when you try your best but you don't succeed


-Emma Sten

säng till salu!

Hade tänkt göra mig av med min säng, så om nån är sugen att köpa den av mig är det bara att säga till!
Anywho... Har stalpat en massa sten idag igen och har aningen ont i ryggen nu. Förstår nu varför de där egyptierna dog knallfall när de byggde pyramiderna... snacka om att inte jobba ergonomiskt. .. och ja, jag vet vad det betyder eftersom min lärare pratade inte om annat under den tiden man gick på gymnasiet.
Imorn ska jag hänga på duvans hela dagen så får vi se om det händer nått spännande..
Tänkte försöka lägga mig i hyffsad tid ikväll men det lär ju bli som vanligt..


-Emma Sten


something old and something new


då och nu, fortfarande på samma plats.
-Emma Sten

jaques make some noice

Hade en ledig dag idag. Den har gått åt till Eve... vi for in till stan och fikade på Waynes, ja det var ett tag sen det! Kikade lite på stan och gled runt i min dödscoola bil. Enda nackdelen är att det har blivit nå fel på avgasröret så det låter som en moped utan ljuddämpare när jag kommer... men hey, då vet ju alla att det är jag iallafall.
Nej men det ska åtgärdas, bara inte nu på sekunden.
Har hjälpt pappa att stapla sten ikväll också... Kändes som att klockan vreds tillbaka till pyramidbyggar-tiden där pappa var farao och jag en stackars hebre... nä skämtåsido, det var rätt kul (nej jag fick inte en sten i skallen) ändå. Eller det var lite som att bygga puzzel, if you know what I mean.
Drog en middag på donken med Olle och Eve kollade på.. ja. Sedan gled vi vidare med bilen och hamnade på södra berget. För att avrunda kvällen blev det en bio ("igen??" tänker ni.. -aa.) Cowboys and aliens, konstig men spännande film.
Nu säger jag god natt och hej.




-Emma Sten


I've got the moves like Jagger

Det blev en utgång även lördags... och kul var väl det! Började med en lugn förfest hos Anna med ett par stycken. Drog senare ut och hamnade på Allstar,Mycket folk men ändå inte många man kände igen. Jag, Anna och Eve gick lös på dansgolvet och betedde oss som tre retards. Hur som helst var det en riktigt rolig kväll/natt.
igår var jag och rännde runt på Birsta (igen, I know!) och hittade ett par dööösnygga skor, leggings och en tröja. Också bjuppade mamma på fika på Charm.
For sedan till Eve och hängde där, råkade somna i deras soffa och kollade på Maanchester united- Arsenal, trummhinnor sprack när Olle gapade då det blev mål.
Jag och Eve drog till Anna och kollade på en film.
Skrev egentligen det här inlägget igårkväll men måste ha somnat nån gång mitt i.
 



-Emma Sten

frankphone

Haha, jag skrattar alltid åt Tele2's reklam.. "I'd love to have my name on a phone, 'Frankphone'.."
Anywho... Jobbade på Duvans igår och jag måste säga att jag verkligen trivs där! Det passar mig liksom.
På kvällen käkade jag med Petra, Olivia och Frida... riktigt trevligt faktiskt, och jag tror vi satt där typ tre timmar innan vi gjorde som personalen trligtvis hade hoppats på att vi skulle göra de två senare timmarna, nämligen betala och gå därifrån.
Efter det hamnade jag på ABC-gruppens kontor där Patte och Martin hänge... tvåmansparty. Där hade de en gigga-studentmössa som man typ drunknade i. Till slut tog vi oss bort til kåren (???????) där det tydligen var nolla- fest typ. Alltså de som bestämt vad de ska bli i livet och går på mittuniversitet... också jag då.
Men det var faktiskt roligt där, och träffade Sudden och Anna och bara dansade lös på dansgolvet som för övrigt låg i en sunkig källare.
När det stängde blev det en promenad runtom i stan tills vi hamnade på Max.
The end.


