you gotta find someone new

Jag måste in till stan och skriva in mig på arbetsförmedlingen! tänk om jag inte skulle få nått jobb! men tvek om jag kommer hinna in nått den här veckan:/ nä det får bli nästa!
Har inte gjort mycket vettigt idag, typ fixat naglarna och plockat ur diskmaskinen, sen så har jag börjat fattat tycke för de gamla beverlyhills 90210 avsnitten (som dom för övrigt visar på 4:an).
Men imorn så styr jag bilen mot gnarp för att hälsa på mormor och morfar=)
Nu däremot tror jag att jag ska slå igång en film.. Dear John kanske:)
God Natt!

Psyk?.. lite kanske

-Emma Sten

don't let your memories break you

Jahapp, det verkar som om att hösten har kommit. Kul. Näe. Märker det när det har börjat ploppa upp svampar ur marken som finnar på en acnedrabbad. Snart börjar väl träden bli gula också. Men det är ändå fint och lite mysigt, ända tills löven blir bruna och faller till marken för att sedan bli geggiga och söndertrampade och efter det kommer vintern, men den är rätt mysig de med... då ma får klä på sig tjocka kläder och kolla på en massa film utan att ha dåligt samvete för att det råkar vara fint väder ute.



-Emma Sten

over and over


Why can't things be the way they use to be?


something new

Har spenderat dagen hemma med min vänn soffan. Har bara tagit det lugnt och inte gjort ett skit. Kvällen däremot har spenderats med Stewie, vi hyrde film(Remember me) och köpte en massa gott! Tyckte att filmen var bra men jag har kunnat skjuta den som kom på det värdelösa slutet på en bra film!!!
Annyhwo... fårse vad det blir imorn, men på Torsdag drar iaf jag och Steff till Sthlm för attt se på sverigematchen mot ungern och spendera helgen där. Awesome!

-Emma Sten


and make wishes out of airplanes

Ja då var man hemma i kalla sverige igen då. Roligt att höstenn verkar ha kommit:/..not. Det har hur som helst varit en riktigt skön semester in Greece:) Men istället för att skriva allt får det bli ett litet bildregn:)

on our way to Sthlm:


in crete:















octo-joe:



whaaat?:





Det får avsluta detta regn .. men har fler bilder... :)
-Emma Sten

still here

Nu sitter jag har vid datan igen... men man maste ju anvanda upp data-tiden... med andra ord, vi kopte ett kort som man far en timme vid datan at any time;)
Vi var ut igarkvall... eller vi satt oss pa en mysig pub som sag lite flashig ut. kom inte tillbaka allt for sent for att alla skulle fa na tuppjuck och hade varsta workouten... vi tavlade i vem som kunde gora flest armhavningar med klapp och diverse magovningar ;S
Idag har vi legat pa stranden igen... saaa varmt! vattnet ar ocksa dodsvarmt.. gick fran gron till rod flagga idag, men det var kulT!
Nu tror jag att jag ska ga och putta eve i poolen.
Ha det nice!

-Emma Sten


Kreta!

Har lyckats kommit over en dator har pa hotellet. Ser otroligt fult ut nu bara fatt det inte finns a,a,o.. ja ni fattar. Det ar iaf valdigt varmt har. Olle har blivit en shrimp eftersom han tydligen inte har solat sa mycket i sommar, och jag brande stjarten.. otroligt nog har eve lyckats att inte bli rod;) Det har varit monstervagor anda sedan vi kom hit men det var ju skitsamma att det var rod flagga tankte vi... holl pa att bli en upprepning av Teneriffa, if you know what i mean;)
Anywho, imorn ska vi iaf ligga pa playan och steka tills det borjar bubbla i huden.

Ha det lovely!

-Emma Sten


so long!

Nu är typ allt klart. Ska strax åka upp till Eve och Olle för att lasta in i bilen:) vi rullar från Sundsvall kring 12-tiden inatt och flyget går vid 7 nån gång i morgonbitti från Arlanda, får hoppas att taxfee'n har öppet så man kan handla lite godis;) Är i alla fall peppad och det ska bli riktigt skönt att få vara ledig och sola tills man blir kräfta;) Om jag  hittar nått internet där nere så komme rjag antagligen att uppdatera annars får ni hålla ut tills jag kommer hem, vilket är nästa Söndag.


