när allting var som i en film

Skrubbade altanen i sann askungen-anda imorse... tycker det är bra att iallafall en av mina biceps kommer bli gigantiska innan jag är färdig. Det är nått inte askungen lyckades med..
Har hängt med Steffen efter det, och tvek om det finns nån som är mer retarded än vad vi är när vi är med varandra. Vi har grillat, dansat och sjungt värre än många, ätit oss för mätta kollat på Gladiator och en massa kaniner/harar som hoppat förbi altanen, samt haft det hur roligt som helst.
That's all, för jag pallar inte skriva nå mer ikväll... ska jobba imorn, 8-17.
Så, adios.






-Emma Sten

snälla bli min


-Emma Sten


hard days work

Har hunnit med en del idag ändå... sånna där saken man måste göra. Har tvättat bilen för hand (2 ggr) tills den blev skinande. Sen har jag skurat en massa räcken på två altaner och även dammsugit inne...puh! Var totalt slut där direkt efter och min skur-arm var ur funktion, somnade i soffan typ.
Det har ju även varit morsdag idag, mamma fick ett silver halsband och en ansikts-tvål från Emma.S, ja den var från mig men märket hette även så.. remember?
Imorn ska jag hänga med Steff en massa eftersom hon kom hem från Roma ikväll... sweet! Men först ska jag ta mig ann en till altan som ska skuras.
vilken skinande bil va??

-Emma Sten

prom night

Hjälpte Caroline förut idag med bli ready för studentbalen. Fixade hår och smink.



-Emma Sten

barnkär var ordet

En liten rättelse, det ska vara faster Malin som fyllde år. Var hur som helst där ikväll och hade det nice. Cilla var där med lilla Harry också, ååh vad söt han är! Även fast det känns lite i armarna efter man har hållt han ett tag så vill man ändå inte släppa han. Men till slut fick nån annan hålla honom så att jag kunde ta lite av Malins goda fika.
Sen blev det som vanligt lite kläm på Jennys stora mage... Längtar tills den bebisen kommer så man kan hålla den (hon) med. Snart så, jag håller på den 5e Juni, känns som ett bra datum.
Imorgon ska jag fixa balfrisyr och smink också, ska bli kul. Får väl kanske nån bild att lägga ut, så kolla in här nått imorn kväll... troligtvis.






-Emma Sten

camping on the altan

Jag gjorde som jag sa igår... sov ute på altanen. Det var faktiskt väldigt mysigt. Jag hörde fåglarna snacka med varandra och sen började det regna ett tag där också.
Men nu måste jag göra mig klar för jobbet, det är 12-17 idag som gäller. Och ikväll ska jag en sväng till min moster Malin som fyller ehm... 28... år nånting. Så då blir det väl lite gofika:)

-Emma Sten


some sallad

Åt en exklusiv sallad från ICA-Nivrenas sallads buffé till middag. Var faktiskt riktigt god och det fanns mycket att välja till. Som min blandning: Kyckling och räkor samt lite crabsticks med tillhörande sallad. God var den.
Funderar på om jag ska sova ute på altanen inatt... alltså den är inglasad. Fast å andra sidan är min säng väldigt skön. Sorry, tänkte högt där om oviktiga saker.

-Emma Sten


den osminkade sanningen

En liten note bara... Har nu tvättat vinterdäcken med en disksvamp, men ingen fara jag slängde den i soporna efteråt. Har efter visst om och men till slut tvättat dom, men fruktar att jag kanske ändå måste blåsa av dem med högtrycken i helgen... Jag var noga men trots det verkar det sitta kvar en del smuts ändå.

Hurtig som jag kan vara ibland tog jag en powerwalk när jag klev upp... följt av en frukost för att sedan inta solnigsläge på ballen. Känner att den där vita looken man får på vintarna börjar försvinna..bra det!

