stockholmshelg, jao

Jag kan ju inte dirr säga att jag gillar hästar.. för fem öre. De ser liksom opålitliga ut. kom bara att tänka på det.
Anywho... Denna helg har jag spenderat i hufvudstaden med moderkakan. Riktigt najs helg med en del (eller a, mycket) shopping, äta lite gott och bara ta det lugnt. Hälsade även på Amanda i hennes nya lya, kulT at träffa henne igen.
Fint hotellrum fick vi också, med badkar på toaletten.. som jag för övrigt tog mig ett bad i. Känner att jag har hunnit tagit igen mig denna helgen hur som helst.
Ikväll for jag och Eve till Olle och hängde där ett tag innan vi åkte vidare till mcD för att ta oss ett litet mål mat. Och imorn då, då är det dags för jobb på Duvans... hela veckan denna gången. Det gillar vi!




Ikväll:


-Emma Sten

jag kommer

Kan ju inte säga annat än att det känns rätt nice att jag och moderkakan ska åka till Stockholm imorn. Har varit helt slut de seanste dagarna efter jobbet. Slocknat så fort jag har satt mig ner, typ.
Hur som helst lär det bli en del shopping.. med tanke på att jag fick min lön idag, wihoo.
Har även myst i soffan med Evelina ikväll... dock tror jag hon var trött, för när jag vände mig om hade ögonlocken vunnit och hon småsussade.
Anywho... ska gå och lägga mig antar jag, ska ju up i tid imorn när bussen går vid 8.
Hade lite svårt att packa väskan förut.. kom inte riktigt till skott liksom. Men nu ska den väl vara färdigpackad.

-Emma Sten


can't let you go


-Emma Sten


en svullen eskimåkärring

Hade tänkt kikat in här igår men mina sömniga ögonlock satte stopp för det. Slocknade helt på soffan för att vakna lite senare och förflytta mig till sägen och fortsätta i samma anda där. Zzz.
Det har börjat blivit för kallt ute nu.. eller så är det kanske för att man inte är van. Men typiskt då att jag har fått varit ute och pomenera hela förmiddagen, har varit frysen hela dagen bara därför.
Ikväll har jag hängt en del med Eve som tog sig till mig. Vi kom fram till att Steven Segal (who?? tänker ni, men googla så förstår ni) ser ut som en Svullen Eskimå kärring... ja inget vettigt med andra ord.

-Emma Sten

nobody said it was easy

Ännu en helg har passerat, jag börjar tycka att veckorna bara försvinner. Måndag-Söndag.. inget där emellan.
Har hur som helst gjort en massa saker denna helgen, känns det som iallafall. I Fredags bjöds det på middag hemma hos Steff. Hon och Amanda var nämligen hemma. Det blev fondue som man kan bli hur mätt på som helst. Även Steffs moderkaka och mormor var med. Riktigt mysig kväll som jag Eve och Steff avslutade med lite cruising runt om i stan med lite gott.
På lördagen gjorde jag lite nytta hemma innan jag for in till stan för att kika på lite fotboll. Giffarna spelade, men inte hemma. Så jag, Sudden, Patte, Anna och Gurra satte oss på Allstar och käkade lite och kollade på när giffarna gick upp i allsvenskan! Grattis till dom!
På kvällen rullade jag mot Korsta på förfest (egentligen förfest till en förfest) med grabbarna grus. Med andra ord Patte, Sudden Gurra och Manne... det var för övrigt riktigt roligt att träffa Gurra och Manne igen, var ett tag sen sist!
vid tio nån gång drog vi vidare till Anna där det var lite mer folk. Utgång blev det också, inte den bästa men helt okej... tror jag var runt på nästan vartenda ställe minus Memman.. Till och med kåren.
Idag var jag och fikade med Anna med tanke på att det var hennes riktiga födelsedag idag, tog också en långprommis runt ikring stan.