-Emma Sten

scary monkies

Klev upp i bra tid imorse... det gjorde jag bra,guldstjärna till mig.
Hade planen att ta mig ut till birsta med Evelina idag, men en liten tös distraherade oss i nån timme. Lilla Svea var hos farmor, och nej hon var inte ensam.. Hennes moder Jenny var också där. Så det blev lite gulligull och surr innan vi tog oss iväg. Men hon är så söt!
Höjdpunkten ute i Birsta var nog räkmackan eftersom varken jag eller Eve hittade nått annat där... Eller jag köpte en ring och solbriller (Yes!, jag hittade ett par pilot!).
Sedan drog jag med mig pappa och mamma (eller var det tvärtom?) ut till, ja vad hette det, Lucksta?? till Attmars sparbank närmare bestämt. Det dumma var att banken inte ens låg i Attmar... Meeen hur som helst kommer jag inte kunna dra nytta utav bankbytet förrän början av nästa månad, men jag överlever nog.
Sen har jag även varit på bio ikväll, Apornas planet. Ville först inte se den för aporna såg så onda ut, men jag antar att det var meningen... hur som helst hade  jag rätt, dom blev onda. Och alla har väl sett de gamla filmerna från den tiden då specialeffekterna sög. Då har ju aporna tagit över allt och t.om sabbat frihetsgudinnan, taskigt.
Nog om apor... Imorn är det jobb på Duvans som gäller och på kvällen blir det avskedsmiddag för Petra som ska flytta.



Eve äter citron:


kolla vad ond dom ser ut!
-Emma Sten

you say i'm a kid

Dagen till ära har jag tvättat två tvättar, fixat disken, solat lite över en timme, tagit en lur i hängmattan, umgåtts med Eve och lagat mat.
Sen efter det hann vi även med att kicka lite boll på Kuben... åh vad roligt det var! Kännde hur kärleken till fotboll liksom kröp sig på mig igen.. man man ska bara hålla på så länge det är kul, och det var det inte på slutet med vårat lag. Kan ha varit för att tränarn sög och hade helt fel syn på ALLT! vilket retard!
Anywho... efteråt satte jag och Eve oss nere i hamnen och åt lite B&J's, inte helt fel.
Och nu ska jag kika på Hur många lingon finns det i världen och bara mysa!

-Emma Sten

tandläkarbesök

Har jobbat som bara den idag! full fart hela tiden var på en hämtning och har skrivit typ 100 fonder känns det som... och nånstans där emellan så han jag med ett tandläkarbesök. Mina tänder var fina tyckte dom. Tur för mig! Etftersom det betydde att jag fick den billigaste försäkringsgrejen. Yeah! Jag har alltid hyst agg mot tandläkare men inte denna gång. Kan bero på att jag inte ville ha tandställning förr och tog då ut min irritation på dom som monterade den i munnen på mig. Men så länge satt den ju inte i käften utan fick ta ut den ca 1½ år efter jag satt in den... tror det var i början av 2009 nån gång som den var väck! Oj, svävade iväg för en sekund där...
Hängde lite med farmor efter jobbet och for sedan in till stan för att socialisera med Eve och Anna och en skål med mina grymma kastrullpopcorn, mmmm!


-Emma Sten

I don't want to leave but I must keep moving ahead

Helgen var ovanligt lugn... men det var rätt skönt efter att ha hållit igång ett tag nu.
Idag har jag varit ledig så imorse (eller förmiddagen iallafall) bäddade jag nytt i sängen (hur skönt är det inte att lägga sig där då liksom??) mitt uppi allt så ringen Eve och vill komma på besök... visst tänker jag. Hon får då skjuts ner av Khodde som tydligen inte vågade ta sig in och visa sitt fejs, men whatever. Bestämde oss för att baka en kladdkaka och göra hemmagjord vaniljvisp. Och gott blev det. Har kommit på ett nytt och mycke enklare  och snabbare sätt att vispa grädde förresten! Man tömmer i den i en glasburk eller ett sånt där stort glas med lock också bara skakar man! Hur enkelt som helst, och det går på en grisblink.
Vi tog oss sedan upp på Hemmanet med "The Killermachine" och ba hängde.
Tog en middag på McD i form av en sallad... man känner sig nästan nyttig då;) hä hä. Sedan åkte vi upp på Norra berget och spanade in utsikten där.. solnedgång och allt.
Lite häng hos Anna har vi hunnit med också.
Imorn ska jag jobba på Duvans, så tänkte sova lite nu. Gnatt.