Nu ska jag till farmor och äta en bit.
-Emma Sten


onsdag

Inte lika förvirrad när jag vaknade idag, utan kunde njuta lite av min sovmorgon.
Var på Duvans begravningsbyrå en sväng för att prata om när/var/hur jag skulle jobba i sommar. Och som det ser ut nu så börjar jag på riktigt efter midsommar, men ska även vara där ett par dagar veckan innan för att få kolla på allt. Nice! Jag längtar nästan lite granna.
Sen drog jag mig mot stan vid tre för att fika med Laila. Men hamnade tydligen mitt upp i 92:ornas mösspåtagning. Om jag får säga det själv så tycker jag att det var mer drag på våran förra året... fast det kan ju ha vart för att det var mer grymma människor som tog studenten då än i år.. vem vet liksom.
Det blev hur som helst en fick på Charm men Laila och vi catchade upp med allt vi missat, så det var nice.
Sen rullade jag mot farmor för att fixa frillan som jag gör varje Onsdag... har hört att den uppskattas av diverse folk.

-Emma Sten

står och låtsas inte se

Sitter här ute på altanen mitt i natten och ba myser. Funderar också på vad jag skall göra in the future... till hösten blir jag nog kvar här och jobbar lite mer, men sen har jag siktet lite inställt på eventuellt plugg till våren. Kanske nån annanstans än här? Who knows, jag tänker bara högt liksom... man kanske skulle satsa på det där med glasblåsar-yrket ändå... eller inte, fast jag vet inte. Är lite kluven med vad jag ska bli när jag blir stor så att säga. Men än är jag ung, så det är väl inte allt för bråttom.
Anywho.. jobbade idag från ett till fem. Gick ju gallant det. Sen var jag tvungen att plocka upp ett gäng kläder hos Steff som jag tydligen glömt igår. Guldfiskminne som man har.
Sen så åkte ju Eve till Mallis idag med Khod, och imorn ska stew tydligen sticka till rom. Vem tänker på mig liksom?? Jag vill ju också åka!
Måste nästan kolla upp nå resor... fast nej, det är ju sommar här nu typ. I like it.

-Emma Sten

morgonproblem

Vaknade smått förvirrad förut... eftersom jag har börjar 7 typ de senaste 2 veckorna så trodde jag att jag hade försovit mig. Sen när det gick upp för mig att jag inte hade det så antog jag att det var helg. När jag fixade med frukosten kom min hjärna tillslut på att jag bara hade sovmorgon. Vilka problem man kan ha liksom.

-Emma Sten

sol

Har gjort typ hundra grejer idag känns det som. Jobbade först från 7.20-13.30 sen åkte jag till steff och direkt till ica för att inhandla det vi skulle ha till våran picknick. For tillbaka hem till henne för att fixa mackorna och skära ananas. Sen in mot stan och satte oss där vid ån, vad mysigt det var! och varmt med! vi satt där och mös ett bra tag och tog t.om en liten lur på det. Piggnade till och gick på stan ett tag, sedan drog vi fram min basketboll och spelade lite... när vi var dyngtrötta satte vi oss vid ån igen och snacka en massa skit ett bra tag.
Bestämde oss för att dra en lov in på Max där det blev lite strille innan vi rullade hemöver.
Väl hemma stack jag ut på en powerwalk, och nu sitter jag här och funderar på om jag ska slå på en film eller sova... hard choice...




-Emma Sten

världens kanske gulligaste

Titta vad som skuttade runt på min gård! En kanin (eller hare då!). En liten unge som hoppade runt. Så Gullig!! Och inte nå överkörd alls! Jag blev typ kär i den! Man vill typ bara plocka upp den och mysa med den.



-Emma Sten

by the trees

Mer bilder! Knäppte en massa med Steff igår ju.. här kommer ett par stycken






-Emma Sten

fullt ös

Har inte hunnit alls att lägga in nått här i helgen, eller kanske inte att jag har tagit mig tid rättare sagt. Men många bilder har jag iallafall.
Började fredagen med en trip ner till mormor som skulle firas. Sedan bar det iväg på ett tremans party hos Steff. Det var jag, hon och Eve. Sjöng, gapade, snacka massa skit, åt mycket gott och åkte min partybil Jaques. Men inne i stan var det inte liak mycket drag som vi ville... var nog runt på vartenda ställe utan att hitta ett med ett dansgolv typ. Så det slutade med en tripp till MAX och en sväng om till Skönsberg.
Och igår var det mer fotografering som gällde, ett gäng konfirmander skulle åter igen plåtas och till min hjälp denna gången hade jag Stew. När det var klart for vi själva iväg och fotade lite...det är ju sånt vi gör liksom. Åkte till ICAmaxi på kvällen där jag gick lös... shoppade nämligen en fotboll, en volleyboll, en basketboll och diverse annat till sommaren. Så nu är det bara att ringa mig om nån vill spela i sommar! Vi köpte även en Ben&Jerry's som vi tröck i oss vid ån i stan. Myys.
Och till sist idag då... jo Eve rullade ner till mig och vi solade, spelade volleyboll och var lite smådryg som vanligt. Hur som helst roligt hade vi. Efter maten åkte hon hem och me and Stephanie åkte och kikade på fotboll, Gif på Norrporten... och vinst blev det, hela 4-0. Sweet!
Ett överviktigt bildregn!:








-Emma Sten

summer's comin'

Trodde det skulle bli skitväder idag men ack så fel man kan ha. Det var strålande  sol hela dagen och jag hade en tjocktröja på mig, nice.
Jobbade till halv två och for sedan in till stan en snabbis och sedan till farmor. har hängt där ikväll med undantag från prommisen jag tog med Eve.



-Emma Sten


det ska tydligen regna imorn

Har suttit och funderat över rådjuret idag... varför skulle det lyckas hoppa upp precis när min bil swichade förbi.. börjar tro att min bil drar till sig självmordsbenägna djur.
Jobbade hur som helst idag till 14, for till farmor och fixade frillan på henne som jag lovat. Eve gjorde oss sällskap och farmor fick veta att hon hade hörseln i behåll när jag tog fram sångrösten... dock kan den ha försämrats en aning efter det;)
Mot staden vid 7 för att äta på Biteline med Olle, Eve och khod. Mätta masade vi oss mot bion och köpte trots det tilltugg till filmen. Jag kände mig lite häftig när jag kom där med min popcorn och dricka i Pirates-tema.
Filmen var riktigt bra och den skulle jag kunna se igen!
Måste sova som en klubbad säl nu var det tänkt, ska ju jobba tidigt imorn. Godnatt.


-Emma Sten


killer machine

Jag körde på ett rådjur ikväll! :( Jag fattar inte varför alla djur vill hoppa framför just min bil?! Men det dog inte utan blev bara skadat så det fick komma en snubbe med bössa och ..ja. Men bilen klarade sig helt utan en endaste buckla. Och jag  klarade mig jag med... värre var det ju för det gulliga lilla rådjuret:(

Anyways..
Efter jobbet idag har jag spenderat lite tid med Eve, blev lite rastlösa sådär mot kvällen och for mot Olle.. för att möta han i dörren. Tydligen skulle han hämta ut våra biobiljetter till Pirates of the carribean 4 som vi ska se imorn. Roligt!
Bestämde oss efter det att åka och hälsa på Jenny och Micke i deras flådiga lya, det bjöds på en guidad visning av hela huset samt fika och en massa snack på det. Riktigt trevligt. Det enda som saknades var bebisen som mös i fosterställning i Jennys mage, men jag kände den och kunde genast avgöra att den gillar mig.. så man kanske får vara barnvakt nån gång då den ploppat ut?

Drog mig hemöver vid 10 nån gång varav rådjursinsidenten inträffade:(



-Emma Sten

ny vecka, snart är det helg

Dagen har bestått av jobbelijobb. Byggt lite lego har jag också... de skulle bli nån form av en antilop men det sket sig halvvägs, lego is not my cup of tea tydligen.
Drog mig uppåt Hemmanet när jag slutat och spenderade lite tid med farmor... satt och snackade men efter en stund så vart vi båda trött och slummrade till ett tag, sen kom hemtjänsten och väckte oss ur dvalan.
Plockade upp Steff och sjöng oss hela vägen in mot staden där det skulle kollas på fotboll. Satte oss på ett inte allt för fullt IP och njöt av superettanfotboll. Meeen, inga mål i matchen. Dock ett och annat nacksving fick vi beskåda. Sen var det samma visa på väg hem, sjöng höga toner och en del väldigt låga. Peppar tydligen inför Gatufesten som kommer bli nice i år... förhoppningsvis.
Jag vill fortfarande ha en stjärnkikare! Tänk vad häftigt att se alla stjärnor lite närmare, och jag gillar stjärnor!

