you were thinkin' it!

Jag bangade inte birsta igår.. nä det blev tom inköp av ett par leggings och en skjorta=) plus att det blev en fika på charm med Steff och Eve.
Följde sedan med hem till eve för att käka middag, kyckling med ost och vitlök.. satt fint i kistan må jag säge ;).
Vi åkte sedan till stewie där det kikades på film, hade pyjamasparty, var allmänt dryg och hade riiiktigt roligt!
Hade köpt godis, brieost och kex, trocadero och gjorde kastrullpopcorn för att trycka i oss :D Sedan var det sleepover i stew's room;) ROLIGT! :D

äh!.. vi tar det i ett litet bildregn iställlet :P










Ha en wonderful evening! ;)

-Emma Sten


i'm just sayin'!

Var med Steffen igår;).. kan ju inte bli mycket bättre än cheddarpopcorn, trocadero och White chicks.

Idag funderar jag om jag ska gänga med ut till birsta... är lite sugen faktiskt, var ett tag sen jag var där. Vi får se vad som händer men troligtvis följer jag med ;)

 

Ha't

-Emma Sten


i en annan del av hemmanet

Sitter och kollar på reprisen av i en annan del av köping med farmor, man blir lite småglad av att kolla på dom;) dock så har farmor slumrat till här breve mig, så funderar på om jag ska slå på en film eller så istället..

hoppas det slutar snöa satt man kan ta sig nån stans imorn, och satt jag slipper ploga mig fram till bussen:O
Nä, nu ska jag ta och väcka lite liv i farmor;)



Ha't

-Emma Sten


kan det sluta nån gång?!

Börjar bli aningen less på snön nu.. kan det bara sluta snöa satt man kan ta sig fram?
plus att dagen blir inte bättre av att jag går till kvart över 4, men man kan ju alltid hoppas att lärarn inser hur sent det blir och låter oss gå tidigare. Kan säga en människa som skulle bli lycklig då! :D

Nä nu ska jag inte vara bitter, man får se det possitiva: det är snart helg!

nog nu!

hade' bra ute i snön!

-Emma Sten

vänta.. snöar det ?

Nä, skolan blev inte inställd idag... men det hade jag inte väntat mig heller ;)
Begav mig ner mot busseb i snöovädret, såg inte långt framför mig kan jag säga. När jag kom ner ringde det på mobilen min för att upptäcka att all snö hade hamnat i min ficka där mobilen låg :O svarade trots att den var igensnöad och fick höra att steff och petra hade åkt förbi mig och kom tillbaka för att plocka upp mig :D det gjorde min dag :D
På skolan hände inget spec, förutom att jag och Emily började knåpa på dansen till guldtrofén:)

Käkade en flådig middag på subway med eve eftersom vi skulle direkt till bodypump. Väl där nere var det bara 7 pers som hade tagit sig dit i snön. Jag känner redan att träningsverken börja krypa fram. Men det är väl så det ska vara efter ett pass?

Jag vill utomlands!! nu!


Ha't

-Emma Sten


en helt random tuesday

Var på inomhusligan igår med eve, träffade petra, olivia och mari där... trevligt, snackade en massa strunt och kikade på fotboll!
Efter kände jag och eve oss bra sugen på nått gott, så vi svängde in på statoil far att inhandla diverse gosaker:) Åkte sedan till farmor för att bädda upp bäddsoffan och slå på en film och bara dega;)
Vaknade imorse och var brutalt hungrig, så frukost sen skjuts in av eve som hade bil :D Kikade på vårshowen som jag för övrigt inte tyckte var nå speciell, ganska tråkig faktiskt... vilket jag nämnde sedan på lunchen för att upptäcka att det satt 2 esteter breve mig som hade vare med i showen och hade hört vad jag sagt... pinigt;) Men det är sånt man får ta när man är klantig som mig ;)

Sen hade vi idrott: skridskor. Det var rätt så roligt trots att jag var apadålig... men sen så blev jag knuffad ut i alla snövallar på sidorna också, Plus att jag ver den enda som hade en egen hejarklack: Steff med compani ;)

Sen så har jag hört att det ska bli snöstorm imorn och att man ska hålla sig ifrån vägarna om det går.. undra om det inte blir nån skola ) :D haha skoja, tror inte att dom ställer in en skoldag pga taskigt väder.. men man kan ju alltid hoppas.

Tessan var pepp på idrotten ;)

Ha't

-Emma Sten


listen to this dudes!



Ha't

-Emma Sten


Hero of War

Seriöst... har ni inte hört Hero of war med Rise against, så gör det! Den är otroligt bra!

usch, nu har jag sockerdricka i foten, det är ganska obehagligt ändå.. nä nog med ordbajs nu! Kom hem för ett tag sen från afrodansen, där jag verkligen shakade loss;) Känner det såhär efteråt när kroppen är helt slapp.

