Draw Something

Jag har fastan lite för spelet Draw Something på mobiler, eller smartphones ska man väl kanske säga these days... Anyway, kul är det, lite som wordfeud fast att man ritar. Eller pictionary. Kanske lite sen med att hylla detta spelet dådet har spelats ett bra tag, men vad gör väl det.


obviuosly


-Emma Sten

pilatesboll you know

Jobbat som bara den dag.. mest fonder and such. Men fruktar at jag vänt på dygnet, inte bra. Men what to do liksom? Käkade thaimat med mamma till middag, bra gott det! Sen så har jag väl inte gjort allt för mycket, typ tränat på en pilatesboll.. lite mage och lite jag-vet-inte-alls-vad-det-var.

-Emma Sten

tell me when you hear my heart stop

Som sagt så har jag fått tillbaka min mobil idag! Wohoo!! Så glad! Har även varit utepå Birsta med mamma och inhandlade en skjorta, shorts, nagellack osv. Hittade även ett par jeans på H&M och blev typ asglad då de hade perfekt längd i benen! Lycklig över det så visade jag dom för Eve senare och hon utbrister: "Men Emma, det är ju sånna där korta byxor! Haha det står ju typ dvärg på dom!!" Kände hur den korta stunden av lycka försvann fortare än jättefort. Menmen, Hängde hos Eve ett tag innan det begav sig hemåt... Har nu suttit ovh snackat med Steff på telen och skrattat som bara den. Hihi, så kul.
Jobb på Duvans imorn ya'll!

-Emma Sten

kontaktbar igen

Fick precis ett mail om att min phone är klar!! wohoo!! Nu kan jag kommunicera! ska iväg och hämta den typ strax!

-Emma Sten

röksignaler?

Var ju som sagt ut och fotade lite idag.. måste göra det oftare! Så roligt. Har även solat lite utomhus och varit ner en sväng och hälsat på morfar med mamma. Sen var det ju sista avsnittet på Den sista dokusåpan ikväll också, haha! Så ful serie! Förhoppningsvis så blir min phone lagad snart... känner mig aningen handikappad utan den... plus att vi har inte kvar våran hemtele, så jag kan inte komunicera typ. Så får använda mig av facebook och mailen.

-Emma Sten

photosession with myself

Har varit ute med kameran en sväng idag, detta blev en del av resultatet:




-Emma Sten

so many things i need to say to you



you'd better hold on

var e Sven

Var ju som sagt nere i hufvudstaden från onsdag till söndag. Riktigt grymma dagar! Kan bland annat säga att vi åt riktigt nicea frukostar. Gjorde pannkakor en morgon med färska jordgubbar en annan var det en blandning av jordgubbar, yoghurt, mackor, ägg osv. Gott. Men det bästa var att hänga med steff konstant :D Vi har liksom alltid roligt, till och med då vi inte gör nått. Typ häckar i hennes soffa och kollar på gamla bilder i nån timma. Var på bio med Amanda också, henne var det roligt att träffa som man inte sett på evigheter! sen blev det också en del häng med Manne, kikade film and so... spelade UNO typ. Även hans roomie Ludde.
MEn jag har ju inga bilder eftersom min mobil passande nog (tung ironi) tog död på sig. Och såklart just den gången då min phone var död så skulle SJ klanta sig med tågen! Sämsta tågresan nånsin måste det ha vart... hamnade ihoptryckt med en massa fjortistjejer då tåget saknade två vagnar. Och inte nog med det så klagade dom hela vägen till Gävle... om typ att de hataded SJ och "Men vadååå ska JAG stå??" och "också har jag frissigt håååår" ... som om inte typ flera andra fick stå, pitty them liksom. NOT. Det var ju snäppet värre för mig då jag var tvungen att lyssna på dom också. Plus att jag inte ahde nån musik eller kunde ringa nån. whatever.
Ikväll var jag på bio med Eve. TITANIC 3D !! Världens kanske bästa film nånsin! plus att vi fick hela salen för oss själva, så nice!