-Emma Sten

unpleasant horse

Tänkte bara berätta att jag har laddat ner ett aparoligt spel på min tele som heter Unpleasant Horse.
Det går till större delen ut på att man är en ond häst som hoppar från moln till moln och drar ner snälla små vita pållar i sågblad. Hihi. Låter kanske lite wierd men det är faktiskt lite skoj.


Bara ett tips liksom till de som har iphone.
-Emma Sten

sunday

Vaknade upp imorse och såg ut som Mufasa... mitt hår hade sett bättre dagar.
Men whatever. Det skulle ju knäppas kort även idag, bara lite tidigare. Skulle infinna mig at Malins place 10 i 10. Lyckades med det trots att jag fått en såsig daggmask slungad på bilrutan av bilen framför (den plockades senare bort med hjälp av en pinne).
Fotograferingen gick bra och jag rullade mot hemmanet för att få mig en fika av Eva-Lisa. Skjutsade Eve till jobbet och gjorde henne lite sällskap där. For hemöver med en förpackning jordgubbar rikare.
Åt mat och slummrade till en stund uinnan jag for till Steff's basement, vi kikade på en film (inte värd att nämna) och kollade på en massa fula filmer vi gjort. Sen var det bara att orientera sig igenom dimman påväg hem.



-Emma Sten


länge leve längesen

Igår blev det häng med Stew, vi gjorde typ gormetefterrätt och doppade jordgubbar i choklad... lite trocca, cheddar popcorn och den gamla 80-tals rullen G på det gjorde kvällen riktigt nice.
Idag har jag och Malin fotograferat en massa konfirmander i njurunde kyrka. Det gick ju faktiskt riktigt bra och ska fortsätta imorn med en ny grupp. Gjorde även detta förra året och de blev ju faktiskt lyckade.
Ikväll är det ju eurovisionfinalen och Eric Saade gick ju vidare till den, köng! Får vi se hur det går för sweden senare.
Antingen är det förkylningen som sitter i eller så fruktar jag pollenallergi. Halsen spökar och det rinner ur ögonen. Nyser och hostar om vartannat. Men man ska väl inte klaga antar jag.



-Emma Sten

hängig emma

Det gick lite tungt på jobbet idag... kände mig hängig, hade ont i halsen, nös, hostade och allmänt småsjuk. Men inte ska jag klaga, slutade tidigt och åkte hem och vilade. Så för tillfället känns det bättre man halsen spökar lite än, antar att man får bita ihop en aning.
Gled lite smidigt sådär in på svt och upptäckta att det var Eurovision (eller nån del av alla delar) och vad bra Eric Saade var! hoppas han kommer med på lördag... Ja jag är tydligen lite småengagerad i år av eurovision för ovanlighetens skull.
Och åskade gjorde det nyss också, mysigt! Jag gillar åska, det är liksom lite häftigt. Speciellt när man sitter ute med en filt, det spöregnar också åskar det. Och en blixt då och då kan det få vara.
Nä nu ska jag heja på Saade och spöa nån om han inte kommer med.

-Emma Sten


törnrosa

Oj, somnade på soffan igårkväll och där blev jag kvar tills bara en stund sen. Men soffan är ändå bra skön att sova på.
Anyways, Klippte farmors frilla igår innan Stew kom förbi. Vi satt och snackade krig och hade ett par bra idéer kring det, men de håller jag för mig själv. Åkte sedan till dyket för att spela kubb, hade med mig mina super-hötalare också vilket ledde till att vi stog och dansade som två retards. Eve anslöt sig också, och jag kan säga att det inte hjälpte när Steff värvade henne till sitt lag för jag PISSADE på dom! ;) hihi. Sen satte vi oss på den där snurrgungbrädan och blev barn igen.
När jag kom hem la jag mig som sagt på soffan och somnade.
Nu ska jag på el work, 7.20-13.30
Förresten har jag riktigt ont i halsen...





That's all...
-Emma Sten

trött, ja

Men vad trött jag är! Somnade en sväng efter jobbet och somnade i soffan för ett tag sen och håller på att somna nu. Ett tecken på att man bör gå och lägga sig kanske. Jag och Malin färgade håret på farmor förut annars har kvällen varit lugn. Imorgon är det jobb från 8-14 som gäller, efter det ska jag nog frisera farmor lite.
Nä asså jag måste lägga mig nu, god natt!