Ska iväg och duscha nu sen blir det nog nån film ikväll.. kanske Johan Falk på 4an, eller om jag slår igång nån movie på datan.... nej nu ordbajsar jag igen;)

ursäkta twilight-nörd, men jag tycker denna bilden är awesome ;)



Ha't

-Emma Sten


när man har lite att göra..

.. dock så tjatade mamma om att jag skulle plocka ur diskmaskinen, men jag gjorde ett litet armband istället ;)




Bara fatt den här inte är ett dugg snygg ;) :


Nä nu ska jag på afrodans... ses och hörs!

Ha't

-Emma Sten


makin' my way dowtown..

I fredaskväll vare utgång för hela slanten! .. med andra ord paaaaaarrrrrrrty! ;)
Riktigt lyckad kväll blev det iaf. Jag och eve åkte först till petra där det var en massa nice people! Mycket trevligt var det må jag säga. Åkte sedan in till staden med vrålåket saaben och skjutsade ett par stycken. Gick sedan själv in på stadshuset för att fira 150 dagar till studenten:D och jag kan säga att de var den bästa utgången på länge;)
Drog sedan till driven på Max, tydligen tyckte inte min medpassagerare att jag var rutinerad i drive-kön... haha.
Kvällen slutade at eve's house.
Gårdagen var vi bokade till barnvakt på kvällen, men först ut till granloholm där eves alla tre kusiner fyllde år sedan direkt till babysitting-buissnes.
Idag är Afropower-dance inplanerad, sen får vi se vad som hittas på ikväll :)



Ha't

-Emma Sten


some people just don't get it

En lektion idag i form av filosofi... jag kan inte fatta att man måste ta den kursen. Den är ju bara störd och man blir typ hjärntvättad, och seröst, om man skulle hålla på med sånt där hela tin' så skulle man till slut bli ett psykfall... vad vare för människa som satt den kursen som ett kärnämne?!! DUMT!!!

 

Jaja, jag hade lite tid att slå ihjäl så jag styrde vrålåket mot Maricels lägenhet i haga:) en mysig lya tycker jag.

 

Hämtade sedan eve på skolan och väntade på stewie, skjutsade hem henne sedan upp mot hemmanet. Nu väntar jag på att eves päron ska bli klar med maten så jag kan snylta lite.. skoja, jag fick äta hos dom;) sen bär det av mot träning ... sweaty, sweaty;)

bilder från igår:
chinafood';)


eve hugger in på en räka:




Sen fixade jag min nails :P



Ha't

-Emma Sten


det kallas KÖRKORT! :D

WOHOOOO!
Idag tog jag körkort!.. så otroligt lycklig! Hade teoriprov igår och klarade mig precis, man skulle ha 52 för att klara sig och vad tror ni jag fick?.. 52! haha. Uppkörningen hade jag imorse och klarade mig där med! :D jag skuttade runt utanför vägverket och gjorde satt de som var efter mig fick prestationsångest;)
Ja, annars då idag?.. skolan, där jag blev pepprad på idrotten av pingisbollar varav en brickade nyllet (har forrtfarande en pingisboll ingjuten i kinden;o ) haha
Och har såklart vare ute och kört. Blev bjuden på kinamat av mammi för att fira, sedan drog jag och eve ut en sväng till och slutade i Allsta bara sådär;)

nu sitter Eve's katta och purrar i mitt knä;) och jag måste bege mig:)
sooooo happy!! :D

Ha't



-Emma Stone-oneoneoneone


curlycurly

Tänkte idag att jag skulle låta håret vara i sin naturliga form, nämligen lockigt. Inte pigg alls går jag ner till farmor, slänger i mig frukost och säger hejdå. Då berömmer farmor först min tröja, så jag blir lite småglad... men sen så: "men du är lite risig i håret"... ;) jaja men det struntade jag i och skuttade iväg mot min skjuts i mitt lockiga hår. ( Nu kanske det ser lite sletet ut också, men whatever! ;) )

uscha nu måste jag bege mig mot en oviss framtid... nej skoja, men jag ska dra iallafall:P
ha't!



-Emma Sten

sunday, dagen för måndag..

Jag ogillar verkligen ljudet av dammsugare.. eve går lös med den och sjunger jullåtar, inget plus i kanten!

Gårdagskvällen spenderades hos Andrea i juniskär med some people, kollade på film och spelade spel.. Tummen upp till det! =)

Får se vad dagen har att bjuda på... måste i alla fall plugga lite, bara att bita ihop dudes.


Eve's första kyss ;)



Jag vill utomlands nu! nu! nuuu!

ha en bra dag!