Adios!
-Emma Sten


vad hände liksom?


Ligger och vilar lite nu så man orkar hålla sig vaken sen, tänkte att jag kunde bju på ett kort på samma gång;) Klippte fadern nyss ckså efter mycket tjat från han, blev nöjd i alla fall.. lite ny haircut på han :)
-Emma Sten

reaped

Hittttade dessa bilder på kameran sen nån gång nu i sommar

Jag låter bilderna tala för sig själv... ;)
-Emma Sten

excited

Tror att jag har lyckats packa klart min väska... men troligtvis kommer det dimpa ner fler saker innan vi har hunnit åka. Har brännt skivor till bilfärden också, så den kommer bli awesome den med! Längtar nå djuriskt, men jag tror inte att min hjärna har fattat att jag är ledig och ska åka utomlands... men den lär ju märka det sen om inte annat.

-Emma Sten

awesomeness

Då var man klar med jobb för denna sommar! .. men då är det ju bara den lilla detaljen att sommarn verkar ju vara över, men men. Jag har ju iallafall tjänat pengar! och en del av dom pengarna gick till resan till Kreta! bra spenderade pengar må jag säga! jag är så peppad för lite värme nu och ska försöka bli brun! mina fötter matchar inte riktigt resten av min hudfärg eftersom jagbhar gått i skor hela sommarn. Vad skönt det ska bli! imorn natt åket vi ner till Sthlm, förhoppningsvis hittar vi till parkeringen;) Måste bara packa resväskan också...
Men ikväll ska jag vara barnvakt till min kusin Alva.. får se vad vi hittar på för crazy stuffs;)

Har varit ut med mer CV'n idag förresten.. förhopningsvis får jag jobb nån stans, ska ut med mer CV'n! ;) tror jag börjar komma upp i varv liksom;) Det går av bara farten. 
På måndag börjar skolorna igen, men inte jag. Tror att jag har vant mig vid tanken, för nu känns det ändå ganska skönt. Allt skule vara så bra om jag bara kunde få ett jobb så jag kan köpa en bil! ;)
För övrigt kan ju bara låten Alejandro ta sig i bajribban! Varenda gång jag startar bilen och har mixmegapol igång så spelar dom den!! jag fattar inte ?!?!?!!? sen när man byter till P3 tro ni inte att den är där också?!? hur kan man vilja jobba på en radiostation??...


-Emma Sten

i've got a pocket full of dreams

Nu är det bara imorgon kvar på mitt slit i sommar! Men förhoppningsvis kommer inte min ledighet att hålla i sig särskillt länge... är ute på jobbjakt nämligen! Var ut med CV'n på diverse ställen idag oc tänkte fortsätta imorn. Dock kanske inte alla av ställena är drömjobb men jag menar man tar ju  såklart det jobb man får tag i. Pengarna måste ju rulla in liksom. Kvällen har spenderats tillsammans med min älskade vänn Stewie at Norrporten arena. Var nämligen Gif-match:)  Bra match var det också, lite tråkigt att det var aningen kallt bara, men annars så. Efter det rullade kärran in på max där vi lugnade åra hungriga magar.. strips och dip! Sen planerade vi lite till våran trip till Sthlm som för övrigt kommer bli awesome!
I alla fall så är man arbetslös imorgon efter 12, så om det är nån som har ett jobb till mig är det bara att säga till!
God Natt!


-Emma Sten


if i can make it here, i can make it anywhere

Kan inte påstå att jag känner mig överpepp på mornarna när jag ska kliva upp för att städa... och idag vare riktigt kämpigt. Eller egentligen går det bra att komma upp, men när jag väl har vaknat till liv och kommit igång vill inte ögonlocken hålla sig på plats. Men tror att jag var så trött idag för Cilla och mark var på finbesök hos granie igår... satt och snackade med dom och helt plötligt kom man inte isäng förän vid 1-tiden nån gång, men det är sånt man får ta.
Blev hur som helst inget berg igår. Jag och Maricel hade tänkt att ett helt gäng skulle gå upp men det var så många som bangade satt det blev liksom inte av. Men då blev det ikväll istället, fast det blev inte berget utan det blev grill hemma hos Anna. Kom inte så många ikväll heller men det var det ju bara dom som förlorade på ;) Hemfärd blev det vid 22 efter en mysig kväll med awesome people:)
For i alla fall hem till kära Stew idag efter jobbet. Vi bokade biljetter till sverige-matchen mot ungern! det kommer bli awesome! ska bo där i en lägenhet helgen eftre jag kommit hem från kreta:)
Nä nu får det vara nog! ska ju jobba imorn...

