rolling in the deep

Helt slut i skallen idag! Hua!
Plockade upp Eve efter jobbet och vi åkte hem till mig, med ett litet stopp på ica först. Och ja, det var onyttigheter vi köpte, men det gör inget när man har varit nyttig i övrigt i veckan. Men först tog vi en långprommis i 'kylan', ja det var lite kallt.
Gjorde iordning lite nachos med guacamole till middag, gott! Plus att vi slog på stort och köpte årets första påskmust. Kikade på lite 90210 och var allmänt retarded, men då är allt som det ska vara. Efter att hon stuckit jobbade jag ikapp ett avsnitt Vampire Diaries, har hamnat efter. Sen tror jag att jag blev skuren av en klubba igår på bion.. min tunga gör ont! Hatar de där små bubblorna som har så vassa kanter i klubborna.

-Emma Sten


vaken, ja.

Jag somnade inte! Kan bero på att direkt efter jobbet så for jag upp till farmor och hjälpte henne lite grann och stack sedan in och käkade på Biteline (sällan nuförtiden..) med Eve, Khod, Olle, Fanny och Robe. Satt där och snacka en massa skit jag vet inte hur länge medans Fanny gick x-antal gånger till mjukglassbuffén tills vi bestämde oss för att också gå på bio. Det blev True Grit. En bra film ändå, hade inga större förhoppningar på den innan men den var rätt bra faktiskt. Eftersom jag var så mätt efter tacobuffén nöjde jag mig med två klubbor under denna vilda västern-film... Kul att veta kanske?
Sitter nu och lyssnar på Enya som ska få vagga mig till sömns denna Onsdag. Hon gör bra musik hon, den där Enya.

-Emma Sten


kom hit våren!

Men tusan också! Nu gjorde jag samma sak igår igen! somnade på direkten! Så slutkörd kan jag väl inte vara? och jag måste ju ha sovit ikapp de förlorade sovtimmarna från helgen nu tycker man ju. Aja, får se om jag lyckas hålla mig vaken ikväll då.
Jobb, jobb, jobb. Nu jobbar jag på som bara den! Men det sa jag ju, att jag har jobb minst 6 veckor frammåt. Känns skönt. Och det är egentligen inte så långt kvar tills de små liven ska ha skolavslutning. Då ska jag vara där hade jag tänkt! blir nog lite nostalgi från när jag själv gick på Kyrkmon och hade skolavslutningar, haha.
Har sovmorgon idag, vilket är skönt! Halv 10 börjar jag.
Jag och mina nya glajjor

Var ute på en prommis igår. Gick till våran brygga, mitt favvoställe att ta kort på.

-Emma Sten

godmorgon

Ett snabbt inlägg nu. Somnade visst på sängen igår, måste ha varit trött en aning.
Det gick bra på jobbet igår också, men tydligen så har en av de som jobbar där ramlat och fått en spricka i låret, nånting. Så nu har jag jobb minst sex veckor frammåt istället för henne.
Efter jobbet så hämtade jag Eve och vi for ner på badhuset för att dra några längder i poolen. Vi körde på i 45 min innan vi gav upp och satte oss med en apelsin i bastun.
Skjutsade hem henne och for hem själv, la mig på sängen med datan och råkade somna vid halv 9. Men av någon anledning känner jag mig ändå trött nu. Förhoppningsvis så försvinner det under dagen.

-Emma Sten

nämen!

Nä nu ni! Nu ska jag ta och berätta en grej, den 11e April sticker jag och Eve till London och blir där till den 15e. Spännande!
Duuu-du-du-du, duu-duu-du-duu-du-duuu! klura på den melodin ni! ;)

-Emma Sten.

I may be bad, but I'm perfectly good at it

Var på bio i fredags med Mia,min kusin. Vi såg I am nuber four.. shit, det var en bra film det! Käkade på Biteline innan det också så man slapp gå hungrig.
Efter att jag skjutsat hem henne åkte jag upp på hemmanet och fick ett sms av Petra som skulle ut. Äsh, tänkte jag och gjorde en impulsutgång. Och av nån anledning hamnade jag på Memento igen...haha.
Hann inte sova mycket för jag har ingen rullgardin hos farmor så solen smög sig in genom en glipa och väckte mig... vilket i sin tur bidrog till min trötta skalle igår. Gick ut på en prommis, men då skulle solen, som hade haft så brottom med att väcka mig, såklart gömma sig bakom ett gäng moln för att inte visa sig nå mer. Det blev kallt.
Var tänkt att jag skulle ut på kvällen men så blev det inte. For till Petra en sväng istället och chillade. Sen när jag skulle hem igen så slog den där tröttheten till igen, hua, det var jobbigt. Slog på det kallaste i bilen och fläkten på högsta och höjde volymen en aning.. jag kom hem! ;P