-Emma Sten

gogogocart

Körde gocart och red tjur igår. Riktigt roligt. En grej vi gjorde med Fanny innan hon skulle sticka.
Jag var typ grymmish, det får ni tro på om ni vill.







-Emma Sten

cheek to cheek


Just when I felt like giving up, You turned around and gave me one last touch
-Emma Sten

försvar mot zombies

Som några vet har jag lite utav en fobi för zombiesar... därför vet jag inte om jag blev glad eller rädd när jag såg att det tydligen finns en kurs i hur man försvarar sig mot en zombie (??). Det finns alltså en seriös kurs i detta ämne.
Då började jag fundera, skulle man behöva använda sig av försvar mot en zombie nån gång i livet... hoppas inte, för isåfall skulle jag få nån form av panikattack som leder till hjärtfel och att jag slutligen dör av detta hjärtfel.
Men sannorlikheten är väl bra liten för att detta nånsin skulle inträffa.
Har  jobbat på idag på Duvans, även imorn ska jag vara där. På kvällen for jag till Fanny och slingade hennes hår innan hon sticker till U-S and A (usa, för er som inte förstod). Efter mycket prat om allt och inget for jag därifrån och åkte för att lyssna lite på Jens som spelade på Daltons.
Nä nu tänker jag sova.
Gnatt.

-Emma Sten

like something

Jag börjar frukta en analkande förkylning eller kraftig allergi... nyser nämligen fortfarande, snorar, kliar/irriterar i halsen så det nästan ser ut som om jag fått ett sugmärke uppe i gommen :o palla liksom!
Solede skola var dagens arbetsplats. Och vikerie-uppställningen var ju inte fy skam.. Jag, Nils, Tessan och Eve Rask, sen en äldre dam vars namn var Margit.
Riktigt gulliga ungar var det också.. Men det var en del som anmärkte mina långa naglar och påstod att dom inte var for real, sen undrade en del ifall jag hade löshår. Vilket fick mig att tänka, Hey, ser jag fejk ut eller vad??.. nä hoppas inte det.
Det var pannkakor till lunch och varmkorv till mellis, inte illa det heller om jag säger så... på kyrkmon är det för det mesta nå sketna mackor till mellis.
Efter jobbet drog jag och mamma ut till birsta, förtärde en riktigt god gravad-lax tallrik och gick lös en aning. Införskaffade mig en poncho, en typ stickad tröja, nagellack (surpriseee), en vit blus och lite annat.. för er som var intresserade alltså.
Sen nu de senare timmarna av dygnet har jag kikat på lite film och ätit Ben&Jerry's... mmmums.
Imorn är det Duvans som gäller  (snacka omolika jobb??)

-Emma Sten


i'm back

Då har helgen passerat än en gång... eller jag har ju även helg idag. Nice. Och den har varit rätt lugn ändå. Igår var det dop för lilla Svea.. och hon är så gullig! Har bara sett henne förut när hon har sovit men igår var hon på G.
Och på lördagen var jag och Eve in till stan för att kika lite på Drakbåtsfestivalen.. vad varmt det var förresten! Käkade ute på kvällen också. Det är alltid fint väder drakbåtshelgen.. förra året badade jag mitt i natten och lufttorkade på en brygga, och dagen efter var det kallt. Typ samma i år, minus badandet.
Ska hänga med Eve min lediga dag. Sen imorn ska jag tydligen jobba på solede skola, och på ons-tors begravningsbyrån.