Lördagen:



Söndagen:


-Emma Sten

if we ever meet again

Idag är en sån där dag då jag vill ha tillbaka sommaren. Det är ju så djuriskt kallt nuförtiden. Och hey, det är inte så att det kommer bli varmare än på ett par månader! Meeeen man får väl bara ta på sig vinterpälsen och härda.
Nu ska jag strax till jobbet, isladan på en gång ocskå. najsbajs. kallt.
Anywho... ikväll väntas middag med Steff som kommit hem över helgen, Wohooo!

-Emma Sten


goggles

Jag vet inte om jag har sagt det förr, men jag funderar starkt på att bli begravningsentreprenör när jag blir stor. För jag trivs. Behövs det nått mer liksom?
Kvällen har spenderats på Ågläntan där Jens spelade. Han är riktigt bra alltså. Drack en ruskigt god smoothie gjorde jag också!
Imorn är det tillbaka till skolan som gäller. Från 7 till halv fyra.. rätt skönt. Hej.

Torris-Emma:

-Emma Sten

smack

Riktigt höstväder idag! Regn och dassigt...
Har jobbat på och for efter det till farmor, drog lite senare med mig Ee på subway för att käka.. såå gott! och jag har typ längtat efter en sån macka! Eve for efter det hem och jag for till Anna där vi åkte och inhandlade en gigga-förpackning med toapapper. Slog sedanigång en film och ba mös. Jag åkte iväg vid tio och plockade upp Alex och Sudden och rullade till Patte där det blev Disney! Aladdin närmare bestämt! Har kommit fram till att jag kan de flesta sångerna i alla Disneyfilmerna ;)
Tänkte hoppa ner under täcket nu, för imorn väntar det jobb på Duvans:D !!

-Emma Sten

handyman

Måndag idag och det kändes. Kan bero på att min sömn reducerades en smula i helgen, med andra ord så prioriterade jag inte den. Men det tar jag väl igen under veckan.
Har mest suttit och läst en massa Harry Potter-besvärjelser så ögonen gick i kors typ. Det var nämligen en som gjorde en HP-bok.
Sen så har jag även bytt däck idag! Och det gick rätt snabbt också, vad händig man kan vara då! ;)
Plus att jag har gått igenom alla 391 bilder från i lördags och försökt ta ut de bästa för att sedan lägga ut på facebook.. men det tar ju lite tid.
Mandariner kan man börja käka igen också, för de som är intresserade.. mm riktigt goda, så snart kommer jag väl få en C-vitamin chock eller liknande.

-Emma Sten

look at that body

Oj vilken rolig helg jag har haft! I fredags hängde jag och Eve hos Anna tills dess att Eve for hem och jag och Anna skulle göra stadens gator osäkra. Började lite lätt på Svenssons (??) av alla ställen för att sedan dra oss storgatan bortöver. På väg mot Allstar hittade vi Matte och hans vän Erik från Oslo som egentligen var från nånstans i sverige som jag inte minns. Övergav sedan dom och lyckades planka in på Allstar och hängde gärnet där. Hamnde efter det på en "efterfest" hos ja, Matte. Men for sedan hem och soooooov.
På lördagen klav jag upp i tid för att hinna med mig. Vi hade nämligen planerat en överraskningsfest för Anna som fyller år nästa helg och jag skulle fixa tårta. Fick även lite hjälp av Eve.
Vid sjutiden plockade jag upp Maricel, Chris och John så rullade vi in till stan där vi alla möttes upp.. detta helt uten att Anna hade en aning. Och om hon blev överraskad när vi knackade på med tutor och ballonger, tårtor och hela köret! Det var riktigt roligt att vi lyckades med det! Sen blev hela kvällen helt awesome, mycket bra folk och en nöjd Anna.
Det fick bli Oscar kvällen till ära... lyckades även smita förbi vakten där, med hjälp av Maricel. Skitkul hade vi där inne och det hade inte behövt tagit slut.. men det gjorde det tillslut då alla kände av sina kurrande magar.
... Och bilder togs det, närmare bestämt 391 stycken.





