I'm a birdplane

Igårkväll satt jag och snackade med pappa, samtalet spårade och han började prata om mekasiner (han menade egentligen maskiner men förstog inte först att han sagt fel) och det var en typ av misslyckad Terminator... till sist blev tydligen pappa en sån med röda diodlampor som ögon... fast som den misslyckade Terminator han var så hade han bara en lampa..... ja, sen fick det bli godnatt.
 
Anywho, har varit ut i skogen idag och letat efter min bank.. någonstans i Matfors/Lucksta/Attmars-hållet låg den. Sen hem och cuttade upp en mango som har blivit min favvofrukt för övrigt.
Ikväll blev det en bio med Manne och Ida Angerbjörn, En oväntad vänskap, som var riktigt riktigt bra! En feelgoodfilm! Man blev liksom som glad av att se den. Trodde den skulle vara rätt så djup men den var nästan mer rolig än djup... en oväntat bra film. You see what I did there? you see? vilken ordvits!
 
-Emma Sten

we are the people, we rule the world

 
Jahapp då var man tillbaka i Sönnsvall då. Har senderat nästan en hel veckai hufvudstaden hos min kära vän Stew. Åkte ner på Tisdagskvällen direkt efter jobbet. Vi har hunnit med en massa roligheter som mest har innehållit nån form av föda. Onsdagen bestod av en trip på Söder och matlagning till en sen middag.. sen. typ vid tio nån gång. På torsdagen mötte vi upp Amanda på kvällen och strosade runt en sväng på stan innan vi köpte med oss plockmat hem till Steff och hade myskväll. På fredagen var vi upp med tuppen och åkte iväg för att planera lite roligheter för framtiden.. spännande! Sen var hon tvungen att åka och jobba. Så jag var alltsåsjälv i den stora staden.... och klarade mig gallant! Jag åkte till och med tunnelbana helt själv utan att hamna åt fanders. Senare på kvällen åkte jag tunnelbana (själv) till Amanda för lite kvallitetshäng. Handlade och kollade på Game of Thrones innan Steff kom och joinade oss efter jobbet. Jag och Stew drog på nattbio och såg Batman (Sååå bra film!! ), mysigt att sitta där till halv 3 nån gång.
Lördagen spenderades på stan tills fötterna ömmade! På kvällen var det middag på Pong för att fira Petra som fyllt år. Mysig restaurang, Trevligt sällskap. Efter det, häng på en föris i Bodyshops personalrum innan jag ochSteff drog ham för lite hårfärgning och How I Met Your Mother.
På söndagen blev det en trip på Soeder igen innan vi fortsatte med hårfärgningen.. alltså jag färgade Steffs hår. Innan middag och kl 20.23 gick mitt tåg hem igen. En riktigt bra vecka med andra ord. Det blev dock inteså mycket bilder..
Norpade den sista från Steffs instagram... men bara för att den var så otroligt awesome!
-Emma Sten
 

lilla snigel

Helgens bravader: Fredagen tänkte jag spendera hemma, men blev rastlös. Åkte ut med bilen min och hamnade till slut på förrådet med en massa trevigt folk. Blev kvar där tills det var dags för utgång... var inte sugen på det så hemgång för mig. Sen på lördagskvällen hade jag Eve och Hanna, och Mimi, tjejkväll med ansiktsmasker och grejer. Väldigt mysigt var det, en massa gott och roligheter. Jag sprang runt och lekta med Mimi så hon slocknade så fort hon la huvudet på kudden.
Idag har jag bakat en sån där kaka igen.. vitchokladbrowniesarna där igen. Riktigt goda. Drog även fram resväskan då jag ska åka ner till Steff på tisdag kväll.. längtar! :D och ikväll blev det bio igen, Expandables 2, Haha bra film det. Skulle kunna kalla genret för oseriös action ,, typ.
Imorgon är det jobb på Duvans som gäller. Så nu ska jag väl hoppa i säng antar jag. God natt.
Har även gjort om min fototavla i mitt rum:




-Emma Sten
 

don't you worry child

Så finns Swedish house mafias nyaste (och möjligtvis sista) bit på spotify. Grymt. Det gör mig bara ännu mer peppad inför deras spelning i Stockholm i november! Whoo! Friends arena. Vilket lame namn på den nya arenan by the way. De skulle ju ha varlt nått maffigare. Anywho, Don't you worry child blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar.
-Emma Sten

