we are going down

Blev en prommis och lite kortknäppning med eve innan jag bjöd på pasta med tonfisk... jag vet, mycket tjat om tonfisk men det är ju så gott. Evalisa trodde att jag skulle få sjörbjugg (eller hur det stavas) men så mycket är det ju ändå inte:P
Kikade även på mitt nu för tiden favvo-program Vampire diaries! även ett avsnitt av 90210.
Imorn ska jag och bli sminkad som sagt på MakeUp store... ska bli intressant=) senare på kvällen blir det lite grill med Eve och efter det in till staden och springbreak på Oscar. Får se om det håller samma nivå som sist, gör det det så kommer det att bli kuuuung ;)

Den här rackarn satt på min bro i sommras, Larry fick han heta=)



-Emma Sten


try not to wake me

Sitter på historialektion och försöker koka ihop ett brev... jag ska låtsas att jag sitter i ett koncentrationsläger under andra världskriget och har på något vis fått tag i penna och papper.
Jaja, jag köpte ett par skor igår till balen, plus att jag tänkte ha dom på studenten också =) ett par svarta pumps från Nilson.
Bokade också uppfållningstid, nästa fredag. Sen var jag ju på afro at night... blev typ helt slut i hela kroppen!
Ikväll ska jag göra pasta med tonfisk till mig och Eve, bra gott!! :D



-Emma Sten


all the right moves

Ungefär samma sak idag som igår, hade inte behövt gått på första lektionen... det var bokredovisning och jag skulle tydligen få göra min på torsddag:/ surt, men men.
Åt en brutalt god middag igår, som jag gjorde själv. Hur enkel som helst: Spagetti och tonfisk i en enda blandning (sen kan man ju blanda i nån sås eller likte ost om man vill också) mums!!
Rullade sedan mätt och nöjd upp till eve och käkade lite fruktsallad som hon hade sletit med och kikade på lite Gossip Girl.
Ska kanske till birsta med moderkakan senare idag och kika på ett par skor till balen :).. som jag förhoppningsvis kommer att kunna ha på studenten också=)

Nä, nu ska jag återgå till psykologilektionen och skriva lite om ADHD och andra roliga grejer..:/ haha

En nice bild från i sommras på "Ayia-gänget" ;) haha


-Emma Sten

en snabbis..

Neeej! åkte in till skolan till 09.20 för att få reda på att jag inte hade behövt komma hit förrän 11.30! Det var tydilgen vissa som hade religionsprov idag (själv har jag på fredag):/ jaja.

Måste ner på stan sen för att köpa mig ett par nya brillor eftersom de gick förlorade i helgen;) men det var lika bra det, skulle ändå köpa nya.
Åkte en sväng till Stew igårkväll och vi kikade lite på en och annan resa, är lite sugen på Paris eller Rom. Får se hur det blir, först och främst måste jag jobba arslet av mig i sommar för att få ihop lite kosing! så skönt att jag har fått 6 veckors jobb.. men jag ska söka fler som jag kan fördriva tiden med eftre sommarn=)

Nä nu ska jag gå och käka lunch, magen kurrar...


-Emma Sten


I can be the one

Spenderade gårdagskvällen med Steffen och kollade på lite Harry Potter och New moon =) chillade helt enkelt, hade vårat traditionella tilltugg också: cheddarpopcorn, trocca och en marabou ;)

Var upp till farmor en sväng imorse fö att mäta upp mitt rum tills vi ska måla eller tapetsera om.. har inte bestämt mig riktigt än. men jag är inne på typ bronsfärgat eller nått i den stilen.
Var sugen på att baka nått när jag kom hem så jag gjorde en typ av chokladkaka.. jag har visat förr en gång när jag gjorde den, i vintras tror jag, men god är den iaf. Och man behöver ingen ugn=)




400g blockchoklad

2dl grädde

1-2dl nötter

1dl dumle
1dl solrosfrön
1dl bilar

Smält chokladen och blanda i grädden.
Hacka nötterna grovt, klipp/skär dumlen och bilarna i
mindre bitar. Blande sedan i nötterna, dumlen, bilarna
och solrosfröna. Häll smeten i en avlång och smal form
med smörpapper i och sedan inb med formen i kylen.


