on the road again.

okej det blev ett till inlägg, men sen så slipper ni mej i 2 veckor( om jag inte lyckas komma över en data).
fikade nyss på gävlebro en tast, dock slank den ner litee för fort så jag tror att magen kommer börja kurra snart igen.. för flygplansmaten brukar ju inte vara den bästa om jag säger så.

sitter i bilen nu och jag tror att eve har somnat här breve emn nyss så vare fart på na'... då satt vi och sjöng michael jackson låtar:)
åkte nyss förbi en skylt som pekade mot Gimo så det verkar som vi snart är framme på arlanda.


så här kan det se ut när man har lite tråkigt i bilen:






Ha det så bra allesammans! :)
/emma


so long!

dåså mina vänner, imorgon bär det av mot kanarieöarn med family, eve's family och Malin och kenneth:)
hade bara två lektioner, elr en och 1/4 lektion. efter det travade jag neråt staden med tessan och sedan hängde jag lite med stephanie:)
mamma ringde och sa att jag skulle gå bort till clas ohlsson för att få skjuts och tro på katten det blev den värsta stormen i sveriges historia när jag klev utanför dörrn. regnet piskade mitt anlete och det blåste små tornados kring mina fötter!
klarade mig helskinnad i alla fall;).. åkte hem och packade klart det sista. och nu sitter jag här och måste fixa
mp3n satt man kan lyssna på some sweet music på flyplanet:)
om jag kommer över en dator skriver jag nån rad, men är inte så säker på att jag kommer göra det.. isåfall; ha det så bra så syns vi om 2 veckor!


så ska en turist se ut ;)


some sweet kycklingsallad.

kvällen igår var bra lyckad! jag steff och eve skulle göra en brutalt godmiddag.
bestämde oss på ica för att det skulle bli kycklingsalad med vitlöksbröd ocg till efterrätt: ostbricka. när vi seda kom hem till eves lya satte jag klorna i kycklingstackarn och rensade den på kött, insåg när jag kommit en bit att köttet såg rosa/rött ut. fick hets och tvingade eve att skjutsa ner till ica för att gnälla och be om att få en ny, men tro på sjutton när vi kommer ner till icas parkering har kycklingeländet skiftt färg satt den ser helt normal ut.
bestämde oss för att inte gå in och skämma ut oss och bli idiotförklarade. åkte hem igen och gjorde klar maten med god min:)
blev hur gott som helst!  kycklingsallade med mozarella, feta och krutonger(stekt och kryddat bröd som steff ska ha cred fatt de blev perfa!) mm-mm-mmmm.



tröck i oss en massa mat och snackade om allt och inget, gick ut på en prommis i mörkret men vände när vi börja snacka om snuskgubbar och annat man inte vill möta på en öde gata.
slut på kvällen vid 3- halv 4 och jag bestämde mej för att inte ta vrålåket ner till björn utan spenderade natten hos grandma.

jag och eve tänkte prova oss på afro-dans idag, får se hur det går;)


lamborghini please!

skulle inte sitta fel med en lamborghini i 18års prelle! var på birsta nyss med eve och där lottade dom ut åkturer med en gul lamborghini, själv tycker jag att de svarta är snyggare:) tänk att åka runt med en flådig bil och se hur alla gubbar blir avis och tänker: "en sån bil ska inte hon ha". eller tänk en Hummer! wooooow!...pappa!! ;)

                         

kvällen är planerad: stewie och eve, mat ska göras och sen får vi se vad som händer:) nice dudes!

kort men lång dag..

hade redovising idag med emily och tessan. resten av klassen började gnälla efter ca 5 min men de hade inget val annat än att fortsätta lyssna tills öronen blödde, tog totalt 13 min att redovisa cubakrisen... mycket intressant innehåll (inte).
hade två lektioner innan lunch sen finito vid 11.20. gick och tröck i mig bra många nuggets i skolmatsalen, tror inte jag har äte så många förut ;O begav mej neråt staden för att hänga med fanny men det slutade med att vi satt på charm utan att fika;) satt där och snackade med malin(som för övrigt också ska med till teneriffa) och spanade lite;)

vi träffade eve och tröck en fika på Waynes istället.
kom hem till farmor (där jag har ett eget rum;) vid sju! tänk vad mina fötter värkte när jag hade på morgonen beslutat mig för att ta skor med rätt så höga klacker eftersom jag tänkte att det inte skulle bli en så lång dag, men tji fick jag..

kvart i elva och jag känner mig snortrött, ska man gå och lägga sig i tid på en fredgskväll? :O

imorn blire först packning sen stewie och eve!




wazup dudes..

dagen började med en mindre sovmorgon.. väcktes av eves ljuva stämma när hon erbjöd mig skjuts till skolan kring halv tio.
för övrigt så hade vi en snorlång lunchrast på ca 3 timmar och det slutade med att jag blev ensam kvar på skolan när alla jag var med begav sig. på mentala träningen hade vi avslappning men jag och emi hade lite problemos med det när vi låg och gjorde en massa ljud så bosse ville kasta högafflar i oss.

pratade med amanda också, i ca 35 min;)

avslutade dagen med att gå på staden med min moderkaka och införskaffade en kofta från veromoda:) plus att vi käkade tunnbrörulle som slank ner på två min för magen knorrade av hunger.

Family guy nu! :D


friluftsdag..

Dagen har jag spenderat ute i skogen på södra berget. vi skulle hjälpa till och visa ettorna hur man lagar mat på ett trangiakök och andra delar av klassen visade andra friskisgrejer. jag var iaf med Tes, Emily, laila och frida plus oliva x2 och jens och anton... funkade väll bra därute men lärarn försvann då och då och sen så var han trög när vi skulle få gå. bara fatt han ville att vi skulle vänta tills han hade packat ihop sin master-packning.
till sist när han hade visat upp sin älghorns-kniv-som-han-tydligen-gjort-själv-och-var-supernöjd-över fick i gå hem. tur för mej så hade tessan bil så vi drog med vrålåket nerför södra-backen och tutade på ettorna som fick gå ner.

Nu sitter jag här med evelina och har tydligen deeptalk... elr eve har och jag hör bara ------------... typ som när lärarn i snobben snackar.
vi ska på bodypump ikväll och bränna lite underhudsfett tills vi ska till Teneriffa och spana in hunkar på stranden.

måste försöka lyssna på kvinnan nu satt hon inte får hets på mej.

/emmaslemma


haha jag och eve tvingade med mathias så malin skulle få knäppa en massa bilder för nån vecka sen;)

en vecka kvar!

.. Bara en vecka tills jag åker till Teneriffa med family och eve's family:) ska bli riktigt roligt! Kommer dock inte att bli som sist när jag åkte till Ayia Napa med mina bästa tjejer, men roligt ändå, och få ta en liten break från skolan... egentligen har vi inte så mycket i skolan men man blir less ändå ibland;)

Vill åka tillbaka till Cypern nästa sommar med samma tjejer! :D

  


...

Nån gång måste ju vara den första, så ja, jag har skaffat en blogg jag med:) eftersom nästan alla andra har en så borde ju jag också kunna hantera en ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0