-Emma Sten

time knows something we don't


-Emma Sten

frisör? jag?.. nä vadårå?

Mer frisering idag, Mycket hårklippning nuförtiden! Det hade kommit till Amandas tur och det blev lite naggning på hennes hår direkt efter jobbet sen en middag hos farmor med päronen. Amanda sticker ju tillbaka till Estocolmo imorn hon med.. Efter det följde jag med Eve till en tjej som gör naglar.. så snyggt det blev alltså! Jag vill med göra!!! men sen sa hon att man kunde typ bygga på sina egna, så funderar på om jag ska göra det. Stora I-lands problem. Sen satte vi oss i hamnen med en liten papperpåse från donken och ba mös.
Drog oss inåt stan för att kolla på lite film hos Suddish med han, Patte och nån annan random (sorry, men kommer inte ihåg namnet)
Imorgon ärdet min sista riktiga dag på jobbet... eller jag ska ju jobba nästa vecka med, men den sista schemalagda dagen. Sorgligt... eller ska jag säga dötrist?..  fniss.



-Emma Sten

this one is for you


when things start to happen

Tror att bloggen börjar nå sin forntids glansdagar vad gällande antal besökare per dag. Det var lite tamt med statistiken där ett tag, kan bero på min lata update, men vilket som... Dock är det inte folkströmmning till denna sida men vad gör det, inte så att jag bryr mig.
Anywho... hela eftermiddagen/kvällen/delar av natten har spenderats med min älskade vän StePHanie. Har gjort allt från att agera flytt-karl till att slinga hår och ätit katarellsoppa och pannkakor med sirap. Senare på kvällen drog vi in och kollade läget på drakbåtsfestivalen, där Jens spelade. Träffade även Anna och Carro. Jag och Carro tog oss t.om en svängom på dansgolvet. Sen lurade jag två nerds (får man säga så?) att jag hade tävlingsdansat i bugg och jazzdans (??) och hade varit elit typ och dom trodde mig och blev dödsimpad... Kan säga att de svävar fortfarande i ovisshet om att jag egentligen är sämst men kan låtsas hur bra som helst att jag är kung på att dansa.
Well.. kring strax efter elva nån gång drog jag och Stew oss mot Max så hon kunde få i sig ett mål mat. Hon skulle nämligen jobba natt såhär timmarna innan hon drar till Stockholm. Just det. Hon flyttar till hufvudstaden imorn och jag kan inte göra nått åt saken. Kommer sakna henne nå djuriskt, men lääär ju besöka flickebarnet en och annan gång i höst.
Just det, när jag for hem åkte jag ner till bryggan en sväng och la mig där för att kolla på stjärnorna..då såg jag ett stjärnfall.


-Emma Sten


mandark

Och Amanda blev brunett

....not.
-Emma Sten


genomskinlig grå

Nu är det så att mitt öga verkar inte sluta klia?! fortsätter det så här kommer troligtvis mitt ögonlock vara borta imorn... men man kan ju hoppas att det slutar innan dess.
Har friserat farmor idag som nästan såg ut som ett litet troll i håret, men fin blev hon. Sen fick jag träffa lilla Svea för första gången. Dock sov hon så jag kunde inte klämma på henne, men får väl träffa henne snart igen hoppas jag. Har kollat på fotboll också.. typ divison 4. Ja, inget mer med det liksom. Har glidit runt lite i bilen själv också, gillar det... lyssna på musik.
Sen så kan jag ju även säga att det känns som om en ångvält kört över mina ben.. träningsverk och bulor. Men på nått sätt är den känslan rätt nice. Jag menar, då vet man ju iallafall att man har tagit i.
Sen för er som behöver bli lite uppryckta.. lyssna på Movits! .. typ jazz fast så mycket bättre. om man är trött så vaknar man. Äppelknyckarjazz och Sammy Davis Jr. .. do it do it.
haha iphoneskalet jag skaffade igår;