-Emma Sten                                                                                                                                             


sweet!

Sliceade upp en annanas förut idag, bra gott! mycket godare när man cuttar upp den själv än att man köper p burk =)



-Emma Sten

ha-hard work work

Gick helt ok igår på svenska nationella... skrev 10 ½ sida ;) haha nu är det bara att vänta och se vad det kan bli för betyg. Magen min mullrade ända fram till vaktisen kom med fikapåsen! den satt fint i kaggen;)
Fint väder ute idag, så jag funderar på om jag ska sätta mig på altanen och få lite färg.
Later today ska jag iaf hänga med Stewie, får se vad vi hittar på för nått kul=)

Just det ja! Jag har fått två sommarjobb nu i sommar, först 3 veckor på kyrkogården och dirkt efter det har jag fått 3 veckor på akzo=) känns bra, men jag måste leta nå mer jobb som jag kan ha efter sommaren också. Så nu ska jag ut på jakt!

jag vill jobba så jag får pengar så jag kan åka utomlands!



-Emma Sten

what about sunrise

Jag ber om ursäkt för min dåliga update... men jag har haft lite fullt upp ett tag. Vi har rätt så mycket i skolan för alla lärare verkar sätta allt samtidigt. Inlämninger, prov, bokläsning... plus att vi har nationella prov i svenska imorn! skriftlig del. Vi har tid utsatt på 5 timmar men det är tveksamt om någon kommer att sitta så länge ;)

ska nog beställa en tid för sminknig nån dag framöver (fick en Make Up store sminkning när jag fyllde år av evis), och leta nå skor, måste även beställa tid för uppfållning av min balklänning. Men det får jag ta imorn, för nu ska jag sova strax och ladda inför uppsats skrivning imorn.
Sitter och lyssnar på Michael nu, Earth song, bra låt må jag säga! han kunde det där med musik han ;) haha

Jaja, ha det bra alla!


-Emma Sten

you know you drive me crazy

Helt mör i kroppen efter bodypumpen... vi skulle göra en massa utfall så jag höll på att kvadda! hua!
Anyway, jag gick faktiskt också ut och gick en sväng när jag kom hem. Sitter just nu och hackar på eves data när hon inte är närvarande. Måste hitta en låt som vi ska ha till våran Guldtrofé-dans, för er som inte vet vad det är så tävlar alla treor på studenten om vem som ska få gå ut på Trappan först med bl.a dans :) Men jag tänker inte avslöja vad det blir för någon.
Rätt så roligt var det på dansen idag också... modern dans tror man inte ska vara så kul, men så fel man kan tro.
Letar en massa nice music, så om någon har förslag på bra musik är det bara att säga till!

Hahaaa


-Emma Sten

don't call my name

Det var faktiskt roligt igår! Jag och Amanda kikade först på lite Talang och lyssnade på lite awesome music. Sedan tog vi bilen in till stan och Stads. Träffade en massa trevligt folk där och dansade tills fötterna var helt kvaddade. Steff joinade oss i bilen och vi stack på max.. själv så åt jag min Tvix ;)
drog en sleepover med Amanda i hennes mormors lya och vaknade relativt tidigt i morse, kring kvart i 11=)
Eve plockade då upp mig och jag följde med henne när hon gjorde ansiktsbehandlingen hon fick av mig i julklapp. For sedan till hennes farmor och farfar och fikade.
Jag åkte hem och senare kom även eve. Kollade på några serier och chillade.

Imorn blir det nog bara lugnt, har inte planerat något så vi får se vad det blir;)



Ha't

-Emma Sten


the fire in the eyes

Sitter och peppar med en massa old partymusik! Bestämde mig för att gå på 50-dagars ikväll till slut=)
Åkte upp till skvadern förut med Joel för att köpa biljett, kände mig inte riktigt hemma där... ;)
Höll på att kasta ut skoldatorn genom fönstret när jag höll på med en apadryg filosofiuppgift och så hakade datorn upp sig!! och jag hade kämpat med en jobbig fråga ett tag.. men den gav upp efter jag hotade den, så vi får se om det blev sparat:/

Aja, nu ska jag gå och leta upp nå kläder jag kan ha på mig ikväll! hade´!