....det kommer mer, men that's all for now!
gonatt
-Emma Sten

Favvo-Bruno

Har hittat en ny mys-favvo-låt-för-tillfället, som gamle gode Bruno Mars sjunger. Count on me... nu lär väl många tänka "men åååh, den där har jag lyssnat på dööölänge". MEn, inte jag. Jag gillar den!
Fick jobba över idag.
Sen har kom tröttheten över mig och jag höll på att somna i soffan så fort jag kom hem. Men det hade jag inte tid med då jag skulle upp till farmor och hjälpa mamma och riva morötter. Var nära att den där morotssörjan fick lite kött i när jag höll på att riva ner delar av mina fingrar... wordpoo.
Godnatt.
Haha sen har jag för övrigt lagt märke till att barn säger fabbo istället för favvo ;) hihi.

-Emma Sten

family values

Haha har suttit och kollat igenom en massa bilder med Anna från i sommar... och jag kom då fram till att denna sommar har varit rätt grym ändå. Trots att den gick påtok för snabbt så var den awesome. Ska nog ta och lägga upp ett bildregn från sommaren här nån dag, so stay tuned.
Det var så riktigt nice att jobba på duvans idag också. Jag trivs där. Jag vill jobba där. Jag skulle kunna tänka mig att starta en egen begravningsbyrå... men den skulle nog inte gå runt, Stendöd är ett namnförslag som kommit upp iallafal... det med tanke på att jag heter Sten i efternamn. Men nej, jag skulle nog välja nått mer "harmoniskt" namn isåfall.
Shoppingrunda med Anna efter jobbet, strax efter jag fixat farmors hår. Blev ett par inköp.
Imorn ska jag tillbaka till Kyrkmon och jobba järnet. Börjar klockan 7, slutar halv 4.


-Emma Sten

vart jag mig i världen vänder

Imorn är det jobb på Duvans som gäller! Ska bli riktigt roligt faktiskt.
Har varit ute rätt mycket idag, typ i skogen och dylikt... var längesen jag var så frusen! Ufff.. jag måste skaffa mig ett par fingervantar, eller åtminståne hitta nå gamla gaggiga. Har liksom frusit hela dagen tills jag kom hm och fick hoppa ner i min ziperall.
Drog till Anna och hängde där ett tag och for sedan hem innan jag blev för trött... ska sluta att köra då alltså! Inte ett skämt att man kan somna. Man tror inte det men så är det!... typ som att jag har nå brutalt svårt att hålla ögonen öppna just nu, de vill bara stänga sig. Så jag antar att jag ska göra dom till lags och sova. Ordbajs, I know.
Ha't!

-Emma Sten

såsig

Sååå opepp dag! Har varit för trött alltså... fast inte så där så att jag somnar, utan mer att kroppen är slut. wonder why...
Somnade i soffan då jag kom hem, hade tänkt ta en prommis, men icke! Så ikväll har jag bara tagit det lugnt och kikat på nya 2½ men med Ashton Kutcher... riktigt bra faktiskt. Nä, nu ska jag inte bli låmgdragen, har egentligen inte nått vettigt att dela med mig av denna afton, så för att slippa en hel del ordbajs så säger jag godnatt.
... kanske så att man kommer i säng i tid för en gångs skull??? ... fats näe, lär ju inte bli så.