-Emma Sten


I do wanna belive in you

Oj vad jag är såsig i kroppen nu! Kom hem för en stund sedan från en saftig fotbollsmatch på en delvis blöt gräsplan. Men shit vad roligt det var, trots att jag har blåmärken, bulor, en halvknäckt nacke och allmänt ont i kroppen.
Tidigare ikväll firades Olle på hans födelsedag (Grattis!!). Det bjöds på gofika i ahns place, bra nice det. Och om man går tillbaka ännu längre i eftermiddag så strosade jag runt på stan i min ensamhet efter att Eve lämnat mig där. Träffade då en kompis som lyckades lura på mig att köpa ett iphone-skal. Men om jag får säga det själv så var det rätt läckert skal ändå;)
Sen fick jag också reda på att trots att detta ärmin sista vecka på begravningsbyrån så ska jag jobba ett par dagar nästa vecka, och det känns ju faktiskt riktigt skönt ändå. Jag trivs ju där, bland kistor och fonder.
Nä nu är det väl dags att slummra en stund... lär ju ha ännu mer ont imorn, men då vet man ju iallafall att man lever.
God natt!
Just det, var ju och käka på Kina igår med Eve, hur gott är inte det?? och körde hem mitt i natten i spöregn så jag knappt såg nått.



-Emma Sten

årets första kräftskiva

Min kräftskivepremiär var alltså igår. Och det var nästan fööör mycket jobb för en sån lite bit att stoppa i munnen. Men gott var det ju iallafall. Efter sisådär en 4 kräftor så gav jag upp och började skala räkor och äta paj istället, bra god västerbottensost-paj Steff hade gjort! mmmm!!
Men hur som helst var det  en tiktigt trevlig kväll med ett gäng tjejer. Senare när klockan slog efter midnatt drog vi oss mot staden för att inta nån av alla exklusiva krogar..(eller?). Slutade med att jag hamnade på Allstar med Petra och vi ba gick lös på dansgolvet. Grejen var att vi var de enda där, men who cares liksom;)
Senare på kvällen (natten) så strök jag omkring själv där inne och hittade nya människor hit och dit, nice. Men gav tillslut upp och tänkte bege mig hemåt. Men träffade en massa ute på gatan också så det tog ju sin lilla tid innan jag kom fram till bilen. Men än en gång, who cares.
Kollade på nån värdelös 80-tals rulle när jag kom hem och somnade i soffan.. helt okej.
¨







-Emma Sten

try to copy that if you can

Eftersom jag inte har så mycket annat för mig just nu såhär på natten tänkte jag att jag lika gärna kunde kika in här.
Fanny hade bjudit in till partaj ute i sidsjön. Så jag gjorde mig fresh och drog med mig Eve ut dit. Hängde lite med folk, mest ute på en balkong med ett glas skumpa (läs cola) i handen. Men efetr ett tagkändes det som att partyhummöret sjönk en aning på en del folk så jag drog en sväng till en annan förfest. Nämligen hos Jens... Där var även Angerbjörns gånger 2 som fyllde år efter att klockan passerat midnatt. Så det blev lite sång för dom med some gura i bakgrunden. Så grattis till Gurra och Manne! Skulle sedan dra oss ner mot stadens krogar och det slutade på Memento(??) av alla ställen. Meeen när jag kände hur regnet penentrerade mina kläder i kön till Memman (åter igen '??') så bestämde jag mig för att sticka. Och efter mycket om och men så rullade kärran hemåt i ösregnet. Det blev lite grodslalom med bilen också, men hey, vad gör man då när det ploppar upp grodor på vägen som finnar på en tonåring?
Nä nu ska jag slumra in för imorn blir det nya tag när jag ska på kräftskiva. Är mer en räk-ätare, men det ska väl gå ner.
Blev för övrigt battlad av Matte på facebook efter att jag lagt ut en bild:
Originalet:

Kopian:

Får se hur battlen går, men det lutar åt att jag vinner!
-Emma Sten

kan inte sluta gå


Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om, men jag vänder om än en gång.
-Emma Sten

wroom

Men alltså kan jag sluta nysa nån gång??!!? Måste ju typ vara allergisk mot nått, för jag är inte förkyld.
Anywho... Eve kom på besök på jobbet idag med två dumleklubbor, inte fy skam liksom!
Drog med mig henne hem till mig efter jag fått igång bilen... hmm ska nog inte lyssna på musik med lyktorna och fläkten på nå mer utan att jag kör bilen... Batteriet slutar tydligen att funka då.
Har käkat nachos och annat så det bara vill ut igen.. samma väg som det kom in. Meeeen klart det inte gjorde det. Fick bara en brutal paltis. Har kikat lite på film och inte så mycket mer.  Skönt. Tänkte för övrigt försöka lägga mig innan 12,, men tvek om jag lyckas.
Adios!

-Emma Sten

life's too short to make trouble out of small things

Har mest suttit med fejset framför ACn idag... nått så kopiöst varmt på jobbet alltså! Därför blir man ju extra glad när en snäll pojk vid namn ica-fredde ger mig en hel platta med mini-cola! Tror de flesta är rätt insatta i att jag Gillar cola... ja gilla med ett stort 'G'. Så dagens ros går till han.
Kvällen har spenderats med Petra.. bland annat på en trampbåt i selångersån. Sen så har vi nog promenerat runt i hela staden också, pratat en massa skit och ätit en glass. Bra kväll!
Sen kom jag på att Anna sticker till Norge imorn så tänkte att jag skulle glida förbi henne och säga adios. Hon hängde med några fler så det blev lite kvalle-tid med dem med. Men sen var det dags att åka hem... hade tänkt att lägga mig rätt tidigt nån gång iallafall.






-Emma Sten

korvfest

Höjdpunkten på jobbet idag måste ha varit när man blev bjuden på en glass, det liksom gör dagen så mycket bättre.
Hem en sväng sedan och stekte på altanen, käkade mammas kycklingklubbor och ba jäste... sedan lumpade jag av modern på Hemmanet och for vidare mot staden där det skulle spelas kubb och grilla korv. Blev även en fotbollsmatch på en backyard med flipflops som målstolpar. På det slogs en film igång innan det var dags för hemgång.
En note; pantade en hel del pant som samlats i Annas crib de senaste veckorna/helgerna... de pengarna fick gå till kvällens korvfest.

-Emma Sten

Wishing's just no good


it's a hard thing faking a smile
-Emma Sten

don't know why I'm still surprised

Ojoj,var ett tag sen nu! ber om ursäkt... men tiden har inte räckt till liksom.
I helgen så var det Air festival i Sundsvall.. En ny grej dom förhoppningsvis kommer att köra fler gånger, för det var grymt! En massa DJs som spelade tung house musik. Riktigt läckert var det... fick typ träningsverk i armarna, nacken och en vad, kan bero på at jag hoppade upp och ner som ett retard, men hey.. do I care?.. noo. Så värt att gå!
Så det var alltså en grym helg med bra musik, bra häng, en failad efterfest i en källare på ett hotell, och allmänt skönt folk.
Och på dagen på lördagen drog Amanda med mig ut på Björnön där vi bara stekte och tog ett dopp i det blå.. vilket jag behövde eftersom jag nästan inte her solat nått alls denna sommar:/..
Sen har lilla Harry varit här och hälsat på med sina päron. Den ungen är ju bara sååå gullig. Men tror jag busade för mycket med han idag när han tillslut kastade upp en spykocka på mig. Men det kommer han undan med när han är så gullig.
Kikade för övrigt på Disneys Herkules igår.. på engelska. Inte samma sak riktigt, men annars så är ju den filmen så skön!
Nä nu ska jag slaggish, jobb imorn.




-Emma Sten

RSS 2.0