Lånade denna bilden från Annas facbook (utan lov.. sorry). Men min kamera fick stanna i bilen.


jag ser ut som en random nörd där behind Mary
Adios!
-Emma Sten


i'd rather be with you

Tror att jag måste skaffa mig en bil... fast då måste jag ju skaffa mig ett jobb innan, jag menar det här är min sista arbetsvecka sen så är man ledig (med andra ord abetslös...) men jag ska faktiskt gå ut med en massa CV nu i veckan, måste bara komma ihåg att ta med mig dom på mornarna.. har glömt dom hemma i sisådär en vecka. Dagen gick ovanligt fort idag, kan vara att jag har fått in en viss rytm.. nä vad tråkigt det helt plötsligt blev!
Ikväll blir det troligtvis en tripp upp på hemmanetberget, kulT! :)

-Emma Sten

mmm

Måste bara visa en bild på den här läckerbiten som mamma hittade ute idag... gilla hornet den har på näsan. Tänk om man hade ett sånt. Och man kan nästan spegla sig i skalet, undra om den har kört "wax on, wax off"... ops, ordbajs

-Emma

just gonna stand there and watch me burn

Väääldigt skön helg må jag säga! I fredags drog jag, Eve, Fanny Kohdor och Jens ut med fam. Lindströms båt, det slutade med att vi parkerade den inne i ån i stan och satt där och käkade lite picknick... melon, ananas och cocacola=)
Igår däremot for jag in med Eve och khod till staden och kikade lite på drakbåtsfestivalen. Blev bjuden på middag på källarkrogen av evis, gott var det! Träffade även Laila och kom då på att skolan börjar snart men jag bhar ju slutat...hmm, tråkigt på ett sätt.
Efter det bjöd Evis på ananaspaj, men jag kännde att där fick det vara nog... var för mätt! men den såg i alla fall smaskig ut. Kring 10-tiden bestämde sig Eve och Fanny att vi skulle åka till Lommtjätrn (hur nu det stavas:S) för att hänga med ett par stycken som hade avskedsfest.. och tro inte att vi kom oinbjudna, för vi hade fått en inbjudan;) Kände mig inte så pepp på att åka dit först och bli uppäten av myggor, men när vi väl var där var det jättemysigt. Dom hade gjort upp en brasa och tänt bastun. Så jag drog på mig bikinin och hoppade in i bastun som en äkta finne med en kvist björkris piskandes på ryggen... fattar inte riktigt poängen med björken. Jag tom. badade, det var jättevarmt i vattnet men kändes lite sådär småläskigt att hoppa i en tjärn mitt i natten.. man vet ju liksom inte vad som kan finnas i en sån? Men hade i alla fall en badkompis, så behövde inte hoppa i själv. Och varmt var det i luften så vi satt där och lufttorkade på bryggan.
Idag har jag varit duktig och hjälpt pappa att bygga en bro/altan på våran (min) friggebod. Duktigt Emma!




nånting dött låg och guppade i ån..


Lördag, dinner..


Och imorn börjar min sista vecka som städtant... och veckan avslutas med att ta flyget ner till Kreta och spendera vecka 34 där med Evelina och Olle.
God natt och adjöken!