-Emma Sten

at least I tried


-Emma Sten

you go, glen coco

Gårdagen (lördag) spenderades på Birsta med mamma och Eve, köpte faktiskt ett par svart jeans (wohoo!.. mina andra pajade kvällen innan) och två tröjor/toppar, även ett nagellack och ett par örhängen. For hem en sväng och träffade mormor och morfar, sedan bar det av mot förfest hos Anders och Malin. Hängde där med gott folk innan vi rullade ner mot stan. Allstar även denna gången. Riktigt rolig utgång, men de flesta droppade av och till sist var det bara jag och Anna kvar... men då fick vi sällskap av typ de vi hängt med kvällen innan. Dansade tills vi inte orkade nå mer... det vill säga när de stängde. Drog till Max med Anna Jens och Matte. Måste säga att deras kösystem suger! Men vi fick tillslut våran mat och satt där ett bra tag innan vi åkte vidare. Skjutsade hem Jens och Matte och skulle även skjutsa hem Anna... meeen då dog batteriet på bilen strax utanför hennes place då jag missat att vrida av nyckeln helt, så jag fick helt enket putta bilen (i en lätt uppförsbacke) medans anna styrde. Också blev jag kvar där på hennes soffa.
Inte för att vara den som är den, men varför förstår inte indierna på Alltards dansgolv att när de får en brutal diss är det dags att ge upp... men nä, inte gör dom det inte! till och med när musiken slutat och man är påväg därifrån så tror de att det kommer funka ifall de tar en på rumpan?!? say whaaaat?!
Anywho, har hängt med Anna hela dagen, tog en sen brunch på subway och tog sedan en långprommis runt i stan. Sen startade jag bilen, med hjälp av Olles bil, tacktack! Kikade sedan på en film med Anna. Something borowed, riktigt bra film.








-Emma Sten

whatuuup??

Småbarns-disco på dagen och utgång på kvällen, med andra ord nice dag. ;)
Var längesen jag var så paljettklädd som jag var igår på jobbet... jag menar, man måste ju bju på sig själv. Och det gjorde jag. Jag och Sara hade fixat ett disco åt klassen våran med dans, popcorn och lite filmvisning. Det gillade dom.
Köpte med mig Thaimat när jag slutat och for till Anna. Vi gjorde oss lite fresh och stack sedan till Matte som hade dragit ihop en förfest. Riktigt roligt med rätt mycket folk. Det blev allt från hårklippning med smått berusade människor till brutalt spruckna brallor.
Innan vi drog ner på stan så hamnade vi på BigBoy och satt där ett bra tag innan jag och Anna drog på Allstar och dansade loss... insåg typ en halvtimme innan stängning att musiken var sämst.. Det var typ sån att när man dansar så ser alla ut som amöbor, wobble wobble typ. Drog på Max med Anna, Johan, Sudden och Jocke. Och nej, jag käkade inte på båda ställena, så ba lugn!
Lämnade min iphone på bordet igår kväll och hittade en hel del bilder på den... nån hade alltså pepprat bilder under kvällen, så här kommer en del:


By night:








-Emma Sten

nöter wordfeud

Åh, kollade på lejonkungen på fritids idag.. jag blir liksom glad av den. Hakunaaaa matataaaaa!
Har varit med Eve resten av kvällen och ätit en massa tills paltisen slog till, usch vad mätt jag är!
Har precis letat upp en massa paljettkläder (inte för att jag äger många) för imorgon ska jag och Sara (hon jag jobbar med) ha disco för barnen... bara sista timmen. ni kanske kommer ihåg den tiden då man hade "roliga timmen".

Jag måste bara säga.. KOLLA IN POÄNGEN PÅ MITT ORD!: ;) haha

-Emma Sten

man gör det man gör

Sitter här och bara myser med min cola.. mmm;)
Seg dag idag på jobbet, inget speciellt egentligen. De sista timmarna gick i snigelfart.
For och fixade frillan på famor efter jobbet då hon såg ut nästan som ett sånt där troll i håret man lekte med när man var liten.. de som hade många olika färger. Men det fixade jag till.
Vid sjutiden var det tänkt att det skulle spelas fotboll ett helt gäng, men väl på plats blev vi bara fem stycken. Körde ändå ett tag tills alla var aningen slut, satt på en bänk och snacka goja och for sedan alla på ica, droppade av grabbarna hemma hos dom så for jag och Eve vidare.
That's my day. och nu som sagt sitter jag med min cola och kollar på en dålig Nicholas Cage-film.. även Peter Stormare är med för den som är intresserad.
För övrigt så har Roger Pontares gamla dänga 'När vindarna viskar mitt namn' blivit nya pepp-låten.. då pratar jag alltså om när man typ ska träna, inte ut på partaj. sweet.