biotorsdag

Kom hem för en stund sedan från ett besök på biografen. Var med Eve och Fanny och såg Bourne Legacy.. det var faktiskt en riktigt bra actionrulle.
Btw, det var så pass varmt ute idag att jag kunde dra fram solstolen en stund. Skönt var det. Sen igår bakade jag brownies... vitchoklad-brownies, huuur goda som helst. och det var första gången jag gav mig på det projektet.
Och tydligen, för er som är intresserade, har jag namnsdag idag (fredag) .. Emma? tänker ni, nä det är Ida som uppmärksammas den 14e sep... och för att inte detta inlägg ska bli så kort letade jag upp vad namnet betyder:
"Ida är ett kvinnonamn av forntyskan och betyder "den flitiga", "den vackra", "den vältrogna " eller "den verksamma" och den "idoga". Ida kan också komma från Idê som var en nymf i grekisk mytologi. Det blev ett riktigt modenamn när tv-serien Emil i Lönneberga visats. År 2003 fick 1481 flickor namnet, varav 956 fick det som tilltalsnamn. Det finns 47081 kvinnor som har förnamnet Ida. Av dessa har ca 24999 namnet Ida som tilltalsnamn/förstanamn. Namnsdag: 14 september. Ida var tredje populäraste namn 2004 och 2003. Dopnamn i Sverige sedan 1300-talet."
Och en sak till! jag körde traktor för första gången i tisdags! :) Pappas lilla gröna, det var rätt skoj faktiskt.
-Emma Ida Sten
 

reach for the sky

Har haft en rätt så lugn helg, ganska skönt ändå.
I fredags så blev det Olearys på kvällen för att käka middag med Gurra, Manne, Ida, Kim, Bergman, Ingrid och Madde. Det var nån slags avskedsmiddag för Gurra som drog till frankrike idag. Riktigt trevlig kväll var det iallafall och vi gick senare på Invito en sväng innan hemgång.
I lördags blev det en sväng på Birsta med mamma som avslutades med thaimat från bommengrillen, bästa!
Idag=städdag och häng med Eve.
-Emma Sten

halsduk med lufva

Köpte en halsduk i helgen.... men en luva! smart ju! tänk på vintern/hösten då det Snöar/regnar och man har fixa håret, perfa!
-Emma Sten

lådor

Min bil ser ju ästan ut som om att den fått en helrenovering nu... var och köpte två plastlådor på IKEA att ha i bagageluckan för bilgrejer och en för annat. Tyckte jag var rätt smart ide av mig ;) ... jaja, tråkig info jag vet.
-Emma Sten
 

gråa bilder tagna av mig

 
-Emma Sten

ådriga händer

Har spenderat dagen med Eve. Vi kikade på en skräckis... en ovanligt bra skräckis. Fright Nihgt hette den. Jag är inte mycket för skräckisar med den där överraskade. Kan ha att göra med att McLovin var med i den och förvandlades till vampyr... oops spoiler!
Vi köpte lite mat och satte oss i Svartvikshamnen för att käka. Pappa ringde, jag glömde sedan att lägga på (??) och han hörde fortsättningen på vårat aningen ovanliga samtalsämne.
Skjutsade henne på jobbet innan jag drog upp till farmor och har hängt där mest hela kvällen. Och med Ann-Marie. Trevligt
 
---och angående rubriken, jag har fått ådriga händer.


-Emma Sten

göllekyckling


-Emma Sten

there you go again

 

buffalo blues


I fredags var det min sista dag på jobbet... eller som "sommarjobbare". Men det var ju inte min sista sista dag. Nä kommer jobba som dom behöver mig nu lite framöver. Dock så var sista dagen lite lätt stressig. Såklart händer det en massa saker då jag är själv på kontoret. Men men, det är roligt också. Och det kanske är bra att det händer lite.
Well well. I lördags blev det birsta med Eve, vi hade tänkt ta en fika men kom hem med en hel del påsar istället. Lite thaimat hemma hos mig sen iväg till Anders vid tio för lite förfest. Dock sööög det ute. Bland annat vakterna på Invito. "Nej tyvärr, vi har 23 här ikväll och vi är STENhårda med det" .. jag och Eve vänder oss om och ser att han sekunder efter släpper in två som är yngre än oss. Hmm. Aja. Rullade hemåt redan vid halv 2.
Idag har det blivit lite städning och sen mest bara tagit det lugnt här hemma.
Tack till pappa som har monterat nya hellysen på bilen min så jag kan hitta alla älgar innan jag kör över dom.
 
... Och sen i veckan klippte jag och friserade Khodor och som tack fixade han till min bil, vaxade den osv. Fin blev den! fast det blev ju han med.
Kan ju dra torsdagen också när jag ändå är i farten. Det blev lite kusinhäng efter jobbet med Eve och Alva. Käkade på Bitline och hyrde sedan en rulle som vi kikade på i eves Fritzl-källare. Mysigt.
Khodde före/efter:
-Emma Sten
 

RSS 2.0