-Emma Stone (international)

i could really use a wish right now

I lördags bjöd Eve mig på Kinasen jag hjälpte henne på balen med smink och frisyr, snällt! :D och gott var det! Efter det gick vi på bio och såg Karate Kid, grymt bra film! När filmen var slut drog vi ner på stan och Allstar... var väl sådär om jag säger så.
Olle fyllde år i söndags så då blev det fika! Åkte dit tidigare (innan ens födelsedagsbarnet var där) vilket utnyttjades, jag fick cutta jordgubbar vilket man egentligen skulle kalla slavgöra;) men jag klagar inte ! :D det var kul att hjälpa till. och smarrigt blev det med!
För dom som inte vet det redan så vann giffarna igår.. jag och Stew var så inne i matchen att vi typ hoppade upp och skrek när dom gjorde mål (nästan) ;)






becaus i like the way it hurts

Bra less jag var idag at work... trött och bara på dåligt hummör:/ men gnälla ska jag ju dock inte göra eftersom när klockan slog 12 var min arbetsdag över.
Kvällen kommer att spenderas på Norrporten arena med Steve-o, vi sa ju liksom i våras att vi skulle bli veteraner på gif-läktarn, satt man måste kanske ta och rycka upp sig lite med det! Bara det inte börjar ösregna.. men det finns ju tak, så egentligen är det whatever! ojsan.. ordbajs.
Men i alla fall, ha en lovely evening!
ADIOS!!


-Emma Sten


thursday


It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame


bird is the word

Var in med Eve och Olles katta till veterinären igår, han hade nå sår på svansen som var lite mysko. I alla fall så ringde Olle och fråga om jag ville följa med, klart man hjälper till liksom:) Katt-stackarn fick en tratt rnut skallen och en hel radda med diverse mediciner från kronans droghandel (med andra ord 'apoteket', fattar inte varför dom bytt namn.. låter helsjukt ju.)
Hängde med Eve på kvällen, tog det bara lugnt och tog en promenad ner till bryggan i morgonrockar;)
Har gått allright på jobbet idag, förutom att det har varit lite för varmt. Vet inte hur många liter jag svettats...eww!
Efter work stack jag mot Sewie's place och plockade upp henne för att sedan dra vidare mot dyket, dock var det inte så varmt i vattnet. Den där muskel-snubben var där idag med... på exakt samma plats, misstänker att han kan ha slagit läger där.
Anyway.. när magen började mullra stack vi hem till Steffen's place och gjorde lunch (en sen en..). Gott!


-Emma Sten


those times

några happy pictures från studenten. Tråkig att man inte har nått att komma tillbaka till i höst. Men nu kan man göra massa andra saker som man inte kunde när man gick i skolan... undra vad det blir..







-Emma Sten

adventureland

The movie i told you guys about:


big muscles

Jobbar som sagt bara till 12 på dagarna, så blev happy igår när min kära kusin Olle ringde en sisådär 40 min efter att jag hade slutat och frågade om vi kunde hitta på nått. Eftersom det var så varmt tänkte vi åka och sola på dyket. Men tji fick vi när alla moln kom precis när vi kommit fram:/ men vi trotsade molnen ett tag och låg kvar och studerade en snubbe som troligtvis måste ha tryckt i sig någon form av anabola, tjejen hans med för den delen. Han såg ut som en som tävlar i bodybuilding (såg nästan ut som han hade oljat in sig med för den delen). Men till sist fick vi ge upp och åkte och gjorde toast med korv i (nytt, men gott;)).  Tankade ner en film också, Adventureland, som för övrigt var riktigt bra. Se den! (mycket film nu för  tiden, men vad gör man då?)
I övrigt så har dagen varit helt okej, blev lite hungrig dock, eftersom jag åt min banan lite för tidigt...
Lyckades också få skjuts hem så jag inte behövde promenera som jag först hade tänkt;). Till farmor och sen  till ica för att köpa en glass... gott det med!


-Emma Sten

and i'll be there

Det blev inte muffins, utan en sockerkaka med glasyr. Har inte smakat den än men den ser riktigt god ut!



Ser ut som en random housewife...

Älska att dom hade Family Guy maraton på 6:an! Den bästa serien kanske??

-Emma Sten


filmtips!

Clash of the titans var faktiskt en riktigt bra rulle, gillar lite de där filmerna om gamla Grekland:) Rekomenderas!

Har inte så mycket planerat för dagen, men tror att jag ska baka nånting.. muffins tror jag! får se vad det blir, men måste i alla fall baka en blåbärspaj tills ikväll.
-Emma Sten


RSS 2.0