-Emma Sten


winter

Det är så fint ute nu, alla träd är vita :)
var på inomhusligan igårkväll vilket var riktigt roligt... åkte snålis hem med Stewie när det var slut.
Idag hände det inte mucho på skolan. två lektioner och fick gå på lunch tidigare. Gick sedan och tog en fika på Charm med Steff och drog sedan vidare mot körskolan. Var kvar där så länge att dom fick kasta ut mig;)
Ikväll är Fanny inplanerad, vi tänkte först gå ut men jag kände mig inge pepp, så jag ringde och sa det... hon drog en lättad suck eftersom hon inte heller var så pigg på det, så ikväll blir det bara soft!

Här är några bilder jag tog igårkväll.. fick offra fingrarna för det var så kallt, men till slut återfick jag rörelseförmågan i dom;)




ha en bra kväll!

-Emma Sten


dips tar kål på en

Ja då var halkbanan avklarad! Det var faktiskt ganska roligt:) Själv fick jag köra först:D
Skulle till skolan efter bara för att få reda på att det inte var nån lektion och lärarn hade inte meddelat det... så jag gick tillbaka till körskolan igen och klarade en till fas (jippie!) var sedan tvungen att gå till skolan igen för att filma til projektarbetet... suck.
Var på ett brutalt dåligt humör, och såklart ska jag missa bussen på det! om blickar kunde döda så skulle varenda buss ha vare bortsprängd just då för jag fick nå bryt;) men trevlig folk på nästa buss gjorde mig på bättre humör må jag säga:)
Sedan bar det av mot bodypump och det var dags att svettas lite.



-Emma Sten

a lot to do

Anledningen till brist i uppdatering beror å att jag glömde datorn hemma igår när jag skulle sova hos farmor. Men inget värt att nämna har hänt. Gårdagen spenderades på skolan på förmiddan och körskolan på eftermoddan.. vilket ledde till att jag klarade en till fas:) Årets första bodypump utövades på kvällen, vilket behövdes så där efter jullovet. Med andra ord: träningsverk idag.
ungeför samma upplägg idag som igår, med skillnad på att vi hade idrott viket är det roligaste ämnet om ni frågar mig:) Tror att magen blev rätt så tränad pga skratt... bla när jag blev tacklad och flög i golvet som en sladdrig fisk;)
Tänkte att jag skulle göra kväll tidigt ikväll, så God natt allesammans=)




-EmmaSten


crosseyed

Grattis grandma! 82 år blir na' idag=)
Har hunnit med ganska mycket idag.. varit och kollat på fotboll vilket fick mig att bli sugen på att spela lite boll, men det fanns ju vissa anledningar till att jag slutade.. som tränarn.
varit has farmor, gått på afrodans som har startat igenoch sedan till farmor igen för att fika lite tårta. Har även suttit och pluggat till körkortet ända tills jag började skela. Tror att jag kommer drömma om vägmärken inatt;)
Sen så har jag tänkt på en sak... hur många polisserier ska dom göra egentligen? jag menar, snart borde det finnas en serie för varje stad;o Johan Falk går på tv'n nu och det känns inte som att det är sån stor skilnad på den motför Beck eller Wallander. Men men, då finns det ju att välja mellan i alla fall.

Nä nu ringer sovklockan och det är dags att dra sig mot sängen:)

God Natt!
-Emma Sten


snooza.. inte bra ;)

Var ut igår... tråkigt nog var det hiphop kväll på stadhuset så en annan kände sig lite malplacerad blan alla coolingar med stora tröjor och mössor när jag själv hade glittrig outfit.. men men tur att det blev bättre efter ett tag då det kom mer folk dit;) inte den roligaste utgången men kvällen blir kanske lite till vad man gör den. Bättre lycka nästa gång må jag säga!
Sov has grandma och vaknade vid 10-11, tycker inte om att sova längre än till 10.. då känns det som att hela dan har gått. Men ibland kan man bara inte hjälpa att ögonlocken slår ihop och när man öppnar dom igen har det gått en timme eller så:/
Dagen har spenderats med eve, gick på prommis, åt kycklingsallad, hyrde en film mm.
Imorgon börjar afrodansen igen :D kul!


lunchdags!

Sitter nu på skolan och försöker skriva am aztekerna... ganska brutalt folkslag, bra att dom typ är utdöda ifall man skulle ta en vandring genom mexikos djungler. Jag menar, man vill ju inte få hjärtat utslitet med en trubbig kniiv medans det fortfarande slår. Apocalypto (filmen alltså) påminner lite om de där.. så jag antar att alla de där konstiga indianerna var typ likadan, Maya, inka aztekerna osv.

Nä nu merker jag att jag börjar ordbajsa igen! Ska väll gå och ta lunch nu då och sedan rulla mot amandas house och klippa hennes hår. Förgade för övrigt eves hår igår som blev lyckat om jag får säga det själv! lite rödaktigt:)


2 bilder från igår :




-Emma Sten


'det var ju en...'

illa att jag känner mig smått skolless efter bara en dag ... det måste vi göra nått åt dudes!