Just nu längtar jag tillbaka till Ayia och ha ett negerface!


-Emma Sten

i will never let you fall

Åkte till skolan och hade historia imorse... sen var det slut på dagen, men åt lunch at school och begav mig sedan mot bussen. Fick ett sms av Steffen där hon frågade om jag vill komma och göra fruktsallad med na'. Så vi gjorde en riktigt god med både ananas och granatäpple i. Tyvärr när jag skulle gröpa ur granatäpplet spratt det över hela köket, men men.
Sedan kom Eve och hämgtade mig och vi for hem till mig för att träna och äta lite mat och såklart kolla på Vampire Diaries! :D Älskar det programmet!
Åkte sedan upp till farmor för att övernatta i min ungkarlslya på övervåningen;)



Ha't

-Emma Sten


you better watch out

Var på årets första gifmatch igår=) roligt faktiskt, dom vann och allt.. sen var ju inte sällskapet all bad heller;)
Får så djuriskt mycket vårkänsla nä jag går ut! Det är inte snorkallt och det knastrar av gruset under doserna... sen hör man ju en och annan mås ocskå ;) Köpte till och med en glass igår och satte mig på torget i solen med Emily och Tessan.
Sovmorgon idag... tackar man inte nej till! ganska lugnt i skolan idag annars. Dom har bytt dag på afrodansen till onsdagar så ikväll var jag och Eve och skakade ruumpa. Kände att jag hade träningsvärk sen bodypumpen i måndags, så imorn kommer det troligtvis vara värre..

Jag har beslutsångest... jag funderar på om jag ska dra ut på fredag. var inte så peppad igår men jag börjar känna att partyhummöret smyger sig på, så vi får se hur det blir ;)

me and stew on the train =)


-Emma Sten

through it all

Kom hem från huvudstaden igår kring två tiden=) det var riktigt roligt och mysigt där nere...
Började resan med att missa tåget pga en olycka på vägen vilket ledde till, efter jag gjort en finfin u-sväng, att vi hamnade i den fetaste bilkön ever och missade tåget:o Jag fick super-hets och marcherade till en snubbe som jobbade på sj... jag tog fram mina puppy-eyes och beklagade mig och snäll som karln i luckan var fick vi nya biljetter. Dock med byte av tåg i Gävle, men det var skit samma=)
Vi shoppade både på fredagen och lördagen, fy vad vi fick skavsår, speciellt eve som hade bestämt sig för att gå omkring i sina oanvända Converse-doser ;) Har i alla fall vare en riktigt rolig och skön helg må jag säga!
Dock kommer jag 8inte lägga ut alla bilder nu pga batteriet på datan min håller på att tryta, men det kommer ett bildregn nån gång under veckan =)



Hade' nice!
-Emma Sten

living it

Imorgon bär det av mot Stockholm med Steffen och Evelinus :D Vi ska spendera helgen där och bara ha det riktigt nice! ska shoppa och kanske gå en sväng till biografen ;) Kommer iaf bli riktigt mysigt i lägenheten evis har lånat åt oss!
troligtvis blir det intre så mycket bloggande under helgen, men bilder kommer det komma i massor när jag har återvänt hem ;) haha ha det så bra alla!



-Emma Sten


the hobbits, the hobbits.....