-Emma Sten

fudge-klet

Alla-väder-på-samma-dag-dagen idag eller? Det var sol, regn, hagel, snö, molnigt... och just det, det blåste ju en aning också! Har haft en klase med ungar på mig hela dagen, dom avlöste liksom varandra. Och när nån inte fick tag i någon av mina armar blev det sura miner. Med andra ord en rolig dag.
Slutade vid 2 och drog mig hemöver där jag småstädade lite (intressant?.. näe.), gjorde en kycklingsallad och inväntade Eve som skulle komma förbi när hon slutat. Vi har suttit och planerat en massa hela kvällen och inom en snar framtid blir väl även det publicerat på denna välbesökta sida (..not).
Ska jobba även imorgon, 07.30- 14.00. En rätt soft dag med andra ord. På kvällen ska jag nog hitta på nått med Maria, en av mina alla 27-nånting kusiner.
Jag och Evson. För er som inte vet så är det jag med det förskräckligt korta håret. Fick hår på skallen sent jag. Men mamma skulle promt ha en toffs i håret mitt.. med ungefär samma effekt som om Homer Simpson skulle sätta en snodd i sitt hår.

-Emma Sten


jaa..

Bara för att jag känner ett unns av saknad till spid07b såhär på våren (ja, förhoppningsvis är det snart vår)..


-Emma Sten

against the grain

Jobbade från halv 8 till 15.30 idag. Gick rätt så bra, om man bortser från min huvudverk och ryck i ögonlocket som verkligen aldrig verkar vilja sluta. Det håller fortfarande på!
Efter arbetsdagen så for jag på billacken igen för det var tydligen nån list som hade kommit bort när dom monterade fast den nya dörren. Men det gick snabbt och smidigt. Fixade sedan farmors hår, lockade det lite granna.
Har varit hemma hela kvällen och inte gjort nått vettigt, men var lite svårt när det kändes som att hjärnan skulle ploppa ut ur ögat (hufvudverken). Hade tänkt att jag skulle slå på en film nyss, men insåg att jag aldrig skulle palla ens att se 10 minuter utan att slockna, så jag ska vara en liten torris ikväll och gå och lägga mig... Men jag ska ju trots allt jobba imorn kl 06.30! Så Godnatt!

-Emma Sten

jag är högt över molnen

Vaknade tidigt imorse... eller inte vaknade, väcktes. Halv 6 närmare bestämt. Var tvungen att snåla skjuts med päronen den tiden eftersom min Jaques(bilen) fick övernatta på billacken. Men bestämde mig för att sova en stund till väl hos farmor. Såklart var det ett katt-as utanför fönstret som bara var tvungen att dräpa en fågelstackare sådär på morgonkvisten. Vilket liv den förde!
Hängde lite med farmor på förmiddagen, gjorde en typ av milkshake också.. fast farmor dissade den när hon sa att den var för sur... det var den INTE.
For vid tre nån gång ochb hämtade bilen, som hade fått en så fin ny dörr.. synd bara att inte resten av bilen blänkte lika mycket(resultat av körning i en gigga-pöl). For in till stan med modern och rännde runt där. Träffade Petra strax efter fem och åt middag på Charm, en räksallad! Vi strosade runt på stan ett tag och jag fick med mig en skjorta, ett par pilotbrillor, en klänning och ett par djuriskt sköna (och coola!) mjukisar hem.
Vi trotsade ishavsvindarna och gick hem till Petra, inte för att det var särskilt långt, men ändå.
jobb imorn!
åh nej, tror att jag börjar få ont i halsen!