-Emma Sten

fånga duvan

Nu har jag jobb i sommar också! Kommer att jobba på Duvans Begravningsbyrå i 7-8 veckor, känns lite spännande ändå med tanke på att det är nått helt nytt. Så vi får se hur det går, kommer troligtvis börja veckan efter midsommar plus ett par dagar innan för att lära mig det jag ska göra.
Så nu känner jag lite harmoni inför sommaren, skulle nog inte kunna inte jobba en hel sommar (konstig mening).

Tack till Kentan som tipsade mig!
-Emma Sten

god morgon

Det har tydligen varit nått fel på blogg.se under helgen därför kom inte de två tidigare inläggen upp förrän nu.
Anywho, började jobba i en annan klass igår.. jag har varit i den förr och det är en förskoleklass. Varmt som tusan var det igår också, vi var ute nästan hela dagen.
Efter jobbet åkte jag till Eve och vi gjorde ett tappert försök  till att sola, men såklart skulle det komma ett gäng moln precis när vi satte oss. Åkte och köpte en grillade kyckling och satte oss på en filt på Dyket och käkade den, forsedan och kikade på Olle som spelade korpenfotboll, roligt ändå. Sedan drog vi till hemmanet igen och jag slingade Eves hår, hon blev tydligen nöjd.
Nu ska jag strax sticka till jobbet igen, börjar 7.20.
Ha't.





-Emma Sten

just let me know

Ben & Jerry's börjar sakta men säkert bli en favvoglass, och speciellt en jag åt (lite ;)) av ikväll Baked Alaska.. med vitchoklad och marshmallows i.
Sen hann jag med en bio också, med Eve och Mia. Thor såg vi men jag tror inte att de andra två höll med mig om att filmen var bra... tror det är en film som jag skulle ha sett med Amanda, typ.
Tänkte krypa ner nu för imorgon ska man vara på jobbet at 7.20 för att sluta halv två, nice!
Gonatt!
När jag åkte hem satte jag mig en stund på bryggan och kikade på stjärnorna, skulle helt seriöst vilja ha en stjärnkikare så man kan se alla mycket bättre.



-Emma Sten

blir blind när alla lampor lyser

Igår klättrade jag upp för berget lonely, skulle mäta vindskyddstaket eftersom vi ska reparera det. Och pissmyror kan ju vara den värsta insekten... de har vaknat till liv nu. Sen om man ser en myra så ser man tusen till, och inte nog med det så klättrar pissmyror upp på en och biter. Värdelös insekt!
Igår bjöds det även på mer Steff och Eve, de kom ner till mig och vi mös ute i inglasningen, spelade kort och åt en massa gott. Drog en sväng ner till bryggan och sjöng för full hals så vi väckte antagligen alla innom en mils avstånd.
Idag blev det mer bergsklättring bara för att pappa och Jens själva ville se vad det var för skada på taket... hmm, gick jag upp i onödan igår då? Jag och Eve följde i vilket fall med upp. Även myrorna var där. De sätter sig liksom på stjärten och kollar på en, och de har äckliga långa ben och klättar överallt... nog om dom, lite ordpoo blev det visst.
Projektet:

¨
Skräckfilmsbilder:


Vid bryggan:



Dagens bergsklättring:


Också Slapp-Tosse:

-Emma Sten

spy hard

Jaha, en ledig dag fick man ju inte... vid elva ringde de från jobbet och ville att jag skulle jobba från halv 2 till halv fem. Sd då var det bara att pallra sig dit. Men innan det var jag på ett litet möte som faktiskt gick riktigt bra, så får se vad som händer och sker in the future.
På kvällen var det Eve och Steff som gällde. Vi for runt i mini coopern och låtsades vara spies, problemet var bara att alla kollade efter bilen pga utseendet på den. Det blev även en massa kortspel i form av Plump och Neger/president.
Och idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, får se vad dagen har att erbjuda.
Mysigt väder var det igår också... spöregnade, men jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt. Då behöver man inte känna att man måste göra nått aktivt, typ.