Har precis tryckt i mig en gigantisk chokladboll at eve's house. Kollade även på ett avsnitt av 90210 =)

Klev upp halv 6 imorse för att skjutsa modern och fadern till jobbet så jag kunde utnyttja bilen när jag skulle till tandis 08.45. Totalt värdelöst att åka dit eftersom jag var där inne typ en halv minut. Åkte sedan och köpte hårspray, fyllde luft i däcken och skulle köpa mjölk till granie... blev dock haffad av polisen i kvissle och var tvungen att blåsa lite och visa körkortet.. tur för mig var allt som det skulle ;)

Nu sitter jag här med det lilla slaktet eve och funderar över vad vi skall hitta på :P



-Emma Sten

if i'm right then proove me wrong

Vaknade upp pigg och glad imorse, inte av nån särskilld  anledning, mycket möjligt att det var för att det fortfarande är lov och man slipper kliva upp tidigt. Dock måste jag masa mig iväg till tandläkarn inne i stan imorn... skulle ta med mig natt-skenan också, som jag inte har använt på sisådär nån månad ;).. ajdå.
Har inte många planer inför dagen, mycket möjligt att jag hänger med one of my bff's Stewie senare :) då vet man aldrig vad som händer ;)



-Emma Sten


what say you?

Kan bara säga all heder till Sagan om ringen! Mycket tjat om en massa filmer nu men Sagan om Ringen är inte dålig! Nötte igenom alla tre med Amanda och blev inte less en gång... förutom igårkväll när vi båda råkade somna och hade sedan minnesluckor från vart vi hade somnat av i filmen. Fick då spola tillbaka en bit idag och drog igenom alla tre :D Har legat i morgonrockarna hela dagen, förutom när vi gick till ica för att köpa popcorn och dryck ;) såg dock ut som två slusk men skit samma :P
For till farmor vid 7-tiden för att cutta av Amandas hår och umgås lite med Evelinus;)


Amanda var inte pepp när jag drog fram kameran, men men;)

vet inte om jag egentligen vill visa detta, men det är väl sånt ma ska bjuda på...;) :


-Emma Sten


There you'll be

Sitter och kollar på Pearl harbor på tvn... riktigt bra film! se den om ni inte redan har gjort det, fast det har väl de flesta redan gjort. Inte lika bra som Titanic men den kommer inte långt efter ;) Ett tips bara ;)



Nu ska jag strax bege mig mot Amanda och dra film maraton ;) sweet!

 

-Emma Sten


remember my name

Det är så skönt att ha lov! hittills har jag inte gjort nästan nånting, i fredags var jag barnvakt på kvällen och igår var jga hemma hela dagen och bara tog det lugnt. Åkte upp och hämtade Steff på kvällen, vi hyrde 2 filmer, Fame och Äntligen midsommar, och köpte lite gott. For sedan upp till min ungkarlslya hos farmor, kikade på film, snackade en massa skit och bara chillade =)

Kikade ut genom förnstret nyss och såg att det snöade :o mKan det bara sluta nån gång?? jag vill ha vår!!
Ikväll ska jag bege mig till Amanda's house och ladda för Sagan om ringen maraton imorn!;D





-Emma Sten


klassfiesta!

Här kommer det fetaste bildregnet ever!;)






























Fler finns på facebook =)

-Emma Sten


spid 07b tjalalalalaaa

Klassfest igår! Sjukt roligt!:D Behöver inte säga så mycket mer. Har fullt med bilder eftersom min älskade kamera gick på högvarv. Men har tyvär inte tid att lägga ut dom ikväll, kommer troligtvis att peppra med bilder imorgon. För bilderna tror jag säger mer än det jag kan skriva ner;) Men jag bjuder på en här och nu, så kommer resten imorgon=) ..lovar! :P



-Emma Sten

face down

Igår fick vi våra studentmössor :D mycket fina, men dom sa att mössorna skulle lukta sommar eller nått sådant trevligt, själv så tycker jag att de luktade smått snus ;) men men. Hade även skickat efter en hoodtröja =)
Hade lite sovmorgon idag, vilket var riktigt skönt! Filosofi innan lunch sedan var det redovisning av projektarbetet som gick som smort;) Efter det var det  bara en snabbis samhälle sedan joinade Fanny mig på stan och vi gick och kikade på lite kläder och tog sedan en fika på Barista. For hemöver vid 7-tiden och vi slog igång en film.

Just nu sitter jag i farmors vardagsrum och håller på att svettas ihjäl eftersom hon har typ 25grader varmt här inne :o huh!
Imorn är det klassfest.. vi ska till och med laga mat, tacos ! :D



Ha det nice!

-Emma Sten

RSS 2.0