-Emma Sten

spring för livet

Ojoj, vad effektiv man har varit idag! Klev upp vid halv 9 och gjorde lite frulle, stack iväg ut och sprang (för att halvvägs inse att kondisen försämrats under vinterhalvåret), duschade, damsög, åkte mot Hemmanet för att där komma på att det var idag bilen skulle lämnas in på billacken och byta dörr... for dit med Eve i hälarna, sedan in till sjukhuset för Eve skulle tydligen fixa käken. Bestämde oss för att käka på Taco bar, gott!- for hemöver, hälsade på farmor och tog sedan en prommis ner på ica för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. När vi kom hem igen så åkte vi iväg på engång och sa tjabba-tjena till Malin på församlingsgården i bommen--> sen upp på hemmanet igen för att färga Eves hår och kolla på lite Big Brother och 90210.
haha, skulle göra en slinga i Eves hår. Så vi la ett papper på hennes öra så det inte skulle komma en massa färg där... pappret var lite för långt så jag skulle klippa av det tänkte jag, men oops, så slank en del av slingan med. hihi. Men det löste jag.


Tror att en mus springer på "vinden".. vet inte om det är en vind ens, men det är ett utrymme ovanför huset iallafall. Och jag hör nått tassa där uppe tror jag. men vem vet, det kan ju vara en liten tomte också.. en sån där läskig en som nå grabbar hade filmat i Argentina, Ben-släpar-tomten.
-Emma Sten

if you got a little extra

Haha, när mamma får gå lös med kameran:



-Emma Sten


efterlängtat

Jag har pratat med STEPHANIE i telefon idag! :D Nu är det inte långt kvar tills hon kommer hem, jag längtar som tusan! Kanske bara en månad kvar, det är inte så jättelångt ändå. Ska väl klara mig den tiden. Men hur som helst så var det riktigt roligt att få snacka med henne idag!

-Emma Sten

awesomeness

Måste säga att det gick faktiskt riktigt bra att klippa Khodor, tror han blev nöjd också ;)
Var ju som sagt barnvakt på det också, riktigt roligt ändå. Åt en massa gott, kikade på film och duschade Alvas vovve/råtta... vad GULLIG den är!
Igår skulle morfar firas som fyllt 80 år, Grattis till han! Så jag bakade muffins till han, med blått på toppen. Fick en massa god mat så en annan drabbades av en lätt paltkoma.
Rullade efter det till Petra och satt och snacka en massa skit med henne innan vi drog till Emma och hängde där tills vi gjorde staden. Hade planerat att gå in på Stads för det skulle tydligen vara kung där.. men surt sa räven, för när jag och petra stått och köat ett tag och kom ända fram så släppte dom tydligen inte in nån fler?? Jag mena det var BARA vi två kvar i kön! så fullt kan det väl inte vara så att inte två små flickor inte får plats? dålig stil, stads! Men i allt elände gjorde jag och Petra det bästa av situatonen... Memento!... eller det var kanske inte det bästa, kanske det sämsta tom. Men vi hade roligt med tanke på utgångsläget. Drog en MAX efter det också, gott!
åt lite m&m's gjorde jag också.. tänk att dom har tryckt ett litet 'm' på varje godis.

en klippt khodor

mina muffins

Grattis morfar!

-Emma Sten

blurry

Haha, jag lurade ett gäng kids idag att jag var ihop med Eric Saade... det roliga var att vissa faktiskt gick på det;)
hihi vad evil jag är ibland.
Var en sväng till birsta efter jobbet och öppnade plånboken, attans. Men vad gör man. Tränat lite har jag också gjort, kände efteråt att jag var värd en chokladboll. Så adjöss med dom intjänade kallorierna. Blir jobb imorgon med, sen ska jag ta mig an Khodors krull (får se hur det slutar) haha. och till sist ska jag spändera kvällen med min lilla kusin Alva, med samma vackra efternamn som mig själv, Sten. Kort men stenhårt.
nä ska sova nuja, så adjöken!
Ja, det ser ut lite som en rape-bild, vilket vi skullle illusterera, Amanda och jag, synd för henne bara att hennes namn står på luvan

-Emma Sten

mitt i veckan ja

Kl 7 var det ljust ute, varför jag vet det på min lediga dag var för att mina persienner inte var nerdragna vid den tiden. Äsch, tänkte jag och försökte somna om, för att sedan vakna en halvtimme senare med samma problem. Men pallade inte fixa problemet den gången heller... och så höll jag på till kl 10 kanske.
Idag blev det en fika på stan, Charm, med en av mina vänner från begynnelsen, Linnea. Vi har känt varandra ända sedan ettan men har inte hängt på länge. Men det var iallafall nice!
Har precis kollat på The last airbender... helt ok, om man bortser från skådisarna som var sämst typ. Åt en Ben & Jerrys gjorde jag också, gott.
jobb imorn 8-16.30, sen en trip till Petra's place!