-Emma Sten

rulla negerbollar

Har varit ute i skogen mest hela förmiddagen, och jag kna konstantera att jag trivs i mina gummistövlar! Bra köp där Emma!
Tog en fika med Eve också på lunchen, och kanelbullens dag till ära fick det bli en bulle. Vem var det egentligen som kom på att en bulle skulle få en egen dag.. snacka om att den personen inte kan ha mycket för sig som kämpar för att driva igenom en sånt påhitt. Kanske det avr för att folk skulle få ha en bra ursäkt till att trycka i sig en massa bullar... men hey, vad har vi fettisdagen till för?? Jo, äta en massa kallori-fyllda bakverk. Tycker att det kan räcka med den.
Anywho.. Jag och Anna har bakat chokladbollar ikväll. Eller om jag ska vara helt brutalt ärlig så var det jag som rullade de små negerbollarna och Anna tankade ner en film.. there, I said it. ;)


en lite svullen armbåge... från gårdagens fotbollsmatch. Men hey, sånt man får ta när man snubblar på sig själv ;)

-Emma Sten

hear my thoughts in every note

En bra dag med fint väder.. för att låta lite tråkig. Men hur som helst börjar det vara svårt att veta vad man ska klä på sig, i solen svettas man och när den försvinner bakom ett moln är ryska vinter framme, typ.
I övrigt har det varit en bra dag, promenad ute i skogen och en trip till isladan på lunchen och korvstroganof (vilket får mig att fundera över vart det namnet kommer ifrån...igen).
Jag lyckades dra ihop fotboll trots inte allt  för många nummer. Men så vid 7tiden var vi 8 stycken som spelade. Lika roligt som vanligt! Men kroppen börjar bli lite sargad... blåmärken över hela benen och idag drog jag en vurpa då jag fällde mig själv framför målet... dock lyckades jag få in bollen också. så antar att det var värt skrubbsåren.
lite fotbollsbilder från helgen... från eves iphone.



-Emma Sten

my hearts a stereo

Känns som jag har hunnit med mycket idag, fast ändå inte... hade inte haft ett dugg emot att få ett par timmar extra denna söndag. Eller varför inte en hel helg till på en gång!
Fixade och städade här hemma på förmiddagen/en del av eftermiddan.. droppade av mat åt papa på hemmanet och for vidare mot stan, in där och köpte nödvändiga men tråkiga saker såsom mascara och trosor, träffade på Viktor och gav han snålskjuts, rullade till Anna coh crashade henne. Sen har jag hängt med henne resten av kvällen... plus Eve som joinade oss kring sju-tiden. Vi kollade på Lejonkungen, åh den är så bra! Och Scar är så ond att man vill dräpa han och göra en jacka av han... typ.


också en bild på eve som lyckades matcha underkläderna med det udda mönstret på hennes zipperall:

-Emma Sten

Who's gonna save the world tonight?

I fredags blev det som sagt en trip till södrabergets spa med Eve, så nice efter en rätt så tung arbetsvecka. Mös där i nån timme i diverse pooler och i fula tofflor. Men när hungern började krypa sig på ansåg vi att vi var klara och åkte på mcD för middag. Gott.
Häng hos Anna på kvällen där vi dansade lös till en massa gamla goding-låtar som Nsync, Brittan, Backstreetboys med fler. Lite retardos sådär. Tog sedan en promenad till Jens studentlya (inte Jens-Jens, utan en annan Jens) där det blev häng med en massa skrikande grappar... anledningen till gapandet var en nhl-turnering. Också lite wordfeud på det.
Jag, Anna och Eve drog oss lite random ner mot Daltons för att häng lite med andra Jens, annars var det inte allt för roligt folk där... 40+, men hey, vad gjorde väl det.
Lördagen bjöd på fotboll, riktigt kul. Körde några timmar innan det var dags att ge upp för den gången.
Utgång på kvällen med häng hos Anna först och sedan vidare till samma ställe som kvällen innan med ungeför samma folk. Riktigt rolig kväll, och när vi till slut tog oss mot stan lyckades vi komma över ett par fribiljetter till Allstar, najs.
Lite bilder:
fredagen:





Lördagen:







-Emma Sten

RSS 2.0