Min fina illustration av Neger/President...
-Emma Sten

det rår inte stjärnorna för

Spelade även fotboll idag med kidsen... fick då höra att jag var sämst som målvakt, och det kan jag ju faktiskt erkänna även jag. Jag suger. Men de fick bita i det så kallade sura äpplet när jag fick komma ut på planen igen och göra ett par mål... ja jag är så ond, men har man gett sig in i leken...
Sen bjöds det också på glass på jobbet idag, glassstrut till alla barn, och fröknar. Det var ju rätt så nice att sitta där i vårsolen med en glass i handen.
Drog en veva till farmor efter jobbet tills mamma plockade upp mig och vi for och åt på thaikiosken i bommen... eller vi köpte mat där och åt den på okänd ort rättare sagt. Och gott var väl det!
Sen så blev det kvalitetstid med Stew at her crib med en massa film i form av Due Date och Himlen är oskyldigt blå och diverse onyttigheter, men jag försökte få med en ananas bland allt gott men fick inte riktigt som jag ville. I protest så köpte jag en som jag ska äta imorn, gott! Kanske till frulle?
Anywho, imorn på min lediga dag ska jag uträtta en del ärenden som kan innebära sommarjobb. Spännande, det är faktiskt nånting helt nytt.


Jag inser att denna bildserie innehåller mest mat. Men hey, who cares??
-Emma Sten

all of life is a chance


I know I'll see your face again
-Emma Sten

in the middle of the week

Full fart hela dagen, det kändes vill jag lova. Blev därför happy när moderkakan frågade om jag ville fika på kondis på lunchen, så en fika där sedan tillbaka och jobba till halv fem. Efter det drog jag med mig mama till Birsta och uträttade en del saker där... ooooch.... jag köpte den där ringen!!!!! :D Åhhh vad lycklig jag känner mig! den är McDreamy!
Blev direkt till Eve efter det där det bjöds på paj, tårta och chokladbollar. Rastade också Alvas jycke, som är mer i en size av en råtta som ser ut som en räv men som egentligen är en chihuahua.
Imorgon har jag en liten sovmorgon, till 10 och jobbar fram till halv fem. Sen hördejag det ryktas om Stephanie, så nått i den stilen blir det.





-Emma Sten

910504-110504

Grattis till världens bästa, Evelina Lindström som blir 20 pannor dagen till ära! Dags för inlägget dedikerat till just henne. Sen så har jag inte den blekaste om hur mycket bilder jag har på den kvinnan men skrapade ihop ett  par stycken som tillkommit under åren...

Också var hon liten och oförstörd en gång i tiden med:


Och det händer att hon är ett riktigt ärkesuro ibland...

...Men det gör inget, för annars är hon alldeles wonderful.

Grattis Evs!
-Emma Sten

skillsen finns fortfarande

Rätt lugn dag idag, förrutom att jag återupptog skillsen från fotbollstiderna när jag och Hanna spelade mot en sisådär 20 kids... men vi kickade ass och tillslut gick de flesta över till vårat lag. Kul var det! Fruktade en mildare sträckning i låret men det visade sig bara vara det att jag ansträngt muskeln troligtvis (med tanke på att den har bara myst i ett halvår typ).
Slutade jobbet och drog en veva in till stan för att uträtta ett par ärenden, var såååå nära att köpa den där ringen jag skrev om igår men tog mitt förnuft till fånga ooch skippade det... den här gången, he he hee.
Väl hemma friserade jag pappsen lite och har tagit det mest lugt, skönT det!
Imorn är det jobb 8-16.30 som gäller och efter det väntar födelsedagsfika hos Eve.. hon fyller nämligen 20, den rackarn! Grattis till henne liksom! Nu kan hon köpa ut åt mig.... nä just det, jag gör ju inte sånt.

-Emma Sten

tidsfördriv

Så fastnade jag vid järnvägsöverfarten nyss också... alltså inte på den. Men ett tåg hade stannat och en annan var så illa tvungen att sitta snällt och vänta på min tur... som kom en kvart senare. SJ dom kan dom!
Men allt man behöver för att fördriva tiden är en kamera, och skön musik så klart.