-EmmaSten

frostskador på kroppen, nästa

kan bara säga så här: imorse var det -29 grader :o! hua!
åkte in till körskolan för körlektion med kvart i 7 bussen, vilket ledde till en trött emma idag. Gick på skolan en sväng och sedan tillbaka till körskolan för teori.... ja det kanske låter tråkigt men det är vad jag har gjort idag ;)

åkte hem med Evis och Jens.. och jag tror att hela stan hörde att vi åkte för bilen lät så mycket att man i8nte kunde snacka med varan utan att säga : VA?! ;)
senare åkte jag och eve till Malin för att knäppa en massa bilder.. och dom blev rätt så frän må jag säga:)



god natta

-Emma Sten


bow-wow

som sagt: gårdagen senderades med stewie = massor med kort, hemgjord pizza, in till stan och vände, slå igång eurotrip m.m :D

Största delen av idag har spenderats i våran sletna saab.. har övningskört med farsguben. Men har även hunnit med kalas (kusin sara fyllde 7, som jag hade noll koll på ;) ), mat på donken (sallad.. sooo healthy), kvalitetstid med farmor, irriterat eve, kört genom sibirien(egentligen var det myre, men termometern stog på -28  grader..huh! ) och mycket mer:)
dagens kommentar var ändå att jag var som en trädgårdstomte med honkön.. tydligen pga min längd, som jag för övrigt tycker är helt normal.. 161 cm.

mer bilder från igår:






det var allt for today!
god natt!
-Emma Sten


photos

var med stephanie igår och kan säga att kameran gick på högvarv... hinner inte med så mycket nu, så det kommer mer bilder senare;)
jag bjuder på den här så länge:



-Emma Sten

this time

känner ögonlocken börjar bli tunga , men jag gör ett inlägg ändå ;)
dagen har varit slapp.. inget jag klagar på! Åkte till Eve's house och kikade på film, gick ut på promenad, kikade på mer film och till sist åkte ut till birsta:) där jag för övrigt shoppade loss.. kanske inte riktigt men jag köpte ett par leggings, jeans och en tröja iaf, och det är storshopping för mig ;) Jag brukar oftast vara rätt så seg när jag ska på stan eller så satt jag orkar inte kolla runt, men idag köptes allt det där på ca en timme tack vare min hjälpreda eve;)
Tyvär så har jag inge mer spännande att berätta.. eller jo, ska vara med Stewie imöra=)

Sen har jag ett filmtips till er som inte har sett den än: Inglorious Basterds. Den måste ses! Sen ett till till dom som gillar att se bra filmer och inte har nå problem med att se dom mer än en gång ;) :Titanic. Har man inte sett den så bör man göra det också.. dock tror jag inte det finns så mångta som inte har sett den;)

nä nu märker jag att jag börjar bli trött när jag bara ordbajsar en massa.. så God Natt alla!

 



-Emma Sten


början på 2010

Ursäkta den den dåliga uppdateringen, men jag har haft rätt så mycket att göra:)
Kan säga att nyår var riktigt roligt! Käkade först middag hos Malin och Kenneth sedan for jag och Eve in till stan/sidsjön och en lägenhet där Fanny, Olle och Robin var med ett gäng annat folk:) for sedan ner till hamnen för att kika på fyrvekerier och skåla in det nya året:) Sedan träffade jag och Eve en massa folk och följde sedan med ett par sköna grabbar till en lägenhet.. riktigt skoj må jag säga:D  Rullade hemöver vid halv 3.

Dagen efter fyllde jag 18 år så då kom en massa släktingar till oss.. bara det att dom fastnade i snöstormen ca 20 meter från vårat hus så en annan fick gå ut och hjälpa dem loss;) Fick en massa fina presenter av alla som jag säger ett stort TACK till!

Igår var det eve på schemat och på kvällen åkte vi och grattade Hansén och gick sedan ut en sväng.
Idag har jag försökt få liv i min ipod som jag fick av pappa och mamma.. lyckades till slut! :D
Det var mina dagar kort och gott, här kommer nå bilder jag har samlat på mig;) :

nyår:


my birthday:







...


jag satt nyss och kollade på Star Wars och kom fram till att det är riktigt bra filmer;) .. men lite sorglig ocskå, iaf densista av dom nyaste (eller egentligen vet jag inte vilken som kom först/sist men det var den då Anakin blir Darth Vader ;D )
nä nu får jag ge mig!
God Natt!

-Emma Sten


920101

Nu, är även Emma Sten 18 jordsnurr!
Gott Nytt År!



-Emma

RSS 2.0