-Emma Sten

Sthlm ya'll

Okej, för er som inte vet det, min mobil har dödat sig själv. Enda kruxet är att den som ringer till mig hör signaler men det enda jag ser är en lealös telefon utan hopp om livet. Så bli inte sur om jag inte svarar, gäller även sms då. Men tror den har satt sig själv i nått sorts viloläge, ska väl lämna in den då jag kommer hem.
Anywho, Är ju som sagt hos bästa Steff nu och blir kvar till söndag. Tänkte att jag slänger in ett inlägg här då hon är och duschar, så tro inte att jag är osocial. Gårdagen var grym men tar det när jag kommer hem.
Vilket fall, det snöar (??) tydligen idag så det blir kanske en bio eller nått i den stilen. Sen har vi lite jordgubbar vi tänkte doppa i some chocolate typ nu. Hörs!

-Emma Sten

packatåklarrt

Jahapp, då tror jag min packning är klar... men jag ska nog ändå gå upp i tid imorn för att checka en sista gång. Ska ju även jobba imorn, börja en halvtimme tidigare också. Men sen kl 18.02 så går tåget mot Stockholm och Steff!!! :D Ska bli riktigt roligt! Sen fick jag reda på att Patte hade bokat biljett till samma tåg så då får man lite resesällskap ner också, kulT.
Har varit på stan efter jobbet idag.. agerat smakråd åt farsgubben. Blev riktigt snygga kläder må jag säga. Sen blev det en snabb trip till Malin och Anders för att sedan åka hem och packa resväskan. Med paus för Den sista dokusåpan som jag brukar kika på.

-Emma Sten

.


For what it's worth

just a normal day

Räät så fullt upp pa jobbet idag.. fick även veta att jag ska jobba imorn och på onsdag. Sen på onsdagkväll vid 6 nån gång så åker jag ner till Steff, Längtar.
Har hängt med Eve ikväll, varit på prommis an stuff. Bara hängt är hemma i björn liksom. Nä, antar att det är dags att dra sig mot sängen så jag kommer upp i tid imorn. Gnatt.

-Emma Sten

nevermind

Okej jag har blivit dålig att uppdatera...
Min helg har i vart fall varit bra. I fredags blev det grillpremiär, dock engagerade jag mig inte så mycket och dök upp med ett gäng grillkorvar. Hos Anna var det iallafall, med ett gäng trvligt folk.
I lördags var det fest med släkten som gällde, Jenny hade nämligen fyllt år, 30 pannor närmare bestämt, grattis! Vi gjorde en show och fick god mat.
Idag söndag så har jag bytt till sommardäck på bilen min, oj vad de satt åt! Men jag klarade det iallafall. Hängt lite med farmor och friserat pappa. Sen blev det även en bio ikväll med Malin, Anders, Anna och Patte.. American Pie Reunion. Den var faktiskt bra.
Fick ett sms av Eva idag så det blir jobb imorn, Nice!



-Emma Sten

påskägg

Just det, fick ett påskägg idag också av Eva. Min chef på Duvans. Och en påskhöna :) Hon är så snäll!


-Emma Sten

tog en paus ba..

Oj vad länegesen jag var aktiv här... Har hunnit vara i fjällen iallafall, där var det ju bara grymt! Så skönt att bara vara liksom.
Sen nu i helgen har jag varit en massa med Steff, Roligt! Började fredagskvällen hos Anna i hennes "nya" kök, riktigt mysigt. sen så åkte jag vidare och hämtade Steff... Vi käkade, snackade en massa coh for upp till södra för att kolla in utsikten ( eller rättare sagt så tvingade jag med mig Steff)
Lördagskvällen började i Eves källare med en massa musik och gott. Sen drog vi oss mot stan och hamnade på Allstar, dött till en början men sen så.. Bam så var det fullproppat med folk. Riktigt rolig kväll, träffade en massa gamla kompisar osv. Gött.
Söndagen började i kyrkan för att sedan bara hänga hemma och ta det lugnt. träffade några kussar på kvällen och drog sedan vidare.
Måndagen spenderades med Steff, kan säga att den mest bestod av at trycka i oss något. Det blev även ett experiment i form av att ta reda på om måsar är kanibaler... och det är dom.. slängde en kycklingbit åt dom och den slank ner. Gled runt i bilen och Eve joinade.. gled runt i hennes bil och spelade till slut "kategorispelet" (som eve vill kalla det) typ hela kvällen med en massa gosaker... a det var min helg.
... Just det, Fick ett påskäg med en massa godis av modern :)




-Emma Sten

RSS 2.0