-Emma Sten

Lovely


Bara för att jag tycker den här bilden är så härlig! Tror den är lånad av Cilla från i somras. En dag under drakbåtsfestivalen därav Jennys udda klädsel; Star Wars Jeddi. Men I love it!
-Emma Sten


knowing this

Hade en lite sämst morgon idag... vaknade lite sent med tanke på att jag började en halvtimme tidigare än jag räknat med igår. Skulle slå på Spotify som jag alltid gör på mornarna och den möter mig med ett "tyvärr, du har lyssnat på den där låten (som för övrigt var en favvo för tillfället) 5 ggr så nu kan du inte lyssna på den nå mer".... Vad tusan??! Tydligen måste man skaffa premium eller det där andra som jag inte är ett dugg insatt i för att få lyssna på det man vill. Så aningen pissed off där... meeen det slutade inte där, nej för när jag kom till jobbet skulle jag vara rastvakt och såklart så ska det snöa?? Det är ju för farao Maj nu! Det ska ju bli sommar!... och sen kom den där huvudverken krypandes.
Men dagen kunde ju bara bli bättre så efter jobbet plockade jag upp Steff och vi åkte mot Norrporten för att kolla på lite fotboll. Var riktigt nice och ett plus till att Giffarna vann med  3-0 och att det sista målet var hur snyggt som helst!
Åhhh! har sett en ring som är typ meant to be med! Precis en som jag målat upp en bild av i hjärnan! Känner att jag bara måste ha den.. tyvärr så kostar den ca 750 spänn och tvek om min pengapung tillåter det för tillfället. Men jag vill!! man kanske skulle.... pappaaaaaa?? ;)
Nej, det där är nått som inte skulle funka. Får nog skaffa mig den själv eftersom ingen lär ju ska lägga ut de pengarna? Fniss.



Steff var liten i maten, medans jag fick en gigga-kexchoklad...det var tydligen enda sizen.
-Emma Sten

all this talk of getting old

...Och Birsta levererade. Det blev köp av en kofta, ett basic-linne och en vit typ stickad tröja, fast det var inte med stickigt-tjocktröje-garn utan nått annat. Blev änven en fika på Charm, mozza-parma macka. For sedan in till stan och drev runt på gatorna där i ett försök att fördriva tiden. Men tillslut drog vi på Ming Palace för att trycka i oss some chinese ''fyla små lättel'', och gott var det!
Jag rullade hemöver för att fixa nått så intressant som deklarationen, yeeey! Jag behövde ju iallafall inte betala nån restskatt, och det känns såå nice!
Dags att krypa ner tror jag, imorn är det ju tillbaka till verkligheten så att säga. Jobbdags från 10-17.45 och sen en Gif-match på det å! På tiden att inta Norrportens läktare igen.

Eve är så kopiöst lik den där kycklingen när hon är pissed off, och jag är lite som den där lilla på sidan;) :

-Emma Sten

polaroid

Har fixat en app (program) på mobilen där man kan göra så att bilderna ser lite gamla ut, typ. Ser ut som sånna där polaroidbilder.


-Emma Sten

by the fire

Valborg var det ju också igår... eller som vi säger här, Sista. Det var lite krångel först med vart vi skulle hålla till men tillslut bestämdes det att vi (jag, Eve och Khodor+ vänner) skulle klättra uppför Hemmanetberget och grilla där. Jag och Eve gick upp före alla andra och jag startade brasan(En av många saker jag lärde mig under tre år på SPID) och musiken slugs igång.
Dom andra kom flåsandes upp kanske en sisådär timme efter oss. Det grillades marshmallows och eldades med rester av taket till vindskyddet (Som jag och Eve ska reparera!). Satt och mös vid brasan och hade det riktigt wonderful. Nerklättring blev det nån gång vid halv ett- ett... i bäckmörker. Men då tog det gamla lokalsinnet plats i min hjärna och jag hittade vägen ner. Rolig kväll!
När jag körde hem så satt jag på helspänn så jag inte skulle köra över nån mer kanin, men jag börjar frukta att djuren dras till mig... För jag såg en räv, ett rådjur och en grävling... alla med självmordstankar med tanke på att de strök omkring vid väg kanten. MEN ingen blev ett roadkill iallafall.
Idag blir det Birsta med Eve. Adjöken!






-Emma Sten

RSS 2.0