på birsta (wierd huh?) härom dagen och sjöng. Även en sån så pass stor artist hänger på Birsta city och sjunger you think? Aa det tänkte jag med men trots det så var han där. Och bra var han också! Det lät inte lika surt som när han var och sjung på svenska idol förra veckan.


Frustrerad

Blogg.se kan ju ta sig i the behind eftersom det för tillfället(eller i en vecka nu) är sepe. Man kan bara skriva text och inte göra så mycket mer med den. Så nu sitter jag här med phonen och hoppas att detta ska funka istället.
Det är väl på grund av den anledningen jag inte varit så aktiv I guess. Så för det ber jag om ursäkt.
Har jobbat as usuall denna vecka, dock är jag ledig imorn vilket känns lite skönt ändå. Ikväll har jag monterat ett peppishus som blev rätt nice faktiskt. Sitter och lyssnar på riktigt skön musik för de som är intresserade, den svenska björnstammen har nån ny låt verkar det som.
Imorn ska det umgås med Evelina iallafall, ska nog på birsta eller så... Måste ju handla lite julklappar!
Nä nu får det vara nog,.. Får se om detta publiceras nu då, annars blir jag lite småfrustrerad skulle jag tro...


Mmmm

Julfika med mamma på lunchen


RSS 2.0