-Emma Sten


jag står precis på gränsen

Vaknade imorse av att en okänd röst, troligen utsatt av rök i x-antal år, gapade på mig... huh?? tänkte jag, men gick ändå ner för att se vad det var rösten ville. Tydligen skulle en traktor skrapa (?) vägen och min bil stog i vägen så farmors hemtjänst hade fått i uppdrag att väcka mig så jag kunde flytta bilen. Blev smått bitter, men drog på mig jackan och fixade problemet. Kastade ett ont öga mot traktorsnubben när jag passerade.
Nog om det, jag är inte långsur av mig.. bara när det behövs (vilket är väldigt sällan).
Var ut en sväng på birsta idag för att leta en present till morfar som fyller 80 i helgen, men det slutade med att jag kollade på skor istället och köpte en korv på IKEA. Jag har slut på idéer?!??!!
Har även färgat håret på farmor ikväll med Malin, det blir mycket hårfix nuförtiden.. nån som behöver klippas förresten?
En småspontan bio blev det också The adjustment bureau, med Eve. Efter det gjorde vi ett tappert försök att hitta min bortappade navkapsel. Utan större lycka. 

-Emma Sten

would you hold it against me

Med risk för att låta som en old lady, men vilket väder vi fick idag, när vi skulle på friluftsdag och allt.
Skulle följa med innan och hämta nån låda med mat (korv med tillbehör) i, men på nått sett så hade hon som jag skulle hjälpa missbedömt mängden, det var alltså två rätt stora lådor fulla med korv och festisar... låter inte särskillt tungt men det kan jga lova att det var, plus att jga fick tydligen ta den tyngsta. wooh, jag höll på att kvadda halvvägs till bussen med den där lådan! Kände hur musklerna tog ut sitt allra sista, och såklart känner jag redan av träningsverk i axlarna.
Det var iallafall rätt mysigt där borta i sidsjön idag, om man bortser från ishavsvindarna som blåse igenom skallen och skapade en så kallad Brainfreeze.
Efter jobbet for jag bara hem, och somnade i soffan. Man blir bra slut ändå.

-Emma Sten


here we are

Hemma, ja. Lite trist ändå... då är det bara en massa saker man måste göra. Som att börja jobba igen. Men det är ju inte så farligt med tanke på att jag ska på utflykt till sidsjön imorn. Men jag struntar nog i matsäcken, hörde nämligen att det ryktades om att korv skulle grillas.
Hur som helst, var ut igår också, men den kunde jag ha varit utan. Först på Allstar där det inte strömmade in folk om jag säger så, så jag drog till Stads, inte mycket bättre där heller. Men man kan ju inte alltid lyckas. Bara att ladda om till nästa gång.
Idag har jag friserat både pappa och EvaLisa, och i veckan ska jag även ta mig an Khodors afro.
Men nu ska jag nog lägga mig så jag orkar kliva upp och vara på plats kl 07.00 imornbitti.
Så godnight!
Här kommer ett gäng bilderfrån fjälls:
¨







-Emma Sten

Fjällen, bitch!

Okej, jag vet. Dålig update. Men jag är ju i fjällen och har inte tid. Kom hit halv 5 på måndag morgon, och gjorde inget annat den dagen än att bara chilla. Igår blev det backen i bydalen och det var riktigt nice, förutom att det blev lite storm, men det gjorde inget.
Idag däremot hyrde vi skoter! Och det var så kul!! Jag körde också, och inte i diket eller in i ett träd heller. Jag vill typ ha en skoter nu... PAPPA!!
Imorgon glider vi mot backen igen och ska ta oss an toppliftarna.
Nä nu blev jag irriterad! Internetet funkar inge bra här uppe så det blir inga bilder nu... Dom vill ju aldrig laddas upp! Men jag lovar att så fort jag får tid så ska jag lägga upp dom... för jag har ett gäng kan jag säga!
Ha det nice!
-Emma Sten

Lilla mini cooper

Här kommer inlägget dedikerat till Eva-Lisas nya bil. Jag kallar den Faun. En mini cooper... och ja, den har fartränder. En röd lite karamell som hon kallar den, och jag skulle kunna se mig själv slicka av lacken bara för att testa om den smakar jordgubb, eller man kanske skulle lura Eve... och där svävade jag iväg. Tillbaka till bilen, Den ser hur som helst riktigt nice ut! Och jag vet att en del är avis, då vet man att man har lyckats. Så Evis, där gjorde du ett bra köp enligt mig. Tog ett gäng schyssta bilder på den också, så här kommer dom:






Eva-Lisa var såg ut som ett barn på julafton, Lycklig. Så Eve det är kört för dig, du kommer inte att få röra bilen!
-Emma Sten

en dag som alla andra

Ajdå, försov mig imorse... inte så att jag kom för sent utan sådär så att man måste stressa på morgonen och missa frullen. Kompleterade den missen med ett exklusivt äpple i bilen på väg till jobbet. Nice. Har inte hänt nått mer spännande idag eftersom jag har jobbat större delen av dagen. Just det, Evis och Jens hade tydligen köpt en ny bil... och jag har lovat Evis ett inlägg om endast den, men jag måste vänta tills jag har tagit några schyssta bilder på den. Och Evis, bilen var awesome. Jag vet att du läser det här ;)
Ska jobba imorn också, 8-17, och troligtvis vara babysitter på kvällen... eller nu är det väl lite mer sällskap ;P.. Vet inte varför jag gjorde den där gubben (smileyn), jag tycker den ser retarded ut. Vem blinkar och lipar på samma gång liksom? ordpoo.

-Emma Sten, aight.

you tossed it in the trash

Hua vad segt det var att ta sig upp imorse... plus att jag har varit apatrött hela dagen. Men det har ändå varit rätt så soft på jobbet, spelade lite fotboll mot kidsen och har räknat andraklass-matte. Slutade dock tidigt, 13.30. Det var nice. For till granie en sväng och sedan in till stan för att köpa en mössa. Var ruskigt nära att ge upp hoppet när Eve och Carro hittade en på Jack&Jones av alla ställen.. så köpte en svart en där. Den dög ju. så köpte jag nya örhängen eftersom mitt ena mystiskt försvann under helgen. Mina favvosar:(
Hittde också en överdel i form av en korset, får man ta och sluta andas då. Nä men den var rätt okej ändå.
Middagen blev på Biteline med Olle, Eve och Khod, det var ju riktigt trevligt det! ... och mätt blev man, för mätt.
Och nu sitter jag här på sängen och håller på att somna mellan styckena, jag fattar inte att jag är så djuriskt trött.
Ska sova nuja, tja hej gonatt!


-Emma Sten

take a bullet straight through my brain

Åhhh! jag stog nyss ute och kikade upp mot himlen där det dansade norrsken. Det är så fint, grön eld typ. Sen tror jag att jag såg ett stjärnfall också.
Var iallafall och fixade så att min bil ska få bli lagad idag, alltså inte idag men jag var där och fixade en tid. Efter det så var det worktime, men inte förrän halv 2 så jag hann med en prommis på morgonen också. Tummen upp!
Man blir liksom lite småglad när ungarna säger favvofröken till en. Tihi.
Ikväll blev det häng med Petra, satt och snacka en massa deep shit och kikade på Big brother. Sen så blir vi lätt dryg och skrattar typ åt allt.. kul var det.
Jobb imorn med (hela veckan faktiskt), börjar 06.30 på morgonkvisten sådär. det ä nice. Slutar gör jag kring halv 2, kanske jag åker in till stan och köper en mössa då, vem vet.


-Emma Sten

easy come, easy go


You're just a cannibal
And I'm afraid I won't get out alive


för idag

Aooo! jag har ont i skallen, strax ovanför det högra brynet.. nått som stör mig, det har varit så mest hela kvällen. Men jag grinar inte floder för det inte!
Idag har jag jobbat (därav huvudvärken antagligen), det var iallafall riktigt roligt att jobba idag. De åkte lilla vasaloppet vilket fick mig att känna lite nostalgi till den tiden då man var en gud på skidor... eller iallafall bättre än vad jag troligtvis är nu. Det var så varmt i solen att jag stog där ute i spåret och svettades! och jag åkte ju inte ens. Sen har jag även spelat innebandy med ett gäng smågrabbar, tyckte att jag var rätt bra ändå. Jag ägde.
Slutade vid tre idag så det blev inte en allt för lång dag. Var på bio ikväll också, Min låtsasfru, som var riktigt bra. Den var lite smårolig sådär.
Nu tänkte jag sova, mmm, skönt. Ska ju jobba även imorn, 13.30-16.. det ska nog gå bra. Måste nog åka till bilverkstan också, gaah.

-Emma Sten


RSS 2.0